Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.
    • 1
    • 2
    • 441
    • 442
    • 443
    • 444
    • 445
    • 443 / 445
    Περί αυτοκίνησης
    124
    8882
    355824
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • J
      jousis @sarantism last edited by jousis

@sarantism said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Γιατί βλέπω πολλούς στα γραπτά να κουνάνε το δάκτυλο αλλά στην πράξη να είναι τα αντίθετα.

Άσχετο, αλλά ναι, δεν είμαι τέλειος.
      Στοχεύουμε στην καλυτέρευση, όχι στο να πέσουν όλοι στο κατώφλι για να δείχνουμε καλοί εμείς.
      Η αναγνώριση του λάθους δεν είναι υποκρισία.

Αν ρωτάς αν εγώ σήμερα πηγαίνω στις πόλεις με 60, όχι. Με 30 πάω και σταματάω σε κάθε στενό (πετάγονται απο παντού).
      Αν παω με 40 σε ζώνη 30, ναι, πολλές φορές δεν βάζω το limiter και πάω. Με 60 σε 50; συνέχεια.
      Με 100 σε 90 ; ανάλογα.
      Με 130 σε 120; σχεδόν πάντα (μέχρι να τελειώσει η μπαταρία 😅 ).

*τα περιεχόμενα του ποστ ειναι προϊόν μυθοπλασίας, ουδέποτε έχω υπερβεί τα όρια στην πραγματικότητα.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
      • sarantism
        sarantism last edited by

Eλπίζω η αυστητότητά σου, να είναι και εκτός φόρουμ, στο δρόμο δλδ.
        Γιατί βλέπω πολλούς στα γραπτά να κουνάνε το δάκτυλο αλλά στην πράξη να είναι τα αντίθετα.

Λάθος Quote έχεις κάνει. Αν και τα Ελληνικά μου δεν είναι τα καλύτερα, δεν ρωτάω.

Από εκεί και πέρα καλές διαδρομές και υπομονή.

Βροχή στο προσωπό μου
        Ο ήλιοσ πουθενά
        Ψάχνω για τ' όνειρό μου
        Μα γύρω μου βουνά

Πουλόπουλος

Scania Sarantis Holland
        Scania Thanos Holland
        Scania Tzimis Holland

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • V
          vagkirk last edited by

Και που είναι τα 30 ρε παιδιά;
          Έχουν βάλει πινακίδες ή είναι υποχρεωτικό παντού;

Δεν λέω πως δεν είναι σωστό το όριο σε συγκεκριμένες περιοχές, είναι πάρα πολλά τα σημεία που από μόνος μου πάω με 30 σε δρόμους που υπάρχουν παρκαρισμένα και σε 2 πλευρές και πολλές διασταυρώσεις, σημεία που κυκλοφορούν πολλοί πεζοί στα πεζοδρόμια κλπ.

Που είναι όμως υποχρεωτικό να ξέρουμε;

J 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • J
            jousis @vagkirk last edited by

@vagkirk said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Που είναι όμως υποχρεωτικό να ξέρουμε;

https://www.carandmotor.gr/nea/pano-apo-30-hlmora-prostimo-neos-kok

Είναι αρκετά απλό πλέον.

το ανώτατο όριο ταχύτητας εντός κατοικημένων περιοχών ορίζεται πλέον στα 30 χλμ./ώρα.

Εξαιρέσεις προβλέπονται μόνο για συγκεκριμένες κατηγορίες δρόμων, όπως μονόδρομοι με τουλάχιστον δύο λωρίδες κυκλοφορίας και οδοί διπλής κατεύθυνσης με δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση ή με διαχωριστική νησίδα, όπου το επιτρεπόμενο όριο αυξάνεται στα 50 χλμ./ώρα.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • T
              terryp117 last edited by

ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΕΒΑΙΑ, είναι το ποιες θεωρούνται κατοικημένες περιοχές.
              Γιαυτό και στα Μουδανιά Χαλκιδικής ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ να μας ενημερώσουν για να μην έχουμε παρεξηγήσεις..!!
              Ο δρόμος που έρχεται από το δεύτερο πόδι και μπαίνει στα Μουδανιά , ευθεία πάει στο κέντρο υγείας και δεξιά προς έναν μικρό περιφερειακό, ο οποίος καταλήγει σε ένα φανάρι, από το οποίο αριστερά μπαίνεις στην πόλη και πας στα ΚΤΕΛ και ευθεία συνεχίζεις για το δρόμο προς το Λιντλ και πηγαίνει από εκεί στα χωριά, Πορταριά κ.λπ....
              Στο φανάρι λοιπόν που πάει για τα ΚΤΕΛ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ, οι οποίες μας ενημερώνουν ότι το όριο είναι 30..!!!
              Αν θεωρείται ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ περιοχή εκεί που υπάρχει ο Κωτσόβολος και μετά από ένα χλμ. το Λιντλ, τότε όλη η Ελλάδα πρέπει να πηγαίνει με 30...!!!
              Δεν είδα πουθενά φυσικά μέχρι το Λιντλ και την αερογέφυρα που περνάει πάνω από την Εθνική Θεσσαλονίκης Μουδανίων κάποιο σήμα να ενημερώνει για το αν αλλάζει το όριο, μιλάμε για δρόμο 2 χλμ.+ ...!!!
              Ελπίζω να τα διαβάζει κάποιος που έχει σχέση με το αντικείμενο και να φιλοτιμηθεί, ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, εδώ δε χρειάζεται να είσαι ούτε ειδικός ,ούτε συγκοινωνιολόγος για να δεις το ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ...!!!
              Κάρφωσαν 2 πινακίδες με 30 στο φανάρι ,σαν να σου λένε από εδώ και μετά πας με 30, δεν με νοιάζει το τι θα κάνεις , πήγαινε με 30 μέχρι το πουθενά, έχει και άπλα εκεί, αν σε πιάσω με 40 , την έφαγες...!!!

• T
                tgd last edited by tgd

Να γράψω μια ιστορία από τα παλιά όταν ο παππούς μου ήταν γραμματέας της κοινότητας.
                Έγινε ο νέος δρόμος για το χωριό. Και συστάθηκε επιτροπή για να βάλει τα όρια στον δρόμο: ο παππούς μου, ένας τροχονόμος και ένας υπάλληλος της νομαρχίας. Και έβαλαν τα όρια στον δρόμο, αλλά δεν μπορούσαν να αποφασίσουν τι όριο να βάλουν στη γέφυρα. Στέλνουν λοιπόν έγγραφο στο υπουργείο και αυτό απαντά ότι η γέφυρα έχει κατασκευαστεί για να επιτρέπει την ασφαλή διέλευση των οχημάτων με 60 km/h.
                "Τι λένε αυτοί; 60 να βάλουμε στη γέφυρα; 20 να βάλουμε."

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                • A d P
                  A d P moderator last edited by A d P

υπάρχει topic "ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ, όπου και μεταφέρθηκαν τα σχόλια, εδώ γράφουμε για ΤΡΟΧΑΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ. Επίσης υπάρχει topic "περί θητείας", όπου μεταφέρθηκαν τα σχετικά σχόλια.

I EAT MILF AND COOKIES (and don't forget to upvote! -τα κούκιζ δεν είναι δωρεάν!)

• A d P
                    A d P moderator last edited by

Youtube Video

I EAT MILF AND COOKIES (and don't forget to upvote! -τα κούκιζ δεν είναι δωρεάν!)

• T
                      terryp117 last edited by

https://www.carandmotor.gr/nea/odigisi-me-sagionares-neos-kok

ΧΤΥΠΗΣΑΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ή ακόμα..??!!
                      Με συγκλόνισε η παράγραφος που αναφέρει ότι ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ, εάν οι σαγιονάρες του οδηγού είναι επικίνδυνες ή όχι για την οδήγηση...!!!
                      ΤΥΦΛΑ ΝΑΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ , Κοκό Σανέλ, Υβ Σαιν Λοράν, Αρμάνι , Βερσάτζε , κ.λπ....κ.λπ....!!!
                      ΥΨΙΣΤΕ ΝΕΕ ΚΟΚ και θαυμαστά τα έργα σου..!!!
                      **350άρα η ταρίφα και το γνωστό δίπλωμα, ότι πάρεις 350...!!!
                      **
                      ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ, αν ξέρει κανείς μου απαντάει, Ο ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ ΤΡΩΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ, ή μόνο αν έχει μεγάλα βρώμικα νύχια..??!!!

sarantism 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                      • sarantism
                        sarantism @terryp117 last edited by

@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

https://www.carandmotor.gr/nea/odigisi-me-sagionares-neos-kok

ΧΤΥΠΗΣΑΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ή ακόμα..??!!
                        Με συγκλόνισε η παράγραφος που αναφέρει ότι ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ, εάν οι σαγιονάρες του οδηγού είναι επικίνδυνες ή όχι για την οδήγηση...!!!
                        ΤΥΦΛΑ ΝΑΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ , Κοκό Σανέλ, Υβ Σαιν Λοράν, Αρμάνι , Βερσάτζε , κ.λπ....κ.λπ....!!!
                        ΥΨΙΣΤΕ ΝΕΕ ΚΟΚ και θαυμαστά τα έργα σου..!!!
                        **350άρα η ταρίφα και το γνωστό δίπλωμα, ότι πάρεις 350...!!!
                        **
                        ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ, αν ξέρει κανείς μου απαντάει, Ο ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ ΤΡΩΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ, ή μόνο αν έχει μεγάλα βρώμικα νύχια..??!!!

Άκου τώρα για να καταλάβεις πόσο εκτός τόπου και χρόνου είναι.
                        Στο εξωτερικό τους τα επικαθίμενα και τις ρυμούλκες χωρίς παπούτσια τα οδηγάνε για να μην λερώσουν το εσωτερικό.
                        Αφήνεις τα παπούτσια στο πρώτο σκαλάκι κλείνεις και την πόρτα και είσαι κύριος.

Μου φαίνεται υπάρχει και για τον χειμώνα αν φοράς μπουφάν που δυσκολεύει την οδήγηση.

Εγώ το καλοκαίρι με γυμνά πόδια φοράω αθλητικά. Δεν έχω θέμα με μύκητες για να μυρίζει το πόδι ή το παπούτσι.
                        Ας με γράψουν επειδή δεν φοράω κάλτσες. Και εγώ γραμμένους τους έχω.
                        Αυτά τις ΗΠΑ είναι παρανοικά.

Βροχή στο προσωπό μου
                        Ο ήλιοσ πουθενά
                        Ψάχνω για τ' όνειρό μου
                        Μα γύρω μου βουνά

Πουλόπουλος

Scania Sarantis Holland
                        Scania Thanos Holland
                        Scania Tzimis Holland

• T
                          terryp117 last edited by

ΡΕ ΣΥ με αυτήν τη λογική θα με γράψουν εάν δεν έχω βάλει αποσμητικό και μυρίζουν οι μασχάλες μου εφηβία..??!!

• T
                            terryp117 last edited by

ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΦΡΑΣΙΝ , του ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΡΕΛΑΣ.............., τόσα χρόνια οδηγός, τέτοιον ΚΟΚ δεν ξαναείδα...!!!

• T
                              terryp117 last edited by

ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ.....

https://www.carandmotor.gr/idioktisia/pagida-diotikes-theseis-parking-pylotes

sarantism 2 Replies Last reply Reply Quote 0
                              • sarantism

ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ.....

Τέρρυ ξέρεις ε. Λοιπόν επειδή είναι πολύ στόκοι οι κυβερνώντες. Αυτά τα λαμβάνουν υπ' όψιν οι ξένοι επενδυτές.
                                Αν είναι να πάρουν έναν τόμο εγκυκλοπαίδειας που θα είναι ο ΚΟΚ, προτιμούν να εξαφανιστούν.

Βροχή στο προσωπό μου
                                Ο ήλιοσ πουθενά
                                Ψάχνω για τ' όνειρό μου
                                Μα γύρω μου βουνά

Πουλόπουλος

Scania Sarantis Holland
                                Scania Thanos Holland
                                Scania Tzimis Holland

• sarantism

ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ.....

Τέρρρυ τώρα μου ήρθε email αγορίνα μου.....Εμείς έχουμε θέμα με τον ΚΟΚ γιατί δεν βγάλαμε την Μεγάλη των Άριστων Σχολή....
                                  Εκείνη τα βλέπουν όλα καλά με τέτοιους νόμους σαδιστικούς. Φτιάχνονται.
                                  Νόμος για την παντόφλα στο αμάξι, για το μπουφάν, για να πρέπει εσύ να δείρεις τον πίσω αν δεν βάλει ζώνη.
                                  Ειδικά αυτό με το ότι πρέπει εσύ σαν οδηγός να ευθύνεσαι που ο άλλος δε θέλει να βάλει ζώνη τους φτιάχνει πολύ.
                                  Παρανοική αντίληψη βέβαια.
                                  Θα κρατάς ένα πιστόλι και αν ο φίλος σου δε θέλει να βάλει ζώνη, απλά πράγματα. Θα του βάλεις το πιστόλι στον κρόταφο.
                                  Σε τέτοιες μάλιστα περιπτώσεις, το υπουργείο αν του την ανάψεις, σε αθωώνει αμέσως.
                                  Τι δεν καταλαβαίνεις με τις πυλωτές;
                                  Πως ακόμη και αυτοί που κάνανε τους αρμόδιους νόμους δεν έχουν καταλάβει τι γράψανε;
                                  Άκου τώρα μια ιστορία για να καταλάβεις γιατί μόνον εσύ θα καταλάβεις αφού οι Άριστοι Οδηγοί δεν τα πιάνουν αυτά, τι εστί Ελλάδα.
                                  Στα ΤΕΙ που ήμουν, αν ως καθηγητής, έβγαζες τις σημειώσεις σου σε μορφή βιβλίου και τις μοίραζες στους μαθητές, το ΤΕΙ αναλάμβανε τα έξοδα της εκτύπωσης και εσένα σου έδινε καθαρά τότε πριν 30 χρόνια στο χέρι σε σημερινά που τότε είχαν μεγάλη αξία: 3000 ευρώ.
                                  Πολλοί λιγούριδες καθηγητάδες, γράφανε ότι να ναι σημειώσεις για να τσεπώσουν το 3χίλιαρο και σου έλεγαν να τις μάθεις.
                                  Να μάθεις τα κορακίστικα που γράφανε στις σημειώσεις τους.
                                  Κατάλαβες τώρα τι νόμους έχουμε;
                                  Που φτιάχτηκαν στο πόδι για να τσεπώσουν τα ευρουλάκια.
                                  Οι Άριστοι Οδηγοί άστο, στον κόσμο τους. Δεν καταλαβαίνουν γιατί πολύ απλά είναι με τους Άριστους καθηγητάδες και νομοθετάδες.

Βροχή στο προσωπό μου
                                  Ο ήλιοσ πουθενά
                                  Ψάχνω για τ' όνειρό μου
                                  Μα γύρω μου βουνά

Πουλόπουλος

Scania Sarantis Holland
                                  Scania Thanos Holland
                                  Scania Tzimis Holland

• sarantism
                                    sarantism last edited by sarantism

Τέρρυ. Βρήκαν και άλλο λόγο για 350άρια. Αντί για κάγκελα παντού, θα λέμε 350άρια παντού.
                                    Βγάλανε κοστολόγιο. Κλασικά, 350 ευρώ το μπάνιο. Γίναμε Σαουδάραβες και μοιράζουμε χρήμα.
                                    Το έχουν χάσει εντελώς λέμε.

Στη Σοβιετική Ένωση που λένε πως έπαιρναν τα σπίτια. Δεν ήταν έτσι παντού. Υπήρχαν περιπτώσεις που δεν σου έπερναν το σπίτι.
                                    Βάζανε τέτοιους φόρους στους ιδιοκτήτες που αναγκαζότανε και το έδιναν από μόνοι τους στο Σοβιέτ.
                                    Δεξιό Σοβιέτ. Με δόση μπόλικη από ΠΑΣΟΚ - Σοβιέτ.

Οι Βολεμένοι, τα Κομματόσκυλα του Σοβιέτ, όλα τα βρίσκανε καλά. Όπως βλέπεις στη Β. Κορέα που στην κάμερα όλοι κλαίνε από τη χαρά τους (μπορεί και από τη λύπη τους) για τον Κίμ.
                                    Έτσι και εδώ. Τα κομματόσκυλα τα βλέπουν όλα, ρόδινα πως τα κάνουν ΝΔ - ΠΑΣΟΚ που ψήφισαν τον ΚΟΚ των 350 ευρώ και αφαίρεσης του Διπλώματος ίσως και για μια ζωή (που την έχουμε και αν δεν την γλεντήσουμε που με τέτοια πρόστιμα δεν θα την γλεντήσουμε. τη γλεντάνε οι βολεμένοι κομματοφρουροί).

Μπάνιο χωρίς… κλήση: Πότε το παρκάρισμα στις παραλίες κοστίζει 350 ευρώ και γιατί χρειάζονται περισσότερα πάρκινγκ
                                    Το νέο πλαίσιο του ΚΟΚ αυστηροποιεί τις ποινές για όσους σταθμεύουν πάνω σε μεγάλους παραλιακούς οδικούς άξονες, όμως το πρόβλημα δεν λύνεται μόνο με πρόστιμα. Χρειάζονται και υποδομές.

Με τον υδράργυρο να ανεβαίνει και χιλιάδες πολίτες να αναζητούν λίγες ώρες δροσιάς στις παραλίες, η Τροχαία εντείνει τους ελέγχους κατά μήκος του παραλιακού μετώπου της Αττικής. Ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας προβλέπει αυστηρές κυρώσεις για όσους αφήνουν το αυτοκίνητό τους πάνω στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος ή στην Αθηνών – Σουνίου, όταν η στάθμευση παρεμποδίζει την κυκλοφορία σε δρόμους υψηλής ταχύτητας. Το πρόστιμο ανέρχεται στα 350 ευρώ, ενώ συνοδεύεται και από αφαίρεση της άδειας οδήγησης για 60 ημέρες.

Ωστόσο, εδώ χρειάζεται μια σημαντική διευκρίνιση που συχνά δεν αναδεικνύεται. Άλλο πράγμα είναι η στάθμευση πάνω σε μια κεντρική αρτηρία, όπως η λεωφόρος Ποσειδώνος, όπου κινούνται καθημερινά χιλιάδες αυτοκίνητα, λεωφορεία, δίκυκλα και οχήματα έκτακτης ανάγκης, και άλλο ένας μικρός παραλιακός δρόμος σε μια τουριστική περιοχή ή σε μια απομονωμένη ακτή, όπου η κυκλοφορία είναι περιορισμένη.

Στις μεγάλες λεωφόρους δεν υπάρχει περιθώριο ανοχής. Ένα σταθμευμένο όχημα μπορεί να προκαλέσει σοβαρό τροχαίο ατύχημα ή να εμποδίσει τη διέλευση ασθενοφόρου ή πυροσβεστικού οχήματος. Εκεί η αυστηρή εφαρμογή του ΚΟΚ είναι απολύτως δικαιολογημένη.

Από την άλλη πλευρά, όμως, το κράτος και η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν μπορούν να περιορίζονται μόνο στην επιβολή προστίμων. Σε πολλές από τις δημοφιλέστερες παραλίες της χώρας οι οδηγοί βρίσκονται αντιμέτωποι με μια πραγματικότητα: δεν υπάρχουν οργανωμένοι χώροι στάθμευσης ή οι διαθέσιμες θέσεις είναι ελάχιστες σε σχέση με την επισκεψιμότητα.

Η δημιουργία δημοτικών ή κοινόχρηστων πάρκινγκ, ακόμη και με ένα συμβολικό αντίτιμο της τάξης των 2 ευρώ, θα αποτελούσε μια ουσιαστική λύση. Θα αποσυμφόριζε τους δρόμους, θα βελτίωνε την οδική ασφάλεια και θα περιόριζε την παραβατικότητα χωρίς να ταλαιπωρεί τους πολίτες που απλώς θέλουν να απολαύσουν μια ημέρα στη θάλασσα. Γιατί μέσα σε όλα, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, τα αυτοκίνητα φτάνουνε μέχρι τις ξαπλώστρες των λουόμενων.

Η οδική ασφάλεια δεν επιτυγχάνεται μόνο με αυστηρότερα πρόστιμα. Επιτυγχάνεται όταν οι κανόνες συνοδεύονται από σωστό σχεδιασμό, επαρκείς υποδομές και ρεαλιστικές εναλλακτικές λύσεις για τους οδηγούς.
                                    https://www.huffingtonpost.gr/kinonia/banio-choris-klisi-pote-to-parkarisma-stis-paralies-kostizei-350-evro-kai-giati-chreiazontai-perissotera-parkingk/

Βροχή στο προσωπό μου
                                    Ο ήλιοσ πουθενά
                                    Ψάχνω για τ' όνειρό μου
                                    Μα γύρω μου βουνά

Πουλόπουλος

Scania Sarantis Holland
                                    Scania Thanos Holland
                                    Scania Tzimis Holland

• T
                                      tgd last edited by tgd

Βρήκαν και άλλο λόγο για 350άρια.
                                      Αντί για κάγκελα παντού,
                                      θα λέμε 350άρια παντού.

Γνωστος είναι στην Πάρο για διακοπές και σε παραλία του νησιού το σετ και η ελάχιστη κατανάλωση ήταν τόσο.

T sarantism 2 Replies Last reply Reply Quote 0
                                      • T
                                        terryp117 last edited by

ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΝΤΩΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΚ..!!
                                        Αναρωτήθηκες όμως γιατί παραθέτουμε τα συνεχή ατυχήματα , παράλληλα με τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ..??!!
                                        Τι είναι αυτό άραγε που βελτίωσε αυτός ο νέος ΚΟΚ, εκτός από τα οικονομικά του κράτους με ξεδιάντροπο τρόπο, ( 15 ευρώ π.χ. για το κράνος στη Γερμανία των 2000-2500 ευρώ ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΙΣΘΟΥ και 30 για την ζώνη το πρόστιμο ΚΑΙ 350 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ), την ώθηση στην παρανομία των νέων που τους μαζεύουν κάθε μέρα τα διπλώματα ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ και τη μείωση της κατανάλωσης ποτού στα μπαράκια τα Σαββατόβραδα, αν και εκεί ήταν η αφορμή και η αιτία για την δημιουργία καριέρας σε ένα νέο επάγγελμα, αυτό του οδηγού που θα σας περνάει από τα μπλόκ για το αλκοτέστ..??!!
                                        Δυστυχώς αυτός ο νέος ΚΟΚ, το μοναδικό που προσφέρει είναι, ΕΣΟΔΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ και πολλή τρομοκρατία, όσον αφορά την οδήγηση. Είναι της φιλοσοφίας ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΔΙ ΚΟΨΕΙ ΚΕΦΑΛΙ..!!
                                        Άδικα θα περιμένετε να περιοριστούν τα θανατηφόρα ατυχήματα, εάν η πολιτεία δεν φροντίσει για τη βελτίωση των συνθηκών οδήγησης ΠΡΩΤΑ, αλλά και για την εκπαίδευση όλων των παιδιών που ΘΑ γίνουν οδηγοί, αυτό όμως θα φανεί μετά από χρόνια..!!!
                                        Το να εξαφανίσουμε , ή να ακινητοποιήσουμε τα αυτοκίνητα, ή το να μοιράζουμε 350άρια στον Ελληνικό λαό, ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΥΣΗ...!!!
                                        Όσο ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ και να μοιράσουν κάποιοι ΔΩΡΕΑΝ, απέχουμε πολύ ακόμα από τη φάρμα των ζώων του Όργουελ..!!

sarantism 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                        • T
                                          terryp117 @tgd last edited by

@tgd said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Αντί για κάγκελα παντού,
                                          θα λέμε 350άρια παντού.

Γνωστος είναι στην Πάρο για διακοπές και σε παραλία του νησιού το σετ και η ελάχιστη κατανάλωση ήταν τόσο.

Το μηνιάτικο του εργαζόμενου όμως και οι συντάξεις πόσο είναι, μήπως όσο το πρόστιμο για ζώνη ενός ζεύγους, ή ενός παρκαρίσματος π,χ,..??!!

• sarantism
                                            sarantism @tgd last edited by

@tgd said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Αντί για κάγκελα παντού,
                                            θα λέμε 350άρια παντού.

Δεν κατάλαβα....Ο γνωστός ποιος είναι. Ο συντάκτης του άρθρου;

Βροχή στο προσωπό μου
                                            Ο ήλιοσ πουθενά
                                            Ψάχνω για τ' όνειρό μου
                                            Μα γύρω μου βουνά

Πουλόπουλος

Scania Sarantis Holland
                                            Scania Thanos Holland
                                            Scania Tzimis Holland

• First post
                                              Last post
                                            • 1