Αθήνα-Άρτα ήπια οδήγηση (100-120 κοντέρ), 3 άτομα, πράματα, ερκοντίσιο, μία στάση, μηχανάκι για διόδια, VPower98, χωρίς ACC, 3000κμ στο κοντέρ.
(γάτε μην σχολιάσεις!!! τα km/h)
Τιγκ 1.5 150 DSG7, MY20
355km, 85km/h μέση, 4:10h, 5.6l/100km, 760km εναπομένοντα.
Για λόγους database
Θα ενημερώσω και για παραπάνω km/h μέση ταχύτητα
Βαριέμαι να ψάξω πως ανεβαίνει φωτό.
Υ.Γ.1: Τι έγινε με το 3008 του ^.^ ???
Υ.Γ.2: Σε σχέση με τις παραπάνω συζητήσεις περί ντηζάιν: Εμένα μου αρέσει το design του Tiguan.
Υ.Γ.3: Dettol, από πόλο ξεκινησαμε να κοιτάμε καταλήξαμε στο παραπάνω. Συνοπτικά με ειλικρίνεια ή πορεία και στο έλεός σας (σαφώς δεν αποφασίσε ένας):
POLO --> Δεν έχει μεγάλο πορπαγκάζ και καταλήγει 16-17-18 με μπλιμπλίκια
GOLF --> Μεγαλύτερο, κοντά στα 18 από πάνω, με μπλιμπλίκια 22-23-26 δεν θυμάμαι. Capacitive κουμπιά και εσωτερικό δεν μου άρεσε. GOTO:/ SUV για ευκολία μπες βγες και cool factor.
TROC: --> 26-27 με μπλιμπλίκια το 1.5 γιατί το 1.0 είναι μικρό GOTO:/ Tiguan χειροκίνητο τελευταία πριν το facelift +1-2K 'απο το TROC
Quasqai --> Μη ικανοποίηση με το εσωτερικό GOTO:/ πίσω VW
END_FUNCTION_Tiguan DSG7 1.5 150 όχι R 'τελευταία κομμάτια' προ facelift
Υ.Γ.4: Ο χαρακτηρισμός που είχα κάνει για την ανάρτηση σαν σκληρή στους αστικούς διαλυμένους δρόμους, είμαι 90-95% σίγουρος πιά ότι είναι λόγω ελαστικών low rolling resistance. Δεν εξηγούνται οι καταναλώσεις και το κατσικέ αλλιώς. Πιστεύω και το R με τις 18-19-20'' δεν θυμάμαι τι έχει πια, το ίδιο θα είναι. Τα λάστιχα αν φθαρούν πιο γρήγορα ίσως στο πλάι. Από άνεση σε αστικό περιβάλον δεν πιστεύω να χει διαφορά (μπορεί να κάνω λάθος εννοείται). Τα 2-3Κ έξτρα για μένα δεν άξιζαν, ξαναλέω: για μένα
Υ.Γ.5: 5.8-5.9l/100km καίω με πόλο 2004 1.4 100hp 340K km κοντέρ χωρίς ερκοντίσιο με τα ίδια km/h, καύσιμα, μηχανάκι διόδια και cruise 5η @ 2500-2750rpm
Υ.Γ.6: Είδα τις προάλες το αντίστοιχο Σκόντα τίγκουάν με ένα φίλο, μέσα μην πω μου φάνηκε καλύτερο από το Τιγκ (ξαναλέω: μου φάνηκε).
Υ.Γ.6: Στο έλεός σας συναγωνιστές!!!!!!!!
Υ.Γ.7: Τι έγινε με το 3008 του ^.^ ??????????????????????????????????????????????????