-
Γεια σας
Σκεφτόμουν και εγω για ηλεκροκίνητο αλλα ΔΕΝ ξέρω που να το φορτισω δεδομένο οτι δεν εχω αυλή σπίτι.
Ειμαι σε ιδιοκτητο σπίτι με προσοψη στο πεζοδρομιο και που και που μπορώ να το παρκάρω μπροστά από την πόρτα μου . Θεωρητικά μπορώ να πετάξω το καλώδιο να φορτίσει αλλά θα περνάει από το πεζοδρόμιο , άντε να κρέμεται στον αέρα στο δεντρο με μεχρι το αμάξι αλλά δεν νομίζω να επιτρέπετε , ασε που μπορει να περάσει κανεις και να παθει ηλεκτροπληξία.
Αρα μονόδρομος οι εξωτερικοί ταχυφορτιστές. Ειμαι Αθήνα και δεν έχω δει ούτε έναν!! Μπήκα στην εφαρμογή fortizo και πήγα οπως έδειχνε στην Ν.Φιλαφέλεφεια κοντά στην εθνική και ΔΕΝ υπήρχε τίποτα!.
Υπάρχει δικτυο φορτισης για οσους δεν φορτίζουν στο σπιτι?
Επίσης να ρωτήσω και για το κόστος. Συμφωνα με το fortozo θελει 2,5€ + 0,25€/λεπτό. Το ερώτημα είναι ποση ώρα θέλει φόρτιση? Πες οτι πέρνω το ποιο οικονομικό ηλεκρικό skoda citygo .
Αν θέλει 1 ωρα τότε θέλει 17,5€ για αυτονομία 200-250χιλ , δηλαδη 7€/100 χιλ. Αν ειναι ετσι τοτε γιατί να παρω ηλεκροκινητο και να μην παω σε Hybrid ή και σε diezel? Ποιο φθηνο βγαίνει. Ασε και το κοστος τη μπαταριες που ειναι μερικές χιλιάδες!
-
Χαχαχαχα
Συγνωμη αλλα γελασα τοσο δυνατα...εκει με το καλωδιο
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
-
Γεια σας
Σκεφτόμουν και εγω για ηλεκροκίνητο αλλα ΔΕΝ ξέρω που να το φορτισω δεδομένο οτι δεν εχω αυλή σπίτι.
Με ΤΙΠΟΤΑ ηλεκτρικό εαν δεν μπορείς να φορτίζεις σπίτι σου. Στους ταχυφορτιστές έξω θα πληρώνεις πολύ ακριβά το ρεύμα (δεν συμφέρει με τίποτα), δεν ξέρεις εαν θα βρίσκεις και εαν σε βολεύουν εκεί που είναι και εαν φορτίζει συνέχεια σε ταχυφορτιστή μειώνει πολύ την ζωή της μπαταρίας. Εαν δεν μπορείς να φορτίσεις σπίτι σου, απλά ΞΕΧΝΑΣ το ηλεκτρικό, τουλάχιστον με την σημερινή κατάσταση.
-
-
Για δειτε λιγο....
https://getelectric.gr/erchontai-oi-pyrinikes-mpataries-ndb-poy-de-tha-chreiazontai-pote-fortisi/
Κατά καιρούς έχουμε διαβάσει πολλές ανακοινώσεις 'μαγικών' τεχνολογιών για μπαταρίες, σε ποιο βαθμό αληθεύούν και κατά πόσο είναι εφαρμόσιμες θα δούμε... πάντως σε ορίζοντα 10-20 ετώ πιστεύω θα δούμε δραματικές αλλαγές, μακάρι και νωρίτερα αλλά δύσκολο...
-
-
Η ηλεκτροκίνηση δεν φαίνεται να χάνει πλέον σε κάτι από τα συμβατικά αρκεί να ξηλωθείς για αγορά αυτοκινήτου με μεγάλη αυτονομία. Ωστόσο, όσο τα τιμολογούν με premium επί των βενζινοκίνητων κατά το ποσό της εξοικονόμησης της βενζίνης στη δεκαετία δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση συμφέρουσα αγορά. Ποσό μάλλον αν αναλογιστεί κανείς την ταχύτατη απαξίωση τους καθώς βγαίνουν καλύτερες και φθηνότερες μπαταρίες.
-
Bασικά χάνει ακόμη σε πολλά: τεράστιο έλειμμα μοντέλων, αυτονομία, χρόνος ακινησίας μετά την εξάντληση της αυτονομίας προκειμένου να ξαναφορτίσει, διατηρησιμότητα της αυτονομίας με την πάροδο των ετών και πολλών χλμ., κόστος αντικατάστασης μπαταρίας, ρυθμός απαξίωσης με το χρόνο είναι μερικά που μου έρχονται πρόχειρα. Έχει να φάει πολλά καρβέλια ακόμη για να μην χάνει.
-
ΟΚ λοιπόν, ήρθαν τα Tesla στη χώρα και αν μη τι άλλο υπάρχει πλεον ένα all around ηλεκτρικό -και άρα μειώνονται οι δικαιολογιες-.
Βλέπετε άλλο να δίνεις ~20.000 για ένα up/citigo, άλλο ~30000 για ένα ÷corsa8 και άλλο ~45000 για το entry Tesla. Στην 3η περίπτωση παίρνεις ένα κανονικό αυτοκίνητο και όχι 'ολίγη από αυτοκίνητο', με τελική ταχύτητα που δε σε κάνει να ντρέπεσαι και με επιτάχυνση που κάνει τους άλλους να ντρέπονται.
Από εκεί λοιπόν ξεκινά να έχει νόημα η κατοχή ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Αν έχεις λυμένο το θέμα της φόρτισης, γιατί όχι;
Πιο κάτω οι συμβιβασμοί είναι πολλοί και βέβαια αν θες και να οδηγάς πραγματικά, τότε μονόδρομος ο Elon. Τα περί αξιοπιστίας ή μη θα απαντηθούν στο εγγύς μέλλον. Ιδωμεν...
-
... κατά το ποσό της εξοικονόμησης της βενζίνης στη δεκαετία δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση συμφέρουσα αγορά. Ποσό μάλλον αν αναλογιστεί κανείς την ταχύτατη απαξίωση τους καθώς βγαίνουν καλύτερες και φθηνότερες μπαταρίες.
Καλά, εγώ διαφωνώ κάθετα για το αν ειναι συμφέρουσα η όχι αν κάνει κάποιος χιλιομτερα, κ αυτό βγαίνει πολύ απλά με χαρτί κ μολύβι. Συμφωνώ απόλυτα όμως στο γεγονός οτι η ευμετάβλητη τεχνολογία των μπαταριών βρισκεται σε πειραματικό στάδιο κ ενδεχομένως στο μέλλον να χαθεί μεγάλη αξία ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, καθώς μπορεί να προκύψουν νέες μπαταρίες με ποιοτικότερα χαρακτηριστικά. Αυτό πρέπει να το σταθμήσει κάποιος στην αγορά του ηλεκτρικού.
-
Από εκεί λοιπόν ξεκινά να έχει νόημα η κατοχή ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Αν έχεις λυμένο το θέμα της φόρτισης, γιατί όχι;
Βέβαια μιλάς κ για πορτοφόλια που αν έχουν να δώσει minimum 45 χιλιάρικα για αυτοκίνητο, ενδεχομένως να μην τους νοιάζει απαραίτητα το κόστος της βενζίνής/πετρελαίου, ή μπορεί να διαθέτουν κ εναλλακτικές επιλογές μετακίνησης πχ δεύτερο αυτοκίνητο για ταξίδια...
-
Κύριοι απλώς λέω ότι ο έχων αυτά τα χρήματα μπορεί να συμπεριλάβει το tesla στις επιλογές του με πολλές πιθανότητες αγοράς αφού είναι πιο ολοκληρωμένο.
Προ μερικών μηνων -μπορει να το έχω γράψει ξανα- πατέρας μαθητή σκεφτόταν την Mercedes EQC. Τελικά πήρε GLE 250d, όμως είμαι σίγουρος ότι αν υπήρχαν τα Tesla στην Ελλαδα θα το έκανε το βήμα. Δε δίνεις 80000 για 180 τελική. Ελπίζω να το έκανα σαφές.
Με 16000 δεν παίρνεις ηλεκτρικό, και ευτυχώς δλδ αφού το up/citigo απ' οπου ξεκινά η ηλεκτροπαρεουλα πρέπει για να πιάσει την αυτονομία του να πηγαίνει 95km/h max δίχως ραδιοκλαρινοφωνο και αρκούδα...
-
JamesD wrote:
... κατά το ποσό της εξοικονόμησης της βενζίνης στη δεκαετία δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση συμφέρουσα αγορά. Ποσό μάλλον αν αναλογιστεί κανείς την ταχύτατη απαξίωση τους καθώς βγαίνουν καλύτερες και φθηνότερες μπαταρίες.
Καλά, εγώ διαφωνώ κάθετα για το αν ειναι συμφέρουσα η όχι αν κάνει κάποιος χιλιομτερα, κ αυτό βγαίνει πολύ απλά με χαρτί κ μολύβι. Συμφωνώ απόλυτα όμως στο γεγονός οτι η ευμετάβλητη τεχνολογία των μπαταριών βρισκεται σε πειραματικό στάδιο κ ενδεχομένως στο μέλλον να χαθεί μεγάλη αξία ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, καθώς μπορεί να προκύψουν νέες μπαταρίες με ποιοτικότερα χαρακτηριστικά. Αυτό πρέπει να το σταθμήσει κάποιος στην αγορά του ηλεκτρικού.
Το παραπάνω το έγραψα έχοντας στον νου μου κάποιον που κάνει έως 15-20 χιλ. km το έτος. Έχεις δίκιο ο χρόνος απόσβεσης αλλάζει σημαντικά αν κάνεις 30, 50 ή παραπάνω χιλ. km στο έτος.
-
Johnndelta,
δες τη γνώμη ενός πραγματικού petrolhead, του Harry Metclaffe. Ιδρυτή του βρετανικού περιοδικού EVO και συλλέκτη πολλών ζόρικων κατασκευών.
Το βίντεο εξηγεί πολύ ωραία το πώς αποδίδει ένα Tesla και γιατί υπερέχει όλων των ηλεκτρικών.
Διανύει μια απόσταση 524 χιλιομέτρων (ουσιαστικά Αθήνα-Θεσσαλονίκη) και χρειάζεται ένα 20λεπτο για φόρτιση. -
Tου χρόνου που θα πουλήσω το C3 δεκαετίας που έχω θα το λάβω υπόψιν μου.
@Lap-η που είσαι; τα 19.000 είναι πολλά είπες; πώς τους είπες τους άλλους;
-
-
Επειδή βλέπω πως είναι το performance θα περίμενα ένα βίντεο σαν αυτό:
[YouTube]7BMoprNXZZg[/YouTube]
Εγώ πιο πολύ θέλω να τονίσω πως είναι πιο ουσιαστικό να σφιχτει για πάρει κάποιος το βασικό model 3 παρά κάποιο από τα ηλεκτρικά μεταξύ 30-40000. Ίσως να είναι το πιο value for money ηλεκτρικο αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή.
Να σου ευχηθώ επ' ευκαιριας μια απροβληματιστη χρόνια, θα το χρειαστούμε...
-
Συμφωνώ απόλυτα για το Μ3 κι αντεύχομαι τα καλύτερα!
-
Ηλεκτρικό αυτοκίνητο εκρήγνυται κατά τη διάρκεια φόρτισης του! [vid]
'Sanming της Νότιας Κίνας' σαν να είναι από ποίημα του Καββαδία ακούγεται...
και οι 'πυροσβέστες' (ο Βούδας να τους κάνει) που πήγαν να σβήσουν ηλεκτρική φωτιά με νερό, όλα τα λέφτά!
σε no-name αυτοκίνητο, made in China?
(αν και πιο πολύ για φανταστικό άρθρο ή κακή μετάφραση αστοιχείωτου 'δημοσιογράφου' μοιάζει).
Δεν είναι δα και κάτι σπάνιο, ανάλογες εκρήξεις...
-
Katafractos17 wrote:
Ηλεκτρικό αυτοκίνητο εκρήγνυται κατά τη διάρκεια φόρτισης του! [vid]
'Sanming της Νότιας Κίνας' σαν να είναι από ποίημα του Καββαδία ακούγεται...
και οι 'πυροσβέστες' (ο Βούδας να τους κάνει) που πήγαν να σβήσουν ηλεκτρική φωτιά με νερό, όλα τα λέφτά!
σε no-name αυτοκίνητο, made in China?
(αν και πιο πολύ για φανταστικό άρθρο ή κακή μετάφραση αστοιχείωτου 'δημοσιογράφου' μοιάζει).
Δεν είναι δα και κάτι σπάνιο, ανάλογες εκρήξεις...
Γι' αυτό το έβαλα.
Λόγω του τι μπορείς να πάθεις από no name κινεζιά αλλά κα της βλακείας των άλλων να πάνε να το σβήσουν με νερό.
Πάντως δεν είναι φανταστικό το άρθρο. Δεν έβαλα το σωστό link. Εδώ έχει και το βίντεο.
[youtube]KWX5aJ63fU8[/youtube]
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης