-
Διαβάζοντας διάφορα πιο πάνω, ξεχάστηκα για μια στιγμή και νόμισα ότι είχα αφήσει ανοιχτό το ψεκαστικό στον κήπο. Τελικά από αλλού ήταν ο ήχος...
-
Η πλάκα ειναι πως η συνωμοσία ισχυρίζεται πως μας ψεκαζουν για να μας 'χαλάσουν'. Ότι δηλαδη πολλοί από τους ψεκασμενους ανησυχούν για την απωλεια της νοημοσύνης και των ικανότητων που έχουν εκ φύσεως μέσω των ψεκασμών. Την περίπτωση να τους ψεκαζουν για να ανέβει ο δείκτης της νοημοσύνης τους, δεν τους περνά από το μυαλο;
Αν ισχύει αυτή η υπόθεση, ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΨΕΚΆΣΤΕ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ.... ΓΡΉΓΟΡΑ.
Υ,γ Δεν τα γράφω για κάποιον εδώ στο forum, παρακαλώ να μην παρεξηγηθεί κανεις.
-
Εγώ όμως τα έγραψα για κάποιους στο φόρουμ. Θέλω να δω ποιος θα αναγνωρίσει τον εαυτό του σε αυτά που έγραψα...
-
Είμαι μέσα....Σε ολα μεσα είμαι εγώ.
Σ'γα που θα κωλωσω.
-
Δεν αφορά σε σένα το ψεκασμα Λαπ.
Και μην το παίρνετε στη πλάκα.
Το ψεκασμα είναι γεγονός, και ντοκουμέντα υπάρχουν και βλέπετε γύρω σας παντού τα αποτελέσματα.
-
Χαχαχχα αχ earth flattening λέει... Χχαααχαχ
-
Δεν είναι τόσο ο μεγάλος αριθμός κρουσμάτων της μέρας. Είναι το γεγονός ότι πια τα 2/3 τους είναι εκτος Αττικης, άρα επιβεβαιώνεται το 'τουριστικό προβλημα'. Γρήγορα ανεβήκαμε τους 200 διασωληνωμενους. Και ακόμα είναι 10/8...
-
Το πρόβλημα είναι από σχεδόν 1 μήνα -κυρίως- στην Κρήτη. Και μάλλον είναι με τους ντόπιους,που λίγο η απείθαρχη -περισσότερο από τους υπολοιπους Έλληνες- φύση τους, έφερε ως αποτέλεσμα να έχουν γύρω στα 600 κρούσματα,όταν όλη η Αττική έχει περίπου 1.000
Μάλιστα,κάπου άκουσα οτι μείνανε με 2 κλίνες ΜΕΘ (δεν κατάλαβα όμως αν είναι σε όλο το νησί ή στο Ηράκλειο.Αν ισχύει το 1ο τα πράγματα είναι πολύ άσχημα).
-
Το πριν:
https://twitter.com/i/status/1295332623959687168
Και το μετά:
Καλά θα πάει κι αυτή η καμπάνια...
-
Θα τα φτιάξει με την κόρη του μωυσή και θα στρώσει...
-
4200 και 258 διασωληνωμένοι σήμερα....
-
Πολλοί δεν ειναι;
-
Κόλλησε και ένας ξαδερφός μου, πλήρως εμωολιασμένος. Έχει ήπια συμπτώματα...αγευσία, βήχα και πονοκέφαλο.
-
Δεν είναι τόσο ο μεγάλος αριθμός κρουσμάτων της μέρας. Είναι το γεγονός ότι πια τα 2/3 τους είναι εκτος Αττικης, άρα επιβεβαιώνεται το 'τουριστικό προβλημα'. Γρήγορα ανεβήκαμε τους 200 διασωληνωμενους. Και ακόμα είναι 10/8...
Πόσο έχουμε πάει; έχω χάσει το μετρημα..
Το καλύτερο ήταν αυτό που άκουσα στον αλφα. Ένας καθηγητής έλεγε πως ναι μεν μπορεί κάποιος να κολλήσει τη νέα βερσιόν του υιού αλλα οι εμβολιασμενοι έχουν πιθανότητα να αναπτύξουν παθογένειες στον πνεύμονα κατά 0.02% ενώ οι ανεμβολίαστοι κατά..... 15%!!!!!!!!!!!
Και η παθογένεια στον πνευμονα δεν είναι ΚΑΘΌΛΟΥ εύκολο πράγμα ακόμα και αν πάρεις εξιτήριο από νοσοκομείο και μεθ. Αφήνει υπολείμματα δσυλειτουργιας αν εισαι και καπνιστής..... Παίζουν με την υγεία τους και δεν το καταλαβαίνουν..... Βούρλα. Οχι λαθος..... 'Τα προοοοοοβαααατα' που έλεγε και η κοπελιά.
-
Τελικά ρε παιδιά είναι ή δεν είναι ο τουρισμός ο ρυθμιστικος παραγοντας της εξάπλωσης του Κορωνοϊού στη χώρα;
Φταίει που είμαστε ατίθασοι, διαδηλώνουμε και κάνουμε σεξ στις πυλωτές;
(ας μας πει κάποιος και την κατά Μπαμπινιώτη εξελληνισμένη ορθογραφία αυτής της ρημάδας της λέξης).
-
Είναι δεν είναι, χωρίς τουρισμό δεν... Αυτή την στιγμή η Κρήτη ζει μέρες του 19. Μιλάμε για πολύ κόσμο... Βέβαια η περίοδος ξεκίνησε μετά τις 15 Ιουλίου. Αλλά πλέον ταξιδεύουν και πολλοί Έλληνες, όχι μόνο ξένοι, δεν νομίζω ότι έχει κάποιο ιδιαιτερο νόημα πλέον να μιλάμε για εισαγόμενο ιό.
Αναγνωρίζω ότι για τον αυτόχθονα ΔΥ που έχει μισθό βρέξει χιονίσει θα ήταν καλύτερα να μπορούμε να ξεσαλωνουμε μεταξύ μας, να συνουσιζομαστε στις πυλώνες τον χειμώνα και το καλοκαίρι να τα κλείνουμε όλα και να περνάμε ωραία στην κοσμαρα, μας. Δυστυχώς όμως, παρόλο που διαβάζω ότι οι εξαγωγές πάνε τραίνο, αυτό ακόμη δεν γίνεται... Παρόλα αυτά για 4200 κρούσματα οι 260 διασωληνωμενοι είναι συγκριτικά λίγοι ακόμα. Έχουμε μέλλον...
-
Τα πάντα όλα..
-
Από τα ιντερνετς...
'Ανοιχτά αντιεμβολιαστής πλέον ο Τσιτσιπάς, στις διευκρινιστικές δηλώσεις του, ξεκαθαρίζει ότι είναι συνειδητή επιλογή να απέχει από τον εμβολιασμό για όλους τους λόγους που αποτελούν τον πυρήνα της σχετικής ρητορικής:
'Είμαι νεαρός, είμαι στην κατηγορία κάτω των 25 ετών. [...] Δεν είμαι κατά, αυτό να το ξεκαθαρίσω, απλώς δεν βλέπω λόγο για κάποιον στη δική μου ηλικιακή κατηγορία να χρειαστεί να εμβολιαστεί.[...] Για εμάς τους νέους πιστεύω ότι είναι καλό να περάσουμε τον ιό, γιατί θα χτίσουμε ανοσία.'
Δηλαδή, δεν έχει καταλάβει ότι 'εσείς οι νέοι' δεν θα περάσετε μόνοι σας τον ιό, αλλά θα τον μεταδώσετε και στους μεγαλύτερους μέχρι να το περάσετε.
Δηλαδή, δεν έχει καταλάβει ότι το εμβόλιο δεν είναι μόνο για την δική του προστασία, αλλά μειώνει κατά 40-60% την μετάδοση του ιού από τον εμβολιασμένο που έχει προσβληθεί σε τρίτους.
Δηλαδή, δεν έχει δει υγιέστατα νεαρά άτομα, ακόμη και παιδιά να διασωληνώνονται και να πεθαίνουν, του αρκεί ότι είναι νέος.
'Για μένα το εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά, είναι καινούριο. Έχει κάποιες παρενέργειες, ξέρω προσωπικά κάποιους ανθρώπους που τις είχαν.'
Δηλαδή, δεν τα ξέρει καλά ο WHO και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων αν έχει δοκιμαστεί και ξέρει ο τενίστας.
Δηλαδή, προτιμάει την διασωλήνωση από 3 μέρες πυρετό.
Αυτά είναι τα αποτελέσματα όχι μόνο της αντιεμβολιαστικής προπαγάνδας, αλλά και της πλήρους αδιαφορίας για τους δίπλα σου. Ο πρωταθλητής είναι σαφές ότι έχει σημαντικά κενά της στοιχειώδους γνώσης που έχει κάθε πολίτης που επικοινωνεί με τους συμπολίτες του. Είναι απομονωμένος σε ένα μονοδιάστατο κόσμο, όπου υπάρχει μόνος του.
Το χειρότερο είναι ότι δεν έχει αξιόπιστη συμβουλή και ότι περιφρονεί συνολικά τον συλλογικό στόχο.'
Και καλά πως ένα τέτοιο πρόσωπο επιλέχθηκε για την καμπάνια 'μένουμε σπίτι κλπ.' με το αζημίωτο (?) μάλλον...
Στους Ολυμπιακούς αγώνες ταξίδεψε και πήγε επίσημα ως μέλος της Εθνικής ομάδας ανεμβολίαστος; Υπάρχουν κι άλλοι; Είχαν ψευδή έγγραφα; Τί ακριβώς;
-
-
....απο τον τυπο που για προσωπικη του αναγνωρισιμοτητα εχει γινει ο περιγελος των φαρμακευτικων απθ-εκπα-πατρας κλπ ειδικα με τον χαρδαλια και τη ΄γεματη νοηματα' ψεκ_μηπως_και_πηδηξουμε αναρτηση
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες