-
This post is deleted! -
Μονο εδω ταιριαζει. Αντι να παρουν 5-6 πλακες ο καθε ενας...
-
https://e-thessalia.gr/epeisodio-stin-afisso-me-odigoys-chaotiki-i-katastasi-kataggelloyn-oi-ergazomenoi-sta-ktel-photos/
Καθημερινό πρόβλημα στο Πηλιο τα καλοκαίρια. Η τροχαία είναι απούσα, όπως θα διαβάσετε έκανε πάνω από δύο ώρες να πάει στο σημείο. -
Είναι η δεύτερη φορά που ο δήμος προσπαθεί να προωθήσει την ενοικίαση ποδηλάτων στον Βόλο. Πριν πολλά χρόνια τα κλέψανε όλα. Τώρα τα ηλεκτρικά έχουν GPS και δεν τα κλέβουν αλλά καταστρέφουν και τα ποδήλατα και τους σταθμούς φόρτισης.
https://www.taxydromos.gr/magnesia/volos/1355635/vandalismoi-choris-telos-sta-dimotika-ilektrika-podilata-ergo-chiliadon-eyro-akyronetai-apo-epitideioys-eikones/
Ειλικρινά δεν αξίζει τα χρήματα. Ας τα ξεγράψει ως παθητικό ο δήμος να τελειώνουμε. -
-
@katafractos17 said in Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]:
Πολλα τα ρευματα εκει.
-
-
Εγώ αν ήμουν αυτός απέναντι δεν θα έκανα άκρη , τι διάολο θα έπεφτε πάνω μου;
Θα τον ξεβρακωνα κανονικά και μαζί μου σίγουρα θα βρίσκονταν άλλοι 2-3 από αυτούς που ήταν σταματημένοι.
Τι θα έκανε το γαϊδούρι, θα προσπαθούσε να χωθεί δεξιά;
Θα ξεφτυλιζοταν από τα 10δες βίντεο που θα έπαιζαν παντού μετά.
-
@katafractos17 said in Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]:
Λευκάδα: Επικίνδυνη προσπέραση από τουριστικό λεωφορείο πάνω σε γέφυρα
δεν πρέπει να του παρουν το επαγγελματικο διπλωμα και ποτε ξανα ?
δεν μιλάμε για αμέλεια
-
@vagkirk said in Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]:
Θα τον ξεβρακωνα κανονικά και μαζί μου σίγουρα θα βρίσκονταν άλλοι 2-3 από αυτούς που ήταν σταματημένοι.
Το θέμα είναι όμως το ρισκάρεις; κι αν έπεφτε όντως πάνω σου; και πες ότι την έβγαζες καθαρή, στην αντίθετη όμως περίπτωση τι θα κέρδιζες με το να ξεφτυλιζόταν; πόσες φορές έχουμε δει τέτοια περιστατικά, που ο άλλος λέει σιγά μην πέσει πάνω μου, θα κάνει ζημιά και στο δικό του όχημα. Δεν ξέρεις αν ο άλλος έχει πιει, είναι ξεκούραστος κλπ. Καλό θα είναι να έχουμε αμυντική οδήγηση και ας αφήσουμε τα ζώα στην ησυχία τους εφ' όσον μπορούμε να τα αποφύγουμε. Προσοχή, δεν το επικροτώ αυτό που έκανε, απλά λέω ότι πρέπει να προσέχουμε
-
Γιατι του κρυβουν την πινακιδα ; πως και δεν τον εχουν συλλαβει οπως τον νταλικιερη ; δεν διαβαζω πουθενα κατι .
-
@ikarus260 said in Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]:
Το θέμα είναι όμως το ρισκάρεις; κι αν έπεφτε όντως πάνω σου; και πες ότι την έβγαζες καθαρή, στην αντίθετη όμως περίπτωση τι θα κέρδιζες με το να ξεφτυλιζόταν; πόσες φορές έχουμε δει τέτοια περιστατικά, που ο άλλος λέει σιγά μην πέσει πάνω μου, θα κάνει ζημιά και στο δικό του όχημα. Δεν ξέρεις αν ο άλλος έχει πιει, είναι ξεκούραστος κλπ. Καλό θα είναι να έχουμε αμυντική οδήγηση και ας αφήσουμε τα ζώα στην ησυχία τους εφ' όσον μπορούμε να τα αποφύγουμε. Προσοχή, δεν το επικροτώ αυτό που έκανε, απλά λέω ότι πρέπει να προσέχουμε
Σε κάποια πράγματα πρέπει όλοι να δρουμε συλλογικά, αν τον σταματούσε κάποιος και μετά 3-4 μαζεύονταν γύρω του και τον ανάγκαζαν να κάνει όπισθεν δεν θα το ξαναέκανε ποτέ ο τζάμπα μάγκας και για δικό του καλό , γιατί τώρα αν υπάρχει ένας ευσυνείδητος αστυνομικός σε αυτή την πόλη πρέπει ήδη να τον έχει βρει και να του έχει αφαιρέσει το δίπλωμα ισοβίως οπότε ο άνθρωπος αυτός καταστράφηκε.
-
@ikarus260 said in Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]:
Σε κάποια πράγματα πρέπει όλοι να δρουμε συλλογικά, αν τον σταματούσε κάποιος και μετά 3-4 μαζεύονταν γύρω του και τον ανάγκαζαν να κάνει όπισθεν δεν θα το ξαναέκανε ποτέ ο τζάμπα μάγκας και για δικό του καλό , γιατί τώρα αν υπάρχει ένας ευσυνείδητος αστυνομικός σε αυτή την πόλη πρέπει ήδη να τον έχει βρει και να του έχει αφαιρέσει το δίπλωμα ισοβίως οπότε ο άνθρωπος αυτός καταστράφηκε.
Το τελευταίο που είπες είναι το πιο σωστό, αλλά αυτό ξέρεις ότι δεν πρόκειται να γίνει, αλλιώς οι μισοί τουλάχιστον επαγγελματίες αυτή τη στιγμή δεν θα είχαν δίπλωμα (και έτσι θα έπρεπε να είναι, αλλά σε αυτή τη χώρα δεν λειτουργεί έτσι). Το ξαναλέω, αν αυτό που λες στην αρχή γίνει χωρίς να κινδυνέψει κάποιος, συμφωνώ, αλλά πιστεύεις ότι αυτός έτσι θα βάλει μυαλό; ή μήπως ξέρεις τι τρέλα κουβαλάει ο καθένας και δεν τους πάρει αμπάριζα όλους αντί να κάνει όπισθεν; τέλος πάντων, μακάρι ο νόμος να λειτουργούσε σωστά, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται αυτό, για αυτό βρίσκουνε και τα κάνουνε, αν υπήρχε σωστή αστυνόμευση, αυτός τώρα δεν θα κυκλοφορούσε έξω. -
@otso said in Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]:
Γιατι του κρυβουν την πινακιδα ; πως και δεν τον εχουν συλλαβει οπως τον νταλικιερη ; δεν διαβαζω πουθενα κατι .
εχει γιομισει ο τοπος με βιντεακια
καποια ισχυουν, καποια ειναι παπαριες
στο πλαισιο της παγκοσμιοποίησηΖ έγινε και ο μετασχηματιΖμος των ρουφιανων σε κάρεν και κέβιν
πριν λιγες μερες ενας ειχε βγαλει μια επικινδυνη λεει προσπεραση κτελ. που τελικα ηταν νομιμοτατη σε ενα βλακα που σερνοταν με 30km. οχι, δεν ηταν ηλεχτρικο ή τουοτα.
ειδικα επειδη εδω ειναι σταματημενη η κινηση ολιγο απο επιφυλαξις λοιπον -
γράφουν στα σοσιαλ ότι όλη η ουρά περιμένει να στρίψει και αυτός να φύγει ευθεία.
Το ότι είναι λάθος ότι δεν υπάρχει άλλη μια λωρίδα σε σημαίνει ότι οποιοσδήποτε μπορεί να καταλάβει το αντίθετο ρεύμα μπλοκάροντας τους υπόλοιπους για να μην μπλοκάρει αυτός
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]