Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.
    • 1
    • 2
    • 424
    • 425
    • 426
    • 427
    • 428
    • 426 / 428
    Περί αυτοκίνησης
    124
    8542
    337992
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • T
      terryp117 last edited by

ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ, παίρνουν 36άρι φιλμ, το οποίο μπορεί να καταναλωθεί σε κανένα δεκάλεπτο, αν έχει κίνηση, ειδικά στις λεωφορειολωρίδες μέσα στις πόλεις, η Θεσσαλονίκη έχει τέτοιες μπόλικες και το φιλμ να αλλαχθεί μετά σε κανένα εξάμηνο, ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να τα αλλάζουν ακόμα, να τα πηγαίνουν στο σκοτεινό θάλαμο, να τα εμφανίζουν, κ.λπ...κ.λπ....!!!
      Οπότε συνήθως είναι φωλίτσα για τα αποδημητικά πουλιά..!!
      Τώρα όμως έχουμε τις καινούργιες, θαυματουργές λέμε, που πιάνουν πουλιά στον αέρα, καπνίζεις ηλεκτρονικό τσιγάρο και το μετατρέπουν σε ΚΙΝΗΤΟ, επίσης, ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΝΕΣ άμα δε φοράς ασορτί χρώμα μπλουζάκι, ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕΣΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ και σε βρίσκουν εκτός ορίων, αλλά και σε φωτογραφίζουν στη Συγγρού, την ώρα που εσύ είσαι στη δουλειά, ΘΑΥΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ...!!!
      Το μόνο που έμεινε είναι να βρίσκεσαι Θεσσαλονίκη, κι αυτές να σε βγάζουν παραβάτη στην Αθήνα, το περιμένω κι αυτό..!!

1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • A d P
        A d P moderator last edited by

Μόνο στα Μουδανιά πρέπει να τις λειτουργούν, τις γεμίζουν συχνά και την εκτύπωση των φωτογραφιών την πληρώνει ο Δήμος, καθότι εισπράττει και τα πρόστιμα. Από της Θεσσαλονίκης έχω να δω πολλά χρόνια φωτογραφία, μόνο μερικές από λεωφορειολωρίδες.

I EAT MILF AND COOKIES (and don't forget to upvote! -τα κούκιζ δεν είναι δωρεάν!)

1 Reply Last reply Reply Quote 2
        • T
          terryp117 @sarantism last edited by

@sarantism said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ ΤΙ ΤΡΕΛΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ..!!
          **Ξεκινάω να πάω Ποτείδαια από Θεσσαλονίκη, μόλις περάσω το σταυροδρόμι που φεύγει για το δεύτερο πόδι από τα Μουδανιά, υπάρχει μία ανηφόρα ευθεία μεγάλη και ανεβαίνοντας στο ύψος του βενζινάδικου της shell, o δρόμος με δύο φαρδιές λωρίδες, διαχωριστικό στη μέση και όριο 100..!!! **
          100 όμως πριν ένα μήνα, άντε ενάμιση.
          **Χθες τι να δω ,όλες οι πινακίδες είχαν αλλαχτεί με όριο 90, εκτός από μία που ήταν κοντά σε μία προπολεμική κάμερα Gatso από αυτές τις παλιές του 1980 τις αναλογικές που υπάρχουν ακόμα εκεί και είναι σαν φωλιές για χελιδόνια..!! **
          Όλος ο δρόμος 90 και μία πινακίδα 100 ανάμεσα σε αυτές με το 90, στα 200-300 μέτρα η μία από την άλλη...!!!!
          Πήγα Ποτείδαια, όλα καλά, στο γυρισμό τι να δω, όλη η πλευρά 100 με τις παλιές πινακίδες, στο ίδιο σημείο εννοείται..!!
          ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΑΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ και τις άλλαξαν στο 90..??!!
          Η διαδρομή από το σταυροδρόμι για δεύτερο πόδι , μέχρι τη γέφυρα της Ποτείδαιας, αυτά τα 6-7 χλμ...!!!
          Εν τω μεταξύ, ο δρόμος, πλησιάζοντας στα 2 μεγάλα ξενοδοχεία, είναι διαγραμμισμένος κάτω, με διάφορα σχέδια κ.λπ. που παραπέμπουν αν τα ακολουθήσεις όπου νάναι, δεν φρόντισαν να σβήσουν τις άσπρες παλιές διαγραμμίσεις, που αν είσαι αφηρημένος μπορείς να πάθεις ζημιά ακολουθώντας τες αυτές τις διαγραμμίσεις, διάφορα βέλη κ.λπ....ακόμα υπάρχουν πριν γίνει ο δρόμος με 2 λωρίδες, ζέμπρες διάφορες..!!
          Μπορεί να περιμένουν να σβήσουν μόνες τους με τον καιρό..!!!

Μου φαίνεται αδερφέ πως ο νέος ΚΟΚ μας έχει κάνει Ιντιάνα Τζόουνς.....Πριν ανέβω στη μηχανή κάνω 30 λεπτά σάκο. Μπουνιές. Με ρωτάει η γυναίκα μου και της λέω με 30 που πάω ή θα φάω ή θα δώσω ξύλο.
          Πήγα και θα μου κάνουν κάτι μπλουζάκια που πίσω γράφουν: Ο ΚΟΚ κάνει ζημιά στην υγεία.
          Τι να κάνω; Μπας και ηρεμήσω τον πίσω που θέλει να περάσει πάνω από την μηχανή.
          Στα 52 μου ψάχνω για δυνατό παπιόνι κανένα Yamaha 135 Fx πως το λέγανε που ήταν δυνατό. Θα το ρίξω και ένα πείραγμα όχι για να τρέχω, για να μην αγκομαχάει στις ανηφόρες διπλός όταν είμαι. Κοντά στα 100 μείον (98 με 95 παίζω) κιλά εγώ και καμιά 100 μέσο όρο ο εκάστοτε από την παρέα, το παπί στην ανηφόρα θα μας παρατήσει και θα φύγει.
          Στα 52 θα γυρίσω στα 14 όταν ήμουν 80+ κιλά (ανάλογα αν είχα αγώνα).
          Τεσπα. Ανεβαίνω στη μηχανή και αγχώνομαι μην με πετύχει κανένας μαστουρωμεθυσμένος

** ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΩΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, εκτός από το να βαράνε το σάκκο του μποξ..!!**
          **Σήμερα καθώς πήγαινα Χαλκιδική με 90 φυσικά στο όριο , γιατί έχει κάμερες βγαίνοντας από την πόλη, αυτές λέμε με τις φωλιές για τα πουλάκια, που δεν ξέρεις όμως πότε θα βάλουν σπόρους για να φάνε τα ΖΩΑΚΙΑ, ξαφνικά με περνάει ένα μηχανάκι με 160-180, που το μόνο που πρόλαβα να δω ήταν ένα μαύρο ύφασμα εκεί που ήταν η πινακίδα, τρε σικ και πολύ διακριτικό, δεν τον είδα να νοιάζεται πάντως για το με πόσα πήγαινε..!!
          **
          Επίσης έχω μια απορία, ας υποθέσουμε ότι κάποιος ξένος ένας Γερμανός π.χ. κάνει μία παράβαση στην Ελλάδα που επισύρει 350 ευρώ πρόστιμο και 20 μέρες αφαίρεση της άδειας οδήγησης..!!!
          Εντάξει τα 350 το αντιλαμβάνομαι, πιθανότατα θα τα πληρώσεις, αν όμως γυρίσεις σε δύο μέρες στη Γερμανία και θα οδηγείς εκεί, δικαιούται η Ελλάδα να σου κρατήσει το δίπλωμα για 20 μέρες που εσύ θα ζεις στη Γερμανία, ή σου αφαιρείται μόνο αν είσαι εδώ , κι αν φύγεις πριν το εικοσαήμερο σου επιστρέφεται..??!!
          ΜΠΟΡΕΙ δηλαδή ένας νόμος του Ελληνικού ΚΟΚ ,να έχει εφαρμογή σε κάποιον που θα επιστρέψει στη Γερμανία, επί Γερμανικού εδάφους..??!!
          Μπορεί υποθέτω λόγω Ευρωπαικής Ένωσης ,ίσως στο οικονομικό σκέλος να υπάρχει ακόμα και διμερής συμφωνία, αλλά στο τιμωρητικό κομμάτι, ας πούμε κατά κάποιον τρόπο το πειθαρχικό, θα πρέπει ο Γερμανός πολίτης στη χώρα του να εφαρμόσει την Ελληνική νομοθεσία..??!!
          Το ρωτάω επειδή ο Μοντ μας είπε ότι έχει μαζέψει διπλώματα και από Γερμανούς, τι τα κάνατε , αν την άλλη μέρα έφευγαν και το δήλωναν με υπεύθυνη δήλωση, ενώ εσείς είχατε αφαιρέσει τα διπλώματα για 15 μέρες π.χ...??!!
          Εννοείται δεν μιλάμε για ειδικές περιπτώσεις, ποινικά και λοιπά, αλλά για απλές παραβάσεις του ΚΟΚ., ζώνη , κράνος, κ.λπ.
          Ο Γερμανός υπ΄΄οψιν δεν τρώει πρόστιμο αν δεν έχει μαζί του την άδεια οδήγησης, απλά έχουν κι αυτοί online σύστημα και δεν το χρησιμοποιούν όποτε θέλουν , αλλά πάντα, οπότε δεν τιμωρούν αυτούς που ξέχασαν τις άδειες οδήγησης με πρόστιμο, ένα αποδεικτικό στοιχείο το ποιος είσαι ζητούν, η ταυτότητα ή το διαβατήριο αρκεί ,δεν λειτουργούν όπως κάνουμε εμείς εδώ στους δωδεκάχρονους με τα πατίνια, που ο νέος ΚΟΚ ζητάει ταυτοποίηση στα πιτσιρίκια...!!!
          Τώρα τι αποδεικτικό ταυτοποίησης μπορεί να διαθέτει ο δωδεκάχρονος είναι άλλο έργο, ας μη το πιάσουμε, γιατί θα θυμηθούμε τον υπουργό που με μεγάλο στόμφο μας εξήγγειλε, το τι θα κάνουν με τα πιτσιρίκια και τα πατίνια , μετά τον θάνατο του 13χρονου, ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ, ..................... είμαστε...!!!
          Σαράντη λεβέντη μου, στην Ελλάδα πάρε παπάκι, 2 λίτρα στα 100 χλμ. κατανάλωση και τελική 90-100, όσο και να το πας νόμιμος θα είσαι, εκεί που θα έχει όριο 30 και 50 βάλε μια καφετιέρα στο παπί και διασκέδαζε το..!!
          Τα υπόλοιπα ξέχασε τα, ΧΤΖ και τέτοια τέλος, θα το μπουκώσεις, θα καπνίσουν τα μπουζιά..!!

1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • sarantism
            sarantism last edited by sarantism

Νομίζω πως με τους τουρίστες θα έχουν παραθυράκια για να παίρνουν τα διπλώματα. Αλλιώς τι θα γίνεται. Αν κανείς δεν ξέρει αυτό σημαίνει πως υπάρχει παράθυρο και πόρτα ορθάνοιχτη.
            Κλασικά εμείς θα πληρώνουμε τον ΚΟΚ.
            Τέρρυ αδερφέ, σήμερα το πόνεσα το μοτέρ.....Ναι θα μου το καπνίσει το μπουζί. Δε θα το χαρίσει. Είμαι για τα καλά στο ψάξιμο για πάπια...Δεν το πιστεύω πως γράφω πως ψάχνω για πάπια.....
            Αυτές οι κάμερες 30 χρόνια πίσω, εγώ περίμενα. Αν έβλεπα κάποιος να πηγαίνει με πολλά και δεν άναβε το φλας γιατί το φλας το έβλεπες και μέτα που άστραφτε καταλάβαινα πως το φίλμ είχε τελειώσει.
            Με τις έξυπνες κάμερες όπως τα περιγράφεις. Ούτε ο αυτός ο μάγος ο Κόπερφιλντ δεν τα καταφέρνει.
            Μπορεί και εσένα να εξαφανίσουν απο το αμάξι.
            Σε έναν εμφάνισε η κάμερα μια μανάρα δίπλα του και όταν πήγε το υλικό στο σπίτι και το είδε η γυναίκα του, δεν ήξερε ο άνθρωπος που να πρωτοπάει. Για ένσταση ή στον δικηγόρο για διαζύγιο.
            Σε άλλον εμφάνισε αντί για δύο στο αμάξι τρεις!! Με τον πίσω να μην φοράει ζώνη.
            Σε έναν άλλον, τον έβγαλε με αφάνα μαλλί. Ο άνθρωπος κοντό το είχε.
            Έναν άλλον, καλοκαιριάτικα τον εμφάνισε με γούνα.
            Μία κοπέλα την έβγαλε γυμνή ενώ ήταν ντυμένη.
            Μια άλλη την εμφάνισε με 4 ποδοφαιριστές στο αμάξι!!
            Σε εμένα εμφάνησε δίπλα μου τον Τερλέγκα!!
            Μια άλλη φορά με εμφάνησε με κλαρίνο στο χέρι ντυμένο σαν τον κλαρινιστή τον Μάγκα.
            Την γυναίκα μια φορά την εμφάνιση κατάμαυρη.
            Στη γυναίκα μου εμφάνιση δίπλα της έναν συγγενή που τον έχουν χάσει εδώ και 10 χρόνια και δεν τον βρήκαν πουθενά.
            Σε έναν άλλον εμφάνισε δίπλα του σκύλο που ο άνθρωπος ούτε καναρίνι δεν έχει σπίτι του.
            Σε έναν άλλον εμφάνισε 3 να έχει στο μπροστινό κάθισμα!!!
            Μια κοπέλα την εμφάνισε να κάθεται στο καπό τους αυτοκινήτου!!!
            Έχουμε χάσει τη μπάλα.

• A d P
              A d P moderator last edited by A d P

Ρώτα τον φίλο από το Κιάτο, που γύρισε με τη Moto Guzzi φορτωμένη στο τρένο, από την Νορβηγία, επειδή του αφαίρεσαν το δίπλωμα οι Νορβηγοί, γιατί προσπέρασε (διπλή γραμμή) σταματημένα αυτοκίνητα σε μποτιλιάρισμα. Τηλεφώνησαν στην αστυνομία οι σταματημένοι οδηγοί και τον κάρφωσαν και τον σταμάτησαν παρακάτω οι Νορβηγοί τροχαία και του αφαίρεσαν το δίπλωμα. Μέχρι στον Έλληνα πρόξενο έφτασε για να το πάρει πίσω στην επιστροφή και δεν έγινε τίποτα. Ανένδοτοι οι Νορβηγοί

I EAT MILF AND COOKIES (and don't forget to upvote! -τα κούκιζ δεν είναι δωρεάν!)

I billy84 T 3 Replies Last reply Reply Quote 2
              • sarantism
                sarantism last edited by

Χοντράδα έκανε.
                Έχω καιρό να σας κάνω σεμινάριο. Επειδή έγραψε ο Τέρρυ για δε θυμάμαι τη Γερμανία που μόνον κάτι σαν ταυτότητα να έχεις και ας μην έχει δίπλωμα κλπ.

Στην Αμερική το ίδιο πάνω κάτω είναι. Δίνεις την ταυτότητα, χτυπάει στο κομπιούτερ και βλέπει: δίπλωμα, αν έχεις ένταλμα σύλληψης εις βάρος σου.
                Από τις πινακίδες βλέπει την άδεια, την ασφάλεια αν υπάρχουν ή αν έχουν λήξει. Απλά πράγματα.
                Επίσης. Σε καμία περίπτωση ο συνοδηγός δεν είναι υποχρεωμένος να δώσει ταυτότητα. Εκτός αν υπάρχει στοιχειοθετημένη υποψία για έγκλημα. Ή αν δεν φοράει ζώνη.
                Εκεί όμως χαμός γίνεται με ποτό και χασίς. Να έχουν καπνίσει κάνναβη που όμως δεν έχουν χαρτί από γιατρό. Θεραπευτική κάνναβη πως λέγεται. Χασίς. Απλά.

• F
                  fhcc last edited by

Να γράψω τι γίνεται στις γειτονικές μας χώρες.

Στην Τουρκία που έχουν τα τελευταία χρόνια "έξυπνες" κάμερες για τα διόδια και τις παραβάσεις τα στέλνουν στο τελωνείο. Το σύστημα δεν είναι γρήγορο και το πιο πιθανό είναι να φύγεις χωρίς να πληρώσεις τίποτα. Αν κάνεις το λάθος να ξαναμπείς με το ίδιο αυτοκίνητο, έχουν τις παραβάσεις στα σύνορα και δεν μπορείς να φύγεις αν δεν πληρώσεις. Αυτά όταν φεύγεις, σε αφήνουν να μπεις κανονικά.

Στη Βουλγαρία πριν από 20 χρόνια οι αστυνομικοί σε σταματούσαν και προσπαθούσαν να βγάλουν κανένα χαρτζιλίκι. Πριν από 15 χρόνια τους δόθηκε εντολή να μην γράφουν τους ξένους. Το είχα μάθει και όταν με σταμάτησαν για παράβαση με είχαν σταματημένο μισή ώρα απειλώντας με ότι θα με πάνε στο αστυνομικό τμήμα. Εγώ έκανα τον Κινέζο και τελικά με άφησαν.

Τώρα έχουν κι εδώ τις έξυπνες κάμερες για τη βινιέτα και τις παραβάσεις στους μεγάλους δρόμους αλλά δεν ξέρω πώς πληρώνεις τα πρόστιμα. Παλιότερα είχαν αστυνομικούς στα σύνορα και έλεγχαν κυρίως για τη βινιέτα.

Στα Σκόπια δεν με σταμάτησαν ποτέ. Μόνο στα σύνορα σε καθυστερούσαν αν δεν είχε κόσμο προσπαθώντας να πάρουν κανένα πεντάευρο για καφέ όπως έλεγαν.

Στην Αλβανία παλιά δεν έβλεπα τόσους αστυνομικούς στους δρόμους. Τώρα έχει αρκετούς αλλά πάντα με αφήνουν να φύγω βλέποντας ελληνικές πινακίδες.

Να γράψω και για την Κίνα.. Το είδα σε ένα ρεπορτάζ αμερικανικού τηλεοπτικού συνεργείου, όταν είχε πάει ο Τραμπ εκεί. Παρκαραν παράνομα και σε 5 λεπτά τους είχε έρθει η κλήση στο κινητό..

• billy84
                    billy84 @A d P last edited by

@a-d-p said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Ρώτα τον φίλο από το Κιάτο, που γύρισε με τη Moto Guzzi φορτωμένη στο τρένο, από την Νορβηγία, επειδή του αφαίρεσαν το δίπλωμα οι Νορβηγοί, γιατί προσπέρασε (διπλή γραμμή) σταματημένα αυτοκίνητα σε μποτιλιάρισμα. Τηλεφώνησαν στην αστυνομία οι σταματημένοι οδηγοί και τον κάρφωσαν και τον σταμάτησαν παρακάτω οι Νορβηγοί τροχαία και του αφαίρεσαν το δίπλωμα. Μέχρι στον Έλληνα πρόξενο έφτασε για να το πάρει πίσω στην επιστροφή και δεν έγινε τίποτα. Ανένδοτοι οι Νορβηγοί

Πολύ κουλό μου φαίνεται. Ίσως κάτι παραπάνω έγινε που δεν αναφέρεται. Έκανα χιλιάδες προσπεράσεις το 2016 στη Νορβηγία (πάντα με ασφάλεια και στα πλαίσια της δυναμικής και της ευελιξίας των 2 τροχών, όχι όμως νόμιμες) και δε νομίζω να ήμουν τόσο τυχερός για σχεδόν 5.000km. Μάλιστα έχασα την πινακίδα μου κοντά στο Βόρειο Ακρωτήρι και γύρισα στην Ελλάδα έτσι!😂 Έχω συλλεκτική φωτογραφία από το Όσλο που έκανα ένα πέρασμα γυρνώντας! Για την ιστορία, μόνο στα σύνορα Ουγγαρίας-Σερβίας κάποιος πήρε χαμπάρι και αναγκάστηκα να εξηγήσω τι και πως. Σε όλα τα υπόλοιπα πέρασα αέρα χωρίς να πάρει χαμπάρι κανείς τίποτα! 😁

YBythtp.jpg

Επιστροφή στην Ελλάδα μετά από σχεδόν 8.000km χωρίς πινακίδα! Το έπαιξα όλα για όλα γιατί θεώρησα πως αν πήγαινα να δηλώσω απώλεια πινακίδας κλπ, θα έχανα μάλλον πολύ χρόνο τον οποίο δεν είχα!

O2SJOkn.jpg

Αυτή ήταν η δική μου εμπειρία αλλά έχουν περάσει και 10 χρόνια από τότε. Πραγματικά αστεία αλλά και ακραία κατάσταση. Θεωρώ πως δεν είναι τόσο τραγικά όσο αναφέρονται τα πράγματα, ούτε όμως είναι και στο άλλο άκρο που έγινε στην περίπτωσή μου! Είναι και τι θα τύχει. Είτε Ελλάδα είτε Νορβηγία μπορείς να μπλέξεις αν βρεθείς στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή!

Για να τα λέμε όλα όμως, αν αυτό γινόταν στην Ελλάδα θα έλεγαν όλοι ''ε λογικό αφού οι δικοί μας αστυνομικοί είναι για τα πανηγύρια και κοιμούνται όρθιοι ενώ στο εξωτερικό όλα δουλεύουν σωστά και προβλεπόμενα κλπ'' . Και όμως στην περίπτωσή μου αποδείχτηκε ότι ολόκληρες σύγχρονες ευρωπαϊκές χώρες μπορούν να πιαστούν στον ύπνο!😂

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                    • T
                      terryp117 @A d P last edited by

ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν διάβασες τις απορίες που έχω, ή ................
                      Ήμουν σαφέστατος, πρώτον δεν έγραψα για τη Νορβηγία, όπου και δεν ξέρω τους νόμους της. Για την Ελλάδα έγραψα και για αν σου πάρουν το δίπλωμα εδώ και υπολείπονται π.χ. 15 μέρες και εσύ φύγεις την επόμενη, έχει δικαίωμα η χώρα μας να κρατήσει την άδεια οδήγησης για κάποιον που θα οδηγήσει ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..??!!
                      Κατασχέθηκε η Μότο Κούτζι, επειδή πάτησε διπλή γραμμή, ή δεν υπήρχε άνθρωπος να την οδηγήσει επειδή του πήραν το δίπλωμα οι Νορβηγοί, για πόσο του το πήραν ..??
                      Λέει ο ΚΟΚ της Νορβηγίας για κατάσχεση διπλώματος σε τέτοια παράβαση..??!! Αν ήταν με τον φίλο του και είχε αυτός δίπλωμα θα την έβαζαν στο τραίνο..??

Και τι μας νοιάζει η Νορβηγία, εγώ για την Ελλάδα ρώτησα..!!
                      Δεν είσαι σαφής, μια αναφορά εκφοβιστική κάνεις απλά, με τη λογική σου θα είχαν γεμίσει τα τραίνα με μηχανές και στην Ελλάδα μας έρχονται πολλές, ειδικά Πελοπόννησο και Ιόνια γεμίζουν από Ιταλούς και δεν έχω δει να γεμίζουν τα τραίνα, ούτε τα βαπόρια με κατασχεμένες μοτό που γυρίζουν μόνες τους στις χώρες τους, επειδή πέφτουν κλήσεις και μαζεύουμε διπλώματα..!!
                      Εκτός αν ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ..!! Αν επιλέγουμε να μη στεναχωρούμε τους τουρίστες, να σκίζουμε μόνο τον Έλληνα..!!
                      Το καλοκαίρι στα νησιά μας, ή θα πρέπει να κάνει τα στραβά μάτια η αστυνομία, ή θα πρέπει να μαζεύει καμμιά πεντακοσαριά διπλώματα κάθε μέρα για κράνος και ζώνες, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ, εκτός αν ζεις αλλού και δεν τα βλέπεις, ή δεν έχεις πάει σε νησί..!!
                      Τα Δωδεκάνησα, οι Κυκλάδες , τα μεγάλα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Ιόνια, δεν είναι ούτε Εύοσμος , ούτε Νεάπολη να μαζεύουμε διπλώματα, εκεί θα πέσει κράξιμο μεγάλο, ΔΥΟ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΚΡΑΝΟΣ, γιαυτό έχεις να μας πεις κάτι..??!!
                      Θα πλακωθεί η τοπική αστυνομία με τις επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων και μοτό με την τοπική κοινωνία δηλαδή, μαζεύοντας άδειες οδήγησης από όλη την Ευρώπη..?? Θα ισχύουν στις χώρες τους οι ποινές που αφορούν τις άδειες στη χώρα μας , εάν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ..??
                      Αυτά ρωτάω και όχι το τι έγινε στη Νορβηγία, που τους έχει φάει η σοβαροφάνεια και ναι μεν αρπάζουν τα λεφτά όλων που πάνε για τουρισμό, αλλά από την άλλη μας το παίζουν μπλαζέ, οι ξενέρωτοι, τους ξέρω καλά αυτούς ως λαό..!!
                      Οι άνθρωποι μας έδειξαν πολύ καλά , το τι έχουν να παρουσιάσουν ως πολιτιστικό στοιχείο, ακόμα και μέσα στη βουλή τους...!! Ένα ου και το κουπί, αλλά και σε αυτό καλύτεροι ήμασταν, Αθηναικές τριήρεις ,ούτε Παρθενώνες είχαν ποτέ, ούτε Σωκράτη, Ιπποκράτη και Αριστοτέλη, απλά μας υπενθυμίζουν πως μιλούσαν κάποτε, όταν έπαιζαν μπάλλα με τα κεφάλια των αντιπάλων τους και ..........................!!
                      Κατέβα λίγο πιο κάτω, βρες κανέναν άλλον λαό να μας φέρεις για παράδειγμα, κανέναν που εκπολιτίστηκε νωρίτερα, αυτοί τώρα τα οικονόμησαν με τα πετρέλαια και μας το παίζουν οικολόγοι, μας φλόμωσαν στο πετρέλαιο και γέμισαν αυτοί ηλεκτρικά οχήματα....
                      Για μία εβδομάδα είναι η χώρα τους, κι αυτή τον Αύγουστο, μετά χτυπάς ενέσεις, παθαίνεις κατάθλιψη και στο τέλος πας για χαρακίρι, αν δεν ορμήξεις σε κανέναν..!!
                      Πήγες και μου έφερες για παράδειγμα έναν λαό, που για να εκφραστεί ακόμα και το 2026 χρησιμοποίησε την κραυγή των προγόνων του για να μας θυμίσει την ΒΑΡΒΑΡΗ καταγωγή του, τι να πάρω από αυτούς ρε φίλε, πλάκα μου κάνεις..??!!

sarantism 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                      • sarantism
                        sarantism @terryp117 last edited by sarantism

ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν διάβασες τις απορίες που έχω, ή ................
                        Ήμουν σαφέστατος, πρώτον δεν έγραψα για τη Νορβηγία, όπου και δεν ξέρω τους νόμους της. Για την Ελλάδα έγραψα και για αν σου πάρουν το δίπλωμα εδώ και υπολείπονται π.χ. 15 μέρες και εσύ φύγεις την επόμενη, έχει δικαίωμα η χώρα μας να κρατήσει την άδεια οδήγησης για κάποιον που θα οδηγήσει ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..??!!
                        Κατασχέθηκε η Μότο Κούτζι, επειδή πάτησε διπλή γραμμή, ή δεν υπήρχε άνθρωπος να την οδηγήσει επειδή του πήραν το δίπλωμα οι Νορβηγοί, για πόσο του το πήραν ..??
                        Λέει ο ΚΟΚ της Νορβηγίας για κατάσχεση διπλώματος σε τέτοια παράβαση..??!! Αν ήταν με τον φίλο του και είχε αυτός δίπλωμα θα την έβαζαν στο τραίνο..??

Και τι μας νοιάζει η Νορβηγία, εγώ για την Ελλάδα ρώτησα..!!
                        Δεν είσαι σαφής, μια αναφορά εκφοβιστική κάνεις απλά, με τη λογική σου θα είχαν γεμίσει τα τραίνα με μηχανές και στην Ελλάδα μας έρχονται πολλές, ειδικά Πελοπόννησο και Ιόνια γεμίζουν από Ιταλούς και δεν έχω δει να γεμίζουν τα τραίνα, ούτε τα βαπόρια με κατασχεμένες μοτό που γυρίζουν μόνες τους στις χώρες τους, επειδή πέφτουν κλήσεις και μαζεύουμε διπλώματα..!!
                        Εκτός αν ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ..!! Αν επιλέγουμε να μη στεναχωρούμε τους τουρίστες, να σκίζουμε μόνο τον Έλληνα..!!
                        Το καλοκαίρι στα νησιά μας, ή θα πρέπει να κάνει τα στραβά μάτια η αστυνομία, ή θα πρέπει να μαζεύει καμμιά πεντακοσαριά διπλώματα κάθε μέρα για κράνος και ζώνες, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ, εκτός αν ζεις αλλού και δεν τα βλέπεις, ή δεν έχεις πάει σε νησί..!!
                        Τα Δωδεκάνησα, οι Κυκλάδες , τα μεγάλα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Ιόνια, δεν είναι ούτε Εύοσμος , ούτε Νεάπολη να μαζεύουμε διπλώματα, εκεί θα πέσει κράξιμο μεγάλο, ΔΥΟ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΚΡΑΝΟΣ, γιαυτό έχεις να μας πεις κάτι..??!!
                        Θα πλακωθεί η τοπική αστυνομία με τις επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων και μοτό με την τοπική κοινωνία δηλαδή, μαζεύοντας άδειες οδήγησης από όλη την Ευρώπη..?? Θα ισχύουν στις χώρες τους οι ποινές που αφορούν τις άδειες στη χώρα μας , εάν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ..??
                        Αυτά ρωτάω και όχι το τι έγινε στη Νορβηγία, που τους έχει φάει η σοβαροφάνεια και ναι μεν αρπάζουν τα λεφτά όλων που πάνε για τουρισμό, αλλά από την άλλη μας το παίζουν μπλαζέ, οι ξενέρωτοι, τους ξέρω καλά αυτούς ως λαό..!!
                        Οι άνθρωποι μας έδειξαν πολύ καλά , το τι έχουν να παρουσιάσουν ως πολιτιστικό στοιχείο, ακόμα και μέσα στη βουλή τους...!! Ένα ου και το κουπί, αλλά και σε αυτό καλύτεροι ήμασταν, Αθηναικές τριήρεις ,ούτε Παρθενώνες είχαν ποτέ, ούτε Σωκράτη, Ιπποκράτη και Αριστοτέλη, απλά μας υπενθυμίζουν πως μιλούσαν κάποτε, όταν έπαιζαν μπάλλα με τα κεφάλια των αντιπάλων τους και ..........................!!
                        Κατέβα λίγο πιο κάτω, βρες κανέναν άλλον λαό να μας φέρεις για παράδειγμα, κανέναν που εκπολιτίστηκε νωρίτερα, αυτοί τώρα τα οικονόμησαν με τα πετρέλαια και μας το παίζουν οικολόγοι, μας φλόμωσαν στο πετρέλαιο και γέμισαν αυτοί ηλεκτρικά οχήματα....
                        Για μία εβδομάδα είναι η χώρα τους, κι αυτή τον Αύγουστο, μετά χτυπάς ενέσεις, παθαίνεις κατάθλιψη και στο τέλος πας για χαρακίρι, αν δεν ορμήξεις σε κανέναν..!!
                        Πήγες και μου έφερες για παράδειγμα έναν λαό, που για να εκφραστεί ακόμα και το 2026 χρησιμοποίησε την κραυγή των προγόνων του για να μας θυμίσει την ΒΑΡΒΑΡΗ καταγωγή του, τι να πάρω από αυτούς ρε φίλε, πλάκα μου κάνεις..??!!

Αδερφέ υπάρχει στο Topic μία πλασματική εικόνα για το τι συμβαίνει στη κοινωνία.
                        Ο άλλος ρε που κάνει εδώ Κοιρήγματα για τον ΚΟΚ και πως πρέπειι να τηρούμε ευλαικά τα όρια, σε άλλο Topic έγραφε πόσο καλά κάθεται το αυτοκίνητό του με 200 και 250 χλμ!!!!!
                        Άστο σου λέω.
                        Στο είπα. Εδώ το παίζουν (όχι όλοι) Καθωσπρεπηστές και αλλού γράφουν πόσο τα πατάνε τα αυτοκίνητά τους.
                        Άστο βρε παλικάρι μου. Άστο σου λέω.
                        Στα νησιά;;; Της ππ.....ας το μαγκάλι λέμε.
                        ΜΗΝ τα γράφεις αυτά εδώ. Κινδυνεύεις με μαστίγωμα στην πλατεία.
                        Εδώ θα γράφεις: Ναι καλά έκαναν, μπράβο τους.
                        Ρε έγραψα που θα περάσει ο άλλος από πάνω μου με το μηχανάκι όταν είμαι ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ συγκινήθηκαν.
                        ΊΣΩΣ γιατί επειδή οδηγώ μηχανή είμαι ο ΑΛΗΤΗΣ που καλά θα κάνουν να με πατήσουν με το ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
                        Άστο σου λεω. Ρίχνω ποστ ψυχομετρικά και βγαίνει το 90% υποκριτικό.
                        Άστο.
                        Κατά τη γνώμη μου πάντα.
                        Μην ξοδεύεις άδικα φαιά ουσία. Πάντα κατά τη γνώμη μου.
                        Σε ανθρώπους που από το φόβο τους ΔΕΝ καβάλησαν ίσως ούτε ποδήλατος, τι να λέμε ρε Αρχηγέ;;;;;
                        Για τα ρηχά να τσαλαβουτάνε με μπρατσάκια καλοί είναι.
                        Τι θες να τους εξηγήσεις πως είναι στα βαθειά νερά;;;
                        Κρίση Πανικού παθαίνουν ρε Άρχοντα.

**Μπες στα Τοπικ με ηλεκτρικά αυτοκίνητα να δεις. Στην κόντρα όλοι είναι για το ποια είναι τα γρηγορότερα.
                        Μετά εδώ το κύρηγμα. Ο ΚΟΚ σωστός!!! Αυτοί που χειροκροτάνε τους Γρήγορους σε άλλο τόπικ ΤΗΝ πέφτουν σε ΕΜΑΣ για τα όρια ταχύτητας.

Εκεί όμως στα άλλα τόπικ κάνουν τους ΚΙΝΕΖΟΥΣ.

ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ.**

Προσοχή δεν κατηγορώ κανέναν.
                        Όπως δέχομαι κριτική, αποδίδω και εγώ καλοπροαίρετη τη δική μου κριτική.
                        Γιατί όταν διαβάζω πως στην Αθήνα οι μοτοσυκλετές δε σόβονται κανέναν, δε μιλάω. Άσχετα αν το θεωρώ εκτός πραγματικότητας και Λογικής.
                        Απόψεις ανταλλασουμε.
                        Δεν προσβάλω κανέναν ονομαστικά. Το κλίμα που επικρατεί περιγράφω από την δική μου πλευρά.
                        Όλοι γεροί να είναι να γράφουν και να τους γράφουμε.

• sarantism
                          sarantism last edited by sarantism

Ένας εδώ που μας έκανε ΚΥΡΗΓΜΑΤΑ να πηγαίνουμε με 30.
                          Είναι σε αυτά τα ΤΟΠΙΚΙ που γράφουν πόσο γρήγορα πάνε τα Ηλεκτρικά και δεν λέει κουβέντα για τα όρια.

Έτσι;;; Τα γραπτά μένουν.

Ευτυχώς.

Τα όσα γράφω έχουν σχέση με το θέμα.
                          Να γράφουν όσοι εννοούν τα όσα γράφουν και να μην κοροιδεύουν..

Γιατί εγώ θα το σκάσω το 2χίλιαρο γιατί το Εντούρο μου δεν αντέχει τα 30 και παράνομα 40 που πάω στην πόλη. Θα πάρω πάπια. Έτσι;;

Και δεν το γράφω για να δείξω τον ΝΟΜΟΤΑΓΗ ΠΟΛΙΤΗ. ΤΟ ΤΗΡΩ.

J 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                          • T
                            terryp117 last edited by terryp117

ΣΑΡΑΝΤΗ
                            Πάρε το παπί και γράψε τους όλους στα μέζεα σου..!!
                            Για μένα δε , μην αγχώνεσαι, τώρα στα 70 μου δεν θα σώσω τον κόσμο, ότι ήταν να κάνω το έκανα όταν έπρεπε, τότε που κατάλαβα ότι στου κουφού την πόρτα όσο και να βαράς.........
                            Τώρα έχω εναλλακτικές, πάω Γερμανία και ξεχαρμανιάζω και με μηχανάκι αλλά και με αυτοκίνητο, ΝΟΜΙΜΟΣ ΚΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ με τον δικό τους ΚΟΚ..!!
                            Όσο τραγικό κι αν ακούγεται, να ψάχνει κάποιος την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στη Γερμανία..!!
                            **Αν σήμερα ήμουν 30-35 χρονών ,δεν ξέρω αν θα έμπαινα στον πειρασμό να βάλω ένα μαύρο πανάκι επάνω από την πινακίδα μου, όπως η μοτό που με προσπέρασε σαν βολίδα ,αλλά κατά πως λέει κι ο Κούντερα , μερικά πράγματα δεν γίνεται να τα ζήσεις δεύτερη φορά και μάλιστα ετεροχρονισμένα, αβάσταχτη η ελαφρότητα, οπότε ούτε η κοινωνία μας κινδυνεύει από εμένα, ούτε κι εγώ από αυτήν πλέον, εδώ άλλος με 17 φορές ισόβια , βγήκε βόλτα λόγω ΗΛΙΚΙΑΣ...!! **
                            Μια συμβουλή, προστάτευσε το σπίτι σου και το πορτοφόλι σου, ακολουθώντας τον νέο ΚΟΚ , μέχρι να βαρεθούνε και να μας αφήσουν ήσυχους , έως ότου δεν θα έχει ενδιαφέρον πλέον, έτσι δε γίνεται πάντα ..?? ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΣΑΒΟΥΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ...!!!

• sarantism
                              sarantism @terryp117 last edited by sarantism

ΣΑΡΑΝΤΗ
                              Για μένα δε , μην αγχώνεσαι, τώρα στα 70 μου δεν θα σώσω τον κόσμο, ότι ήταν να κάνω το έκανα όταν έπρεπε, τότε που κατάλαβα ότι στου κουφού την πόρτα όσο και να βαράς.........
                              Τώρα έχω εναλλακτικές, πάω Γερμανία και ξεχαρμανιάζω και με μηχανάκι αλλά και με αυτοκίνητο, ΝΟΜΙΜΟΣ ΚΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ με τον δικό τους ΚΟΚ..!!
                              **Αν σήμερα ήμουν 30-35 χρονών ,δεν ξέρω αν θα έμπαινα στον πειρασμό να βάλω ένα μαύρο πανάκι επάνω από την πινακίδα μου, όπως η μοτό που με προσπέρασε σαν βολίδα ,αλλά κατά πως λέει κι ο Κούντερα , μερικά πράγματα δεν γίνεται να τα ζήσεις δεύτερη φορά και μάλιστα ετεροχρονισμένα, αβάσταχτη η ελαφρότητα, οπότε ούτε η κοινωνία μας κινδυνεύει από εμένα, ούτε κι εγώ από αυτήν πλέον, εδώ άλλος με 17 φορές ισόβια , βγήκε βόλτα λόγω ΗΛΙΚΙΑΣ...!! **
                              Μια συμβουλή, προστάτευσε το σπίτι σου και το πορτοφόλι σου, ακολουθώντας τον νέο ΚΟΚ , μέχρι να βαρεθούνε και να μας αφήσουν ήσυχους , έως ότου δεν θα έχει ενδιαφέρον πλέον, έτσι δε γίνεται πάντα ..?? ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΣΑΒΟΥΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ...!!!

Αδερφέ παλικάρι είσαι!! Θα γίνω τρομοκράτης. Με μεγαλύτερη επιείκια θα με αντιμετωπίσουν. Τώρα πετάχτηκα και είδα ένα με συστάσεις πολύ καλές.
                              Το σπίτι Τέρρυ. Αλλίμονο σε όποιον κάνει το λάθος......
                              Τα πόδια πάνε να βαρέσουν το κεφάλι.....Το λέω μέσα μου: "Μπήκαν στην πόλη οι εχθροί" και το "Πότε θα κάνει ξαστεριά".
                              Για την ιστορία, Ήμουν σημαιοφόρος πριν λίγο με 10 αυτοκίνητα, να με ακολουθούν με 30. Ξέχασα να πάρω τη σημαία.
                              Όταν σταμάτησα εκεί που χρειαζόταν τους μετρούσα. Δε μπορούσαν να προσπεράσουν λόγο του δρόμου. Μία λωρίδα και αυτή....Το λεωρείο τη γεμίζει. Είναι πηγαίνοντας για Σφαγεία. Ωραίο μέρος.
                              Έχει λιμανάκι, ταβέρνες, καφετέριες. Καλό είναι.

T 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                              • J
                                jousis @sarantism last edited by

Γιατί δεν με κάνεις tag, σε έχω βρίσει/απειλήσει ποτέ και φοβάσαι;

έχω εκφράσει την αντίρρηση μου για τις ταχύτητες σε όλα τα τόπικ, αλλά δεν μπορώ κάθε φορά να ποστάρω σαν κάρεν. Να τους μαντρώσει η τροχαία.
                                Για αυτό σας παράτησα κ εδώ. Δεν μπορώ να λέω 10 φορές το ίδιο και το ίδιο.
                                Κάντε ότι θέλετε.

Εγώ κάνω αυτό που κηρύττω πάντως.
                                Εδώ ένα τυχαίο screenshot απο το αυτοκίνητο, που σε βαθμολογεί πόσο ασφαλής είσαι.
                                2/5 σε βουνό, 3 κ 4 στην πόλη με τα παιδιά σας.
                                Το χαμηλό σκορ δεν είναι λόγω υπερβολικής ταχύτητας btw αλλά λόγω γκάζι/φρένου/απότομες αλλαγές πορείας 😉
                                30299fcc-03b6-42a8-86ea-2158ea9508dd-image.png

sarantism 4 Replies Last reply Reply Quote 1
                                • T

ΣΑΡΑΝΤΗ

Αδερφέ παλικάρι είσαι!! Θα γίνω τρομοκράτης. Με μεγαλύτερη επιείκια θα με αντιμετωπίσουν. Τώρα πετάχτηκα και είδα ένα με συστάσεις πολύ καλές.
                                  Το σπίτι Τέρρυ. Αλλίμονο σε όποιον κάνει το λάθος......
                                  Τα πόδια πάνε να βαρέσουν το κεφάλι.....Το λέω μέσα μου: "Μπήκαν στην πόλη οι εχθροί" και το "Πότε θα κάνει ξαστεριά".
                                  Για την ιστορία, Ήμουν σημαιοφόρος πριν λίγο με 10 αυτοκίνητα, να με ακολουθούν με 30. Ξέχασα να πάρω τη σημαία.
                                  Όταν σταμάτησα εκεί που χρειαζόταν τους μετρούσα. Δε μπορούσαν να προσπεράσουν λόγο του δρόμου. Μία λωρίδα και αυτή....Το λεωρείο τη γεμίζει. Είναι πηγαίνοντας για Σφαγεία. Ωραίο μέρος.
                                  Έχει λιμανάκι, ταβέρνες, καφετέριες. Καλό είναι.

Α είσαι και ερωτιάρης, βλέπω το άσμα από κάτω, Πέγκυ..!!

• A d P
                                    A d P moderator last edited by A d P

Λοιπόν, προέκυψαν νέα στοιχεία, μετά από 15+ χρόνια, λογικό είναι να ξεχνάμε.
                                    Ήταν παρέα 5-6 μηχανές, τους αφαίρεσαν όλους το δίπλωμα + πρόστιμο 10.000 κορώνες.
                                    Επέστρεψαν οδικώς χωρίς δίπλωμα.
                                    Τους έστειλε η Νορβηγική πρεσβιος πρόσκληση του στυλ "για περάστε για υπόθεση σας", πλήρωσαν 1000€ περίπου και πήραν το δίπλωμα.

sarantism 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                    • sarantism
                                      sarantism @jousis last edited by sarantism

This post is deleted!
                                      • sarantism
                                        sarantism @jousis last edited by sarantism

This post is deleted!
                                        T 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                        • sarantism
                                          sarantism @A d P last edited by

Λοιπόν, προέκυψαν νέα στοιχεία, μετά από 15+ χρόνια, λογικό είναι να ξεχνάμε.
                                          Ήταν παρέα 5-6 μηχανές, τους αφαίρεσαν όλους το δίπλωμα + πρόστιμο 10.000 κορώνες.
                                          Επέστρεψαν οδικώς χωρίς δίπλωμα.
                                          Τους έστειλε η Νορβηγική πρεσβιος πρόσκληση του στυλ "για περάστε για υπόθεση σας", πλήρωσαν 1000€ περίπου και πήραν το δίπλωμα.

Πρεσβίος (στο έργο το έλεγε με τον Λογοθέτη και μετά με τον Χατζηχρήστο).

Είναι αυτοί που πέρασαν παράνομα την ουρά αυτοκινήτων;
                                          Εκεί υπάρχει πολιτική βούληση. Δεν μπλέκεται το κράτος στα πόδια της αστυνομίας όσο εδώ.

• T

@jousis said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

έχω εκφράσει την αντίρρηση μου για τις ταχύτητες σε όλα τα τόπικ, αλλά δεν μπορώ κάθε φορά να ποστάρω σαν κάρεν. Να τους μαντρώσει η τροχαία.
                                            Κάντε ότι θέλετε.

Εδώ ένα τυχαίο screenshot απο το αυτοκίνητο, που σε βαθμολογεί πόσο ασφαλής είσαι.
                                            Το χαμηλό σκορ δεν είναι λόγω υπερβολικής ταχύτητας btw αλλά λόγω γκάζι/φρένου/απότομες αλλαγές πορείας 😉

@jousis said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Κάντε ότι θέλετε.

Βγήκαν μπερδεμένα τα Post.....Δεν ξέρω τπτ.
                                            Έχω άλλοθι.

Μήπως μάστορα με συκοφαντείς χωρίς να το έχεις πάρει χαμπάρι;;
                                            Αν έγραφα πως μετά έφυγε και δεν ξαναμπήκε να μου έλεγες ότι ήθελες.
                                            Αναφέρθηκα ονομαστικά σε εσένα;;
                                            Δε μου έκανες τπτ για να σου κάνω Tag.....

Τον καθωσπρεπισμό και την υποκρισία στηλιτεύω. Δεν είναι απειλες αυτά σύμφωνα με το Δίκαιο.
                                            Είναι όμως σύμφωνα με την Ηθική κατακριταία. Η Ηθική είναι άγραφοι νόμοι που πηγάζουν από τις αντιλήψεις της κοινωνίας για το τι είναι κακό και τι όχι κακό.
                                            Σε αντίθεση με το Δίκαιο που αποτελεί γραπτούς κανόνες που σκοπό έχουν την εύρυθμη λειτουργία της Κοινωνίας.
                                            Αν παραβείς έναν Κανόνα Δικαίου (Νόμο) θα υποστείς την ποινή που προβλέπει ο Κανόνας Δικαίου.
                                            Αν παραβείς έναν Κανόνα της Ηθικής θα έχεις θέμα με την συνείδησή σου. Αν έχεις.
                                            Δύναται Κανόνας Δικαίου (Νόμος) να έρχεται σε αντίθεση με την Ηθική.
                                            Βασικές Αρχές Αστικού Δίκαιου - 1990. Τότε τα έμαθα.

Αυτά τι μου τα δείχνεις;;
                                            Μιλάς σε έναν που αν δεις στο ενεργητικό μου τι ταχύτητες έπιανα με αυτοκίνητο και μηχανή χωρίς να έχω χτυπήσει Κανέναν θα αναρωτιόσουν αν μπορείς εσύ να τα πετύχεις.
                                            2. Όποτε έφυγα από το δρόμο μόνος μου.
                                            Αν τώρα ενοχληθεί κανείς που μπήκα σε χωράφι ζητώ συγνώμη από το χωράφι.
                                            Άνθρωπο και Αυτοκίνητο ΔΕΝ έχω χτυπήσει στη ζωή μου.
                                            Φέρε μου τώρα την εφαρμογή να περάσουμε τις διαδρομές όπως τις έχω κάνει με τα γκάζια που τις έχω κάνει να δούμε αν θα βγάλει Game Over ή όχι.

Και κάτι τελευταίο. Αν θες το κάνεις. Αντί να μαθαίνεις τον οδηγό πως να οδηγεί δε μαθαίνεις τον πεζό πως να περπατάει;; Περισσότερα θα πετύχεις. Γνώμη μου.
                                            Όλοι οι ειδικοί στον χώρο της Οδηγικής Παιδείας είστε ίδιοι. Αντί να ξοδεύετε χρόνο στο πως πρέπει ο πεζός να προστατεύει τη ζωή του στο περπάτημα, χάνετε τον καιρό σας με τους οδηγούς.
                                            ΔΕΝ βαρεθήκατε. Και πεζούς κλαίτε. Δεν το πήρατε χαμπάρι

Εμένα στη ζωή μου, πολλοί μπήκαν μπροστά μου κουνώντας μου το δάχτυλο για τη συμπεριφορά μου. Ακόμη και μέσα στο σπίτι. Μετά από καιρό, έμαθα από που βαστάει η σκούφια τους και πόσο χειρότεροι ήταν από εμένα.

Τέρρυ γενικά είμαι της μουσικής. Άλλοτε ναι καψουροτέτοια και άλλοτε όχι.

ΤΕΛΙΚΑ μου φαίνεται ότι μας έχεις όλους για πρωινό..!!!
                                            Αλλά για το παπάκι ΕΠΙΜΕΝΩ, πάρτο να δεις άσπρη μέρα, θα το τερματίζεις ρε αγόρι μου και θα είσαι και νόμιμος, τι άλλο θες..??!!

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 424
                                            • 425
                                            • 426
                                            • 427
                                            • 428
                                            • 426 / 428
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ