-
Aikibill wrote:
Σε αντιπροσωπεια που θα επερνα καινουργιο εδιναν 4,500,στον μπητρο το εδωσα 5,500 και αυτος το πουλησε 6,500.
Νορμαλ κερδος για τον εμπορα. Η αντιπροσωπεια παλι, ηθελε να βγαλει τα 2πλασια
και θα ειχε και το κερδος απο την αγορα του καινουργιου....
τι να πεις?
-
Προσπαθουν να εκβιασουν καταστασεις . Σου λεει θες να το δωσεις γρηγορα? Ελα δωστο σε μενα που εχουμε ηδη μια συναλαγη ανοιχτη να ξεμπερδευεις
-
Στην ουσια δεν υπηρχε και ανοιχτη συναλλαγη και το αν θα διαλεγα το α,β η το γ καινουργιο αυτοκινητο θα μπορουσε να εξαρτηθει απο το ποσα θα μου εδιναν για το παλιο. Δεν ξερω τι να πω, στις περισσοτερες αντιπροσωπειες συμπεριφερονται λες και σου κανουν μεγαλη τιμη που θα αγορασεις απο αυτους,
-
Ευτυχως που δεν εχουν μονοπώλιο . Υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες
-
Δεν ξερω τι να πω, στις περισσοτερες αντιπροσωπειες συμπεριφερονται λες και σου κανουν μεγαλη τιμη που θα αγορασεις απο αυτους,
Toyota Γλυκά Νερά. Μακράν η χειρότερη εμπειρία που έχω από εμπορία. Πήγα για μεταχειρισμένο Urban Cruiser. Μπήκα μέσα στην εμπορία. Το αυτοκίνητο ήταν ακριβώς από έξω. Πήγα στην υποδοχή και μου είπαν να περιμένω. Περίμενα, περίμενα, περίμενα. Πωλητές πήγαιναν πέρα/δώθε κανείς δεν μου έδινε σημασία. Πλησίασα κάποιους πωλητές να ρωτήσω ποιος είναι υπεύθυνος για τα μεταχειρισμένα, μου είπαν να περιμένω. Περίμενα, περίμενα.
Μετά από 20 λεπτά εμφανίζεται ένας τύπος, με προσπερνά δυο-τρεις φορές. Η υποδοχή εξαφανισμένη. Ο τύπος χάθηκε ξανά. Ήρθε η υποδοχή και με ρώτησε αν ήρθε ο υπεύθηνος μεταχειρισμένων. Είπα όχι. Μου είπε να περιμένω. Περίμενα, περίμενα. Εμφανίζεται κάποια στιγμή ο τύπος, του έκαναν νόημα από την υποδοχή και με πλησίασε.
-
Καλησπέρα. Ποιο αυτοκίνητο θέλετε να δείτε;
-
Το URBAN CRUISER.
-
Δύσκολα τα πράγματα. Είναι περιζήτητο. Δεν ξέρω αν θα το προλάβετε.
-
Πουλήθηκε;
-
Όχι, αλλά είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι.
-
Μπορώ να το δω;
-
Να το δείτε, αλλά...
-
Τι αλλά; Δεν πουλιέται το αυτοκίνητο;
-
Ναι φυσικά. Εντάξει πάμε να το δούμε.
Πήγαμε να το δούμε. Δεν με άφησε να το δω ούτε ένα λεπτό. Βιαζόταν να με διώξει και με έδιωξε. Χάρη μου έκανε που με άφησε να μπω μέσα στο αυτοκίνητο. Εννοείται ότι δεν μου είπε τίποτα για τιμή, ούτε καν κάποια κάρτα με τηλέφωνο ή κάποια προσφορά. Στην κυριολεξία με έδιωξε...
Toyota Γλυκών Νερών, για πελάτες με μεταξωτά σώβρακα μόνο.
-
-
Εγώ έχω ακριβώς την αντίθετη εμπειρία Storm, αλλά α) κοίταζα καινούργιο και β) πήγα 'συστημένος' κατευθείαν στον δ/ντη του καταστήματος. Από εκεί μου έδωσαν το C-HR test drive για ένα ΣΚ.
-
Εγώ ούτε κονέ, ούτε τίποτα απολύτως.
Με βλέπουν με το σκούτερ, με το τζινάκι του μηχανικού που τρέχει για το ξεροκόμματο, σου λέει αυτός ανήκει στην πλέμπα, χέστον...
-
Εγώ ούτε κονέ, ούτε τίποτα απολύτως.
Με βλέπουν με το σκούτερ, με το τζινάκι του μηχανικού που τρέχει για το ξεροκόμματο, σου λέει αυτός ανήκει στην πλέμπα, χέστον...
Δεν κάνω quote το από πάνω για να γλιτώσω το 'χώρο' . Εντάξει έχω μείνει χωρίς λόγια. Μου είχε τύχει κάτι παρόμοιο στη VW όταν έψαχνα για αμάξι. Είχα πάει και είχα δει το megane με τα 98 άλογα, λέω δεν πάω κι εκεί. Ο πωλητής με κοιτούσε σα να είμαι ζητιάνος. Μου έδειξε ένα Golf το οποίο έκανε πάνω κάτω τα ίδια λεφτά με το megane αλλά με 3 πόρτες και με χερούλια για τα παράθυρα, ούτε καν ηλεκτρικά. Γενικά ήταν 'γυμνό' και μου μιλούσε με ύφος 'κι άμα σ αρέσει'.
Εδώ όμως μιλάμε για 2002 όχι για 2020. Απαράδεκτο τότε αλλά μπορώ να το δεχτώ. Ήταν άλλες εποχές. Εδώ όμως είναι να τραβάς τις τρίχες σου όπου κι αν τις έχεις. Και να πω ότι οι πωλήσεις τότε και τώρα είναι ίδιες να το καταλάβω. Αλήθεια είναι?
Αλήθεια δεν του είπες τίποτα? Εγώ δεν θα έφευγα έτσι τώρα όλο και κάτι θα του έλεγα πριν φύγω.
-
Στην vw πρέπει να τους κάνουν ειδικά σεμινάρια πως να κακομεταχειρίζονται τους πελάτες....δεν θα μακρυγορήσω αλλά το 99 που πήγα και παρήγγειλα και τελικά το ακύρωσα μετα από 6 μήνες αναμονή,το 2002 και το 2014 που ξαναπήγα η συμπεριφορά ήταν απολύτως ίδια,στα όρια του προσβλητικού παρότι πήγα σε 3 διαφορετικές αντιπροσωπείες.....
-
Μια φορα εχω παει σε αντιπροσωπεια VW , μια χαρα μου φέρθηκαν
-
+1 για το υφάκι VW.
Είχα πάει μια φορά και όταν είπα του πωλητή ότι είναι πανάκριβο για τον εξοπλισμό του, μου απάντησε 'κύριε μου αυτό είναι γκολφ'! Γαμώ το επιχείρημα όμως...
-
Εχω καταληξει σε μεταχειρισμενο αυτοκινητο και ειμαι σε 3 επιλογες
- Αντιπροσωπεια
- Bitros
- Autovalue
Ολα σε παρομοια τιμη, στον Μπητρο λιγο ποιο οικονομικα,
Autovalue ειναι απο leasing, εχει καποιες φθορες αλλα full εξοπλισμο
Bitros υπερβολικα καλη τιμη για τα χιλιομετρα καλος εξοπλισμος και το πιο φτωχο.
Αντιπροσωπεια το πιο φτωχο απο εξοπλισμο, αλλα με εγγυηση ενα εξαμηνο οτι παθει, και μεγαλο σερβις πριν την παραδοση με οτι χρειαστει.Τι θα προτιμουσατε? Να παω στην πιο σιγουρη (αλλα λιγο πιο ακριβη επιλογη της αντιπροσωπειας?)
ΘΑ γινει φυσικα ελεγχος αλλα τεινω προς την αντιπροσωπεια
-
Η ασφαλέστερη επιλογή είναι η αντιπροσωπεία. Στα άλλα 2 πολύ καλό έλεγχο.
Bitros υπερβολικα καλη τιμη για τα χιλιομετρα
Για τα πραγματικά χιλιόμετρα όμως, συνεχίζει να είναι καλή η τιμή?
-
Η ασφαλέστερη επιλογή είναι η αντιπροσωπεία. Στα άλλα 2 πολύ καλό έλεγχο.
imr wrote:
Bitros υπερβολικα καλη τιμη για τα χιλιομετρα
Για τα πραγματικά χιλιόμετρα όμως, συνεχίζει να είναι καλή η τιμή?
Ακομα και για τα διπλασια το λες καλη τιμη..
-
Ακομα και για τα διπλασια το λες καλη τιμη..
Έλεγξε το καλά....έχω δει (όχι στον μπήτρο) Volvo V40 με 380.000χλμ αν πωλείται με 90.000χλμ.
-
Καλησπέρα,
Ενδιαφέρομαι για αγορά μικρού αυτόματου για την πόλη. H πρώτη προτεραιότητα είναι το suzuki alto, και μετά C1/108/aygo.Ευρος τιμής 5500-9500 και χρονολογίας 2010-2018. Εχω εντοπίσει κάποιες περιπτώσεις εμπόρων αυτοκ. και θέλω την γνώμη σας αν γνωρίζεται κάτι για αυτούς μιας και είμαι πολύ επιφυλακτικός για αυτούς.
https://www.car.gr/28323048-peugeot-108-paddles
Ευχαρηστώ για τις γνώμες σας εκ τον προτερών
-
Παρε ενα καινουριο με 10,000€ και ασε τα μεταχειρισμενα
-
Παρακαλώ γνώμη για την αγγελία και κυρίως τον έμπορο
-
Προσεγμένο φαίνεται. Λίγα τα χιλιόμετρα για την ηλικία του. Το ότι το δίνει η αντιπροσωπεία είναι στα συν. Σαν αμάξι είναι σβέλτο.
-
Προσεγμένο φαίνεται. Λίγα τα χιλιόμετρα για την ηλικία του. Το ότι το δίνει η αντιπροσωπεία είναι στα συν. Σαν αμάξι είναι σβέλτο.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Τα χιλιόμετρα με προβλημάτισαν και εμένα.
Έχει νόημα να το ελέγξω με μηχανικό εφόσον το δίνει η αντιπροσωπεία της εταιρείας που είναι και συνεργείο; Φαντάζομαι ότι θα πρέπει οπωσδήποτε να έχουν όλο το ιστορικό του αυτοκινήτου, έτσι δεν είναι;
Έμποροι μεταχειρισμένων