-
Αχαχαχα
Ποσο γελασα. Εκει που επειθεντον κοσμο για το vitiara και την ζωη τους.
Θεος.
Τι μου ελεγες για μπαταριες και πως τις κρατας και αλλα τετοια.
Φα'την....
-
-
το εχω ασπρω. τα αφηνω στον ηλιω αλλα δεν μαβραει.
-
5 τα ετη ησανε. μπορει να γλυτωνε με φορτιση αλλα αλλος πλερω, οποτες νεα. στα 110. ενα σιτιτουρι εν καιρω κορονοιώ
-
θα τω θυμουνται. για παντα. αντε να παινευτεις για σουζ... πρεπει να καταφυγω σε προπελαστερα για να ξαναδω βοστρυχους
-
μιλφω παντα στα τεσσερω
-
αυτω με το ωμεγα να το δω, φαινεται εχω καιρω...
-
-
Οχι παιδια εχω τα αθλιοτερα ολων........τα.......8.0...ναι το ξερω μη βαρατε .....αλλα εχω τοσα προγραμματα μεσα που ουτε θυμαμαι πως τα κατεβασα.
Θα παρω δεκαρια prof.....
Λοιπον το κελιδι για τα 8 εχει χαθει διοτι .........εχασα drivers για το store που μπορουσε να κανει την αναβαθμιση ακομα και οταν ηταν τοτε δωρεαν η αναβαθμιση....το store σας μεσα.
Τα εκανα ολα χειροκινηρα, εναν εναν driver, βρηκα site που τα ειχε.
Εσβηνα περνουσα.... φτιαχτηκε καπως ....αλλα το γα@@νο store...τελειωσε δεν το δεχεται.
Λεω θα κανω επαναφορα...παλι δεν γινεται...θελει format...και να βαλω τα 10 αρια.
-
Το μιλφάτο -πάντα γυναίκα είναι πίσω από τις μεγαλύτερες γκαντεμιές- σε πρόδωσε και που κιόλας... στο χειρότερο σημείο, μπροστά από το μαγαζί που έχτισες το image του Vit.! Μήπως στο έκανε από εκδίκηση για καμιά παλιά αμαρτία;; χαχαχα...
Υ.Γ. Η μπαταρία ήταν στα τελευταία της, αλλά κι εσύ 3 ώρες με τα αλάρμ; Τουλάχιστον θα γινόταν η φάση αλλού,σε πιο social safe μέρος, στο σπίτι ή στη δουλειά..
-
Θεε μου γιατι τον διαβασα.....τωρα δεν μπορω να ξαναδω ποτε το ωμεγα οπως πριν. Σαν κωλος μοιαζει...
Πωωωωωω
-
Οχι παιδια εχω τα αθλιοτερα ολων........τα.......8.0...ναι το ξερω μη βαρατε .....αλλα εχω τοσα προγραμματα μεσα που ουτε θυμαμαι πως τα κατεβασα.
Θα παρω δεκαρια prof.....
Λοιπον το κελιδι για τα 8 εχει χαθει διοτι .........εχασα drivers για το store που μπορουσε να κανει την αναβαθμιση ακομα και οταν ηταν τοτε δωρεαν η αναβαθμιση....το store σας μεσα.
Τα εκανα ολα χειροκινηρα, εναν εναν driver, βρηκα site που τα ειχε.
Εσβηνα περνουσα.... φτιαχτηκε καπως ....αλλα το γα@@νο store...τελειωσε δεν το δεχεται.
Λεω θα κανω επαναφορα...παλι δεν γινεται...θελει format...και να βαλω τα 10 αρια.
Να κατεβάσεις το update μέσω USB από τη Μικρομαλακή, δεν χρειάζεται να πληκτρολογήσεις το κλειδί, θα το βρει μόνο του αν στο υπάρχον hardware είχες ήδη ενεγοποιημένα windows.
Αλλιώς αγοράζεις ένα 'γνήσιο' κλειδί από έγκυρη ιστοσελίδα με 10-15€ και κάνεις τη δουλειά σου, ώστε να έχεις και 64αρια Προφέσιοναλ, αν πριν δεν είχες...
-
επηγα μεγκουστα να παρω καφε και να πω τον πονος μου. υπολογιζα 10-15 τα λεπτα. αφησα τα αλαρμια ανοιχτα, επαρκαρα ακριβως μπροστα απο τη βιτρινα. μιλφατο απο τα παλια εμπηκε. κουβεντα επιασα. μακρυα. κουβεντα. 2-3 ωρες μετα πατημα το κουμπακι τπτ. ματαξαναπατημα το κουμπακι τπτ. περιμενα στη ζεστα, καπου 39, να φυγει το μιλφατο απο τα παλια. εκαμα οτι μιλουσα στο κουνητο. ελιωσα. ιδρωσαν μεχρι και τα φρυδια μου. λιγο πριν την ηλιαση ή ισως και λιγο μετα, το πηρα αποφασις, ανοιξα καπω. ναι, μπροστα σε ολο το μαγαζι που χειραγωγησα με πονο και κοπο οτι η ζωη τους ολη ενα βιταρα. παει και το μιλφατο οπως και ολα τα προηγουμενα. το μπουστερ το ειχα φορτισει καποια χριστουγεννα. τπτ. και ηρθε ενα ελεεινο υποκειμενο με ενα χρεποεικοσαετες γκολφο και μου εδωκε ρεμα. μετα με στειλε το ληζ στον κασιο για μπαταριαι.
- πως καφε να ξαναπιω?
- μιλφατο για γατο?
- να το αλλαξω ή να το βαψω, να αφησω μουσι και μαλλι, να μη γνωριζομαι, να ξαναβγω στη αγορα?
Και πολύ σου κράτησε... Στο diesel την άλλαξα αν δεν κάνω λάθος στα 3 έτη χωρίς να κάνω καν χρήση του start/stop.
-
εν εταιρεια δυο ειναι οι γκαζοβλακες
ο αλλος εχει επισης βιτ 1.6 μαζουτ τζι ελ πλους. και εκτος απο τεχνικος διευθυντης μου ειναι και αντρας της προισταμενης λογιστηριου.
εχθες που ημουν ρομπας του επροτεινα να παρει για λιγαι μεραι το ες και να παρω το ντηζελι μεχρι να κωπασει η ρομποσυνη εν μεγκουστα περιστεριου.
εδεχθει με χαρα.
καποια στιγμη ενωρις το πουρνο, 1-2, με επηρε τηλεφωνο φωνασκωντας 'παει-παει' και 'στριβει-στριβει'
σημερα προσηλθε μονος εν εταιρεια. αφαντο το γιαρις της προισταμενης. μου αποθεσε το κιφομπ. ηταν αναστατος. και με νυχιες στο δεξι μπρατσο. επηγε, ουχι μονος, λιμανακια. η αλλη απειλει να μην μου κανει την τροποποιητικη για τη μειωση της προκαταβολης. οποτε παλι με το ες.
-
Αφηνω ασχολίαστο το κομματι του πρωτου γκαζοβλακα
Ρε αθεοφοβε, θα τους χωρίσεις για να μην γινεις ρομπα που εμεινε τι βιτ εσ απο μπαταρία??? Δλδ αν αφηνες ενα αλλο 3 ωρες με αλαρμ δεν θα εμενε? ΟΚ παιδια ξεχασα τα αλαρμ και εμεινε απο μπαταρία! Ναι μεν ειμαι ο gatoz αλλα ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι καπου τα παιζει και αυτο. Και ετσι θα το παιξεις και σε νορμάλ επιπεδο!
-
wtf
[http://www.zeperfs.com/en/duel6153-8626.htm]Duel : Suzuki Vitara 1.4 S AWD vs Suzuki Vitara 1.4 T Hybrid AWD](http://www.zeperfs.com/en/duel6153-8626.htm]Duel : Suzuki Vitara 1.4 S AWD vs Suzuki Vitara 1.4 T Hybrid AWD)
#sas_gamo_ti_bataria
-
ρε συ δια στυλ μαρκετιν κετς αρθρο ειναι μεν, αλλα εχω ακουσει οτι εχουν λεει παθει πλακα και το γουσταρουνε με 1000 εκει μεσα?
-
Τι να λέμε τώρα , με 23.000 λογικά κλειδί με χρώμα παίρνεις αληθινό SUVακι τετρακίνητο , φουλ εξοπλισμένο στην GL+ , με αξιοπρεπέστατες επιδόσεις, πολύ καλή συμπεριφορά όταν θες να κινηθείς λίγο σβέλτα, και πολύ όμορφο κατά την άποψη μου. Και 3-4 φορές το χρόνο να πατήσει λιγο άμμο, χώμα, λάσπη , χιόνι με την αυτοπεποίθηση που σου παρέχει η τετρακίνηση θεωρώ πως τα έχει βγάλει τα λεφτά του.
Και άσε τους άλλους να ψάχνουν με την μεζούρα 4-5 πόντους για τα γόνατα πίσω και στο πλάτος , 40-50 λίτρα στο πορτμπαγκάζ όσο δηλαδή ένα μεσαίο σακ βουαγιαζ , και 1-2 ιντσες στις οθόνες στα kamiq, captur , juke , aircross , puma και στην ντροπή της αυτοκινησης από πλευράς εξοπλισμού τιμής 2008 active και δεν ξέρω ποιο άλλο ξεχνώ.
Έχουμε πήξει στις επιλογές στην κατηγορία πέριξ των 22.000 όταν υπάρχει η εξής μια : Vitara GL+ allgrip ή άντε να δεχτώ και το δικινητο GL+ στα 19.800 για απόλυτο VFM. Άντε να δεχτώ και κάποιες καλές εξαιρέσεις αν υπάρχουν στην τιμή αυτη στην περίπτωση που κάποιος θέλει αποκλειστικά αυτόματο και τίποτα άλλο.
Αν ήμουν διαχειριστής εδώ κάθε φορά που θα άνοιγε θέμα με επιλογή BSuv θα το κλειδωνα άμεσα με απάντηση με μεγάλα bold κόκκινα SUZUKI VITARA και τέλος.
-
Αν ήμουν διαχειριστής εδώ κάθε φορά που θα άνοιγε θέμα με επιλογή BSuv θα το κλειδωνα άμεσα με απάντηση με μεγάλα bold κόκκινα SUZUKI VITARA και τέλος.
Κλαίω....!!
Δεν έχεις και πολύ άδικο. Είναι όμως σημεία των καιρών, όπως γράφαμε και σε άλλα θέματα σχετικά με τις 18αρες αντί για συστήματα ασφαλείας, για 17αρες σε αυτοκίνητα 3.5 μέτρων κλπ. Βλέπεις ότι ακόμα και εδώ που υποτίθεται ότι είναι φόρουμ για ενθουσιώδεις του αυτοκινήτου, 90% συζητάμε για κατανάλωση, χώρους και ψηφιακούς πίνακες και infotainement και εαν έχει 4πύρηνο ή 8πύρηνο επεξεργαστή! Για φρένα, κράτημα, δυναμική συμπεριφορά κλπ. ελάχιστοι πλέον ενδιαφέρονται.
-
...και αυτό είναι πραγματικά θλιβερό. 4τροχα τάμπλετ, όχι πια αυτοκίνητα, αυτό θέλουν οι περισσότεροι.
-
...και αυτό είναι πραγματικά θλιβερό. 4τροχα τάμπλετ, όχι πια αυτοκίνητα, αυτό θέλουν οι περισσότεροι.
Σωστό αλλά υπάρχει κι άλλη ανάγνωση.
Πλέον όλα τα αυτοκίνητα είναι στα αλήθεια 'καλά' με επάρκεια ισχύος, ασφάλειας, χώρων κλπ. ακόμη και βασικής αξιοπιστίας πλέον σχεδόν ισοδύναμης (εκτός VAG, αλλά κι αυτό συζητιέται), οπότε μένουν δύο παράγοντες για την επιλογή:
-
Lifestyle (εμφάνιση, ανέσεις, γκατζετ κλπ.)
-
Τιμή, κόστος χρήσης
Το Vitara ενώ είναι εξαιρετικό συνολικά σαν αυτοκίνητο, στις σημερινές συνθήκες δεν ξεχωρίζει έναντι των ανταγωνιστών του στους δύο αυτούς τομείς, έτσι ενώ είναι αναγνωρισμενη η αξία του, εμπορικά δεν 'λάμπει' όπως τα προηγούμενα χρόνια.
-
-
χεχεχ...
περι εμφανισεως και γκατζετ. το σε τριο το χονδρο που πραγματι πουλαει πολυ, παρα πολυ το ειδατε? το αμπιγιε και εξαιρετικο το 2008 που το ειπαν σουβ? σουβ? αυτο? και περι τιμης, τι μηχανολογια παιρνεις σε καθε περιπτωση το ειδατε καθολου? τετρα αντι κουμπακι γκριπ που αμφιβαλω αν ειναι κατι αλλο εκτος απο κουμπακι? ενα ταμπλετακι στο πλαισιο εχει 3 κατοσταρικα το καλυτερο ρεεεε...
οχι τζεντς, το βιτ ειναι πραγματι στις θερμικου κινητηρα εκδοσεις μονοδρομος στα μεγεθη του αλλα προφανως και διαφωνει με αυτο το εκπληχτικο μαρκετιν των γαλλογερμανωνε. νο προμπ, αγοραστε οτι άιφον με ροδες θετε, αλλα μην το λετε και σουβι.
-
Γάτε, SUV means Sport Utility Vehicle! Δεν βλέπω κάτι στην περιγραφή που να παραπέμπει σε off road και τετρακίνηση...
-
Γάτε, SUV means Sport Utility Vehicle! Δεν βλέπω κάτι στην περιγραφή που να παραπέμπει σε off road και τετρακίνηση...
-
Τι να λέμε τώρα , με 23.000 λογικά κλειδί με χρώμα παίρνεις αληθινό SUVακι τετρακίνητο , φουλ εξοπλισμένο στην GL+ , με αξιοπρεπέστατες επιδόσεις, πολύ καλή συμπεριφορά όταν θες να κινηθείς λίγο σβέλτα, και πολύ όμορφο κατά την άποψη μου. Και 3-4 φορές το χρόνο να πατήσει λιγο άμμο, χώμα, λάσπη , χιόνι με την αυτοπεποίθηση που σου παρέχει η τετρακίνηση θεωρώ πως τα έχει βγάλει τα λεφτά του.
Και άσε τους άλλους να ψάχνουν με την μεζούρα 4-5 πόντους για τα γόνατα πίσω και στο πλάτος , 40-50 λίτρα στο πορτμπαγκάζ όσο δηλαδή ένα μεσαίο σακ βουαγιαζ , και 1-2 ιντσες στις οθόνες στα kamiq, captur , juke , aircross , puma και στην ντροπή της αυτοκινησης από πλευράς εξοπλισμού τιμής 2008 active και δεν ξέρω ποιο άλλο ξεχνώ.
Έχουμε πήξει στις επιλογές στην κατηγορία πέριξ των 22.000 όταν υπάρχει η εξής μια : Vitara GL+ allgrip ή άντε να δεχτώ και το δικινητο GL+ στα 19.800 για απόλυτο VFM. Άντε να δεχτώ και κάποιες καλές εξαιρέσεις αν υπάρχουν στην τιμή αυτη στην περίπτωση που κάποιος θέλει αποκλειστικά αυτόματο και τίποτα άλλο.
xaxax
μπορουσα μονο ενα ψηφαλακι... αν λοιπον ημουν διαχειριστης - τεραστιε φανη - θα εβαζα μια χιλιαδα...
-
harisma23 wrote:
Χαχαχαχχααχ κλαίωωωωωω χαχχαχαχα
Να'σαι καλά πατέρα, μου έφτιαξες το απόγευμα... Χαχαχαχααχ
Suzuki Vitara 2015