-
Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο Cupra Raval
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/ola-osa-gnorizoyme-gia-to-neo-cupra-raval/
-
Cupra Raval
Youtube Videohttps://www.4troxoi.gr/epikairotita/ola-osa-gnorizoyme-gia-to-neo-cupra-raval/
επιτέλους
βάλτε φόρους στα SUV και τα τεσλόχρεπα και φέρτε μας warm/hot-B
-
Ουσιαστικά τόσο το Raval όσο και το ID Polo το έχει εξελίξει και θα το κατασκευάζει η Seat -όπως και να την πεις σήμερα...
-
Ουσιαστικά τόσο το Raval όσο και το ID Polo το έχει εξελίξει και θα το κατασκευάζει η Seat -όπως και να την πεις σήμερα...
Διαβάζω ότι το Cupra Raval και το VW ID.Polo θα κατασκευάζονται στην ίδια γραμμή παραγωγής.
Σε δεύτερη γραμμή παραγωγής στο Martorell θα κατασκευάζονται τα SEAT/Cupra Leon και Cupra Formentor.
Και σε τρίτη γραμμή παραγωγής πάλι στο Martorell θα κατασκευάζονται τα SEAT Ibiza, SEAT Arona και Audi A1.Οι μπαταρίες για τα Raval και ID.Polo θα κατασκευάζονται πάλι στη Βαρκελώνη από το άλλο εργοστάσιο της SEAT στη Zona Franca, όπου θα κατασκευάζεται και ο εγκέφαλος των μπαταριών.
Με τις νέες μπαταρίες θα έρθουν και υβριδικές εκδόσεις το 2027 για τα Ibiza Arona αλλά και νέα υβριδική τεχνολογία για το Leon το 2028.Πρώτα θα ξεκινήσει το Cupra Raval που θα παρουσιαστεί επίσημα 9 Απριλίου και θα ανοίξουν και οι παραγγελίες οπότε θα υπάρξουν και εκδόσεις γνωριμίας στα 210 άλογα και 226 άλογα, με τις παραδόσεις να προβλέπονται για το καλοκαίρι.
Σε σχέση με το ID.Polo, το Raval στοχεύει σε πιο νεανικό και σπορ προφίλ.
Το Raval θα έχει την πλατφόρμα MEB+, μπαταρίες τεχνολογίας LFP για τις βασικές εκδόσεις (και διαφορετικές για τις ειδικέ εκδόσεις), θα είναι προσθιοκίνητο με χαμηλωμένη κατά 50 mm σπορ ανάρτηση σε σχέση με το ID.Polo , πιο άμεσο τιμόνι-σινεμπλόκ-απόκριση γκαζιού, μπάκετ καθίσματα, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, αυτονομία 400-450 χλμ, όγκο αποσκευών 420 λίτρα, εσωτερικό ευρυχωρίας κατηγορίας Golf, και από διαστάσεις μήκος 4,05 μέτρα / πλάτος 1,78 μ / ύψος 1,52 μ / μεταξόνιο 2,6 μ .
Αναλόγως της έκδοσης από εξοπλισμό στο Raval θα είναι διαθέσιμη πανοραμική οροφή, εξωτερικές ηλεκτρικά ανακλινόμενες χειρολαβές θυρών, ζάντες αλουμινίου 18/19 ιντσών, adaptive cruise control, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού με λειτουργία μνήμης, θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα, αισθητήρες στάθμευσης εμπρός και πίσω, κάμερα οπισθοπορείας, επαγωγικός φορτιστής, θερμαινόμενο τιμόνι, πλοήγηση Travel Assist, ηχοσύστημα Sennheiser με 12 ηχεία, προβολείς Matrix LED, κάμερα 360 μοιρών, αυτόματη υποβοήθηση στάθμευσης, ατμοσφαιρικό φωτισμό και Dynamic Chassis Control.Για να κάνω μια μικρή ανακεφαλαίωση τί έχει γραφτεί δημοσίως μέχρι σήμερα.
-
Cupra Raval: Το αύριο παίρνει μορφή
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/cupra-raval-antistrofi-metrisi-gia-ti-nea-epochi/
-
έχει αποδείξει τον σπορ προσανατολισμό του.
Δεν λέει τπτ αυτό, σπορ είναι και το πάντελ και το ποδόσφαιρο και το call of duty.

-
-
-
-
Τι όμορφο αυτοκίνητο!
-
τα όχι
- χερούλια
- ηλίθια multimedia οθόνη vw
- diffuser (κιτς)
- 400V (γιατί δεν πάνε σε 800V ; 2030 και θα πουλάνε ακόμα 400V ; περίεργο.
- 225 για fwd οριακό, αλλά οκ
- ημιάκαμπτος
όλα τα άλλα ναι και θέλω τις ζάντες αυτές στο δικό μου, είναι τέλειες

-
Το Newsauto ταξίδεψε έως την Ισπανία για να σας μεταφέρει μία πρώτη γεύση από το νέο "άτακτο" παιδί της CUPRA. Το μικρό Raval φέρνει δυναμική σχεδίαση και σπορ χαρακτηριστικά, δίνοντας το σύνθημα ότι η ηλεκτροκίνηση μπορεί να προσφέρει και οδηγική ευχαρίστηση.
-
To AutoΤρίτη ήταν παρών στα επίσημα αποκαλυπτήρια του #CUPRA #Raval, που έγιναν στην Ισπανία. Το είδαμε από κοντά στην τελική μορφή του, μπήκαμε μέσα, μιλήσαμε με τους ανθρώπους που το εξέλιξαν και σας μεταφέρουμε τις πρώτες εντυπώσεις μέχρι την οδήγηση, που θα γίνει τον Μάιο.
-
The Raval is the smallest Cupra yet - though it gets the latest EV technology from the VW Group. There are competitive range figures as a result, but being a Cupra the Raval needs to be exciting too - has Cupra made a hot electric hatch to be reckoned with? Join Senior News Reporter Alastair Crooks to find out.
-
-
Η βασική έκδοση με την 52άρα μπαταρία, ακριβότερη από το Tesla Model 3!

-
Έχουν καλές τιμές/συμφωνίες leasing γενικά, οπότε θα κερδίζουν εκεί πόντους αλλά κι εμένα μου φαίνονται λίγο τραβηγμένες για ένα polo με άλλο skin.
-
@jousis said in Cupra Raval:
Έχουν καλές τιμές/συμφωνίες leasing γενικά, οπότε θα κερδίζουν εκεί πόντους αλλά κι εμένα μου φαίνονται λίγο τραβηγμένες για ένα polo με άλλο skin.
DOA είναι το αυτοκίνητο με αυτές τις τιμές.
-
37K για ένα μικρό ηλεκτρικό. Όσο ωραίο και να είναι..
-
@supergeorge said in Cupra Raval:
DOA είναι το αυτοκίνητο με αυτές τις τιμές.
premium πουλάνε και exclusivity, αλλιώς πας σε id.polo που (ελπίζω) θα έχει πιο νορμαλ τιμές.
Ίδιο αυτοκίνητο είναι έτσι κ αλλιώς.
Cupra Raval