-
Καλημέρα αγαπητοί!
Εδώ Nikos! αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει πλέον ο λογαριασμός μου και απ'ότι βλέπω και τα ποστ μου.
Μπορεί κάποιος αντμιν να τον επαναφέρει να μπω με το σωστό username?
Αυτό που έχω φτιάξει είναι μόνο για να προσπαθήσω να βρω λύση.
Βοήθεια πλιζ, είναι πολλές χιλιάδες ποστ και πολλά χρόνια.
-
Πολύ προβληματική στη χρήση η νέα μορφή. Δεν έχω ξαναδεί τόσο στενή προβολή, έλλειψη ρυθμίσεων. Πρακτικά δεν διαβάζεται γιατί είναι σαν στήλη στη μέση της οθόνης. Επίσης λείπει το αγαπημένο κουμπί νέες δημοσιεύσεις
-
Ίσως είναι θέμα συνήθειας, αλλά ΚΑΘΟΛΟΥ δεν μου αρέσει η νέα μορφή του Φόρουμ!! Τα βασικότερα προβλήματα για εμένα είναι τα εξής:
-
Έχει τεράστιο κενό δεξιά της οθόνης, δηλαδή το φόρουμ εμφανίζεται πολύ στενό σε πλάτος...εικάζω ότι έχει να κάνει με την ανάλυση και τις ρυθμίσεις.
-
Με την μεταφορά των μηνυμάτων, μου εμφανίζει πολλά φόρουμ ότι έχουν νέα μηνύματα, ενώ ΔΕΝ έχουν! Μάλλον όλα τα μηνύματα είναι νέα και έτσι ενώ διαβάζω τα πραγματικά νέα μηνύματα, συνεχίζει να μου δείχνει το κίτρινο καμπανάκι ότι έχω νέα μηνύματα.
-
Δεν υπάρχει τρόπος (όπως παλιά ή σε άλλα φόρουμ της vBulletin) να μαρκάρω ότι κάποιες ενότητες ή θέματα είναι διαβασμένα.
Ευχαριστώ!!
-
-
Καλησπέρα σε όλους,
Έχετε δίκιο σε όσα λέτε. Χάθηκαν χρήστες, δημοσιεύσεις και θέματα που προσπαθούμε να επαναφέρουμε.
Επίσης είμαστε ακόμα σε φάση στησίματος και πολλές λειτουργίες θα προστεθούν.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
4TF
-
Πολύ προβληματική στη χρήση η νέα μορφή. Δεν έχω ξαναδεί τόσο στενή προβολή, έλλειψη ρυθμίσεων. Πρακτικά δεν διαβάζεται γιατί είναι σαν στήλη στη μέση της οθόνης. Επίσης λείπει το αγαπημένο κουμπί νέες δημοσιεύσεις
Οι νέες δημοσιεύσεις υπάρχουν. Στην αρχική σελίδα του φορουμ πατάς εκεί που λεέι φορουμ και εμφανίζει 4 διαφορετικές επιλογές προβολής
-
Ευχαριστούμε για την απάντηση και την δουλειά που κάνετε για να είναι το φόρουμ μας όσο καλύτερο γίνεται!!
-
Θα επανέλθει ο λογ/σμος μου ε?
Επίσης, κάτι ακόμα που είμαι σίγουρος ότι το γνωρίζετε.
Λείπει το κουμπί για μετάβαση στη τελευταία δημοσίευση και επίσης υπάρχει ένα loophole με file browser που νομίζω πρέπει να απενεργοποιηθεί άμεσα.
-
Πολύ χάλια η νέα εμφάνιση της σελίδας μοιάζει σαν ερασιτεχνικό μπλόγκ της κακιάς ώρας.
Φαντάζομαι ότι θα αλλάξει σύντομα αυτό.
-
@ Nikos1979
υπάρχουν δυο τρόποι να πας στο πρώτο αδιάβαστο μύνημα.
ο πρώτος είναι: ανοίγεις το θέμα που σε ενδιαφέρει λίγο κάτω απο τον τίτλο έχει ένα κομπί που λέει first unread
και ο δεύτερος: όταν βλέπεις τα θέματα που σε ενδιαφέρουν είτε απο κάποιο φόρουμ πχ κατασκευαστές είτε απο την ενότητα νεα και αδιάβαστα, στην στήλη που λέει ποσες απαντήσεις υπάρχουν, κάτω απο το νούμερο** λέει xxx new** πατάς εκεί και σε πάει στο πρώτο αδιάβαστο μύνημα.
-
Αντε με το καλο το νεο φορουμ.
Επισης καλο ειναι να υπαρχει η επιλογη ''Ενεργά θέματα'' ή ''Τελαυταία δημοσίευση'' ετσι ωστε κλικαροντας εκει να διαβαζεις( ανεξαρτητου κατηγοριας θεμα) τα νεοτερα μηνυματα. -
Δεν, απλά δεν... Τι σας έφταιγε το phpBB3;
-
Οι νέες δημοσιεύσεις υπάρχουν. Στην αρχική σελίδα του φορουμ πατάς εκεί που λεέι φορουμ και εμφανίζει 4 διαφορετικές επιλογές προβολής
-
Καλορίζικη η νέα μορφή,αν και κάπως δύσκολη η συνήθειά του.Ελπίζω με τον καιρό να στρώσει.
Δυσκολεύτηκα κάπως και με την είσοδο στο forum,αφού αρχικά δεν με αναγνώριζε με το username και το password,αλλά τώρα φαίνεται να διορθώθηκε.
-
Το προφίλ και οι ρυθμίσεις του είναι στην κορυφή της σελίδας και δεν υπάρχει δυνατότητα διαγραφής του.
-
Επίσης κάτι άλλο που παρατήρησα είναι η ημερομηνία, είναι λάθος στα ποστ! Π.χ. του limited_one το ποστ ακριβώς πάνω από το δικό μου, γράφει 08/02/2019!!
-
Καλημέρα Φάνη! η ημερομηνία είναι σε μορφή μήνας/ημ/νια/ετος Θα ενημερώσουμε τους τεχνικούς για να δούμε αν αλλάζει.
-
Καλημέρα Φάνη! η ημερομηνία είναι σε μορφή μήνας/ημ/νια/ετος Θα ενημερώσουμε τους τεχνικούς για να δούμε αν αλλάζει.
Ooops...βλακεία μου, συγνώμη για το μπέρδεμα, δεν το κατάλαβα!!
Κάτι ακόμα, εαν γίνεται. Είναι ενεργοποιημένη by default η ενημέρωη για νεες απαντήσεις στα ποστ μας και πρέπει χειροκίνητα να το απενεργοποιώ σε κάθε ποστ που κάνω...είναι λίγο κουραστικό. Στο παλιό φόρουμ μπορούσε να επενεργοποιηθεί συνολικά, από το Control panel, εδώ γίνεται?
-
Κάθε αρχή και δύσκολη! Καλή επιτυχία!
Προφανώς απαιτείται χρόνος για να ολοκληρωθεί η μετάβαση, σωστά! Το τρέξιμο ενός forum δεν ειναι απλη δουλειά και το ξέρω καλά!
Με το tapatalk θα έχουμε τελικά συνεργασία και αν ναι πότε;
-
@ Nikos1979
υπάρχουν δυο τρόποι να πας στο πρώτο αδιάβαστο μύνημα.
ο πρώτος είναι: ανοίγεις το θέμα που σε ενδιαφέρει λίγο κάτω απο τον τίτλο έχει ένα κομπί που λέει first unread
και ο δεύτερος: όταν βλέπεις τα θέματα που σε ενδιαφέρουν είτε απο κάποιο φόρουμ πχ κατασκευαστές είτε απο την ενότητα νεα και αδιάβαστα, στην στήλη που λέει ποσες απαντήσεις υπάρχουν, κάτω απο το νούμερο** λέει xxx new** πατάς εκεί και σε πάει στο πρώτο αδιάβαστο μύνημα.
Καλημέρα αγαπητέ
Υπάρχει κάποια εξέλιξη με την επαναφορά του παλιού μου λογαριασμού?
Επίσης δε μπορώ να στείλω ΡΜ, λογικά είναι κάποιος περιορισμός επειδή είναι νέος αυτός?
Σε κάθε περίπτωση, μπράβο για την νέα εμφάνιση και την αναβάθμιση.
Ανυπομονούμε και για το tapatalk.
-
Υπάρχει κάποιο κουμπί για να μαρκάρει τα θέματα ως διαβασμένα;
Γιατι εμένα μου βγάζει πάρα πολλά αδιάβαστα, ενώ τα είχα διαβάσει πριν την αλλαγή της πλατφόρμας.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]