-
Καλοτάξιδο φίλε μου να το χαρείς!Πάντως το αμάξι είναι φτιαγμένο για το πολύ 1.85 εσυ πως χωράς;Μάλλον μας κάνεις πλάκα!
Επίσης αποκλείεται να έχεις κάψει 6.1λτ τουλάχιστον 8.5 λτ θα έπρεπε να καίει. Ειδικά σε μποτιλιάρισμα 10λτ εκτός και αν είναι καινούργια η μηχανή και θα στρώσει η κατανάλωση αργότερα..
Πηρα σε προσφορα το Ative 1.2 100hp.
Ειμαι 1,90 και χωραω...ανετα. κ πισω απο την θεση μου. Δεν ειναι δυσκολο, ρυθμιζεις την θεση κ το τιμονι. στην αρχη εβρισκε το γονατο. επαιξα λιγο με ολες τις θεσεις τιμονιου κ καθισματος, μπρος πισω, πανω κατω κ μπαινω ορθιος, δεν σκυβω, δε βρισκω πουθενα κ στην οδηγηση δε πιανονται τα χερια μου.
Καταναλωση με ενα ολοκληρο αδειασμα ρεζερβουαρ μετα τα πρωτα λιτρα που ειχε μεσα, 6,1/100χλμ με αρκετη κινηση στην Αθηνα κ μποτιλιαρισμα στην Αττικη την παρασκευη.
Tkin73 από την πρώτη μέρα το είδα ήταν το 3ο σχόλιο του βίντεο.Εννοειται σιγά μη δω 390 σχόλια. 390 ε; Τελικά δεν ενδιαφέρεται ο κόσμος για το 2008.
-
Την επόμενη φορά πες στους φίλους σου να πάτε στα ορεινά της Άρτας για ψητά και Κορωνησια για ψαρακι
-
Ζορικο πραγμα η ψυχικη υγεια. Η δυσκολια που εχουμε οι ανθρωποι στην εποχη μας να καταλαβουμε οτι κατι δεν παει καλα, ειναι μεγαλη, τεραστια θα ελεγα. Το κακο ειναι οτι χανουμε τον στοχο και ξεσπαμε αλλου γι'αλλου.
Μια ευχη απο εμενα, να αγοραζετε οτι γουσταρετε, να περνατε τον χρονο σας με οποιους γουσταρετε και περα βρεχει... Ο χρονος μας ειναι πολυτιμος και λιγος, ελαχιστος. Αν για αλλους, εξω ειναι μερα τωρα... ας ειναι μερα, μεσημερι? μεσημερι, μαζι σας... Αρκει να νιωθουμε ομορφα. -
Αϊ γεια σου, λέει ο dublin ότι χωράει διμετρος οδηγός στο 2008, ας είναι.. χωράει δίμετρος
Λέει ότι το 2008 παιζει ως εναλλακτική του mx5, ας είναι...και boxter μη σου πω
-
Mike_4 wrote:
Καλοταξιδο φιλε, ωραιο χρωμα! Το ακεφτομουνα και εγω. Αν επιτρεπεται ποσο πηγε κλειδι στο χερι με αυτα τα εξτρα που περιγραφεις;
Eυχαριστώ!! ειχα εναν γνωστο που συνεργαζεται με την Peugeot κ μου εδωσαν αυτα τα εξτρα. Βασικα μονο καμερα θα εβαζαν, αλλα μου ειπαν δεν ειχαν διαθεσιμη την απλη κ μου προσθεσαν κ το gps, οποτε εχει κ πλοηγο τωρα, αλλα με το android auto δε μου χρειαζοταν ιδιαιτερα.
18,5k κλειδι στο χερι. Για το χρωμα, αν κ δεν μου αρεσαν τα ασημι/γκρι αυτοκινητα, σε αυτο επειδη εχει τις μαυρες λεπτομερειες μου εκανε κλικ..κ με τα λιγο πιο σκουρα τζαμια πισω(και αυτα προσφορα) του δινει κατι
Κι εμενα Θεσσαλονίκη μου τα πρόσφεραν αυτα που λεςμε κλειδι 18900.το λεω γιατι προφανώς τα διναν ολοι για να φύγει η active που την λέω την αμαρτία μου δεν μου εκανε το ιδιο κλικ με την allure ασχετα αν η προσφορά ηταν καταπληκτικη κατα την γνωμη μου
-
Αφού χωράω χωρίς να ζοριζομαι,τι να άλλο να πω. Τέρμα πίσω το κάθισμα, ψηλά, το τιμόνι έξω κ όσο πάνω πάει, έτσι κ αλλιώς λόγω ύψους μπορώ να βλέπω από πάνω. Για κοντούς δε κάνει μαλλον γιατί δε φτάνουν να βλέπουν πάνω από το τιμόνι νομίζω. Αύριο θα βάλω φωτό από τον υπολογιστή ταξιδιού που έχει την κατανάλωση. Έχω ελαφρύ πόδι,δεν καιω πολυ
-
Αλλος Dublin ...
1,90 με τέρμα πίσω το κάθισμα και μπορεις να κάθεσε και πισω;
Ρε σεις γιόγκα κάνετε για γυμναστικη;
-
Eυχαριστώ!! ειχα εναν γνωστο που συνεργαζεται με την Peugeot κ μου εδωσαν αυτα τα εξτρα. Βασικα μονο καμερα θα εβαζαν, αλλα μου ειπαν δεν ειχαν διαθεσιμη την απλη κ μου προσθεσαν κ το gps, οποτε εχει κ πλοηγο τωρα, αλλα με το android auto δε μου χρειαζοταν ιδιαιτερα.
18,5k κλειδι στο χερι. Για το χρωμα, αν κ δεν μου αρεσαν τα ασημι/γκρι αυτοκινητα, σε αυτο επειδη εχει τις μαυρες λεπτομερειες μου εκανε κλικ..κ με τα λιγο πιο σκουρα τζαμια πισω(και αυτα προσφορα) του δινει κατι
Καλορίζικο και πάλι! Είμαστε και γείτονες από ότι βλέπω στις φώτο.
Και εγώ παρόμοια φάση, σκέφτηκα μήπως άξιζε να περιμένω για να πάρω μία έκδοση πάνω, αλλά τελικά έκρινα πως αυτή την προσφορά δεν έπρεπε να τη χάσω. Τα 100 Hp στο test drive μου φάνηκαν επαρκή. Κατανάλωση θα αναφέρω μόλις το κινήσω λίγο σε μικτό κύκλο, εαν παίζει μέχρι 7λ/100χλμ το θεωρώ σούπερ.
-
Αλλος Dublin ...
1,90 με τέρμα πίσω το κάθισμα και μπορεις να κάθεσε και πισω;
Ρε σεις γιόγκα κάνετε για γυμναστικη;
Κατ'αρχάς, καλοτάξιδα σε όλους τους φίλους, και να τα χαρείτε με υγεία παιδιά. Γίναμε πολλοί ξαφνικά, αλλά σιγά σιγά θα γνωριστούμε!
Ίδια φάση όπως και με το 3008, έκανε πολλούς φίλους η Peugeot αυτό το μήνα, καταπληκτική κίνηση.
Μέτρησε κανείς νέους user/κατόχους στο φόρουμ; Βγάζει κανείς κανένα συμπέρασμα;
1.77 είμαι εγώ, πότε έγινα ντερέκι και δεν το κατάλαβα; Φίλος 1.90 περίπου χωράει καρα-άνετα το έχει οδηγήσει για ταξιδάκι κι'όλας και καραενθουσιάστηκε, φίλος 2μετρος κανονικός και με το νόμο, μπορεί και παραπάνω, δεν χωράει να οδηγήσει, αλλά είναι 2 νούμερα μεγαλύτερος από τον άλλο σε πλάτες. Αυτός παίρνει πάντα τουλάχιστον κατηγορία C και πάντα προς τα πάνω σε μέγεθος, είναι τέρατο αν τον πετύχεις πουθενά.
Πολλές χαζομάρες λέγονται εδώ μέσα, ας κοιτάξει ο καθένας το αυτοκίνητό του καλύτερα λέω εγώ και να πάει στο νήμα του να βαράει μύγες, τόσοι κάτοχοι γίναμε πλέον, δεν θέλουμε και 'συμβουλές' από άσχετους με το αυτοκίνητο.
Εδώ ο άνθρωπος το αγόρασε, το κυκλοφορεί, είναι ενθουσιασμένος, και του απαγορεύετε την επιλογή του! Αυτή είναι πολύ μεγάλη ύβρης να ξέρεις. Πες ένα, 'καλοτάξιδο' και ας το να πέσει κάτω στην τελική.
-
Καλοταξιδο και ατρακαριστο. φυσικα.
Το ειπα διοτι ο συμφορουμιτης ειπε οτι ειναι 1,90 και χωράει να κατσει απο πίσω. Για αυτο το έγραψα. Με στασεις γιογκα, ναι καθεσε 1,90 υψος πισω.
Και στην τελική μύγες χτυπάμε στα δικά μας μέρη. Ούτε απ έξω δεν περνάτε...
Εντάξει βαρεθήκαμε δύο και ο κούκος. Ούτε καν τρεις δεν είμαστε.
-
Δύο μέρες σας άφησα και ξεσαλώσατε...
Τέλος πάντων , όσοι αγόρασαν να τα χαρούν όσο δεν πάει ...
Το ίδιο και όσοι έχουν αγοράσει άλλο ...
Χώρους το 2008 έχει . Απλά άμα οδηγείς με ανοιχτά γόνατα , η κονσόλα και κάτι εξοχές στην πόρτα σε ενοχλούν .
Ακόμα τα αμάξι κροσοβερίζει και τελικά κάθεσαι πιο χαμηλά .
Αλλά είναι πολύ μπάνικο και ιδιαίτερα σε εκείνο το μπορντώ χρώμα .
-
Καλοταξιδο και ατρακαριστο. φυσικα.
Το ειπα διοτι ο συμφορουμιτης ειπε οτι ειναι 1,90 και χωράει να κατσει απο πίσω. Για αυτο το έγραψα. Με στασεις γιογκα, ναι καθεσε 1,90 υψος πισω.
Και στην τελική μύγες χτυπάμε στα δικά μας μέρη. Ούτε απ έξω δεν περνάτε...
Εντάξει βαρεθήκαμε δύο και ο κούκος. Ούτε καν τρεις δεν είμαστε.
Ξέρεις ότι δεν σε παρεξηγώ (ποια!), αλλά είναι άκομψο, και θα πω και άδικο, έναν κάτοχο - και μάλιστα καινούργιο - να τον αποπαίρνεις, και ουσιαστικά να τον αποκαλείς 'ψεύτη' στο πρώτο του ποστ.
Εν κατακλείδι, ένας άνθρωπος που μόλις έδωσε τα ζεστά του λεφτάκια, για να πάρει ένα όχημα, έχει μεγαλύτερη βαρύτητα η γνώμη του από έναν που το έκανε td 2 φορές, ή το βλέπει στις εκθέσεις.
Suzuki έχει πολύ κόσμο εδώ, κoίτα και τα νήματα γενικά για να δεις ποιοι πάνε καλά (Fiesta σίγουρα!), δες όμως και την 'επιτυχία' του 2008, σε τόσους λίγους μήνες είναι από τα ποιο δημοφιλή νήματα εδώ μέσα, και γενικά πόσο ανεβαίνει η Peugeot από το 3008 και μετά. Κάνει πολλές σωστές κινήσεις, δεν είναι τυχαίο.
Όταν οδήγησε ο φίλος μου πάντως που είναι 1.90, από πίσω καθόταν ένας παιδί γύρω στο 1.85 και εντυπωσιάστηκαν όλοι πόσο άνετα ήμασταν. Αυτά είναι γεγονότα. Το αυτοκίνητο έχει πολλούς χώρους για τους πίσω επιβάτες. Δεν έχει μεγάλο πλάτος, για να χωράει 3 μεγάλους ενήλικες πίσω, και θα μπορούσε να είχε και 50λίτρα αποσκευές παραπάνω, συγνώμη, μετά αν είχε και αυτά, ποιος θα έπαιρνε 3008?! Τα μοίρασε απίστευτα η άτιμη η Peugeot, ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν.
Η Suzuki από την άλλη, έχει 2 αυτοκίνητα στην A προς Β, Ignis/Swift και είχε και Jimny και ελάχιστα μεγαλύτερο το Baleno(!!τρέλα!!), και 2 παρόμοια στην Β/C Vitara και SCross. Not good..
Η Ford επίσης, Ecosport/Puma/Fiesta Active, πετάει και ένα Focus Active, και μετά πάει στα 4.67 στο Kuga! Not good.
Κάνει σωστές κινήσεις η Peugeot, και ξέρεις που φαίνεται; εκεί που μετράει περισσότερο, στις πωλήσεις.
-
#kaloriziko
δουβλη, τι την εχεις τη μαριαννα? ε?
υποσχεμενο, το μερος ονειρο για σουβια αναπηρα. πανε ολα, μα ολα. μεχρι και το σουιφτ του λαπη.
https://forum.4troxoi.gr/comment/2105757756#comment-2105757756
για τη πολη που τα εχετε και τα θετε σκασμενα στις οθονες θα σου πω μια ιστορια
ειχε λοιπον ο γατος καποτες ενα εκατον εικοσι υπσιλο σε μουσταρδι. ειχε αλλαξει μηχανουλα και ειχε βαλει ενα κομα εξ απο βάιολετ και πενταρι σαζμαν με τη πρωτη κατω. πηγαινε το κωλο του. αλλα ητανε μουσταρδι, ηντανε και ντατσουνι, μου τις ετρωγε τις γκομενες ο αλλος με το τριο δεκαπεντε που αν ετρωγες ολη τη πιτσα δεν εβγαζε ανηφορα, επρεπε να χεσεις πρωτα. για κασετοφωνο, δεν ειχε κασετοφωνο. μονο ενα μεσαια ραδιο αναλογικο φυσικα. τοτε στη κανιγκος στη στοα ειχε ενα σωρο μαιμουδομαγαζα. βρηκα λοιπον εκει και πηρα ενα ψηφιακο και καλα ραδιοκασετοφωνο. τα εφ εμ τα εδειχνε με λαμπακια τα ψηφια. με σκεπαρνι και τροχο εκοψα ταμπλο και το χωρεσα. εβαζα και σταθμους πανω απο τα 100 εφ εμ, να αναβει και το πρωτο το λαμπακι. τιποτε ρε φιλε, με τη μπεμπα τη σκροφα, τη ψοφια, πηγαινανε. στα ποδια της συνοδηγου ειχε το χρεπι και ενα ραφι. μαζεψα καρπουζια στη βαρδα και πηρα και ενα εκουαλάιζερ με παρα πολλα φωτακια, το εχωσα εκειθε. παλι στη μπεμπα οι καριολες. ευτυχως ειχα μαζεψει και αλλα που τα ξερανα στη βαρδα και εγινα ποπιουλαρ που λεγανε, κατι εκαναμε τελικα. μου εμεινε ομως να μη πολυγουσταρω τα μπλιμπλικια, βλεπω το τριο δεκαπεντε ακομη και ξυπναω στεναχωρημενος.
-
Καλησπέρα..παρακολουθω το τοπικ αρκετο καιρο κ τελικα εγινα κατοχος του 2008 πριν μια εβδομαδα.
Welcome!
Καλοτάξιδο εύχομαι και να το χαρείς με Υγεία για πολλά χιλιόμετρα...μόνο χαμόγελα να σου χαρίζει.
-
Εδώ ο άνθρωπος το αγόρασε, το κυκλοφορεί, είναι ενθουσιασμένος, και του απαγορεύετε την επιλογή του! Αυτή είναι πολύ μεγάλη ύβρης να ξέρεις. Πες ένα, 'καλοτάξιδο' και ας το να πέσει κάτω στην τελική.
+100000
-
Εντάξει ακόμη και ασημί , ακόμη και στην active έκδοση , ακόμη και με 16αρες ζάντες (αν δεν κάνω λάθος) το αυτοκίνητο είναι απλά πανέμορφο!!!! Καραβιές active στις τιμές αυτές και ας έχει μόνο 1000 ευρώ κέρδος και θα ξελασπώσει για πάντα ο γνωστός εισαγωγέας.
-
Αφού χωράω χωρίς να ζοριζομαι,τι να άλλο να πω. Τέρμα πίσω το κάθισμα, ψηλά, το τιμόνι έξω κ όσο πάνω πάει, έτσι κ αλλιώς λόγω ύψους μπορώ να βλέπω από πάνω. Για κοντούς δε κάνει μαλλον γιατί δε φτάνουν να βλέπουν πάνω από το τιμόνι νομίζω. Αύριο θα βάλω φωτό από τον υπολογιστή ταξιδιού που έχει την κατανάλωση. Έχω ελαφρύ πόδι,δεν καιω πολυ
Σε πειραζουν . Δεν το ειπε για σενα. Υπαρχει προηγουμενη διαφωνία και ηταν μπηχτες προς αλλους. Εσενα σε πιστευουμε
-
καλημερα! σας ευχαριστω ολους! δεν θελω να δημιουργησω αντιπαραθεση, απλα μοιραζομαι την εμπειρια μου σαν κατοχος. ο καθενας το δεχεται οπως θελει, ενας ομως μπορει να βοηθηθει και να διαλεξει αυτοκινητο στις προσωπικες του αναγκες. δεν ειναι ιδιες για ολους.
στο θεμα μας ομως, καθε αυτοκινητο πριν το οδηγησουμε, πρεπει να αφιερωσουμε αρκετο χρονο να βρουμε τη θεση που μας βολευει κ ειναι ασφαλης. ακομα κ στην πορεια μπορουμε να κανουμε μικροαλλαγες. καθε αμαξι εχει τη δικη του, αν εχω συνηθισει ξαπλωτος σε ενα κουπε, ε, δε θα ειναι ιδια θεση στο 2008. Καντε ενα τεστ ντραιβ παντα κ μη βιαζεστε να βρειτε τη θεση σας.
Αυτη η φωτογραφια ειναι στο υψος των ματιων μου. βλεπω μια χαρα απο πανω απο το τιμονι. τα ποδια δε βρισκουν ππουθενα κ το τιμονι γυριζει ανενοχλητα. καταναλωση που ξεκινησε στο φουλαρισμα με 615χλμ σε εθνικη κυριως κ λιγο κ πολη με cruise control μονιμα στο 130 κ κλιματισμο, ειναι στο 6,1/100χλμ... ειχε φτασει κ 5,9
ο χωρος πισω απο το καθισμα μου, που τελικα εχει ενα κλικ ακομα να παει πισω φαινεται πιστευω αρκετος. εγω χωραω,οχι ανετοτατα δλδ τα γονατα απλα ακουμπανε στο μπροστινο, αλλα δε πιεζομαι. η γυναικα μου καθεται σταυροποδι.
-
alexandros.K wrote:
drgeri wrote:
Το μονο που εχω να πω, ειναι οτι στις γρηγορες στροφες πρεπει να συνηθισω να οδηγω διαφορετικα.
Τι εννοεις?
Καλοταξιδο
Ευχαριστω!! δε νιωθω την σιγουρια οτι θα με κρατησει σε γρηγορη στροφη, δλδ στις ιδιες στροφες με το punto που ειχα πριν, πιο χαμηλο κ πολλα χρονια οδηγησης ενιωθα πιο σιγουρος, δεν ειναι οτι με πεταει εξω, απλα ισως κ λογω υψους δεν εχω βρει ακομα τα 'ορια' του. αλλα το πηρα για πιο ησυχα ταξιδια
Καλοτάξιδο και να το χαρείς με υγεία και πολλά ασφαλή χιλιόμετρα.
Τα όρια του αυτοκινήτου είναι μεγαλύτερα από το όρια του μέσου οδηγού αλλά και των έμπειρων επαγγελματιών πολλές φορές.
-
Οι ψηλοί άνω του 1.85 δεν έχουν πρόβλημα με την ορατότητα στα όργανα δεν τους εμποδίζει το τιμόνι βλέπουν από πανω. Το πρόβλημα το έχουν από εκεί και κάτω , αν είσαι ταπας πάλι δεν έχεις προβλήμα βλέπεις μέσα από το τιμόνι!
Κατατοπιστικές οι φωτογραφίες απλά καλό θα ήταν όταν μπορέσεις να βαλεις φωτογραφία από την δική σου πίσω θέση , ύψος πόσο είσαι 1.85? Γιατί στην φωτογραφία που έβαλες αν δεν κάνω λάθος δείχνεις του συνοδηγού που δεν ξέρουμε αν είναι στο σημείο που έχεις την δική σου.
Καλοταξιδο και πάλι!
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)