-
Να μην εισαι ποτε δεδομενος . ο αντρας χρειαζεται να ειναι και λιγο αντρας καμμια φορα και οχι αυτα τα φλωρικα που πετανε οι λεσβιες και ο πουστηδοι.
Αν η γυναικα δεν ξυπνησει μετα απο τετοιο ταρακουνημα ειναι τελειωμενη υποθεση πας γιαλλα.
Έχεις δίκιο στην πρώτη σου πρόταση.
Όσον αφορά τη δεύτερη πρόταση, απέναντι στην κατάθλιψη (εφόσον η γυναίκα είναι καταθλιπτική) δεν πιάνει η λογική. Μόνο h ψυχιατρική και φαρμακευτική υποστήριξη κάνουν δουλειά. Μιλάει η εμπειρία (στο στενό οικογενειακό μου περιβάλλον)...
Έναν άρρωστο άνθρωπο, τη σύντροφο σου και γυναίκα των παιδιών σου, πώς τον διαχειρίζεσαι; Τον παρατάς; Ξέρεις τι αντίκτυπο μπορεί να έχει αυτό στα παιδιά σου; Είναι δύσκολος και εξαιρετικά ψυχοφθόρος ο δρόμος και πρέπει να τα ζυγίsεις όλα και να αποφασίσεις.
-
Λοιπόν ειχαμε εξέλιξη στο θέμα. Μετά απο τηλεφώνημα που είχαμε απο την διευθύντρια του σχολειου των παιδιών που μας είπε οτι ο μεγάλος είναι συνέχεια εκνευρισμένος και αντιμιλά στους δασκάλους και κάνεις αταξίες, της ειπα τέρμα οι μαλακιές, τα νευρά σου και η κατάθλιψη σου επηρεάζουν τα παιδια, και αν εμενα με εχεις γραμμένο και θελεις να πεθάνεις απο ζαχαρο ή απο καρδια λογω πάχους εντάξει, αλλά τα παιδια δεν σου φταίνε σε τιποτα, αλλαξε αμεσως σταση και δεχτηκε να πάμε μαζι σε ψυχολογο - οικογενειακό συμβουλο και μετά σε διατροφολόγο. Τωρα κανονίζω τα ραντεβου. Αντε να δουμε....
-
Εξαιρετικά νέα, μπράβο!! Είναι μια αρχή, που είναι δύσκολη αλλά εαν δεν κάνει πίσω, θα έχετε αίσιο αποτέλεσμα.
-
Εξαιρετικά νέα, μπράβο!! Είναι μια αρχή, που είναι δύσκολη αλλά εαν δεν κάνει πίσω, θα έχετε αίσιο αποτέλεσμα.
Μακάρι. Αλλά δεν εχω και πολλές ελπίδες να ξαναφτιάξει η μεταξύ μας σχέση. Για τα παιδιά το κάνει. Εγω είναι σαν μην υπάρχω για εκεινη
-
Μακάρι. Αλλά δεν εχω και πολλές ελπίδες να ξαναφτιάξει η μεταξύ μας σχέση. Για τα παιδιά το κάνει. Εγω είναι σαν μην υπάρχω για εκεινη
Ποτέ δεν ξέρεις! Δεν έχει σημασία το κίνητρο, αλλά το αποτέλεσμα. Μπορεί λοιπόν ο ψυχολογος να της δώσει πίσω την αυτοπεποίθησή της και εαν έχει και κατάθλιψη να την αντιμετωπίσει και ο διατροφολόγος να την επαναφέρει στα κιλά της. Οπότε και θελκτική να είναι σε εσένα και ταυτόχρονα να έχει και διάθεση να είναι σύντροφος και όχι μόνο μητέρα. Όπως και να έχιε κερδισμένος θα είσαι, γιατί είτε που θα βελτιωθεί ή που θα ξέρεις ότι δεν γίνεται κάτι τελικά και θα πάρεις τις αποφάσεις σου!
-
Πράγματι είναι εξαιρετικά νέα . Δώσε ένα μεγάλο φιλί στον γιο σου που έστω και χωρίς να το ξέρει , έσωσε την οικογένεια του.
-
Άπειρες οικογένειες περνάν από αυτό το στάδιο. Δεν είναι κάτι το μοναδικό. Θα μιλήσετε στον ειδικό εκεί μπροστά και στον ειδικό θα πεις ακριβώς αυτά που λες και εδω και μπροστά σε τρίτο όταν τα ακούσει θα καταλάβει ότι ήρθε η στιγμή να κοιτάξει τον εαυτό της. Με σεβασμό και ηρεμία θα την βοηθησεις και κάποτε θα γελάτε με ολα αυτα. Όπως είπα όλοι έχουν δικαίωμα στην κατάθλιψη. Δες το και ετσι. Κάποτε μπορεί να χτυπήσει και εσένα αυτή η πνευματική 'αρρώστια '
Ολα θα πάνε εξαιρετικά. Απλά ζειτε το αλατοπίπερο της ζωής αυτή την στιγμή. Θα τα θυμάστε μετά από χρόνια.
-
Τι αμάξι θέλει να σου πάρει ο πεθερός σου;
ΥΓ. Μη βαράτε, το συζυγικό θέμα βαίνει προς λύση. Να πούμε κάτι αυτοκινητιστικό.
-
Ρε Ζικο!!!
Έλεος.
Υ. Γ suzuki να δείτε. Από τα φθηνα καλό φαίνεται το sandero
-
Θεωρώ ότι από κάποια ηλικία και μετά (να πω 35;) αν ο άνδρας καταφέρει να διατηρήσει έναν κοινωνικό κύκλο ώστε να έχει μία φυσιολογική ζωή (διασκέδαση, ερωτικές/σεξουαλικές σχέσεις, φίλους/φίλες, ταξίδια, βόλτες, εκδρομές κλπ...) τότε έχει μία ισορροπία στη ζωή του και δεν καίγεται για γάμους/παιδιά οικογένεια κλπ... Οπότε εύκολα μπορεί να περάσουν τα χρόνια χωρίς να αισθάνεται ελλείψεις.
Οι γυναίκες από την άλλη έχουν ποιο εύκολα διέξοδα σε αυτά τα θέματα. Οι άνδρες όμως όχι.
Άλλωστε η λέξη 'μπακούρι' στιγμάτισε και στιγματίζει αρνητικά γενιές και γενιές ανδρών.
Και τώρα ζούμε και σε μία πολύ επικίνδυνη εποχή. Θέλει πολύ προσοχή το πάρε/δώσε με το αντίθετο φύλο γιατί πολύ εύκολα μπορεί κάποιος να πάει για 'μαλλί και να βγει κουρεμένος'.
-
Τι Sandero; Είσαι ήρωας και σου αξίζει το καλύτερο. Τίποτα λιγότερο από ID.4. Αφενός θες οικογενειακό όχημα αφού είστε τέσσερις, αφετέρου θες ηλεκτρικό για να σε ηρεμεί και να σε χαλαρώνει.
-
Το καλύτερο από όλα είναι που ζητήσατε και λάβατε και οι 2 βοήθεια από ειδικούς. Είναι εξαιρετική βοήθεια σε πολλαπλά επίπεδα, θα το δεις αν και παίρνει λίγο χρόνο.
-
Συγγνώμη που εχω κάνει το θρεντ 'τα προβλήματα του Μήτσου' αλλά νιώθω καλα οταν τα γράφω. Κάντε ντιλίτ αν το θεωρείτε οφφ τοπικ.
Εβδομαδιαία ενημέρωση: Ο ψυχολογος που πήγαμε με την γυναίκα μου βρήκε οτι εχω και εγω θεματάκια (ίσως και σοβαρότερα απο εκείνη) και άρχισα ψυχοθεραπεία και φαρμακευτική αγωγή. Εν τω μεταξύ επειδή με προβλημάτισαν κάποια πράγματα που συζητήσαμε, αποφάσισα να κάνω σημαντικές αλλαγές σε αρκετά πράγματα που με χαλάνε. Αύριο θα ανακοινωσω την παραίτηση μου στην εταιρία που δουλεύω ( προβλέπω να βαράει εγκεφαλικά ο διευθυντής γιατί εχω τους μεγαλύτερους πελάτες τους) και θα ανοίξω δικό μου γραφείο μαζί με εναν συνάδελφο που επίσης θα φύγει. Το πιο αισιόδοξο είναι ότι η γυναίκα μου αποφάσισε να κάνει τα πάντα για να αδυνατίσει γιατί οι τελευταιες εξετάσεις αίματος εδειξαν το ζάχαρο και την TSH στο Θεό. Επίσης ο πεθερός μου είναι φουλ υποστηρικτικός σε οτιδήποτε αποφασίσω να κάνω με το επαγγελματικό και επιμένει να μου πάρει αυτοκίνητο (εχω ενα Tiguan του 2009 που βγάζει πολλα προβλήματα τελευταία) και ενώ παλιότερα το αρνιομουν πεισματικα , τωρα που θα ριξω λεφτά στο γραφείο σκέφτομαι να δεχτώ την προσφορά του. Θέλει να μου πάρει το καινούργιο Tiguan αλλα μου φαίνεται ακριβό (ίσως και να αξίζει όμως δεν ξέρω)..
-
Δεν καταλαβαίνω. Πήγε ο άνθρωπος σε ψυχοθεραπευτή ( ψυχολόγος; ) και μία από τις αποφάσεις είναι η παραίτηση από την εργασία;
Περίεργα πράγματα.
-
Ωραία, η γυνή μπήκε στο δρόμο της αρετής, εσύ πας για επαγγελματικό άλμα, ο πεθερός λεβέντης, μόνο ΜΗΝ πάρεις πάλι WV γιατί θα πάνε τζάμπα οι θεραπείες, πάρε ένα 3008 ή Τζαπάν να σε δει ο Θεός...
-
Φίλε μου πάω πάσο. Έτσι όπως το έγραψες νόμιζα ότι η παραίτηση έσκασε μετά από παρότρυνση του ψυχολόγου, χωρίς να υπάρχει κάποιο ιστορικό. Αφού όμως υπήρχε ήδη η σκέψη τότε δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Εσύ ξέρεις καλύτερα τι ακριβώς θέλεις και πως το θέλεις.
Εύχομαι να σου (σας) πάνε όλα καλά.
υ.γ. ξέρεις, αποφεύγω να γράφω πολλά επί προσωπικών θεμάτων γιατί ο χώρος δεν με εμπνέει. Μάλλον όχι ο χώρος, αλλά κάποια μέλη του.
-
Δεν καταλαβαίνω. Πήγε ο άνθρωπος σε ψυχοθεραπευτή ( ψυχολόγος; ) και μία από τις αποφάσεις είναι η παραίτηση από την εργασία;
Περίεργα πράγματα.
Είναι κάτι που σχεδίαζα καιρό να κάνω αλλά δίσταζα. Απλά η συζήτηση με έκανε να καταλάβω πόσο είχα 'ρίξει' τον εαυτό μου και πόσο σημαντικο είναι να πραγματοποιούμε τα δικά μας 'θέλω' και να μην τα θυσιάζουμε επειδή κάποιοι άλλοι μας το επιβάλλουν. Εχω κάνει μεγάλες υποχωρήσεις στην ζωη μου και η μεγαλύτερη ηταν που εγκατέλειψα μια υποσχόμενη καριέρα στο εξωτερικό γιατι η γυναίκα μου ήθελε να ζει στην Ελλάδα κοντά στην οικογένεια της. Θα είμαι τραγικός αν ξεγραψω και το δεύτερο όνειρο μου που ηταν να εχω το δικό μου γραφείο, και συνεχίσω να δουλεύω 12ωρα για να αγοράζει κότερα και Πορσικά ο Εβραίος που με έχει μετά απο 8 χρόνια με τον ίδιο μισθό και χωρίς μπόνους παρόλα τα κέρδη που του φέρνω. Αύριο θα χρειασθεί και αυτός ψυχολόγο μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης μου αλλα τον είχα προειδοποιήσει αρκετές φορές και έκανε τον κινέζο νομίζοντας οτι μπλοφαρω. Τώρα δεν κάνω πίσω ούτε και αν τον διπλασιάσει τον μισθό μου γιατί ειλικρινά σιχαίνομαι τους ριχτες, τους παρτάκηδες και τους απληστους.
-
Το καλύτερο από όλα είναι που ζητήσατε και λάβατε και οι 2 βοήθεια από ειδικούς. Είναι εξαιρετική βοήθεια σε πολλαπλά επίπεδα, θα το δεις αν και παίρνει λίγο χρόνο.
Eγω δεν καταλαβαινω την ευκολια που γραφουν ψυχοφαρμακο σε καποιον ειδικα οταν τα προβληματα που εχει ειναι απλα καθημερινα προβληματα (δειξε μου εσυ καποιον που δεν εχει προβληματα).
Ο φιλος δεν μας ανεφερε οτι εχει τασεις πχ να χειροδικησει η να εκραγει. Απο την στιγμη που συνεχιζει να αποδιδει στην δουλεια του παρα τα θεματα που τον απασχολουν και να προβληματιζεται για το επαγγελματικο αλλα και την ζωη του μια χαρα υγιεις προβληματισμος ειναι.
-
Χαίρομαι για τον Αζμο, εύχομαι τα καλύτερα!
-
Εύχομαι τα καλύτερα και για τους δυό σας .
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες