Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Καλα απο ηχο δεν με τρελαινει..ουτε τα τρελα χερια θελει!
Οσο για την αξιοπιστια, αν το σκιζεις δε νομιζω οτι κραταει και παρα πολλα χλμ. εχω 2 φιλους που στα 63κ ο ενας και καμια 40-50κ ο αλλος βαλανε καινουριο μοτερ...ευτυχως στην εγγυηση (αυτος με τα 63 την προλαβε οριακα), βεβαια και οι 2 το πηγαινανε ταπα συνεχεια κοντρες, παντηλικια ΣΥΝΕΧΕΙΑ κλπ
Όπως είπα και παραπάνω οι λόγοι που μπορεί να αλλαχτεί ένα μοτερ είναι διάφοροι...απο ευπάθεια περιφερειακού υλικού (πολλαπλασιαστές) που δεν το παίρνουν χαμπάρι οι ιδιοκτήτες μέχρι να πάρουν το μοτέρ στο χέρι και μετά απο την συντήρηση. Το θέμα σκισίματος απλά δεν στέκει γιατί υπάρχουν άλλα τόσα ρχ8 με καθημερινά σκισίματα που πιάνουν και ξεπερνούν τις 100.000χλμ χωρίς κανένα πρόβλημα.
με συγχωρεις , αλλα πρεπει να εισαι εγκεφαλικα νεκρος ωστε να μην καταλαβεις οτι εκαψες πολλαπλασιαστες
οσο για τη ζημια που κανουν δε ξερω για το wankel συγκεκριμενα , αλλα στους 'νορμαλ' το μονο που μπορει να σου προκαλεσει το να πηγαινεις με καμμενο πολλαπλασιαστη/στες ειναι καταστροφη του καταλυτη και παλι πολυ δυσκολα
ΥΓ οπως μου ειχε πει ο θανιξ και τελικα συμβαινει τουλαχιστον στα vw απο οτι μου παν και οι μηχανικοι , οι καμμενοι πολλαπλασιαστες μπορει να ειναι αποτελεσμα της πτωσης συμπιεσης, για αυτο οποτε καποιος καιει πολλαπλασιαστη του κοιταζουν καλου κακου τη συμπιεση
απλα το αναφερω γιατι απο οτι ξερω το ενα ειναι συνεπεια του αλλου και οχι το αντιθετο, αρα μπορει μεν το προβλημα με τη συμπιεση σου καταστρεφει το μοτερ , αλλα οι πολλαπλασιαστες δεν εχουν σχεση
βεβαια στα wankel μπορει να ειναι αλλιως