-
Ε βάλ'τε κάνα κείμενο κι εδώ, να γελάσει λίγο το χειλάκι μας.
Ναι, άσπρο ήταν. Πάνε καλύτερα τα άσπρα;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ναι, άσπρο ήταν. Πάνε καλύτερα τα άσπρα;
Εχω ενα φιλο που επαιρνε το fiorino του μαγαζιου τους και πηγαινε τεζα παντου (οταν λεμε παντου, παντου). Το πεδιο δρασης του ηταν οι περιοχες γυρω απο τον Πειραια και την παραλιακη. Το συγκεκριμενο fiorino δεν υπαρχει πλεον, νομιζω εγινε ολικη στα χερια του πατερα του (σταματημενο, καποιος επεσε απο πισω). Ειχαμε ζησει μεγαλες στιγμες τοτε, ηρωικες καταστασεις, αν και εχει περασει πολυς καιρος (μιλαμε για καμμια δεκαετια πριν).
Αν εχεις δει το περιστατικο περιπου τοτε που σου λεω και στις περιοχες που αναφερω, παιζει πολυ να ηταν αυτος. -
Διαβασε εδω και αν δεν λιωσεις ...ο τυπος πρεπει να νομιζει τι οδηγει δεν ξερω κ γω τι...
Re: Φαναρομαχίες
Δημοσίευσηαπό sciroccotheo » 15 Ιουν 2009, 10:45
Βράδυ Σαββάτου...ξημερώνει Κυριακή...και είμαι στο φανάρι χαλαρός μετά απο ένα υπέροχο βράδυ
Κάθομαι ήρεμος και απολαμβάνω τον ήλιο να ανατέλλει ακούγοντας την αγαπημένη μου μουσική..καθώς ένα ζευγάρι στο διπλανό αυτοκίνητο προσπαθεί να καταλάβει ποιό αυτοκίνητο είναι αυτό μέσα στο οποίο βρισκόμουν...ναι φίλε (λέω απο μέσα μου) scirocco είναι και είναι απίστευτο...ούτως η άλλως σηνηθισμένος σε αυτό το σκηνικό απο την πρώτη στιγμή που το έχω στα χέρια μου...
Ο ήλιος ανατέλλει...και οι ακτίνες του σιγά σιγά αρχίζουν να πλημμυρίζουν το εσωτερικό της άσπρης θεάς μου...γυάλιζε απο την κορφή μέχρι τα νύχια το γ@μημ...νο...πάντα στην τρίχα...ρίχνω μια ματιά στο υπέροχο καντράν και και χαιδέυω το σήμα στο κοφτό τιμόνι...Αγαλίαση...Ηδονή...Ανδρεναλίνη...
Πέφτει το μάτι μου στο κεντρικό καθρεφτη και αντικρύζω ενα υπέροχο, κατα τα άλλα μάυρο Audi A4 να σταματάει με φόρα πίσω μου
Ο οδηγός του ανύσηχος...νευρικός...καθόταν σε αναμμένα καρβουνα...δεν ήξερα τον λόγο αλλα όταν έσκυψε μπροστα απο το τιμόνι να να δεί καλύτερα τα ομορφότερα οπίσθια σε αυτοκίνητο παραγωγής τοτε...ναι...κατάλαβα τον λόγο ανυσηχίας του
Τον κοιτούσα απο τον καθρέφτη και ένιωθα την λάμψη στα μάτια του καθώς αντίκρυζε τον ερωτά μου...
και ξαφνικά...πράσινο!!!
Φέυγω χαλαρός όπως πάντα χωρίς υπερβολές και γκάζια...ετσι μ'αρέσει και έτσι γουστάρω...βγάζει αριστερό φλάς και φτάνει δίπλα μου, με προσπερνάει και έρχεται μπροστά μου...καλα καταλάβατε...ήθελε να δεί και την μούρη του scirocco μου για να ξέρει με ποιον θα τα βάλει στην συνέχεια υπολογίζοντας όμως χωρίς τον ξενοδόχο...
Αρχίζει και κόβει μπροστά μου ξαναεπιταχύνει , ξανακόβει και τούμπαλιν...κάτι ήθελε, κατι ζητούσε...εγω το κατάλαβα αμέσως και δεν θα άφηνα με τίποτα το μωρό μου να υποταχθεί σε γκάζια τον οποιονδήποτε...ΑΝ θα πέσει θα έχει δώσει μάχη πρώτα...διέκρινα τα σηματάκια στο κάτω δεξιά μέρος του πορτ μπαγκάζ του... 1.8Τ
και λέω μέσα μου ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ THEO!!!
Επόμενο φανάρι και κάθεται στην αριστερή λωρίδα...φτάνω δίπλα του απο δεξιά και συναντιώνται οι ματιές μας...Το έβλεπα ακόμα στα μάτια του σαν να μου έλεγε : ΜΑ ΤΙ ΑΜΑΞΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ???? Σε εμφάνιση είχε χάσει προπολλού...απο το προηγούμενο φανάρι αν και το δικό του (οφείλω να ομολογήσω)το είχε πεντακάθαρο και ετσι μαύρο που ήταν φαινόταν πράγματι πολύ ομορφο...αλλά...ΑΛΛΑ...ήταν η μοίρα του τελικά!!!
Δεν μάρσαρα καθόλου σε αντίθεση με τον κύριο δίπλα (γύρω στα 35), γυρνάω το κεφάλι και κοιτάζω την προέκταση του φαναριού πάνω απο το καφάλι μου μέσα απο την ηλιοροφή...κλέινω το τζάμι επάνω και κατεβάζω τα παράθυρα... το ζητούσε ο οργανισμός μου να ακούσω τις ομορφιές απο την εξατμισή μου...
πατάω pause στο cd και αισθάνομαι πιο έτοιμος απο ποτέ...και...
ΠΡΑΣΙΝΟ...εχοντας κουμπωμένη πρώτη ξεχύνεται το scirocco μέχρι τις 5800 στροφές ενα αυτοκίνητο μπροστά...εκεί εέχαν τελειώσει ΗΔΗ όλα... οι επόμενες ταχύτητες απλώς ήταν τυπικές το ένα αυτοκίνητο έγινε 2 και μετα 3 διαφορά μέχρι το επόμενο φανάρι στα 700 περίπου μέτρα μακρυά...
Οφείλω να ομολογήσω πως δεν με ενδιέφερε στα να χάσω ή να κερδίσω...ΑΛΗΘΕΙΑ...απλώς εξερέυνησα αλλη μία πτυχή αυτού του αυτοκινήτου...το πόσο ΠΡΟΚΑΛΕΙ...και ξέρετε πολύ καλά πως προκαλεί ακόμα και όταν είναι σταθμευμένο...Χάρηκα για ακόμα μία φορά για την επιλογή μου και έστειλα το audi για τσίχλες στο περίπτερο...περιττό να σας πω πως στο επόμενο φάναρι με αδειες την αριστερή και δεξιά λωρίδα απο εμένα τοποθέτησε το ηττημένο του αυτοκίνητο πίσω απο το δικό μου...
ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ...το scirocco πρώτο και οι υπόλοιποι να το χαζεύουν απο πίσω προσπαθώντας να καταλάβουν σε κάθε στροφή, ευθεία ή όταν έιναι ακίνητο τι ακριβώς είναι αυτο που βλέπουν
Μπορεί η μικρή μου αυτή εμεπιρία να μην σημάινει απολύτως τίποτα όμως ήθελα πολύ να την μοιραστώ με όλους εσάς που αποδεικνύετε περίτρανα πως η επιλογή αυτού του οχήματος δεν είναι ένας απλός συμβιβασμός με λογικές σκέψεις αλλά ένας μεγάλος έρωτας που δεν αντισταθμίζεται με τίποτα και γεννήθηκε με πολλή αγάπη και τρέλα...
Τους φιλικούς μου χαιρετισμόυς σε όλους τους συναδέλφους sciroccers και μή!!! -
Ρε τι κουμάσια κυκλοφορούν εκεί έξω...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εντύπωσή μου είναι ή όντως οι 8/10 (τουλάχιστον) οδηγοί Ρόκκο εκεί έξω είναι κάγκουρες; Φυσικά και δεν έχω επαρκές στατιστικό δείγμα, αλλά τι διάολο, πάντα στην περίπτωση πέφτω;
edit: καλή φάση το απενεργ. ESP στο GTΔυστυχώς έχεις δίκιο. Τα πιο πολλά είναι κακοποιημένα και αισθητικά και μηχανικά.
-
καλα ο τυπος στο μυαλο του γυρισε ταινια ..Ολοι εναντιον του σιροκο κ γω θα το υπερασπιστω ..Κ εχει κ πολυ χειροτερα σχολια. http://www.sciroccoclub.gr/forum/viewto ... &start=120
Για να μην ποσταρω κ αλλα αυτη ειναι η διευθυνση . Εξασφαλισμενο γελιο. Κριμα γτ ειναι ωραιο αυτοκινητο.
ΑΝΤΕ αλλο ενα γτ εχει ΠΟΛΥ γελιο κ αυτο .σιροκο εναντιον καρερα...
Re: Φαναρομαχίες - Ανοίγματα
Δημοσίευσηαπό cscostas » 03 Ιούλ 2009, 19:56
Scirocco 1.4 160 hpp VS MX5 1.8 --- Το καημένο το ΜΧ5, ακόμα με ψάχνει!Αλλα΄το φοβερότερο ήταν Αττική οδό στα διόδια από είσοδο ΜΑγούλας προς Αθήνα. Ξέρω δεν θα με πιστέψετε (ούτε εγώ το πιστεύω)... Έχουμε σταματήσει στα E-Pass δίπλα-δίπλα εγώ και μία Carrera (ο τύπος με γκόμενα μέσα) και ξεκινάμε και οι 2 έπειτα από ταρζανιές του Carrera-κια.... Γιατί εγώ κύριος... δεν θα έκανα ποτέ ταρζανιά σε αυτκίνητο 100+ χιλιάδων Ευρώ...!!!
Σας πληροφορώ ότι μέχρι που μπήκε ο κόφτης στην 3η (δεν θυμαμαι ταχύτητα) τον είχα αφήσει πίσω. Μετά πέρασε σφαίρα βέβαια....
Τώρα κατά πάσα πιθανότητα ο τύπος ή ήταν άσχετος (το πιο πιθανό) ή δεν έκανε κόντρα ή τελικά το Scirocco δεν παίζεται!!!! Ότι και να ήταν εμείς σημειώνουμε:
Scirocco 1.4 160 hpp VS Carrera --- Σημειώσατε 1 (μέχρι την σπασμένη 3η τουλαχιστον)
-
..ρίχνω μια ματιά στο υπέροχο καντράν και και χαιδέυω το σήμα στο κοφτό τιμόνι...Αγαλίαση...Ηδονή...Ανδρεναλίνη...
..δεν ήξερα τον λόγο αλλα όταν έσκυψε μπροστα απο το τιμόνι να να δεί καλύτερα τα ομορφότερα οπίσθια σε αυτοκίνητο παραγωγής τοτε....
...καθώς αντίκρυζε τον ερωτά μου...
...εγω το κατάλαβα αμέσως και δεν θα άφηνα με τίποτα το μωρό μου να υποταχθεί σε γκάζια τον οποιονδήποτε...
το πόσο ΠΡΟΚΑΛΕΙ...και ξέρετε πολύ καλά πως προκαλεί ακόμα και όταν είναι σταθμευμένο...
..το scirocco πρώτο και οι υπόλοιποι να το χαζεύουν απο πίσω
δεν είναι ένας απλός συμβιβασμός με λογικές σκέψεις αλλά ένας μεγάλος έρωτας που δεν αντισταθμίζεται με τίποτα και γεννήθηκε με πολλή αγάπη και τρέλα...
[spoiler=:qfpfr8m7][/spoiler:qfpfr8m7]
-
Έτσι είναι. Αφού μασήσανε και κατάπιαν το παραμύθι του 'σουπερ ντούπερ κουπέ' της αγοράς, μετά έπρεπε να το επιβεβαιώουν και οι ίδιοι. Βέβαια λίγο πολύ έτσι πάει σε όλα τα εξειδικευμένα φόρα αλλά τέσπα...αυτοί το παράκαναν...
BTW το 160αρι Scirocco τον πίνει άνετα από το ομόσταυλο και πολύ πιο αδιάφορο και οικογενειακό Golf GT!
-
ναι αλλα την καρερα την καταπιε
-
Ναι ναι...ο καρεράκιας χάιδευε το μπούτι της γκόμενας και ο βλαχοδήμαρχος με το Ροκκο νόμιζε ότι του έκανε τη μούρη κρέας...
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
..ρίχνω μια ματιά στο υπέροχο καντράν και και χαιδέυω το σήμα στο κοφτό τιμόνι...Αγαλίαση...Ηδονή...Ανδρεναλίνη...
..δεν ήξερα τον λόγο αλλα όταν έσκυψε μπροστα απο το τιμόνι να να δεί καλύτερα τα ομορφότερα οπίσθια σε αυτοκίνητο παραγωγής τοτε....
...καθώς αντίκρυζε τον ερωτά μου...
...εγω το κατάλαβα αμέσως και δεν θα άφηνα με τίποτα το μωρό μου να υποταχθεί σε γκάζια τον οποιονδήποτε...
το πόσο ΠΡΟΚΑΛΕΙ...και ξέρετε πολύ καλά πως προκαλεί ακόμα και όταν είναι σταθμευμένο...
..το scirocco πρώτο και οι υπόλοιποι να το χαζεύουν απο πίσω
δεν είναι ένας απλός συμβιβασμός με λογικές σκέψεις αλλά ένας μεγάλος έρωτας που δεν αντισταθμίζεται με τίποτα και γεννήθηκε με πολλή αγάπη και τρέλα...
[spoiler=:usbmv29i][/spoiler:usbmv29i]
-
Βρε λες?
-
Δε παιζεται ο τυπος ...Πολυ πλακα...
Τραγικο... -
Ο χρήστης vargas έγραψε:
ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ...το scirocco πρώτο και οι υπόλοιποι να το χαζεύουν απο πίσω προσπαθώντας να καταλάβουν σε κάθε στροφή, ευθεία ή όταν έιναι ακίνητο τι ακριβώς είναι αυτο που βλέπουν
Μπορεί η μικρή μου αυτή εμεπιρία να μην σημάινει απολύτως τίποτα όμως ήθελα πολύ να την μοιραστώ με όλους εσάς που αποδεικνύετε περίτρανα πως η επιλογή αυτού του οχήματος δεν είναι ένας απλός συμβιβασμός με λογικές σκέψεις αλλά ένας μεγάλος έρωτας που δεν αντισταθμίζεται με τίποτα και γεννήθηκε με πολλή αγάπη και τρέλα...
Τους φιλικούς μου χαιρετισμόυς σε όλους τους συναδέλφους sciroccers και μή!!!ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΑΟΥΒΕ ΓΑΜΩ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ
-
κλαίω
-
-
Γελας, αλλα και εσυ Tiguan οδηγας...
-
Μετά από όλο αυτά τα quote του sciroccoclub,τις μπηχτές αυτό βρήκες να απαντήσεις? Σοβάρα τώρα..
Again
-
...Μιλαει κανεις σοβαρα?, τοσα ποστ τωρα, και πρεπει να απαντησω και εγω αντιστοιχα?
-
ψαχνω να βρω ενα λευκο...σιροκο για επαναληψη της κοντρας με την καρερα. Εχω ενα φιλο με καρεπα που ισχυριζεται οτι θα φαει λιγοτερο με αυτην την καρερα απο το 160 αρι...
VW Scirocco