-
Εδώ Ελλάδα μπες αν θες στο FORDPERFORMANCE club στο facebook υπάρχει σίγουρα ενας κάτοχος ή 2 ακριβώς αυτού του αυτοκινήτου και μόνο εκείνοι μπορουν να σε κατατοπίσουν λίγο που το έχουν. (Ο ένας είναι Ελληνας και γραφει Ελληνικά αλλά είναι κάτοικος εξωτερικού δεν θυμαμαι χώρα), ο άλλος είναι εδώ Ελλάδα
πολύ σπεσιαλ αυτοκίνητο για να υπάρχουν πολλοί κάτοχοι στην Ελλάδα
πρεπει να υπάρχει και ένας τρίτος που έχει το ΘΗΡΙΟ το μεγάλο οχι το διλιτρο
Λοιπόν cirus αυτός ο τρίτος που λες μήπως είναι αυτός που ξέρω; Το έχει κάμπριο σε πορτοκαλί χρώμα (5λιτρο;) ειναι συνιδιοκτητης μεγάλης εταιρίας στην Καβάλα που δραστηριοποιείται στην αεροπλοΐα. Θα ανεβάσω σε μεταγενέστερο χρόνο και φώτο με βίντεο. Αυτόματο είναι απ όσο ξέρω με 10 ταχύτητες.
-
Λοιπόν cirus αυτός ο τρίτος που λες μήπως είναι αυτός που ξέρω; Το έχει κάμπριο σε πορτοκαλί χρώμα (5λιτρο;) ειναι συνιδιοκτητης μεγάλης εταιρίας στην Καβάλα που δραστηριοποιείται στην αεροπλοΐα. Θα ανεβάσω σε μεταγενέστερο χρόνο και φώτο με βίντεο. Αυτόματο είναι απ όσο ξέρω με 10 ταχύτητες.
Εχω παντελη αγνοια φίλε μου. Ειχα δει κάποιες φωτογράφιες από κάποιες συναντησεις που κάνανε. Ε όσο να πεις μια mustang ξεχωρίζει χαχαχαχαα
-
Yπαρχουν αρκετα Μαστανγκ 2.3 στην ΑΘηνα, μερικα και με εντυπωσιακους συνδιασμους χρωματων.
Η διαφορα απο 2 λιτρο στα τεκμηρια δεν ειναι μεγαλη γυρω στις 3 χιλ νομιζω. Αυτο που ποναει ειναι τα 10 χρονια φορος πολυτελειας. Προσωπικα δεν υπαρχει περιπτωση να το πληρωνα ποτε κατι τετοιο, περα απο τον φορο που δινουμε στην βενζινη (πανω απο το μισο κοστος ειναι φοροι) θεωρω το ΦΠ πολυ χαζο φορο και πεταμενα χρηματα γιατι πληρωνεις ειτε χρησιμοποιεις το αμαξι ειτε οχι. Οποτε πηρα κατω απο 2 λιτρα αμαξι.
Τωρα που περασε το 1.6 η βενζινη εμενα μου φαινεται ακριβη σε βαθμο που πρεπει να μετρας τις μετακινησεις.
-
Οπως τα λες ακριβως...ειναι λιγο μπερδεμα προσωπικα τη μαστανγκ την καινουρια την εβαλα στο ματι λογο εμφανισης τωρα απο κει και περα αυτα με τα ηλεκτρικα κλπ δεν γνωριζω τιποτα
-
Αγη
-
Στα επιβατικά αυτοκίνητα το τεκμήριο διαβίωσης ορίζεται ως εξής:
-
Για αυτοκίνητα μέχρι και 1.200 κ.ε., σε 4.000 ευρώ.
-
Για αυτοκίνητα μεγαλύτερα των 1.200 κ.ε. και μέχρι 2.000 κ.ε., προστίθενται 600 ευρώ ανά 100 κυβικά εκατοστά.
-
Για αυτοκίνητα άνω των 2.000 κ.ε. και μέχρι 3.000 κ.ε., προστίθενται 900 ευρώ ανά 100 κυβικά εκατοστά.
Φόρος Πολυτελούς Διαβίωσης στα αυτοκίνητα
Ο φόρος υπολογίζεται ως ποσοστό του ετήσιου τεκμηρίου διαβίωσης ωστόσο από την στιγμή που θα καταργηθούν τα τεκμήρια διαβίωσης αυτομάτως καταργείται και ο Φόρος Πολυτελούς Διαβίωσης.
Για τα αυτοκίνητα από 1.929 έως 2.500 κυβικά ο φόρος πολυτελείας ανέρχεται στο 5% της αντικειμενικής δαπάνης (τεκμήριο διαβίωσης).
Το τεκμήριο είναι 11500 € για 2300 κυβικά, άρα ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης είναι €575
Ο 2,3 κινητήρας τον δίνουν 180 g CO2/km οπότε 180×2,45=441€ τέλη κυκλοφορίας
Άρα κάθε χρόνο στην εφορία δίνεις 575+441=1016 € χωρίς να το κουνήσεις λεπτό.
-
-
Μαλλον τζαμπα συζηταμε....Στον τιμοκαταλογο δεν το βλεπω το 2,3 . Ουτε στην διαμορφωση
https://www.ford.gr/content/dam/guxeu/gr/documents/pricelists/PL-Cars.pdf
-
Νομίζω για μεταχειρισμένο μιλάμε. Σε καινούργιο εχει καταργηθεί, δεν πούλαγε. Το σωστό μαστανγκ ειναι V8!
-
Εχεις δικιο Φανη. Δεν το θυμομουνα
-
σε ευχαριστω για τους υπολογισμους και ευχαριστω και τους υπολοιπους για τις απαντησεις θα το ψαξω λιγο παραπανω και θα δω τι κινηση θα κανω μην μετανιωνω
-
Το εχω οδηγησει 2 σερι καλοκαιρια στην Αμερική (νοικιαρικο) 2018-19 για πανω απο 1Κ χλμ καθε φορα. Mια εκανα τον 101 LA-San Francisco με καποιες παρακαμψεις για στροφιλικια. Την 2η εκανα LA-Palm-Springs-Vegas με διαφορες εκδρομες (Joshua Park, Grand Canyon). και τις 2 φορες ηταν με λιγα χλμ, κατω απο 40Κ. Αν ζουσα εκει θα το παιρνα χωρις σκεψη επειδη μου αρεσει υπερβολικα. Αρκετα ανετο στην καθημερνοτητα, χωρουσε μεγαλη βαλιτσα στον χωρο αποσκευων , καταναλωση αδιαφορη (δεν ξερω τιμη βενζινης τωρα, τοτε ηταν κατω απο 1 EUR το λιτρο) προοδευτική αποδοση ισχυος (δεν ενιωθα οτι εχει 300+ ιππους)
Επι της ουσιας εχει θεματα. ειχε μεγαλυτερο ογκο απ οτι θα ηθελα για να το χωνεις, διωχνει το πισω μερος για πλακα (οχι απαραίτητα αρνητικο) στις αμερικανικες πολεις χωράει ανετοτατα, στην Αθηνα δεν θελω να εχω αμαξι 4.8m, εσωτερικο με οριακα ανεκτη ποιοτητα για το ποσο κοστιζει στην Αμερική, απαραδεκτο για την τιμη στην Ευρωπη, το αυτοματο κιβωτιο μου φανηκε αργο. 9 δεν καίει .Το Ibiza της γυναίκας μου καίει 9. με CC και 65 μίλια είναι στα χαμηλά 1X.
https://www.bosshunting.com.au/travel/next-time-la-cruise-pacific-coast-highway-mustang-convertible/
Ωραίος ρε φίλε!!!!!!
χεχεχεχεχεχεχε
Η περιγραφή του αυτοκινήτου σε 2 παραγράφους.... Στην ελλάδα είναι γούστο ανώμαλο αυτό το αμάξι. Γιαυτό τα κοιτάω κάτι τέτοια....
'The mad greek' @ Baker??? χεχεχεχεχεχε....
ωραίος...
Υ.Γ.: αυτό με τις κάρτες είναι λόγο ανάγλυφων γραμμάτων και υπογραφής πίσω? Τότε παλιά κάτι τέτοια παίζανε.... pay with the green!!! hehehhehehehe
-
παιδια μετα απο πολυ σκεψη κατεληξα στο range rover evoque του 16 2.0 180ps η με 150ps
σορρυ αν κουραζω τι γνωμη εχετε? αν ειμαι ακυρος εδω γιατι ρωτησα για τη μαστανγκ να κανω νεο ποστ για το ροβερ?
-
Συνέχισε την κουβέντα εδώ.
Κατά τ' άλλα βλέπω ότι έχεις σαφές πλάνο για το τι θες. Από Mustang σε Evoque δεν απέχεις και πολύ...
Επειδή όμως σε απασχολεί από ότι φαίνεται το κόστος χρήσης, υπολόγισε ότι θα σε τσούζει το σέρβις της Rover.
-
Θα το φοβομουνα απο αποψη ζημιων
-
Εαν δεν σε απασχολεί το κόστος συντήρησης και η αξιοπιστία προχώρα, είναι πανέμορφο (προφανώς το έχεις ως προτεραιότητα εαν κρίνω από αυτά που κοιτάς) και πολύ καλό αυτοκίνητο.
-
κοστος συντηρησης και αξιοπιστια δηλαδη ειναι πατος? γιατι το εχει γνωστος και λεει ειναι τοπ...επισης ακουσα του 12 ειχαν θεματα αλλα του 16 οχι εγω ψαχνω του 16...απο συντηρηση κλπ δεν εχω ακουσει τιποτα το σερβις σιγα δν ειναι κατι
-
Μας κάνεις πλάκα τώρα;
Με αυτό «το περίπτερο με ρόδες» απλά θα κάνεις φιγούρα σε κυράτσες, και κομπλεξικούς SUV lovers!
Χώρια τι προβλήματα θα πρέπει να λύσεις μελλοντικά (ρώτα τον Τατούρη)
Αντίθετα με το... ecoboost (lol) μπορεί να σε περνάνε και για car guy και Πραγματικό Οδηγό...
-
Πούλα τα όλα και πήγαινε να ψωνίσεις MX5 καινούργιο 1.5L Θα κάνεις το κομμάτι σου και δεν θα έχεις συνέταιρο το ελληνικό δημόσιο κάθε φορά που γυρνάς την μίζα. Κατά πως το κόβω πριν το 12μηνο που θα σκάσει το πρώτο μπιλιετάκι, θα έχεις αγγελία ΠΩΛΕΙΤΑΙ Range Rover Evoque '16, οπότε δώσ'το μια ώρα αρχίτερα να μην μπλέξεις. Φαίνεται δεν το φυσσάς το παραδάκι και είναι περίεργες εποχές για να ξελιγωθείς για ρόδες. Άσ'το το ρημάδι και πήγαινε με την γυναίκα σου καμιά εκδρομή παραπάνω.
Επίσης να ξαναδείς το θέμα των συνεργατών σου (βλέπε: ΛΟΓΙΣΤΗΣ)
-
Σόρι ρε παίδες, αλλά πώς έχετε συμπεράνει όλοι ότι θα ζοριστεί οικονομικά; Από τη στιγμή που δηλώνει το αντίθετο ΚΙ έχει αλλάξει κάμποσα ζόρικα οχήματα στο παρελθόν;
-
Ε, όταν ρωτάς για κατανάλωση, τέλη και τεκμήρια, ενώ ξεκινάς να αγοράσεις σπορ αυτοκίνητο άνω των 2.000 κυβικών και των 300 ίππων, κάτι λέει αυτό...
Κατ' ελάχιστον ότι μπορεί να έχεις τα λεφτά για την αγορά, αλλά δεν είσαι άνετος με το κόστος χρήσης του και τα φορολογικά βάρη που επιβάλλει.
γνωμες για αγορα ford mustang ecoboost