-
91%! αποτελεσματικότητα για τους πάνω από 60 χρονών και 94-100%!!! απέναντι σε μετρια η σοβαρή λοίμωξη ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ 21 ΜΕΡΕΣ μόνο μετα την 1 δόση μετρημενα δλδ την μερα που πηγαν να παρουν την 2η δόση. Το ρωσικό εμβόλιο χρησιμοποιεί 2 διαφορετικούς ανθρώπινους αδενοιούς για την 1η και την 2η δόση σαν φορείς του κομματιού του sars για το οποίο θέλουμε να πετύχουμε ανοσία. Αφενός για να αποφύγει προυπάρχουσα ανοσία που μπορεί να εχει ο εμβολιασθείς απέναντι στον ανθρώπινο αδενοιό αφετέρου για να αποφευχθεί η απίθανη περίπτωση να αναπτυξει εναντίον του φορέα της 1ης δόσης ο εβολιασθείς ανοσία και να μειωθεί έτσι η αποτελεσματικότητα της 2ης δόσης. Η astrazeneka στον αντίποδα για αν αποφύγει το πρόβλημα της προυπαρχουσας ανοσίας των ανθρώπων εναντίον των ανθρώπινων αδενοιών χρησιμοποίησε σαν όχημα-φορέα πιθηκίσιο αδενοιό και για τις 2 δόσεις. Αλλα αυτό δεν εξασαφλίζει την απίθανη περίπτωση να αναπτυχθεί ανοσία εναντιον της 2ης δόσης.
-
Επίσης άκουσα στο ραδιόφωνο ότι έχει πουλήσει την πατέντα ήδη σε αρκετά κράτη κ μπορούν να παράγουν μόνοι τους όσο χρειάζονται!. Εμείς εδώ θα περιμένουμε το καλό το ακριβό το μαγκικο.
-
Ο άνθρωπος αυτός έκανε πριν από έναν μήνα το εμβόλιο αλλά χθες εμφανίστηκε με διπλή μάσκα, οπότε γιατί να το κάνουμε το εμβόλιο προστατεύει ή δεν προστατεύει?
-
ρε συ ασεπε μη γινεσαι ψεκ-ψεκ, ημπορεις καλυτερα.
τωρα πιλιε πως εμπιστευεσαι ρουσικο, δεν στοχα... επειδης εχω μπιζνα αρκετη εκει, ουτε νερο, ουτε μανταλακι.
-
Ο άνθρωπος αυτός έκανε πριν από έναν μήνα το εμβόλιο αλλά χθες εμφανίστηκε με διπλή μάσκα, οπότε γιατί να το κάνουμε το εμβόλιο προστατεύει ή δεν προστατεύει?
Με τα σημερινά δεδομένα, προστατεύει τον εμβολιασμένο αλλά μάλλον δεν προστατεύει από την μετάδοση του ιού τους ανεμβολίαστους. Για αυτό φοράει μάσκα. Ακόμα όμως δεν υπάρχουν αρκετά δεδομένα, οπότε ότι και να πούμε τώρα δεν είναι ασφαλές.
-
Έχουμε πει ότι η μάσκα προστατεύει κυρίως τον άλλο από αυτόν που την φοράει και όχι αυτόν που την φοράει (από τους άλλους).
Νομίζω επίσης ότι ήθελε περισσότερο να δείξει και να συμβολίσει την ανάγκη αυτή και όχι τοσο για τον εαυτό του. Αυτός πάει, το έκανε το εμβόλιο και τέλειωσε.
Άκουσα σήμερα για τους 'υγεινομικούς της Πάτρας' που δεν το είχαν κάνει αλλά τώρα το ξανασκέφτηκαν και το θέλουν. Εγώ πάλι να πω ότι όποιος δεν θέλει να κάνει εμβόλιο, να φεύγει από την 'ουρά' και γρήγορα...
-
Έστω αλλά διπλή και μέσα στην βουλή, το τερμάτισε.
-
Αυτες οι βαθυστοχαστες ερωτησεις ειναι που με πνιγουν καθως πινω τον καφε μου....
Μασκα για τέτοιες ερωτησεις, υπαρχει;;;; Να την βαλετε οπωσδηποτε, μη κολλήσετε κανεναν.
-
Την βάζουμε αλλά όπως το πάει ο Τσιόδρας δεν θα κάνουμε το εμβόλιο που το έχει κάνει ο ίδιος.
-
Καλύτερα!!!!! Να το κανει καποιος αλλος στη θεση σας.
Γενικα θα ηταν τελειο αυτο... Οπως επισης να υπογραψουν οι αρνητες πως δεν θα νοσηλευτουν και πιασουν θεση καποιου αλλου στην περίπτωση που οι μελετες του facebook αποδειχθούν βλακεις για εμετο, μπαζα και σκουπιδια μαζι.
-
Ποιο facebook? Δεν έχω facebook.
-
Ασεπ..... Συγκέντρωσου!!!! .. Εκφραση είναι. Δηλαδη παραφιλολογια ψευτομελετων.
Τεσπα.... Βιταμίνες συμφορουμιτες να λειτουργήσει ο εγκεφαλος μας.
-
ναι ο γατος ειναι της θρησκειας. και οποτε μπορεσει, ιανι, το αναβει το κερακι στο παρεκκλησι του Αγιου Ιωαννη του κυνηγου, εκει στη γωνια της σολωμου με τη κωνσταντινουπολεως. ή σε οποια εκκλησακι βρει στα ορη τα αγρια. καθοτι δεν ημπορει ο γατος να πιστεψει οτι τοση πολυπλοκη και απλη ομορφια στον κοσμο δημιουργηθηκε τυχαια για να την απολαυσει. και με τους περισσοτερους παπαδες καλη η σχεσις. ηταν το 15γουστο που μου ξηγουσε ο ναυπακτιος παπας της Αγιας Παρασκευης γιατι φορουσε τη μασκα και στο αμαξι που τον πηγαινα στο νεκροταφειο για ενα τρισαγιο στην πεθερα μου, μου ειπε απο αγαπη στον κοζμο, δεν μας χαριζονται πασα ουτε φοιτητικα, ουτε ελευθερας προς το καλο το μερος επειδη δηλωνουμε πιστη, αλλα πρεπει να κερδηθουν, τη φοραγε τη μασκα μην κολλησει κανενα, εχει καλη μαρτυρια γενικα και χαμηλο το βλεμμα.
αλλα https://www.youtube.com/watch?v=7CUlq1_ex9U
πρεπει να το μαζεψει η εκκλησια τον σκοταδισμο, ειναι εναντια στην αρχη του Χριστιανικου Κινηματος, πρεπει κατι να κανει. και σιγουρα οχι πολιτικη.
-
Ναι ΟΚ, προς τι ομως η προσωπική αναφορά σε μένα;
-
Ναι ΟΚ, προς τι ομως η προσωπική αναφορά σε μένα;
μπουρναζι αφου!
-
Α, εντός του πριγκιπάτου...
-
Άλλο Πίστη, άλλο Θρησκεία, άλλο Εκκλησία, αυτά τα 3 τα μπλέκουμε και έτσι κάνουν τη δουλειά τους οι σκοταδιστές και οι μπιζνεσμεν με ράσα...
Δεν αποκλείεται να υπάρχουν σοβαροί και μορφωμένοι παπάδες, όπως δεν αποκλείεται να υπάρχουν σοβαροί και μορφωμένοι ταξιτζήδες, όλοι κάπου έχουμε συναντήσει και τέτοιους.
-
Σύζυγος καλού συνεργάτη, νοσηλεύτρια σε μεγάλο νοσοκομείο ενός νομού της Β. Ελλάδας, από αυτούς τους νομούς που έχουν φουρφουλιάσει από τον ιό, μας διηγήθηκε την εξής ιστορία:
Ο διοικητής του νοσοκομείου την έβαλε υπεύθυνη εμβολιασμού. Μετά από σχετική ενημέρωση, ανακοινώσεις, αναρτήσεις, τηλέφωνα για ραντεβού, λίστες προς εμβολιασμό, ακυρωθέντα ραντεβού όπου έτρεχε να καλύψει τα κενά με επόμενους της λίστας για να μην χαθούν οι δόσεις, 15 μέρες πηλαλητό όπου είχε γίνει η γραφική του νοσοκομείου, έλαβον: σύνολο εμβολιασθέντων λιιιίγο πάνω από το 50% του προσωπικού.
Οι υπόλοιποι μισοί αδιαφόρησαν επιδεικτικά, κάποιοι δε ενώ μπήκαν στη λίστα και έκλεισαν ραντεβού προς εμβολιασμό, δεν προσήλθαν καν.
Και μετά από όλα αυτά βγαίνει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ προχτέ και έψεγε την κυβέρνηση που θέλει να σταματήσει τον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού των νοσοκομείων και προτείνει να τους βάζει όπως τον κοζμάκη στη σειρά με ραντεβού.
Γκρις, λάηκ νο άδερ.
-
Αποτελέσματα εξετάσεων αντισωμάτων 4 ατόμων που είχαμε κάνει 15 μέρες πριν και τη 2η δόση εμβολίου.
Από 5900 έως 18.000(!). Επόμενο μας είπαν σε 90 μέρες. Νωρίτερα υπογράψαμε, αν θέλαμε, δήλωση συναίνεσης επεξεργασίας των αποτελεσμάτων μας.
-
famas,επειδή δεν είναι του αντικειμένου μου, τα αποτελέσματα που σας έδωσαν για τα αντισώματα θεωρούνται πολύ καλά ή κάνω λάθος;
Επίσης είπες πως είναι 15 μέρες πριν τη 2η δόση, δηλ. μόλις μια βδομάδα μετά την 1η; Ρωτάω γιατί εγώ είμαι ήδη 10 μέρες μετά την 1η δόση (αν και δε λέει απόλυτα κάτι αυτό,γιατί η αντίδραση διαφέρει από οργανισμό σε οργανισμό).
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες