-
-
-
@katafractos17 said in GAC AION:
Θυμάμαι και μια συζήτηση που είχε γίνει για το ότι θα έχει πρόβλημα κάποιος με ηλεκτρικό που θέλει να πάει ορεινή Ναυπακτία γιατι δεν θα βρίσκει να φορτίζει.
Καταρήφθηκε και αυτό απ' τον Φάνη.

Πάμε γι' άλλα.
Παντού μπορείς να πας Ελλάδα αν εξασφαλίσεις φόρτιση στον προορισμό, με εξαίρεση κάποια με μικρή μπαταρία
Σε 3-5 χρόνια δεν θα γίνονται τέτοιες συζητήσεις
Σωστα. Αλλα σε πολλες περιπτωσεις, όπως το δικό μου ταξίδι δεν είναι απαραίτητη καν η υπαρξη φορτιστή στον προορισμό (σιγουρα βοηθαει ομως!) αφού μπορείς να φορτίσεις στη διαδρομή. Αυτο ειπε και ο Κατφρακτος, οτι το ταξιδι στην ορεινή Ναυπακτία που λέγανε ότι είναι αδύνατο με ηλεκτρικό γίνεται άνετα και πανεύκολα, ακόμα και χωρίς την ύπαρξη φορτιστή στον προορισμό.
-
@katafractos17 said in GAC AION:
Θυμάμαι και μια συζήτηση που είχε γίνει για το ότι θα έχει πρόβλημα κάποιος με ηλεκτρικό που θέλει να πάει ορεινή Ναυπακτία γιατι δεν θα βρίσκει να φορτίζει.
Καταρήφθηκε και αυτό απ' τον Φάνη.

Πάμε γι' άλλα.
Παντού μπορείς να πας Ελλάδα αν εξασφαλίσεις φόρτιση στον προορισμό, με εξαίρεση κάποια με μικρή μπαταρία
Σε 3-5 χρόνια δεν θα γίνονται τέτοιες συζητήσεις
Σωστα. Αλλα σε πολλες περιπτωσεις, όπως το δικό μου ταξίδι δεν είναι απαραίτητη καν η υπαρξη φορτιστή στον προορισμό (σιγουρα βοηθαει ομως!) αφού μπορείς να φορτίσεις στη διαδρομή. Αυτο ειπε και ο Κατφρακτος, οτι το ταξιδι στην ορεινή Ναυπακτία που λέγανε ότι είναι αδύνατο με ηλεκτρικό γίνεται άνετα και πανεύκολα, ακόμα και χωρίς την ύπαρξη φορτιστή στον προορισμό.
Καλοτάξιδο Φάνη, δεν το πήρα χαμπάρι ότι το παρέλαβες! Είναι ψηλό αυτοκίνητο; σου έκαναν θέμα τα μποφόρ στο ταξίδι με ταλαντώσεις;
-
Πήρε και εδώ ένας γνωστός 80 ετών...
Εεεε αποφασισε να παρει κατι της προκοπης πριν καταληξει σε Σιτροεν στα 90 του

Κακόμοιροι χέητερς...
Είχε διάφορες Σιτροέν στα νιάτα του...
Αλλά μετά τα 70 του, επειδή είναι και ωραίος άντρας, αλλά και παππούς για να αποφεύγει τις προ(σ)κλήσεις πήρε ένα κορεάτικο και τώρα το απόλυτο ντεκαβλέ ένα κινέζικο...

-
@groover1972 said in GAC AION:
Καλοτάξιδο Φάνη, δεν το πήρα χαμπάρι ότι το παρέλαβες! Είναι ψηλό αυτοκίνητο; σου έκαναν θέμα τα μποφόρ στο ταξίδι με ταλαντώσεις;
Ευχαριστώ!
Ειναι αρκετά ψηλό αν και δεν του φαίνεται - το κατάλαβα γιατι δεν φτάνω να πλύνω την οροφή...χαχα!! Το κοίταξα λοιπόν και ειναι 1.69 ύψος όταν τα περισσότερα ειναι στο 1,65 και το Κασκαι πχ. ειναι στο 1,62. Δεν ειναι μεγάλη διαφορά, αλλα, ειναι πιο ψηλό και ειναι από το σχέδιο, από απόσταση από το έδαφος έχει 17εκ και όχι 18-20 που έχουν τα άλλα. Για αυτό και ειναι τρομερά άνετο ακόμα και με την πανοραμική οροφή.
Στο ταξίδι όχι δεν είχε κανένα θέμα, αλλά επέστρεψα Τετάρτη που είχε αρκετό αέρα αλλά όχι σαν εχτές.
-
Ευχαριστώ!
Ειναι αρκετά ψηλό αν και δεν του φαίνεται - το κατάλαβα γιατι δεν φτάνω να πλύνω την οροφή...χαχα!! Το κοίταξα λοιπόν και ειναι 1.69 ύψος όταν τα περισσότερα ειναι στο 1,65 και το Κασκαι πχ. ειναι στο 1,62. Δεν ειναι μεγάλη διαφορά, αλλα, ειναι πιο ψηλό και ειναι από το σχέδιο, από απόσταση από το έδαφος έχει 17εκ και όχι 18-20 που έχουν τα άλλα. Για αυτό και ειναι τρομερά άνετο ακόμα και με την πανοραμική οροφή.
Στο ταξίδι όχι δεν είχε κανένα θέμα, αλλά επέστρεψα Τετάρτη που είχε αρκετό αέρα αλλά όχι σαν εχτές.
Πολύ ωραίο αυτοκίνητο εύχομαι να το χαρείς, το μόνο που δεν μου κάθεται καλά είναι το τιμόνι αλλά από ότι λες έχει καλή απόκριση;
-
Εχει γραψει και ενας κατοχος αναλυτικα τις εντυπωσεις του μετα απο 4000 χλμ. στο Ηλεκτροκινηση στη Ελλαδα στο Facebook.
Πανω κατω συμφωνει με τον @fanis75
-
Πολύ ωραίο αυτοκίνητο εύχομαι να το χαρείς, το μόνο που δεν μου κάθεται καλά είναι το τιμόνι αλλά από ότι λες έχει καλή απόκριση;
Κοίτα, ωραίο δεν το λές με την ένοια της εμφάνισης - ειναι ιδιαίτερο. Εμένα μου ειναι ΟΚ, της συζύγου αρέσει πολύ (αυτο μετράει!!).
Το τιμόνι ειναι μια χαρά, ακόμα και στην comfort λειτουργία - καλύτερο από του Βόβλβο που όπου και να το ρυθμίσεις ειναι πολύ ελαφρύ.
Και ενώ έχει κάτι κουλά εργνομικά λάθη που κάνουν μπαμ (απουσία ντουλαπάκι συνοδηγού, κλειδί χωρίς τρύπα για να μπορείς να περάσεις ενα μπρελόκ!!), έχει κάτι άλλες λεπτομέρειες που δείχνουν ότι ειναι προσεγμένο. Για παράδειγμα θυμάμαι των Ματ να κράζει τα αυτοκίνητα που όταν ρίχνεις τα πίσω καθίσματα η ζώνη μετά εξαφανίζεται.....εεε δείτε τι έκαναν οι Κινέζοι και μάλιστα ειναι και τσαχπίνικο...χαχα!!

GAC AION