-
@dettol said in Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές):
@otso said in Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές):
@lap said in Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές):
Εγώ δεν κάνω διακοπές. Κοστίζει.
Ελα ρε , πηρα ξαδελφη μου που ηρθε απο Αιδηψο , στουντιο 40 ε
σαλατες στο σπιτι και στο τσακιρ κεφι λαδερα η ρεβυθια φουρνου με μια πατατες τηγανητες 7 ε πακετο για το σπιτι . μεγιστη διαρκεια 5 διανυκτερευσεις .
Καπως ετσι την βγαζει ο λαος αν του περισσευει κανα 500 αρικο .
Σας σοκαρα τωρα αλλά καλο ειναι να μαθαινετε πως την βγαζουν καποιοι που φωναζαν προχθες αλητη μητσοτακη (το συνθημα που ακουγοταν για τον πατερα του επι αποστασιας )αυτη ειναι η γραμμη απο τον περισσο;

Δεν ειναι θεμα γραμμης ειναι θεμα αφραγκιας
-
@lap said in Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές):
Εγώ δεν κάνω διακοπές. Κοστίζει.
Ελα ρε , πηρα ξαδελφη μου που ηρθε απο Αιδηψο , στουντιο 40 ε
σαλατες στο σπιτι και στο τσακιρ κεφι λαδερα η ρεβυθια φουρνου με μια πατατες τηγανητες 7 ε πακετο για το σπιτι . μεγιστη διαρκεια 5 διανυκτερευσεις .
Καπως ετσι την βγαζει ο λαος αν του περισσευει κανα 500 αρικο .
Σας σοκαρα τωρα αλλά καλο ειναι να μαθαινετε πως την βγαζουν καποιοι που φωναζαν προχθες αλητη μητσοτακη (το συνθημα που ακουγοταν για τον πατερα του επι αποστασιας )αυτη ειναι η γραμμη απο τον περισσο;

Δεν ειναι θεμα γραμμης ειναι θεμα αφραγκιας
Τα πλοία απο τον Πειραιά στα νησιά θα πηγαινοέρχονται άδεια και τα διόδια της Κορίνθου κατακλύζονται από άδεια αυτοκίνητα με αυτόνομη οδήγηση

Σίγουρα υπάρχει και αυτό που λες αλλά μάλλον είναι ένα σχετικά μικρό ποσοστό. Αλλα ακόμα και αυτοί είναι στην Αιδηψό στη θάλασσα και δουλεύω 🥲 Επομένως ΜΙΑ ΧΑΡΑ μου φαίνονται τα λαδερά στο ταπεράκι!!!
-
@a-d-p said in Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές):
O @jousis , έχω την εντύπωση ότι έχει πουλήσει την start-up του 300 εκατομμύρια και κάνει διακοπές κάθε μέρα
Μην λες τέτοια και θα με banάρουν όλες οι τοπικές και οι γιάφκες.
Και διακοπές να πάω πού μπορώ να συζητάω για evs, μπιντέδες και ζκρκρκρ; Μόνο εδώ.
Το βλήμα κατέστρεψε το τουιτερ. Πρόσφυγας είμαι.
-
-
Παντως οσοι ταξιδευετε στην εθνικη και θελησετε μια σταση να παρετε καφε αναψυκτικο σαντουιτσ , στην διασταυρωση της αρκιτας πανω και διπλα στην γεφυρα εχει ανοιξει ενα μικρο μαγαζακι , τα ηλιοστασια , μπορεις να πας και απο τα 2 ρευματα και δεν χανεις χρονο , ξαναμπαινεις αμεσως , ειναι γραφικο ομορφο χωρις την βρωμια των σεα και αξιζει να ενισχυσετε να μην κλεισει , ριξτε μια ματια φωτο .
https://www.google.com/maps/place/ΤΑ+ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΑ/@38.7390053,23.0261653,586m/data=!3m1!1e3!4m6!3m5!1s0x14a0c7b862212f69:0xd5be542f714415bc!8m2!3d38.7384854!4d23.0266857!16s%2Fg%2F11z94p3n32?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI2MDgwNS4xIKXMDSoASAFQAw%3D%3D -
Το λοιπόν.
Γύρισα χτες από Σάμο, πρώτη φορά, διαμονή μια βδομαδουλα.
Δεν του το είχα, αλλά το νησί μπορώ να πω ότι μου άρεσε πολύ. Ωραίες παραλίες για κάθε γούστο (παγωμένα νερά), πολύ καλό φαγητό και νορμάλ τιμές (αν πάτε, κρατήστε ένα όνομα, "Αλεπου" και θα με θυμηθείτε).
Φουλ στις Γαλοπούλες το νησί, αφήνουν χρήμα οι γείτονες.
Κουραστικό το καράβι, 9 ωρίτσες είχα καιρό να ταξιδέψω τόσο, αλλά αφου τα παιδιά την πάλεψαν, οκ.
Εντυπώσεις άριστες -
@a-d-p said in Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές):
Γιατι και η αστυνομια παει διακοπες και δεν ευθυνομαστε .
-
@otso said in [Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)]
(/post/11000422335):μπορεις να πας και απο τα 2 ρευματα και δεν χανεις χρονο , ξαναμπαινεις αμεσως , ειναι γραφικο ομορφοκαι αξιζει να ενισχυσετε να μην κλεισει , ριξτε μια ματια φωτο .
Να μιλήσει με όλους τους παρόχους και να δει αν γίνεται να βάλει φορτιστή DC.
Το σημείο είναι καλό.
-
@jousis said in Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές):
@otso said in [Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)]
(/post/11000422335):μπορεις να πας και απο τα 2 ρευματα και δεν χανεις χρονο , ξαναμπαινεις αμεσως , ειναι γραφικο ομορφοκαι αξιζει να ενισχυσετε να μην κλεισει , ριξτε μια ματια φωτο .
Να μιλήσει με όλους τους παρόχους και να δει αν γίνεται να βάλει φορτιστή DC.
Το σημείο είναι καλό.
Οντως ειναι τελειο και για φορτιστη . Εσυ που περνας καθε μερα μιλα . Εμεις με ντηζελ 2.02 τις κοψαμε τις βολτες .
-
Παντως οσοι ταξιδευετε στην εθνικη και θελησετε μια σταση να παρετε καφε αναψυκτικο σαντουιτσ , στην διασταυρωση της αρκιτας πανω και διπλα στην γεφυρα εχει ανοιξει ενα μικρο μαγαζακι , τα ηλιοστασια , μπορεις να πας και απο τα 2 ρευματα και δεν χανεις χρονο , ξαναμπαινεις αμεσως , ειναι γραφικο ομορφο χωρις την βρωμια των σεα και αξιζει να ενισχυσετε να μην κλεισει , ριξτε μια ματια φωτο .
https://www.google.com/maps/place/ΤΑ+ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΑ/@38.7390053,23.0261653,586m/data=!3m1!1e3!4m6!3m5!1s0x14a0c7b862212f69:0xd5be542f714415bc!8m2!3d38.7384854!4d23.0266857!16s%2Fg%2F11z94p3n32?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI2MDgwNS4xIKXMDSoASAFQAw%3D%3DΓια σένα ρε otso, θα πεταχτώ να φάω ένα σαντουιτσακι. ΘΕΕ μου τι θυσίες κάνω!

-
https://www.google.com/maps/place/ΤΑ+ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΑ/@38.7390053,23.0261653,586m/data=!3m1!1e3!4m6!3m5!1s0x14a0c7b862212f69:0xd5be542f714415bc!8m2!3d38.7384854!4d23.0266857!16s%2Fg%2F11z94p3n32?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI2MDgwNS4xIKXMDSoASAFQAw%3D%3DΓια σένα ρε otso, θα πεταχτώ να φάω ένα σαντουιτσακι. ΘΕΕ μου τι θυσίες κάνω!

Δεν εχει οινογνωσια φιλε μην πας .
-

Δεν εχει οινογνωσια φιλε μην πας .
Μάλλον με άλλον με μπερδεύεις. Κοακολα να έχει και όλα καλά.
-
Οντως ειναι τελειο και για φορτιστη . Εσυ που περνας καθε μερα μιλα . Εμεις με ντηζελ 2.02 τις κοψαμε τις βολτες .
Ντρέπομαι να ειμαι ο σπασ.ης ο λεχτρικός, αν με ρωτήσουν πρώτοι, τους λέω για φορτιστές, αλλιώς δεν μιλάω.
(παρόλο που σας έχω πει να το ζητάτε, εγώ δεν το κάνω χεχεχε)Τώρα που το βλεπω ξανα, είναι πολύ καλή εναλλακτική της αταλάντης.
Εγώ πχ με το χρέπι μου, πρέπει να σταματήσω αν έρχομαι απο βόρειο ελλάδα. @dettol με το σάντουιτς κανόνισε. PPC ή NRG, μην βάλει εκο όμως.
Τον χειμώνα έχω ταξίδια κανονισμένα για β.ελλάδα.
Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)