Το αιρκρος είναι φτηνό αμάξι και προφανώς θα έχει χειρότερη ποιότητα από το 4 ή το 5 . Γενικά η σιτροέν έχει διάφορες κατηγορίες ποιότητας στα αμάξια της , αλλά από ότι βλέπω και οι άλλες εταιρείες παρόμοιες είναι .
Και είναι και λογικό , ένα αμάξι που κάνει 15000 να είναι χαμηλότερης ποιότητας από ένα που κάνει 25000 .
Εγώ τριξίματα δεν έχω στα 40.000 χλμ που κοντεύω να φτάσω . Τα τζάμια στο κλείσιμο της πόρτας θα το δοκιμάσω. Εμένα μου αρέσουν τα τζάμια είτε να είναι εντελώς κλειστά είτε εντελώς ανοικτά , γιατί μισάνοιχτα έχεις τον θόρυβο και δεν έχεις κάτι να κερδίσεις από δροσιά .
Αν και δεν θεωρώ φτηνό το Aircross νομίζω ότι όταν κάποιος δίνει 17000 ή 18000 ή 19000 euro αν μην τι άλλο θα πρέπει το αυτοκίνητο σε κάποια σημεία να μην πάσχει.
Γνωστό ότι είχα ένα FABIA του 2017 των 15000euro. Το αυτοκινητάκι ήταν μπετόν-αρμέ σε τέτοια θέματα. Ούτε τζάμια έτριζαν, ούτε ακουγόντουσαν σαν ξεχαρβαλωμένα. Θα μου πεις άλλη κατηγορία. Ok. Η εμπειρία μου από τα υπόλοιπα SUV είναι πολύ μικρή. Ένα Ecosport έχω οδηγήσει μόνο και αυτό χωρίς να με αφήσουν να το 'ακούσω' καλά. Οπότε ίσως μπορεί να είναι θέμα κατηγορίας, λόγω μεγαλύτερων τζαμιλίκιων.
Φυσικά το θέμα αφορά το νέο C4 και πολύ πιθανό να μην έχει κανένα θέμα ή πρόβλημα. Οπότε αναμένουμε τις δοκιμές.
α! και καλύτερα εγώ να μην κάνω δοκιμές. Είμαι πολύ περίεργος 'δοκιμαστής' και εστιάζω σε αυτά που θεωρώ εγώ αρνητικά, τα οποία ίσως τον περισσότερο κόσμο να μην τον ενδιαφέρουν καν. Άσε που δύσκολα γράφω τα θετικά ενός αυτοκινήτου.