-
Παιδια τσαμπα λεγαμε για το Φιεστα.Στους τιμοκαταλογους της Φορντ δεν υπαρχει πλεον η εκδοση των 1100/85 ιππων.Ενω εχουν συρικνωθει οι διαθεσιμες εκδοσεις του Φιεστα.Ισως ειναι απορροια του WTLP η απλα προπομπος καποιας ανανεωσης του μοντελου.Ο τιμοκαταλογος εχει ισχυ απο 11/11/19.Παρολα αυτα στον διαμορφωτη της Φορντ Ελλας υπαρχουν ολες οι εκδοσεις και φυσικα οι παλιες τιμες.....
-
Εν τω μεταξυ ειδα απο το κοντα και το i20 το οποιο μ αρεσε κσι σαν αυτοκινητο,και σαν χωρους και σαν απλοτητα δηλαδη χωρις πολκα μπιμπλικια.Λετε να περασω μια βολτα και απ την hyundai.Το αυτοκινητο που ειδα ηταν ενος πλασιε και μαλιστα το προ φειςλιφτ....
-
Παιδια μαλλον θα αλλαξω πλευση.Ο λογος; Ενα tsi πολο προηγουμενης γενισς που οδηγησα χθες.....Το πρωτο τουρμπο σουπερμινι που εχω οδηγησει και πραγμστικα εξεπλαγην με το πως πηγσινε.Καποιο προβλημα με αναγκαζει να καθυστερησω την αγορα μου προς το παρον οποτε υπαρχει χρονος για δευτερες σκεψεις.Τι γνωμη εχετε για ενα τουρμπο στην Συρο;Οποιος γνωριζει το νησι και τους δρομους του ακομη καλυτερα.Ερωτηματικο για εμενα παραμενει η καταναλωση καυσιμου στις συντομες διαδρομες του νησιου.
-
Σου φάγανε την ψυχή με προτάσεις μικρών τούρμπο και έκανε λες και σου προξενεύαν την Βασιλειάδου.
Και στο τέλος είδες και οδήγησες ενα τέτοιο και σου καλάρεσε η βοσκοπούλα!
Κανονικά έπρεπε να σε κυνηγάνε εδω μεσα με τα σκερπάνια όπως οι κομάντσι τον Τζον Γουέιν.
Αστειευομαι φυσικά.
-
Στους νέους οικογενειάρχες λείπουν οι χώροι, όχι τα άλογα.
-
Σου φάγανε την ψυχή με προτάσεις μικρών τούρμπο και έκανε λες και σου προξενεύαν την Βασιλειάδου.
Και στο τέλος είδες και οδήγησες ενα τέτοιο και σου καλάρεσε η βοσκοπούλα!
Κανονικά έπρεπε να σε κυνηγάνε εδω μεσα με τα σκερπάνια όπως οι κομάντσι τον Τζον Γουέιν.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ, πόσο δίκιο έχεις!
Του το λέγαμε όλοι και αυτός εκεί, ανένδοτος! Και όλο αυτό το πρίσμα, χωρίς να έχει εμπειρία...
Δεν πειράζει ad276, κάλιο αργά, παρά ποτέ!
-
Σημερα διαβαζα πως η dacia θα βγαλει τον τρικυλινδρο τουρμπατο των 100 αλογων της renault με εργοατασιακο lpg στο duster.
Επειτα απο λιγο ειπαν πως θα φορεθει και απο τα υπολοιπα dacia...
Εσυ ποτε πρεπει να αγορασεις; διοτι προς το τελος του χρονου θα ερθει το νεο sandero με μεγαλη πιθανοτητα αυτον τον κινητηρα με εργοστασιαξο lpg.
Τωρα ολα αυτα ειναι καπως φλου τωρα...αλλα οσο περνα ο καιρος θα καθαριζει το τοπιο.
Στο λεω να το εχεις υποψιν.
https://carcar.news/2020/01/11/dacia-echo-g-the-new-turbo-lpg/
-
Καλημερα.....ωραιος ο nutsis.....καλυτερα τωρα παρα να αγορασω και να το μετανιωσω γιστι ηδη την εχω πατησει μια φορα αγοραζοντας το 2004 στα 25 μου διπορτο Γκολφ ενω ολοι μου φωναζαν για 5θυρο.....
Τελως παντων....
Για φυσικο αεριο δεντο σκεφτομαι καν για τον απλουστστο λογο οτι στη Συρο δεν υπαρχει,τουλαχιστον προς το παρον.
Γνωσεις αυτοκινητιστικες εχω αλλα δεν ειχα εμπειρια οδηγησης ενος τουρμπατου,και τωρα αυτη η εμπειρια μου ανετρεψε τα παντα.Τουλαχιστον ως προς τον κινητηρα και οχι τα συγκεκριμενα μοντελα που ενδιαφερομαι.Απλα ισως εδω προσθεσω και το αποριφθεις Φιεστα λογω εγγυησης και επειδη εχει ηδη πολλα χρονια στην αγορα ο ecoboost με αποδεδειγμενη ,πλεον,αντοχη.Τωρα η οθονη!!!!!! Ας κανουμε μια παραχωρηση.Δεν εβλαψε ποτε κανεναν.
-
Απλα ισως εδω προσθεσω και το αποριφθεις Φιεστα λογω εγγυησης και επειδη εχει ηδη πολλα χρονια στην αγορα ο ecoboost με αποδεδειγμενη ,πλεον,αντοχη.Τωρα η οθονη!!!!!! Ας κανουμε μια παραχωρηση.Δεν εβλαψε ποτε κανεναν.
Η καλύτερη επιλογή στη κατηγορία, εαν σε καλύπτουν οι χώροι και ο εξοπλισμός. Επίσης εξαιρετική επιλογή και το νέο Κόρσα σε πολύ καλή τιμή.
-
Για φυσικο αεριο δεντο σκεφτομαι καν για τον απλουστστο λογο οτι στη Συρο δεν υπαρχει,τουλαχιστον προς το παρον.
Γνωσεις αυτοκινητιστικες εχω αλλα δεν ειχα εμπειρια οδηγησης ενος τουρμπατου,και τωρα αυτη η εμπειρια μου ανετρεψε τα παντα.Τουλαχιστον ως προς τον κινητηρα και οχι τα συγκεκριμενα μοντελα που ενδιαφερομαι.Απλα ισως εδω προσθεσω και το αποριφθεις Φιεστα λογω εγγυησης και επειδη εχει ηδη πολλα χρονια στην αγορα ο ecoboost με αποδεδειγμενη ,πλεον,αντοχη.Τωρα η οθονη!!!!!! Ας κανουμε μια παραχωρηση.Δεν εβλαψε ποτε κανεναν.
Για υγραεριο μιλησε ο Lap , οχι φυσικο αεριο
Οσο για το 'αποριφθεις Φιεστα' , ειναι λαθος και συντακτικα και ορθογραφικα (σορρυ αλλά εβγαλε ματι)
-
Το υγραέριο ειναι ενας άλλος κόσμος, πρέπει να μάθει κάποιος μια 'ξένη' γλώσσα, με άρτια γνώση κανόνων και ιδιοτήτων.
Επίσης ειναι αναγκαία μια ήπια στην καλύτερη περίπτωση, αλλαγή στο μοτίβο συμπεριφοράς στη σχέση με το αμάξι.
Από τα λίγα που ξέρω, το υγραέριο ειναι εξυπηρετικό σε μεγάλες αποστάσεις, σε ένα μικρό νησί που θα κάνει 4-5 χλμ αποστάσεις και στα μεγάλα κέφια 10-15, δεν ξέρω. Θέλει ψάξιμο πάντως, Αν έχει κατανάλωση 50/50 βενζίνη/LPG (αν και ειναι καλύτερα) ειναι στο μεταίχμιο.
-
Δεν πιστεύω ότι έχει νόημα αυτοκίνητο με υγραέριο στην Σύρο. Οι αποστάσεις είναι τόσο μικρές που δεν έχει κάποιο όφελος.
-
Ισα ισα στο σταματα ξεκινα και με κοστος τα 0,80 το κιλο μπορει να εχεις οικονομια. Σε σταθερη πορεια οντως τα βενζινης ειναι καλα.
Μιλαμε για εργοστασιακες ρυθμισεις και αβανς αποκλειστικα για υγραεριο.
-
Δεν λέω ότι δεν θα έχει οικονομία, λέω απλά ότι η οικονομία είναι ασήμαντη γιατί τα χιλιόμετρα είναι ελάχιστα.
-
Να πω και εγώ τη γνώμη μου (με βάση το πρώτο σου ποστ)...
Αρχικά, θα επέλεγα ibiza. Ωραίο design, καλές τιμές και...'τόσο οσο' για το νησί το 95αρι. Αμα ανεβαίνεις από το στρατοπεδο προς Πάγο τη θες την τουρμποροπουλα, πως να το κάνουμε...
Όσο για το micra μιας και έχει αντιπροσωπεια 'εκεί δα να', να το πάρεις. Μια χαρά ήταν ακόμα και το 71αρι το οποίο οδήγησα πρόσφατα ως πλοηγό σε ράλι σε διαδρομή που προσομοιάζει τη βόλτα από Μάννα προς Ποσειδωνία. Πόσο μάλλον το 100αρι και σε εξίσου καλές τιμές.
Οποίοδηποτε από τα 2 θα σε αφήσει ευχαριστημένο λογικα. Το τούρμπο δε το γλιτώνεις τη σήμερον ημέρα...
-
@Fanis75 Κατ αρχην υγραεριο εδω υπαρχει σε ενα μονο πρατηριο το οποιο κοστιζει 0.99 ευρω το κιλοΠιστευω και εγω οτι λογω μικρων αποστασεων ισως να ειναι ασημαντη η οικονομια αν υπολογισουμε οτι ειμαστε και πιο ακριβοι....Επισης κοιτουσα το Κορσα αλλα το αφησα επειδη ειδα μικρους χωρους πισω συν το μικρο ανοιγμα των πισω θυρων,ενω και οτι απο πισω κρυβεται η Πεζο δεν μου αρεσει,γιατι εχω δει πολλα θεματα σε αυτοκινηητα της.Το Φιεστα το ειδα οταν ημουν στην Αθηνα και απο χωρους ειμαι ΟΚ.
@Alexandros K σορρυ φιλε για το συντακτικο αλλα ουδεις αλανθαστος
@joahanndelta φιλε μ επιασες....στον Παγο μενω.....Πολυ καλο το Μικρα μ αρεσει αλλα το Ιμπιζα κερδιζει και σε τιμη πωλησης και σε χωρους.Απ την αλλη παλι οι tsi δεν εχουν και την καλυτερη αξιοπιστια συν την μικρη εγγυηση.Ειχα/εχω μονο vag,εδω ομως εχω τις επιφυλαξεις μου αν και απ οτι φαινεται εχεουν βελτιωθει.
-
Πάρε το Ibiza το 95αρι και δε θα σου λείψει τίποτα!
Πολλή δύναμη, μανιτζεβελο, τεράστιοι χώροι, και άλλη μια φορά, τεράστιοι χώροι και όλα τα κομφορ σε τιμή φοβερή.
Είναι ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα που έχω οδηγήσει. Πραγματικά το λάτρεψα!
(Εγώ προσωπικά στην κατηγορία θα έπαιρνα το fiesta αλλά το Ibiza υπερέχει τόσο πολύ σε χώρους χωρίς να υστερεί ανάλογα στη χαρά της οδήγησης οπότε για τα θέλω σου είναι νομίζω η καλύτερη επιλογή.)
-
Ad276 για πες ηλικία...
Πάντως αφού μένεις εξω, γιατί δεν παίρνεις κατευθείαν Leon ή Arona να είσαι 'ημιψηλος'; Η διαφορά δεν είναι τρομερή...
-
Δεκτον φιλε ad276, οτι θεωρεις καλυτερο για εσενα ...ερωτηση ποσο εχει η βενζινη εκει περα;;;
-
@Fanis75 Κατ αρχην υγραεριο εδω υπαρχει σε ενα μονο πρατηριο το οποιο κοστιζει 0.99 ευρω το κιλοΠιστευω και εγω οτι λογω μικρων αποστασεων ισως να ειναι ασημαντη η οικονομια αν υπολογισουμε οτι ειμαστε και πιο ακριβοι....Επισης κοιτουσα το Κορσα αλλα το αφησα επειδη ειδα μικρους χωρους πισω συν το μικρο ανοιγμα των πισω θυρων,ενω και οτι απο πισω κρυβεται η Πεζο δεν μου αρεσει,γιατι εχω δει πολλα θεματα σε αυτοκινηητα της.Το Φιεστα το ειδα οταν ημουν στην Αθηνα και απο χωρους ειμαι ΟΚ.
@Alexandros K σορρυ φιλε για το συντακτικο αλλα ουδεις αλανθαστος
@joahanndelta φιλε μ επιασες....στον Παγο μενω.....Πολυ καλο το Μικρα μ αρεσει αλλα το Ιμπιζα κερδιζει και σε τιμη πωλησης και σε χωρους.Απ την αλλη παλι οι tsi δεν εχουν και την καλυτερη αξιοπιστια συν την μικρη εγγυηση.Ειχα/εχω μονο vag,εδω ομως εχω τις επιφυλαξεις μου αν και απ οτι φαινεται εχεουν βελτιωθει.
Έχετε υγραέριο στην Σύρο; Δε το ξερα. Παρεμπιπτόντως το υγραέριο μετρείται σε λίτρα, σε κιλά μετράμε το φυσικό αέριο.
ΥΓ. Πάλι έκανες το λαθάκι σου. Το σωστό είναι ουδείς άσφαλτος.
Ατμοσφαιρικο σουπερμινι.