Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Renault Captur II
    1. Home
    2. Κατασκευαστές και Μοντέλα
    3. Renault Captur II
    • 1
    • 2
    • 148
    • 149
    • 150
    • 151
    • 152
    • 152 / 152
    Κατασκευαστές και Μοντέλα
    136
    3039
    236928
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • katafractos17
      katafractos17 @georgekn last edited by katafractos17

@georgekn said in Renault Captur II:

Να θυμίσω ότι μέχρι πρόσφατα πολλές εισαγωγικές καινούργιων αυτοκινήτων την διχρωμία την έκαναν στην Ελλάδα βαφοντας την οροφή στο χρώμα που είχε διαλέξει ο αγοραστής.

Τώρα για το εάν γινόταν ποιοτική εργασία και βαφή δεν γνωρίζω.

Κι εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου.
      Ότι μπορεί να το έβαψαν στην Ελλάδα με τίποτα νερομπογιές.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
      • alexandros-k
        alexandros-k last edited by

Μαλλον αυτο εγινε. Για να λεει οτι φανηκε ασπρο απο κατω, ειναι βαμμενο εξτρα πανω στο βασικο χρωμα του αυτοκινητου (που ειναι ασπρο)
        Γι αυτο και δεν επιασε καλα και εφυγε με το παραμικρο

S 1 Reply Last reply Reply Quote 6
        • J
          jousis last edited by

Ναι, κ εμένα μου ακούγεται πολύ λογικό.
          Απλά υπέθεσα αρχικά οτι 'άσπρο' που είπε ήταν το primer.

1 Reply Last reply Reply Quote 3
          • S
            steveman @alexandros-k last edited by steveman

@alexandros-k said in Renault Captur II:

Μαλλον αυτο εγινε. Για να λεει οτι φανηκε ασπρο απο κατω, ειναι βαμμενο εξτρα πανω στο βασικο χρωμα του αυτοκινητου (που ειναι ασπρο)
            Γι αυτο και δεν επιασε καλα και εφυγε με το παραμικρο

Αυτό ακριβώς έγινε , είναι το βασικό χρώμα του αυτοκινήτου.
            Μέχρι να δώ τι θα κάνω του βάζω ημικουκούλα για να μην καταλήξει μαύρη οροφή με άσπρες βούλες. Αλλά απο την άλλη μπορεί και να αρέσει και να γίνει μόδα.!!
            Χθές πληροφορήθηκα ότι είχαμε άλλο ένα ίδιο κρούσμα σε captur II LPG (Ασπρο με μαύρη οροφή) και αυτό στη θεσσαλονίκη. Το ψάχνω.

• J
              jousis last edited by

😎
              dff7aaec-b0f0-4b29-978e-e96064e7b268-image.png
              Screenshot 2026-08-04 at 09.46.46.png

1 Reply Last reply Reply Quote 4
              • J
                jousis last edited by

@steveman said in Renault Captur II:

👍 😅

σβήσε φωτό απο το κουοτ, ΣΒΗΣΕ ΦΩΤΟ !!!111εναενα

A d P 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • A d P
                  A d P moderator @jousis last edited by A d P

@jousis said in Renault Captur II:

👍 😅

Μονοήμερη αποβολή @jousis για ηθική αυτουργία 😁😁

@steveman όταν κάνεις quote ένα σχόλιο, σβήνεις τυχόν φωτογραφίες ή συνδέσμους YouTube του προηγούμενου, για να μη φορτώνεται άσκοπα το φόρουμ

I EAT MILF AND COOKIES (and don't forget to upvote! -τα κούκιζ δεν είναι δωρεάν!)

S J 2 Replies Last reply Reply Quote 2
                  • S
                    steveman @A d P last edited by

@a-d-p said in Renault Captur II:

👍 😅

Μονοήμερη αποβολή @jousis για ηθική αυτουργία 😁😁

@steveman όταν κάνεις quote ένα σχόλιο, σβήνεις τυχόν φωτογραφίες ή συνδέσμους YouTube του προηγούμενου, για να μη φορτώνεται άσκοπα το φόρουμ

Ζητώ συγνώμη .... είμαι rookie στο forum.!

• J
                      jousis @A d P last edited by

Μονοήμερη αποβολή @jousis για ηθική αυτουργία

4d83370b-7275-4f94-b684-ba3cb87003d8-image.png

• sarantism
                        sarantism @steveman last edited by

Ειλικρινά, Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον άλλα δες τι έγινε απο την αρχή και είναι ο λόγος που κουράστηκα και δεν κάνω τίποτα άλλο γιατί δεν μπορώ να το αποδείξω.
                        Οκτώβριος 2023 παραλαμβάνω το καινούργιο αυτοκίνητο απο την LION (μετά απο ένα χρόνο περίπου έκλεισε) στη Θεσσαλονίκη . Το έλεγξα όσο καλύτερα μπορούσα μέσα έξω.!!
                        Είναι άσπρο με μαύρο ουρανό. Μετά από 15 ημέρες παρατηρώ από ψηλά (καθόμουν στην βεράντα ) ότι ο ουρανός του αυτοκινήτου έχει 5 θολές στάμπες διαμέτρου 3-5 cm, 100% κουτσουλιές. Διακρίνονταν μόνο υπό γωνία και σε πολύ φώς. 100% δεν έγιναν στις 15 ημέρες που είχα το αυτοκίνητο γιατί τότε είχα πάρκινγκ . Προφανώς στο εκτελωνισμό όπου το είχαν έξω το αυτοκίνητο δέχτηκε ¨επίθεση¨ και δεν καθαρίστηκε. Τους το πηγαίνω και έγινε... το έλα να δείς. Μου είπαν για να αμυνθούν (και πολύ σωστά) ....Γιατί δεν το έφερες Αμέσως??? Γιατί τώρα το είδα....!! Και που ξέρουμε εμείς ότι δεν το έχεις στο λιμάνι να το χέζουν οι γλάροι 15 ημέρες. Κακός ή καλώς το τελείωσα εκεί. Το πήγα σε ειδικούς και μου είπαν ότι έχει καεί πολύ το βερνίκι και φυσικά ότι δεν φταίνε οι κουτσουλιές αλλά ο τρόπος βαφής του συγκεκριμένου αυτοκινήτου ( Τα λεγόμενα Αυτοκίνητα Της Δευτέρας... τα ξέρεις?) . Συμπέρασμα, μάλλον πρέπει να το βάψω σε ειδικούς, φυσικά πρώτα πρέπει να πάρω την απόφαση . Το αυτοκίνητο το προσέχω πολύ και πως το πλένω και που το παρκάρω και πώς αφαιρώ οποιαδήποτε βρωμιά, δυστυχώς έτυχε σε μένα. A..! για το wastegate του Turbo θα γράψω σε άλλο post γιατί είδη έχω στεναχωρηθεί που τα θυμήθηκα . Πρώτα η υγεία και η Ζωή και μετά οι λαμαρίνες, τουλάχιστον αυτές φτιάχνονται . Ξέχασα να γράψω το σημαντικό. Δεν τους είπα ότι είναι απο κουτσουλιές .....είδαν τις προηγούμενες, τις μεγάλες. Αντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.
                        ΥΓ: Τίς κουτσουλιές πρώτα τις υγραίνω για ώρα με βρεγμένο πανί απο μικρο-ίνες και μετά τις αφαιρώ προσεκτικά και πολύ απαλά..... τι άλλο να κάνω ο έρμος!

Μάλλον δεν πήγες σε ειδικούς. Με τπτ.
                        Λοιπόν. Υπάρχει ένα εξάρτημα που μετράει το πάχος από το βερνίκι μέχρι την λαμαρίνα.
                        Ο Οριακός πως λέγεται που ψάχνει στη Γερμανία για αυτοκίνητα το χρησιμοποιεί συνέχεια για να δει αν είναι στοκαρισμένα δλδ τρακαρισμένα.
                        Τι έπρεπε να κάνεις. Να πας σε έναν Car Detailer. Να του πεις στον ουρανό να κάνει μέτρηση. Να κάνει και στο φτερό, στο καπό κάπου άλλου που δεν είναι βαμμένο ξανά.
                        Στον ουρανό επειδή έχεις στην ουσία δύο βαφές θα σου έβγαζε το εξάρτημα πάχος π.χ. 4εκ.
                        Στο φτερό επειδή έχεις μόνον την εργοστασιακή βαφή θα σου έβγαζε π.χ. 2εκ.
                        Έπαιρνες το εξάρτημα πήγαινες στην αντιπροσωπεία και επιθετικά: Καλημέρα. Εδώ γιατί δείχνει 4εκ; Εδώ γιατί 2εκ;
                        Μα μου. Τπτ. Το θέλω στα 2εκ, τώρα.
                        Και έληξε.
                        Στο Πάχος της βαφής θα πατούσες. Άσε τις ζημιές. Στο Πάχος. Θα τους είχες γειώσει.
                        Στα είπαν αυτά οι "Ειδικοί";;

Μεμβράνες και Κεραμικές. ΑΝ η βαφή είναι ελλατωματική τπτ δεν την σώζει εκτός από: επαναβαφή. Ξανά βάψιμο.
                        Τζάμπα τα λεφτά.
                        Δεν είναι μόνον το Βερνίκι η βαφή. Είναι όλη η διαδικασία που αν ένα στάδιό της ΔΕΝ γίνει σωστά, μπορεί να σκάσει το χρώμα και να στρεσαριστεί και το βερνίκι και να πάθει ζημιά η οποία όμως ξεκινάει από το υπόστρωμα και όχι από το βερνίκι.
                        Χονδρικά. Η βαφή πως γίνεται. Αστάρωμα, πρώτο χέρι χρώμα, δεύτερο χέρι χρώμα (μεταλλικό διπλής). Μετά, πρώτο χέρι βερνίκι, δεύτερο χέρι βερνίκι.
                        Γυάλισμα με λεπτή συνήθως αλοιφή για να φύγει το πορτοκάλι στη βαφή.
                        Αν τώρα, επειδή κάθε βαφή πρέπει να μείνει για λίγο για να φύγουν οι διαλύτες από τη βαφή, δεν περιμένει ο μάστορας και χωρίς να έχουν φύγει οι διαλύτες, περάσει το επόμενο χέρι, αυτοί θα εγκλωβιστούν και κάποια στιγμή θα φύγουν.
                        Ότι έχει πάνω από τους δυαλύτες θα το κάνουν ζημία.
                        Οπότε θα σακατέψουν και την Κεραμική.
                        Η βαφή αν είναι ακόμη και από το εργοστάσιο καλή, φαίνεται στον Ένα χρόνο. Να φύγουν οι διαλύτες, να στραγγίξει το χρώμα και μετά ξέρεις πως είναι μια χαρά.
                        Για αυτό σε βαφή σε συνεργείο σου λένε για 60 με 90 μέρες ΜΗΝ το κερώσεις. Γιατί το κερί θα σφραγίσει τους πόρους στο βερνίκι, δε θα αφήσει το κερί να εξατμηστούν οι διαλύτες και όταν φύγει το κερί, οι διαλύτες μπορεί και στη διάρκεια του κερώματος να κάνουν ζημιά στη βαφή γιατί δεν θα έχουν ανοιχτούς πόσους για να εξατμιστούν.
                        Έτσι τα ξέρω χροντρικά. Περνάνε τα χρόνια, αλλάζουν οι τεχνολογίες.
                        Αλλά νομίζω πάνω κάτω ίδια είναι η διαδικασία.

Scania Sarantis Holland
                        Scania Tzimis Holland
                        Scania Thanos Holland

• sarantism
                          sarantism last edited by sarantism

Προσέξτε δύο διαφορετικά πράγματα που πολλοί τα μπερδεύουν.
                          Άλλο πράγμα το δεν είναι καλή η βαφή και άλλο δεν έγινε καλή δουλειά από τον βαφέα ή το εργοστάσιο.
                          Δλδ.
                          Το εργοστάσιο μπορεί να κάνει εξαιρετική δουλειά στη διαδικασία βαψίματος. Την καλύτερη δουλειά, με πολύ καλά μηχανήματα, βελόνες ψεκασμού, πιέσεις τους, όλα στην Εντέλεια.
                          ΌΜΩΣ να είναι μάπα το χρώμα. Εδώ θα δεις σε 4 με 5 χρόνια να σκάει το βερνίκι όχι γιατί έφταγε η διαδικασία, αλλά έφταιγε η ποιότητα του χρώματος.
                          Άλλη περίπτωση. Η βαφή να είναι εξαιρετική. Όμως η διαδικασία στο εργοστάσιο, ή από τον βαφέα, για τα πανηγύρια. Θα σου καταστρέψει την πολύ καλή και ακριβή Βαφή γιατί η διαδικασία δεν έγινε σωστά. Θα στο φορτώσουν στην Βαφή. ΔΕΝ θα παραδεχτούν πως έκαναν λάθος στη διαδικασία, προετοιμασία για την εφαρμογή της βαφής. Ο εξοπλισμός δεν ήταν καλός, δεν κάνανε σωστές ρυθμίσεις στα μηχανήματα, δεν κάνανε σωστό μείγμα. Πολλά είναι που ΑΥΤΟΙ φταίνε και όχι η πολύ καλής ποιότητας Βαφή.

Οπότε σε ένα αποτυχημένο βάψιμο, ΔΕΝ φταίει πάντα το χρώμα ή βαφή. Αν η βαφή είναι Α ποιότητας και δεν πιάσει το βάψιμο, σε βάθος καιρού, με την προυπόθεση πως δεν το έπλαινες το αμάξι με κεζάπ ή το είχες όλη μέρα δίπλα στο λιμάνι, τότε το εργοστάσιο ή ο βαφέας έκανε λάθος στη διαδικασία.

Υπάρχουν χρώματα με πολύ Μέταλλο και Βερνίκι με πολύ καλές αντιχαρακτικές ιδιότητες που τα κάνει να αξίζουν μισή φορά πάνω από την τιμή του ανταγωνισμού.
                          Αν αυτό το χρώμα στα 2 χρόνια μέσα στο γκαράζ μου κάνει θαμπάδα, κάτι δεν πήγε καλά με τον εργοστάσιο ή τον μάστορα.
                          Υπήρχαν δεν ξέρω αν και σήμερα συμβαίνει χρώματα που σου έλεγαν για 10χρόνια εγγύηση. Ακριβά χρώματα. Αυτό το χρώμα αν μου σκάσει, δε μπορώ εύκολα να ρίξω το φταίξιμο στο χρώμα.

Στο βάψιμο είναι κομμάτι δύσκολο να πεις ποιος φταίει ΕΚΤΟΣ αν ξέρεις και είσαι μπροστά σε όλα τα στάδια βαψίματος. Π.χ. αν πήγες με ένα χρώμα που θες να το βγάλεις και να ξαναβάψεις το αυτοκίνητο.
                          ΑΝ ο βαφέας δεν χρησιμοποιήσει σωστά ή αρκετά το προιόν για να φύγει η σιλικόνη από το προηγούμενο χρώμα θα έχουμε θέμα κάποια στιγμή.
                          Είναι τέχνη. Δεν είναι πήραμε ένα πιστόλι, ξύσαμε το παλιό χρώμα και άντε πάμε για το καινούργιο.

Scania Sarantis Holland
                          Scania Tzimis Holland
                          Scania Thanos Holland

J 1 Reply Last reply Reply Quote 3
                          • J
                            jousis @sarantism last edited by

@sarantism said in Renault Captur II:

άσε το φλέιμ μπέιτινγκ κι εσυ 😁 , τώρα τί μπορεί να κάνει;
                            Μόνο βαφή λες ;

sarantism 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                            • sarantism
                              sarantism @jousis last edited by

άσε το φλέιμ μπέιτινγκ κι εσυ 😁 , τώρα τί μπορεί να κάνει;
                              Μόνο βαφή λες ;

Νομίζω με το παχος. Στην ουσία ο ουρανός είναι ξαναβαμμένος. Υποτίθεται πως έπρεπε να είναι στον ουρανό απευθείας μαύρος.
                              Αν με το εξάρτημα βρει διαφορά στο πάχος στον ουρανό σε σχέση π.χ. με το καπό, θα πατήσει εκεί.
                              Θα τους πει. Πως γίνεται και στον ουρανό έχω πάχος π.χ. 4 cm και στο καπό 2cm;
                              Έτσι θα το πήγαινα προσωπικά με τις γνώσεις που έχω. Ας το συζητήσει με κάποιον που ξέρει από αυτά.
                              Τι θα πει φταίει η κουτσουλιά που ναι κάνει ζημιά του γλάρου και για αυτό φάνηκε από κάτω το άσπρο χρώμα.
                              ΔΕΝ έπρεπε να φανεί το άσπρο χρώμα.
                              Άρα μου κάνατε 2πλη βαφή!!! Γιατί; Εγώ έπρεπε κάτω από το μαύρο χρώμα να δω το αστάρι. Εγώ βλέπω το άσπρο χρώμα που είναι βαμμένο το αυτοκίνητο...
                              Αν πούνε πως αυτή είναι η διαδικασία, να τους πει. Είναι στην ουσία ξαναβαμμένο. Εγώ το πήρα για βαμμένο. Όχι για 2 φορές βαμμένο!! ΔΕΝ είναι αυτή η διαδικασία για αμάξι 2 χρωμάτων εργοστασιακών.
                              Έπρεπε όπως βάψατε το υπόλοιπο αυτοκίνητο δλδ πάνω από την λαμαρίνα να βάψετε έτσι και τον ουρανό, δλδ πάνω από τη λαμαρίνα και όχι πάνω από βαμένη λαμαρίνα!!

Scania Sarantis Holland
                              Scania Tzimis Holland
                              Scania Thanos Holland

J A d P 2 Replies Last reply Reply Quote 2
                              • sarantism
                                sarantism last edited by sarantism

Εργοστασιακό χρώμα σημαίνει: Σε καινούργια λαμαρίνα, αμέσως εφαρμόζεται το χρώμα από το εργοστάσιο.
                                Αυτοί σε καινούργια λαμαρίνα, εφαμόσαν 1ο χρώμα από το εργοστάσιο και μετά οι ίδιοι βάψανε με 2ο χρώμα τον ουρανό.
                                ΑΡΑ η βαφή στον ουρανό ΔΕΝ είναι Εργοστασιακή.
                                Εκεί να πατήσει.

Δεν αγοράζεις καινούργιο αυτοκίνητο για να είναι Βαμμένο όλο εκτός ουρανού στο Εργοστάσιο και ο Ουρανός να είναι Βαμμένος από τον Κυρ Σαράντη τον μπογιατζή στην Ελλάδα!!!
                                Θα τρελαθούμε!!

Scania Sarantis Holland
                                Scania Tzimis Holland
                                Scania Thanos Holland

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                • J
                                  jousis @sarantism last edited by

Άρα μου κάνατε 2πλη βαφή!!! Γιατί; Εγώ έπρεπε κάτω από το μαύρο χρώμα να δω το αστάρι. Εγώ βλέπω το άσπρο χρώμα που είναι βαμμένο το αυτοκίνητο...

Ο άνθρωπος λέει αυτό:

άλλα δες τι έγινε απο την αρχή και είναι ο λόγος που κουράστηκα και δεν κάνω τίποτα άλλο γιατί δεν μπορώ να το αποδείξω.

Οκτώβριος 2023 παραλαμβάνω το καινούργιο αυτοκίνητο

Αν δεν θέλει να ασχοληθεί άλλο μαζί τους να τους τρέξει για δικούς του λόγους, μπορεί να κάνει κάτι για να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα απο εδώ και πέρα;

sarantism 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                  • sarantism
                                    sarantism @jousis last edited by sarantism

Ο άνθρωπος λέει αυτό:

άλλα δες τι έγινε απο την αρχή και είναι ο λόγος που κουράστηκα και δεν κάνω τίποτα άλλο γιατί δεν μπορώ να το αποδείξω.

Οκτώβριος 2023 παραλαμβάνω το καινούργιο αυτοκίνητο

Αν δεν θέλει να ασχοληθεί άλλο μαζί τους να τους τρέξει για δικούς του λόγους, μπορεί να κάνει κάτι για να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα απο εδώ και πέρα;

Κοίταξε. Και την πρώτη μέρα να πήγαινε, επειδή αυτοί ξέρουν τις διαδικασίες, θα αρνούνταν την επισκευή. Θα έπρεπε να το κυνηγήσει δικαστικά.
                                    Με τα ίδια λεφτά θα πήγαινε σε δικό του καλό μπογιατζή και θα το έβαφε σωστά.

Αν δε θέλει να ασχοληθεί και καλά κάνει, να μην ασχοληθεί.

Η προτροπές μου έχουν να κάνουν με το να πάει να τα πει και να δει αν θα συγκινηθούν ή όχι. Αν όχι........αυτά που έγραψα παραπάνω.
                                    Ο νόμος συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις σε στέλνει στο δικαστήριο για να μην "πλουτίσεις".
                                    Και το άλλο. Αν αναλάμβανε να το ξαναβάψει το μαύρο χρώμα. Θα το έβαφαν σωστά;
                                    Για αυτό καλύτερα σε δικό του, εμπιστοσύνης βαφέα και έληξε.
                                    Είναι αυτό που λέμε να μη σου τύχει.....

Scania Sarantis Holland
                                    Scania Tzimis Holland
                                    Scania Thanos Holland

• georgemit
                                      georgemit last edited by

Προσωπικά θα έβαζα μαύρο αυτοκόλλητο, δε θα ασχολούμουν με επισκευή, αν είναι ελαττωματικό θα ξεφτισει και αλλού.

i30 1.5 160 N line!

• A d P
                                        A d P moderator @sarantism last edited by A d P

Πως γίνεται και στον ουρανό έχω πάχος π.χ. 4 cm και στο καπό 2cm;

Τι cm βρε Μαξ, φέρτε πίσω τον Σαράντη Χόλαντ 🤔😁

Το σύνηθες συνολικό πάχος της εργοστασιακής βαφής στα σύγχρονα αυτοκίνητα κυμαίνεται μεταξύ 90 και 150 μικρών (μm), αν και ένα γενικότερο ασφαλές εργοστασιακό εύρος είναι τα 80 έως 180 μικρά.
                                        Το πάχος αυτό δεν αφορά ένα μόνο υλικό, αλλά το άθροισμα όλων των επιστρώσεων που εφαρμόζονται στο μέταλλο κατά την παραγωγή

I EAT MILF AND COOKIES (and don't forget to upvote! -τα κούκιζ δεν είναι δωρεάν!)

sarantism 1 Reply Last reply Reply Quote 6
                                        • sarantism
                                          sarantism @A d P last edited by sarantism

Πως γίνεται και στον ουρανό έχω πάχος π.χ. 4 cm και στο καπό 2cm;

Τι cm βρε Μαξ, φέρτε πίσω τον Σαράντη Χόλαντ 🤔😁

Το σύνηθες συνολικό πάχος της εργοστασιακής βαφής στα σύγχρονα αυτοκίνητα κυμαίνεται μεταξύ 90 και 150 μικρών (μm), αν και ένα γενικότερο ασφαλές εργοστασιακό εύρος είναι τα 80 έως 180 μικρά.Το πάχος αυτό δεν αφορά ένα μόνο υλικό, αλλά το άθροισμα όλων των επιστρώσεων που εφαρμόζονται στο μέταλλο κατά την παραγωγή

Έτσι είναι όπως τα γράφεις. Δεν ήθελα να μπω σε λεπτομέριες μετρήσεων. Το έβαλα μπετατζίδικα. Βάλε εκεί 2 εκ τσιμέντο πως έπρεπε να έχει, εσένα έχει 4 εκ και έληξε. 😛
                                          Πόσα μm είναι το τσιγαρόχαρτο;
                                          Το βερνίκι αν θυμάμαι καλά, είναι ποιο λεπτό από το πάχος του τσιγαρόχαρτου. Μην αγχωθείς κανείς. Θέλει προσπάθεια για να το φας.
                                          Βασικά δε θέλει προσπάθεια. Αν πας με μια χοντρή αλοιφή και το δουλέψεις 2 με 3 φορές, πάει το βερνίκι. Με ψιλή αλοιφή, έχεις δρόμο.
                                          Έβαλα και για το άθροισμα. Αστάρι, 2 χέρια χρώμα συν 2 χέρια βερνίκι.
                                          Ας δει κάποιος τον Οριακό που μετράει το χρώμα. Αυτόν στην Γερμανία με το μούσι και στο AMG στο χέρι.

Scania Sarantis Holland
                                          Scania Tzimis Holland
                                          Scania Thanos Holland

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                          • sarantism
                                            sarantism last edited by

Πωπω......Γράψτο Αγγλικά....Σαράντης Χόλαντ. Έψαχνα στο διαδίκτυο Χόλαντ και μου έβγαλε έναν ηθοποιό....
                                            Holland γράψε....
                                            Εγώ ναι είμαι ο Μαξ.....Τον ψάχνουμε τον Σαράντη Χόλαντ.....Σε λίγο θα γίνω Lap....😁
                                            Χόλαντ και Χόλαντ....Τι είναι το Χόλαντ ρε γμτ 3 μέρες φαγώθηκα....
                                            Τον Sarantis Scania τι να τον κάνω; Έχω και αυτόν. Έχω και τον Sarantism. Πολλοί μαζευτήκανε. 😛

Scania Sarantis Holland
                                            Scania Tzimis Holland
                                            Scania Thanos Holland

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 148
                                            • 149
                                            • 150
                                            • 151