-
Τελικά το lpg απέκτησε 6αρι μηχανικό;
-
Τελικά το lpg απέκτησε 6αρι μηχανικό;
Αυτό ήταν το μόνο σίγουρο και ότι θα διατηρούσε τα 100 άλογα ( ενώ η βενζίνη θα ξαναπάει στα 90)
-
Δε το έχω δει κάπου επίσημα.
Για την ιπποδύναμη κάπου έγραφε πως το lpg βγάζει 100 με αέριο και 91 με βενζίνη.
Προφανώς με την εναλλαγή του καυσίμου εναλλάσσεται και το πρόγραμμα.
-
Λεβέντες, το Captur έχει ACC στον βασικό εξοπλισμό; Αν όχι, μπορείς να το προσθέσεις ή πρέπει να πάρεις κάποια συγκεκριμένη έκδοση; Επίσης, ξέρετε αν μπορεί να προστεθεί στον εξοπλισμό τού Duster;
-
@Dimsabas έχω τον κατάλογο που ίσχυε απο Μάρτιο μέχρι και τον Δεκέμβριο που άλαξαν οι εκδόσεις , το acc το έχει μόνο με το EDC σε Dynamic @ Initiale στα 375ε & 400ε αντίστοιχα ! Τώρα στον καινούριο κατάλογο το δίνει σαν extra στην dynamic σε πακέτο : PACK EASY DRIVE: Adaptative Cruise Control, Προειδοποίηση τυφλού σημείου (BSW) & Δερμάτινο Τιμόνι ! Φαντάζομαι με διαφορετική χρέωση !
-
Δηλαδή το χιλιάρι υγραέριο με το ACC, πάει κάνα 20άρικο τουλάχιστον;
-
Όχι 21. 150 είχε το υγραέριο σε Dynamic έτσι και αλλιώς ΧΩΡΙΣ acc!
Τώρα έχει σχεδόν 22.000 σε Dynamic LPG χωρίς acc!
Στον παλιό κατάλογο έδινε το acc μόνο με το αυτόματο τώρα το δίνει και στο χειροκίνητο μέσα σε πακέτο, πόσο χρεώνει το πακέτο δεν το ξέρω
-
Σήμερα έπαθα λάστιχο και όταν πήγα βουλκανιζατερ και έβγαλε την ρόδα ο άνθρωπος είδα εκεί που βιδώνει η ζάντα πολύ σκουριά! Είναι κάτι το φυσιολογικό? Στο Φορντ δεν θυμάμαι τέτοιο πράγμα
-
Λογικά δεν έχεις πρόβλημα, αλλά για καλό και για κακό θα έκανα μια ερώτηση και στην αντιπροσωπεία με την πρώτη ευκαιρία.
-
Σήμερα έπαθα λάστιχο και όταν πήγα βουλκανιζατερ και έβγαλε την ρόδα ο άνθρωπος είδα εκεί που βιδώνει η ζάντα πολύ σκουριά! Είναι κάτι το φυσιολογικό? Στο Φορντ δεν θυμάμαι τέτοιο πράγμα
![](a href=) florida credit union gainesville fl' />
Πάντως η δισκόπλακα καθρέπτης φτου φτου φτου
-
-
Καλημερα. Εχεις ζαντες αλουμινιου ή σιδερενιες;
-
Καλημέρα , αλουμινένιες έχω και αυτές απ'ότι πρόλαβα να δω δεν είχαν τίποτα σκουριές (σημάδια ) αλλά μόνο σκόνη σκουριάς !
-
Πιστεύω φυσιολογικό είναι, εμένα είχαν όλα μου τα αυτοκίνητα σκουριά (επιφανειακή) σε αυτό το σημείο.
-
Καλημέρα , αλουμινένιες έχω και αυτές απ'ότι πρόλαβα να δω δεν είχαν τίποτα σκουριές (σημάδια ) αλλά μόνο σκόνη σκουριάς !
Το αλουμίνιο δε σκουριάζει, φυσιολογικό το κόβω κι εγώ σε αυτό το σημείο.
-
Yem wrote:
Το αλουμίνιο δε σκουριάζει, φυσιολογικό το κόβω κι εγώ σε αυτό το σημείο.
Και το αλουμίνιο οξυδώνεται, απλά έχει διαφορετική μορφή η 'σκουριά' του (είναι μια λευκή σκόνη).
-
Για να κάνουμε και λίγη χημεία σε ανώτερο επίπεδο, το αλουμίνιο διαβρώνεται αλλά σε ειδικές συνθήκες και περιπτώσεις. Πχ ομοιόμορφη προσβολή από χλωριοντα ή γαλβανικη διάβρωση. Στις συνήθεις συνθήκες περιβάλλοντος ΔΕΝ παθαίνει καμία διάβρωση και ΔΕΝ σκουριάζει.
Ο λόγος είναι ότι παρουσιάζει μεγάλη συγγένεια με το οξυγόνο με το οποίο σχηματίζει τριοξειδιο του αλουμινίου που το προστατεύει άριστα σε περιοχή ph 4 με 8.
Αυτά.
-
Γιε μου, αυτό που μας έδειξες είναι φυσιολογικό.
-
Επειδή είναι καινούριο και όλα γυαλίζουν αυτό φαίνεται σαν παραφωνία ίσως για αυτό μου έκανε εντύπωση ! Σαν εξάρτημα αυτό που έχει σκουριά πως λέγεται?
-
Μουαγιέ. Πλήμνη ελληνιστί...
Renault Captur II