καλα ο τυπος στο μυαλο του γυρισε ταινια ..Ολοι εναντιον του σιροκο κ γω θα το υπερασπιστω ..Κ εχει κ πολυ χειροτερα σχολια. http://www.sciroccoclub.gr/forum/viewto ... &start=120
Για να μην ποσταρω κ αλλα αυτη ειναι η διευθυνση . Εξασφαλισμενο γελιο. Κριμα γτ ειναι ωραιο αυτοκινητο.
ΑΝΤΕ αλλο ενα γτ εχει ΠΟΛΥ γελιο κ αυτο .σιροκο εναντιον καρερα...
Re: Φαναρομαχίες - Ανοίγματα
Δημοσίευσηαπό cscostas » 03 Ιούλ 2009, 19:56
Scirocco 1.4 160 hpp VS MX5 1.8 --- Το καημένο το ΜΧ5, ακόμα με ψάχνει!
Αλλα΄το φοβερότερο ήταν Αττική οδό στα διόδια από είσοδο ΜΑγούλας προς Αθήνα. Ξέρω δεν θα με πιστέψετε (ούτε εγώ το πιστεύω)... Έχουμε σταματήσει στα E-Pass δίπλα-δίπλα εγώ και μία Carrera (ο τύπος με γκόμενα μέσα) και ξεκινάμε και οι 2 έπειτα από ταρζανιές του Carrera-κια.... Γιατί εγώ κύριος... δεν θα έκανα ποτέ ταρζανιά σε αυτκίνητο 100+ χιλιάδων Ευρώ...!!!
Σας πληροφορώ ότι μέχρι που μπήκε ο κόφτης στην 3η (δεν θυμαμαι ταχύτητα) τον είχα αφήσει πίσω. Μετά πέρασε σφαίρα βέβαια....
Τώρα κατά πάσα πιθανότητα ο τύπος ή ήταν άσχετος (το πιο πιθανό) ή δεν έκανε κόντρα ή τελικά το Scirocco δεν παίζεται!!!! Ότι και να ήταν εμείς σημειώνουμε:
Scirocco 1.4 160 hpp VS Carrera --- Σημειώσατε 1 (μέχρι την σπασμένη 3η τουλαχιστον)