-
Αααχ βρε Μαράκι....Με Μερσεντές....Σου είπα Ρολς Ρόις.
Μετά που πας με πουκάμισο των 300 ευρώ.....Βάλε εκεί των 3000.
Απλός Έλληνας δε μπορεί να σε βλέπει βρε κοπέλα μου στη φτώχια ντυμένη και στις μετακινήσεις με αμάξια 2ης διαλογής.
Βάλε ποιο φανταχτερά ρούχα. Βάλε και τη Μουτσάτσου να τραγουδάει....
Πες και καμιά 10αριά φορές πως δεν το περίμενες πως θα γινόσουν για πολιτικός.
Τους 2 επικοινωνιολόγους. Κάντους 4. Που πας με 2;
Και πάρε και μια απόχη για να πιάσεις αυτούς που δε σε πιστεύουν.
Ρίξε και λίγο κλάμα βρε κοπέλα μου. Πάρε εκείνο το θλιμένο ύφος το παλιό. Άντε κουνήσου λίγο.Δημοσκόπηση Metron Analysis: Προβάδισμα 13,3 μονάδων της ΝΔ έναντι της ΕΛΑΣ – «Ξεφουσκώνει» το κόμμα Καρυστιανού
https://www.naftemporiki.gr/politics/2132546/dimoskopisi-metron-analysis-provadisma-133-monadon-tis-nd-enanti-tis-elas-xefoyskonei-to-komma-karystianoy/ -
Σιωπή παιδιά, να ακούσουμε τι θα πει ο Κούλης μετά τα μπάνια του, στις 31 Αυγούστου, που λήγει το Ταμείο Ανάκαμψης, κι έχει δώσει στους φίλους του 25 δισεκατομμύρια από τα 36 διαθέσιμα, χωρίς να τελειώσουν κανένα έργο!
https://www.facebook.com/share/v/18cNAbrWvf/
Αλήθεια, πχοια είναι αυτά τα σπουδαία έργα που κοστίζουν τόσα φράγκα;
-
Κυρία Μαρία ίσως πρέπει να αφήσει τα πολιτικάντικα και τα προγράμματα και να επικεντρωθεί στο ότι θα βάλει τον γαμώσπιτο φυλακή μόλις γίνει πθ.
Λιτό, μεστό, ασύγκριτο.
-
-
@ilias-a said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:
@bekiaris οσα δικια και αν εχεις, που δεν εχεις
άσε να το κρίνει ο χρόνος
-
@sarantism said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Προβάδισμα 13,3 μονάδων της ΝΔ έναντι της ΕΛΑΣ – «Ξεφουσκώνει» το κόμμα Καρυστιανού
https://www.naftemporiki.gr/politics/2132546/dimoskopisi-metron-analysis-provadisma-133-monadon-tis-nd-enanti-tis-elas-xefoyskonei-to-komma-karystianoy/πάντως και η ΝΔ η φοβερή, με το ζόρι την βλέπω στο 25%. από Σεπτέμβρη μετά τα μπάνια του λαού, θα βγουν και τα προβλήματα με το ταμείο ανάκαμψης, θα μοιράσει τίποτα στη ΔΕΘ, ο Τσίπρας κάτι θα τσιμπήσει, η διαφορά θα είναι σίγουρα μονοψήφια και κάτω από το 8%. Δεν έχει αέρα νικητή ο Κουλής και κακώς χαίρονται οι υποστηριχτές του
-
@bekiaris said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:
@bekiaris οσα δικια και αν εχεις, που δεν εχεις
άσε να το κρίνει ο χρόνος
Φοβερο αυτο να το λεει ο "αστρολογος" του φορουμ.
Κουτσα-κουτσα παντως στα λογια μου ερχεσαι, πριν κανα μηνα ειχαμε αυτον το διαλογο. -
είπα ποτέ ότι είμαι αστρολόγος η έχω μαντικές ικανότητες? εκτός αν θεωρούμε κακό να εκφράζουμε και την άποψη μας
-
είπα ποτέ ότι είμαι αστρολόγος η έχω μαντικές ικανότητες? εκτός αν θεωρούμε κακό να εκφράζουμε και την άποψη μας
Με τις 6μηνες+ προβλεψεις σου που συνηθως τις υπενθυμιζεις αρκετες φορες κατα τη διαρκεια της μερας, διαφωνωντας εντονα με οποιον εχει διαφορετικη αποψη, δε χρειαζεται να αυτοπροσδιοριστεις.
Σαφεστατα ο καθενας μπορει να εκφραζει ελευθερα και οσες φορες θελει την αποψη και τη σκεψη του, αλλα οπως ασκουμε εμεις κριτικη στα παντα, ολοι μας κρινομαστε κιολας μας βολευει δε μας βολευει. -
Με τις 6μηνες+ προβλεψεις σου που συνηθως τις υπενθυμιζεις αρκετες φορες κατα τη διαρκεια της μερας, διαφωνωντας εντονα με οποιον εχει διαφορετικη αποψη, δε χρειαζεται να αυτοπροσδιοριστεις.
ναι...αλλά θα μπορούσες φυσικά να τις αγνοήσεις, εκτός άμα είμαι τόσο σημαντικός για σένα για να ασχολείσαι μαζί μου. σε ευχαριστώ πάντως, μου δίνεις αυτοπεποίθηση. δεν θυμάμαι πάντως καν σε τι αναφέρεσαι, ποια είναι η τόσο σημαντική πρόβλεψη που έπεσα έξω?
Σαφεστατα ο καθενας μπορει να εκφραζει ελευθερα και οσες φορες θελει την αποψη και τη σκεψη του, αλλα οπως ασκουμε εμεις κριτικη στα παντα, ολοι μας κρινομαστε κιολας μας βολευει δε μας βολευει.
ναι βέβαια, δεν είπα να μην κριθώ, απλά δεν είμαι μέντιουμ, κρίνομαι ως τέτοιο?
-
ναι...αλλά θα μπορούσες φυσικά να τις αγνοήσεις, εκτός άμα είμαι τόσο σημαντικός για σένα για να ασχολείσαι μαζί μου. σε ευχαριστώ πάντως, μου δίνεις αυτοπεποίθηση. δεν θυμάμαι πάντως καν σε τι αναφέρεσαι, ποια είναι η τόσο σημαντική πρόβλεψη που έπεσα έξω?
Σαφεστατα ο καθενας μπορει να εκφραζει ελευθερα και οσες φορες θελει την αποψη και τη σκεψη του, αλλα οπως ασκουμε εμεις κριτικη στα παντα, ολοι μας κρινομαστε κιολας μας βολευει δε μας βολευει.
ναι βέβαια, δεν είπα να μην κριθώ, απλά δεν είμαι μέντιουμ, κρίνομαι ως τέτοιο?
Ας την κλεισουμε εδω την αντιπαραθεση.
-
συμφωνώ, αλλά εσύ την άρχισες
-
συμφωνώ, αλλά εσύ την άρχισες
Πιθανων να εχεις δικιο.
-
Να πούμε και μια κουβέντα για τις συντάξεις χηρείας.
Που χτες ανακοίνωσε η Κεραμέως ότι δεν πρόκειται να περικοπούν βάση του νόμου Κατρούγκαλου. Και σε όσους είχαν περικοπεί θα πάρουν τα χρήματα πίσω. Εκτός των άλλων, μια καλή πάσα ώστε να ψηφίσουν πάλι οι γιαγιάδες ΝΔ.
Να πω βέβαια ότι η χώρα συνεχίζει τον παραλογισμό του να αφιερώνει πόρους στους ηλικιωμένους της και όχι στους νέους της. Διότι όπως μας είπε η Κεραμέως "ο
ΕΦΚΑ έχει περίσσευμα λόγω μείωσης της ανεργίας". Πολύ σωστά, να και μια καλή είδηση από τις επενδύσεις του Ταμείου Ανάκαμψης και μπράβο αλλά μήπως θα ήταν πιο σωστό οι πόροι αυτοί να κατευθυνθούν π.χ. στην μείωση εισφορών των νέων εργαζόμενων; Στην κρίση έγραφα πάνω κάτω τα ίδια και η απάντηση (συριζαίων και λοιπών) ήταν ότι κακώς κόβουμε τις συντάξεις γιατί αυτές στηρίζουν τις οικογένειες (ως έξτρα χαρτζηλίκι), την κατανάλωση κλπ. Σήμερα εγω γράφω τα ίδια με τότε, στους λοιπούς αρέσει άραγε αυτή η κατανομή πόρων που επιλέγει σήμερα η κυβέρνηση;ΥΓ: Έχω και συγγενικό πρόσωπο που ευννοείται του μέτρου...
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:
Που χτες ανακοίνωσε η Κεραμέως ότι δεν πρόκειται να περικοπούν βάση του νόμου Κατρούγκαλου. Και σε όσους είχαν περικοπεί θα πάρουν τα χρήματα πίσω. Εκτός των άλλων, μια καλή πάσα ώστε να ψηφίσουν πάλι οι γιαγιάδες ΝΔ.έστω και ψηφοθηρικά, το μέτρο νομίζω είναι σωστό.
Να πω βέβαια ότι η χώρα συνεχίζει τον παραλογισμό του να αφιερώνει πόρους στους ηλικιωμένους της και όχι στους νέους της.
αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα αλλά ειδικά η ΝΔ και το Πάσοκ, δεν υπολογίζουν στους νέους για να βγουν, οπότε ρίχνουν το βάρος στις πιο μεγάλες ηλικίες. αυτό το λάθος θα το πληρώσει η Ελλάδα πολύ ακριβά μακροπρόθεσμα, αλλά οι σημερινοί πολιτικοί δεν ενδιαφέρονται τι θα γίνει μετά από 20 χρόνια. Αδικώ για τους νέους, δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι ικανοί, πάνε σε άλλες χώρες
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:
Που χτες ανακοίνωσε η Κεραμέως ότι δεν πρόκειται να περικοπούν βάση του νόμου Κατρούγκαλου. Και σε όσους είχαν περικοπεί θα πάρουν τα χρήματα πίσω. Εκτός των άλλων, μια καλή πάσα ώστε να ψηφίσουν πάλι οι γιαγιάδες ΝΔ.
Να πω βέβαια ότι η χώρα συνεχίζει τον παραλογισμό του να αφιερώνει πόρους στους ηλικιωμένους της και όχι στους νέους της. Διότι όπως μας είπε η Κεραμέως "ο
ΕΦΚΑ έχει περίσσευμα λόγω μείωσης της ανεργίας". Πολύ σωστά, να και μια καλή είδηση από τις επενδύσεις του Ταμείου Ανάκαμψης και μπράβο αλλά μήπως θα ήταν πιο σωστό οι πόροι αυτοί να κατευθυνθούν π.χ. στην μείωση εισφορών των νέων εργαζόμενων; Στην κρίση έγραφα πάνω κάτω τα ίδια και η απάντηση (συριζαίων και λοιπών) ήταν ότι κακώς κόβουμε τις συντάξεις γιατί αυτές στηρίζουν τις οικογένειες (ως έξτρα χαρτζηλίκι), την κατανάλωση κλπ. Σήμερα εγω γράφω τα ίδια με τότε, στους λοιπούς αρέσει άραγε αυτή η κατανομή πόρων που επιλέγει σήμερα η κυβέρνηση;ΥΓ: Έχω και συγγενικό πρόσωπο που ευννοείται του μέτρου...
Η 3η ηλικια θα πρεπει να εχει μια αξιοπρεπη διαβιωση για το υπολοιπο της ζωης τους, αν πιστευεις οτι σημερα η συνταξη τους αρκει γιαυτο εχεις δικιο.
Το ιδανικο θα ηταν να μπορουν να στηριχθουν ολες οι ηλικιακες ομαδες, μακαρι να υπηρχε αυτη η δυνατοτητα. -
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Προβάδισμα 13,3 μονάδων της ΝΔ έναντι της ΕΛΑΣ – «Ξεφουσκώνει» το κόμμα Καρυστιανού
https://www.naftemporiki.gr/politics/2132546/dimoskopisi-metron-analysis-provadisma-133-monadon-tis-nd-enanti-tis-elas-xefoyskonei-to-komma-karystianoy/πάντως και η ΝΔ η φοβερή, με το ζόρι την βλέπω στο 25%. από Σεπτέμβρη μετά τα μπάνια του λαού, θα βγουν και τα προβλήματα με το ταμείο ανάκαμψης, θα μοιράσει τίποτα στη ΔΕΘ, ο Τσίπρας κάτι θα τσιμπήσει, η διαφορά θα είναι σίγουρα μονοψήφια και κάτω από το 8%. Δεν έχει αέρα νικητή ο Κουλής και κακώς χαίρονται οι υποστηριχτές του
Ποιοι υποστηρίζουν ΝΔ και γενικά κόμματα αποτυχημένα; Όσοι εννοούνται από αυτά. Δε θέλει πολύ σκέψη.
Αυτοί πάντα θα υπάρχουν. Δυστυχώς. Είναι και αυτοί πρόβλημα για τον τόπο. Δεν αγαπάνε την Ελλάδα.
Δεν είναι πατριώτες. Είναι κομματικοί συμφεροντολόγοι, εις βάρος της χώρας.
Βλέπουν να πωλούμαστε στους Βούλγαρους, και ανοίγουν το πουγκί για να το γεμίσουν. Δεν αισθάνονται πόνο.
Χαρά αισθάνονται γιατί από το ξεπούλημα της Ελλάδας βγάζουν φράγκα.
Αυτοί, θα στο παίξουν και πατριώτες. Ναι. Τους βλέπω.
Πατριώτες του ξεπουλήματος της Ελλάδας. Παλιά βάζανε κουκούλες.
Σήμερα ανοιχτά χαίρονται. Χωρίς αιδώ. Αριστεροί και δεξιοί. Ο Τσίπρας και η ΝΔ, εθνικοί προδότες. "Σωσανε" την Ελλάδα, ξεπουλώντας την, με μάσκα τις "Επενδύσεις".
Και χαίρονται οι Εργολάβοι, οι Rbnbίστες.
Έχω ένα κύκλωμα υπ' όψιν. Αυτός έχει τα συνεργεία, πάνε σε αυτόν οι rbnb ιδιοκτήτες, αυτός μοιράζει τα σπίτια στα συνεργεία τους.
Όλα μαύρα. Όλα. Καθαρίζει αυτός σε 5 μήνες 20.000 ευρώ και τα συνεργεία τι κάνουν....Με μαύρα μες τη χαρά λένε να είχαμε και άλλους Rbnb.
Αυτό λέγεται: Ανάπτυξη. Η Ανάπτυξη της Μαυοροικονομίας.
Πήγα για λάστιχα στη μηχανή: Μαύρα, για λάδια στη μηχανή Μαύρα, για υδραυλικό Μαύρα.
Όσοι με ξέρουν, ξέρουν. Είμαι 52 αλλά λόγω της δουλειάς μου χέρια και πόδια πίανουν.
Αν αύριο μου πεις πάμε όσοι αγαπάμε την Ελλάδα, ενάντιαν σε όλους που περιέγραψα παραπάνω και όσους τους ψηφίζουν, να πλακωθούμε, θα χαρώ να μοιράζω κλωτσομπούνια.
Διαχασμός. Ναι. Τέρμα. Μας ξεπουλάνε και κοιτάμε;;
Ξύλο μέχρι ή αυτοί ή εμείς.
Εμφύλιος; Ναι. Τώρα. Να τσακιστούν τα λαμόγια και όσοι τα ψηφίζουν να φύγουν από την Ελλάδα μαύροι στο ξύλο.
Φτάνει. Τσιμπούρια που μας πίνουν το αίμα είναι.
Ξέρεις πόσοι χαίρονται από τα 30 Αργύρια της πώλησης του σπιτιού τους σε ξένους.
Οι Εθνοπροδότες;;; Οι Βούλγαροι δε μα κατακτήσανε με αίμα και μας κατακτούν με χρήμα.
Ξύλο σε όσους πουλάνε. Και στα τσακίδια. Εκτός Ελλάδας.
Να πάνε στα Σκόπια και τη Βουλγαρία όλοι τους. -
Οι Βούλγαροι έχουν αγοράσει σπίτια. Οι Βούλγαροι τουρίστες από Βουλγάρικες πλατφόρμες, νοικιάζουν εδώ αυτά τα σπίτια. Η ΑΑΔΕ δεν μπορεί να τους πιάσει.
Οπότε στην Αποικία της Βουλγαρίας, έρχεται ο Βούλγαρος που νοίκασε Rbnb σπίτι από Βούλγαρο. Τα λεφτά ενοικίασης στη Βουλγαρία μαύρα.
Εδώ θα πιει έναν καφέ. Θα αγοράσει από τα Γερμανικά Lidl και στι Ελλάδα τι μένει;; Το μακρύτερο.
Και λέμε ο Τουρισμός.
Που πριν 3 χρόνια, σε μια μεγάλη γιορτή του Χριστιανισμού, το καλοκαίρι, ένα μόνον κατάστημα πολυκαταστήματος τροφίμων, σε μια μέρα, έπιασε 70.000 ευρώ πωλήσεις!!!
Πήγανε στο εξωτερικό αυτά τα λεφτά. Πήγαν και κάτι ψίχουλε και 10 υπαλλήλους του καταστήματος.
Τσίριζαν οι ταβερνιαρηδες με τη ζημιά που πάθανε. Κοιτούσαν τα άδεια τραπέζια. -
Οι Βούλγαροι έχουν αγοράσει σπίτια. Οι Βούλγαροι τουρίστες από Βουλγάρικες πλατφόρμες, νοικιάζουν εδώ αυτά τα σπίτια. Η ΑΑΔΕ δεν μπορεί να τους πιάσει.
Οπότε στην Αποικία της Βουλγαρίας, έρχεται ο Βούλγαρος που νοίκασε Rbnb σπίτι από Βούλγαρο. Τα λεφτά ενοικίασης στη Βουλγαρία μαύρα.Αυτό είναι μάστιγα και ισχύει σε όλη τη Β. Ελλάδα, όχι μόνο από Βούλγαρους, αλλά όλους τους βαλκάνιους. Πρέπει να βρεθεί τρόπος να ελεγχθούν.
Που πριν 3 χρόνια, σε μια μεγάλη γιορτή του Χριστιανισμού, το καλοκαίρι, ένα μόνον κατάστημα πολυκαταστήματος τροφίμων, σε μια μέρα, έπιασε 70.000 ευρώ πωλήσεις!!!
Πήγανε στο εξωτερικό αυτά τα λεφτά. Πήγαν και κάτι ψίχουλε και 10 υπαλλήλους του καταστήματος.Αν οι πωλήσεις έγιναν από εισαγόμενα προϊόντα, ναι.
Όμως πολλά είδη είναι από εγχώριους προμηθευτές, οπότε και αυτοί πληρώνονται όπως και οι υπάλληλοί τους.Επίσης από τα 70 αυτά χιλιάρικα 13.548,39€ πήγαν στο κράτος μέσω φπα.
-
Kατι τουριστες απο ΑΜΕΡΙΚΗ πηγαν Σαντορινη Παρο κλπ σε καποια νησια αλλα τον Μαιο το μεγαλυτερο κοστος ηταν τα αεροπορικα, η διαμονη τους πηγε λιγα 110 την μερα και πηραν και δωρεαν μερες και χαλασαν και 100 την μερα για φαγητο. Δηλ τιποτα, περισσοτερα χαλαει ενας ντοπιος.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4