-
Το πήρες με το δυνατό 1.000αρι και στο καλύτερο χρώμα (μαζί με το Lucid Red που καταργήθηκε)....εύγε!! Καλοτάξιδο να είναι και να το χαρείς με Υγεία!!
-
Όλο αυτό το βάλε βγάλε packs φρένα, τζάμια κτλ, πιστεύω πως έχει να κάνει με το ότι βγήκε η V που το μόνο που είχε να προσθέσει είναι τα δερμάτινα και το winter pack που στην Ελλάδα ενδιαφέρει μόνο τη Φλώρινα. Αρχίσανε να ξηλώνουν εξοπλισμό από τις πιο κάτω για να δικαιολογήσουν τη διαφορά στην τιμή.
+1
Kι εμένα εκ των υστέρων εκεί πήγε το μυαλό μου. Π.χ. Η ST-line X 155 έχει 25.500 κι η ST-line Vignale 155 κάπου 28.000+. Για σχεδόν 3.000 ευρώ διαφορά με ίδιο εξοπλισμό (εκτός δέρματα και θερμαινόμενα) είναι υπερβολική διαφορά και κανείς δεν θα πήγαινε στη V.
-
Το πήρες με το δυνατό 1.000αρι και στο καλύτερο χρώμα (μαζί με το Lucid Red που καταργήθηκε)....εύγε!! Καλοτάξιδο να είναι και να το χαρείς με Υγεία!!
Ευχαριστώ πολύ!!
Έχω την εντύπωση πως απλά άλλαξαν το όνομα Lucid σε Fantastic Red και το Desert Island σε Dynamic Blue, στο pc ίδια τα βλέπω.
Έτσι όπως πάνε τα πράγματα με τον κορονοϊό με βλέπω να στέλνω sms για προσωπική άθληση και να κάνω γύρες το τετράγωνο.
-
Οπως τα έλεγα, €35.400 το Puma ST (€35.700 είναι τελική τιμή), βγήκε ο νέος τιμοκατάλογος της FMH.
https://www.ford.gr/content/dam/guxeu/gr/documents/pricelists/PL-Cars.pdf
-
Απλα παιρνεις το fiesta st με μπλοκε και τελειωνει η υποθεση. Με τη διαφορα εχεις χρονια με φουλ γκαζια σε καθε ευθεια και στροφες.
Αν θες μια φορα τον χρονο να φουλαρεις τον χωρο αποσκευων για ταξιδι....βαλε Thule απο πανω και τελος.
Απατο το puma st
-
Απλα παιρνεις το fiesta st με μπλοκε και τελειωνει η υποθεση. Με τη διαφορα εχεις χρονια με φουλ γκαζια σε καθε ευθεια και στροφες.
Αν θες μια φορα τον χρονο να φουλαρεις τον χωρο αποσκευων για ταξιδι....βαλε Thule απο πανω και τελος.
Απατο το puma st
+1
-
Απατο το puma st
Μόνο για να λες ότι έχεις το 1/10 ? που θα πουληθούν στην Ελλάδα !
-
Οπως τα έλεγα, €35.400 το Puma ST (€35.700 είναι τελική τιμή), βγήκε ο νέος τιμοκατάλογος της FMH.
Εξωφρενικά ακριβο, σε επίπεδο τιμής που είναι 'έξω από τα νερά του'.
-
Και δε βάζεις λίγα ακόμα να πάρεις ένα MX5 ND 184 Revolution Top να ευχαριστηθείς οδήγηση; Εντάξει δε χωράει τίποτα από πράγματα αλλά είναι άλλο πράγμα... (κι αυτό πανάκριβο είναι στο Ελλάντα)
-
Έχουν παθει παρακρουση εκεί στην ford......
-
Έχουν, αλλά βασικά είναι θέμα διαπραγμάτευσης όπως έμαθα. Προτίμησε η FMH να διαπραγματευτεί χαμηλές τιμές (συγκρίνετε με Γερμανία π.χ.) στα πιο εμπορικά μοντέλα και στο ST δεν έκανε κάτι.
-
Εκτός πραγματικότητας η τιμή του Puma ST...Υπερβολική...Έπρεπε να είναι γύρω στα 30 max για να είχε καλύτερη τύχη.
-
Δυστυχώς εκτός πραγματικότητας η τιμή του Puma ST. Με τόσα δίνεις ακόμα 2Κ και πας σε Focus ST και έχεις άλλη κατηγορία (προσωπικά αυτό θα έκανα). Ή αν δεν καίγεσαι για χώρους, παίρνεις το Fiesta και τα ρέστα εκδρομές, ταξίδια κλπ. Ή φεύγεις εντελώς από Ford.
-
Δυστυχώς εκτός πραγματικότητας η τιμή του Puma ST. Με τόσα δίνεις ακόμα 2Κ και πας σε Focus ST και έχεις άλλη κατηγορία (προσωπικά αυτό θα έκανα). Ή αν δεν καίγεσαι για χώρους, παίρνεις το Fiesta και τα ρέστα εκδρομές, ταξίδια κλπ. Ή φεύγεις εντελώς από Ford.
Πολύ καλύτερη επιλογή το Φόκους, σαφέστατα αρκεί να μην σε απασχολούν τα κυβικά. Καθαρά αυτοκινητιστικά, είναι πολύ ανώτερο αυτοκίνητο, δεν υπάρχει σύγκριση! Αλλιώς όπως λες, παίρνεις το Φιέστα με φουλ εξοπλισμό και ρέστα κάνα €10.000 για τα έξοδα.
-
Έχουν σίγουρα κάποιον 'Χλαπάτσα' που μας διαβάζει εδώ και κρυφογελάει, 'θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τί θα πάθετε', μόλις παινέψουμε κάποια έκδοση, τον επόμενο μήνα αφαιρούν εξοπλισμό ή την καταργούν, μόλις εκδηλώσουμε ενδιαφέρον για μοντέλο ανακοινώνουν εξωφρενική τιμή, μόλις σκεφτεί κάποιος να κάνει χρήση ατέλειας του λένε 'λυπάμαι, ΔΕΝ!'
-
Παρόμοια διαφορά τιμής έχει και στην Γερμανία το Puma ST και το Focus ST. Ούτε εκεί θέλει να πουλήσει η Ford;
-
teo mak wrote:
Έχουν σίγουρα κάποιον 'Χλαπάτσα' που μας διαβάζει εδώ και κρυφογελάει, 'θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τί θα πάθετε', μόλις παινέψουμε κάποια έκδοση, τον επόμενο μήνα αφαιρούν εξοπλισμό ή την καταργούν, μόλις εκδηλώσουμε ενδιαφέρον για μοντέλο ανακοινώνουν εξωφρενική τιμή, μόλις σκεφτεί κάποιος να κάνει χρήση ατέλειας του λένε 'λυπάμαι, ΔΕΝ!'
Μου θυμίζει την ταλαιπωρία που τράβηξα με το Mondeo.
Είπα και εγώ ότι θα έχουν αλλάξει ροτα μετά από τόσα χρόνια αλλά η παραφροσύνη καλά κρατεί.
-
Ρε παλικάρια για ποια ταλαιπωρία μιλάτε; Σας κάνει το αυτοκίνητο; Το παίρνετε. Δεν σας κάνει; Δεν το παίρνετε. Τόσο απλό.Στον Καπιταλισμό που (δυστυχώς) ζούμε έτσι πάει.
-
Ρε παλικάρια για ποια ταλαιπωρία μιλάτε; Σας κάνει το αυτοκίνητο; Το παίρνετε. Δεν σας κάνει; Δεν το παίρνετε. Τόσο απλό.Στον Καπιταλισμό που (δυστυχώς) ζούμε έτσι πάει.
Η ταλαιπωρία πάει στο support της εταιρείας σε ερώτηση μου για την ασφάλεια του οχήματος μου μετά από σοβαρή (για εμένα) αστοχία.
Δεν θέλετε να ακούσετε την απάντηση που έλαβα από τον τεχνικό διευθυντή που με κάλεσε από τα κεντρικά.....
-
REALZEUS wrote:
Η ταλαιπωρία πάει στο support της εταιρείας σε ερώτηση μου για την ασφάλεια του οχήματος μου μετά από σοβαρή (για εμένα) αστοχία.
Δεν θέλετε να ακούσετε την απάντηση που έλαβα από τον τεχνικό διευθυντή που με κάλεσε από τα κεντρικά.....
Η πραγματικότητα είναι πως ΠΡΕΠΕΙ να τις μαθαίνουμε αυτές τις υποθέσεις.
Γι' αυτό άλλωστε ΠΑΝΤΑ είναι προφορικές αυτές οι απαντήσεις, επειδή είναι πολύ μάγκες οι κύριοι και οι κύριες στο χώρο του αυτοκινήτου...
Ford Puma 2019