-
@tsimisde said in SEAT FORUM:
Αλήθεια, έχει υπάρξει ποτέ η Seat σε αντίστοιχα σκηνικά;
ναι ρε συ και σαν seat motorsports και σαν cupra.
WTCC πιο προσφατα, θα έχεις ακούσει, με τον muller -
Πριν μερικούς μήνες ανακοινώθηκες επίσημα ότι έρχονται καινούρια μοντέλα για την Seat πάντως.
-
@realzeus said in SEAT FORUM:
Πριν μερικούς μήνες ανακοινώθηκες επίσημα ότι έρχονται καινούρια μοντέλα για την Seat πάντως.
Κάπου είχα διαβάσει ότι θα προσφέρουν υβριδικές εκδόσεις στα τωρινά μοντέλα (όπως και στη Skoda), από το νέο έτος. Αν υπάρχει κάτι άλλο σε νέο μοντέλο, δε γνωρίζω κάτι άλλο, διαφωτίστε με....
-
Δεν υπάρχει καμιά απόφαση για να κλείσει η Seat ή κάποια άλλη εταιρεία του ομίλου. Αυτές είναι σκόρπιες δηλώσεις και σκέψεις διαφόρων στελεχών που αναπαράγονται ως τετελεσμένες αποφάσεις προφανώς για click baits. Εδώ προχθές έλεγαν ότι θα καταργηθούν τα μισά μοντέλα του ομίλου VW και μεταξύ αυτών και τα πιο δημοφιλή μοντέλα....
Επίσης η Seat και η Cupra είναι 100% η ίδια εταιρεία. Επισήμως στην αυτοκινητοβιομηχανία η Cupra δεν υφίσταται ως εταιρεία, τα αμάξια έχουν το ίδιο εργοστασιακό κωδικό εταιρείας με τα Seat -αυτά είναι γνωστά. -
Μια χαρά είναι η seat! Τίμια αυτοκίνητα σε σωστές τιμές! Σίγουρα χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα και μηχανολογικά κυρίως,και εμφανισιακά,κυρίως ibiza,arona! Εγώ πάντως θα τα προτιμούσα σε σχέση με Peugeot 208, opel corsa και Citroen c3
-
@atari70 said in SEAT FORUM:
Μια χαρά είναι η seat! Τίμια αυτοκίνητα σε σωστές τιμές! Σίγουρα χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα και μηχανολογικά κυρίως,και εμφανισιακά,κυρίως ibiza,arona! Εγώ πάντως θα τα προτιμούσα σε σχέση με Peugeot 208, opel corsa και Citroen c3
Νομίζω ολοι μας!!
-
@mariolas said in SEAT FORUM:
Νομίζω ολοι μας!!
Οι ελλαδίτες πάντως, δεν συμφωνούν.
208 x4
corsa x5
c3 x6
-
Λογικο ειναι η seat εχει να βγάλει μοντέλο απο οταν πήγαινα σχολείο.
-
Λογικο ειναι η seat εχει να βγάλει μοντέλο απο οταν πήγαινα σχολείο.
Δεν είναι ακριβώς έτσι.
Το τωρινό ιμπιζάκι βλέπω ξεκίνησε
20182017. Με 2 facelift 2021 και 2025.
Το 208 ξεκίνησε το 2019 με ένα μόνο facelift το 2023.
Και επιπροσθέτως, το 208 έχει και ηλεκτρικό variant που πούλησε καλά (τώρα τέλος).Μην σας ξεγελάει (το 208) που έχει ένα σχέδιο 200 χρόνια μπροστά και ακόμα μοιάζει μοντέρνο.
Είναι αρχαίο. -
@jousis said in SEAT FORUM:
Νομίζω ολοι μας!!
Οι ελλαδίτες πάντως, δεν συμφωνούν.
208 x4
corsa x5
c3 x6edit
Καλά, η ελληνική αγορά δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα. Το θέμα είναι ότι η seat έκανε μια επιλογή: Δύο διαφορετικά ονόματα για ηλεκτρικά και θερμικά.Αυτό, ενώ μιλάμε για την ίδια εταιρεία, της στοίχισε σε image. Κατά τα άλλα τα θερμικά μοντέλα, αν και χρειάζονται ανανέωση δεν υστερούν κάπου σε σχέση με τα αντίστοιχα του ανταγωνισμού.Ειδικά όταν μιλάμε για μοντέλα όπως το 208 - πληθώρα προβλημάτων και πάρα πολλά leasing
SEAT FORUM