Είχα ένα μικρό χτύπημα από πίσω σε αστική καραμπόλα , που χρειάστηκε μικροεπισκευή του πίσω προφυλακτήρα , γιατί εγώ είχα απόσταση από τον μπροστινό και έτσι δεν χτύπησα μπροστά .
Επειδή όμως είμαι μεγαλόσωμος και βαρύς με το χτύπημα , έσπασαν οι μπροστινές στηρίξεις του καθίσματος και χρειάζονται κόλλημα μιά αξία 70-100 € . Η ζημία του πίσω προφυλακτήρα ήταν 180 € .
Η ασφαλιστική εταιρεία , έστειλε το αστέρι τον πραγματογνώμονα της . Πτυχιούχος , απόφοιτος σχολής ΟΑΕΔ . Τι είπε το Αστέρι . Οτι επειδή δεν ήταν μεγάλη η ζημιά πίσω , δεν δικαιολογείται το σπάσιμο των στηρίξεων του καθίσματος και ότι κακώς είμαι μεγαλόσωμος και βαρύς . Δηλαδή γιά τον διδάκτορα του ΟΑΕΔ , το γεγονός ότι το αμάξι δεν είχε ζημιά γιατί απλά δεν χτύπησε σε μπροστινό , ώστε να συμπιεστεί και να είναι σοβαρή η ζημιά , δεν είναι ανεξάρτητο της ώθησης που δέχθηκε το κάθισμα από το σώμα μου κατά την κρούση .
Οταν λοιπόν οι ασφαλιστικές εταιρείες χρησιμοποιούν τέτοιου επιπέδου πραγματογνώμονες , προφανώς γιατί είναι πάμφθηνοι , μιά και είναι μηδενικών προσόντων γιά το αντικείμενο αυτό , αλλά και το γεγονός ότι η ασφαλιστική εταιρεία οχυρώνεται πίσω από μιά τέτοια πραγματογνωμοσύνη του ΟΑΕΔ , γιά ένα ποσό λιγότερο από 100 € , καταλαβαίνουμε τι θα έκανε σε σοβαρότερες ζημιές η κλοπές .
Εννοείται ότι θα φύγω από την εταιρεία και θα την διαφημίσω κατάλληλα στον κύκλο μου .
Προσέχετε λοιπόν που ασφαλίζεστε .
Η εταιρεία είναι γνωστή και είναι στον φιλικό διακανονισμό και ελπίζω κάποτε ο Αγιος Κωνσταντίνος να την φωτίσει .