-
@otso said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@w202-amg said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@lap said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Με τη γυναίκα ή μόνος; Εάν είσαι μόνος να αγχώνεσαι γενικώς και ειδικώς. Γιατί έρχεσαι Αθήνα;;; Τι σκοπούς έχεις;

Σε πειράζω φυσικά.

Άσε lap τον σοφερ κάνω να δώσει μάθημα θέλει...... Πού μόνος!!!! Δακτύλιος υπάρχει τρ?Ρε μ@@@@α φοιτητρια παντρευτηκες ;

Και περιμενεις να γερασετε μαζι ;

Φοιτήτρια λίγο μεγάλη. Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι ...γαμπρό αν έχεις ακουστά.
-
@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Επειδή έχω θέμα και προβληματίζομαι, δε βρήκα πόσες παραβάσεις βεβαιώθηκαν για ΛΗΓΜΕΝΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑ, φαρμακείο , γιλέκο φωσφοριζέ, κ.λπ. , ξέρει κανείς..??!!
Επίσης διάβασα, 334 κλήσεις για ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ, υποθέτω εκεί που θα είναι 30 το όριο , ίσως πιάστηκαν κάποιοι με 31-32, άντε 33 χλμ. , σαν τα χρόνια του Χριστού λέμε...!!!
Πόσοι άραγε από αυτούς τους 694 που τους αφαιρέθηκαν τα διπλώματα , θα περιμένουν να πάρουν πίσω το δίπλωμα για να ξαναοδηγήσουν..??!!
Πολύ θα ήθελα να το μάθω...!!!
Πάντως 694 στο τριήμερο μας πέφτουν 231 και κάτι την ημέρα, δεν είναι και άσχημα σε ένα μήνα μαζεύονται γύρω στα 7000 παρά κάτι διπλώματα...!!!
Με τέτοιους ρυθμούς , μπορεί και να το λύσουμε το κυκλοφοριακό στο λεκανοπέδιο, εκτός αν το ρίξουν όλοι στην παρανομία, που δεν το εύχομαι....!!!
Εγώ ακολουθώ τόσο πιστά τον νέο ΚΟΚ, που αρκετές φορές στα κόκκινα π.χ. που πολλοί τα βλέπουν ως πορτοκαλί λόγω αχρωματοψίας, ή εκεί που έχει όρια 30 και 50, κοντεύουν να με περάσουν από πάνω, εννοείται το μπινελίκι πάει σύννεφο, κω....γερε , στραβάδι, ερείπιο , κ.λπ....!!!
Έτσι μούρχεται να ξαναβγάλω το παπάκι μου...........
Που να δούλευαν κι οι κάμερες, πιστεύω ότι θα είχαμε SOLD OUT...!!!Ή θα περάσουν από πάνω ή θα στην πέσουν. Αυτό με τα 30 χιλιόμετρα είναι ότι πρέπει, αν ο άλλος έχει τις μαύρες του, να σε δει να πηγαίνεις με 30 και να είναι πίσω σου. Ευτυχώς που μάλλον τα 30 του κοντέρ είναι 20 στην πραγματικότητα, οπότε μπορείς να πας με 40 κοντερίσια. Εμένα στο κρυφό μενού που τα δείχνει ψηφιακά, πάντα ότι γράφει το κοντέρ, ψηφιακά είναι 10 χιλιόμετρα ποιο κάτω. Οπότε βάλε 40χλμ + 10% που στη χαρίζουν αν ισχύει ακόμα, ε θα το πας στα 44 χιλιόμετρα.
Κάτι είναι και αυτό....
Ξέχασα. Να βάλουμε ένα Ν πως είμαστε νέοι οδηγοί, ή κανένα αυτοκόλητο "Baby inside" μπας και τη γλυτώσουμε; -
@sarantism said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Επειδή έχω θέμα και προβληματίζομαι, δε βρήκα πόσες παραβάσεις βεβαιώθηκαν για ΛΗΓΜΕΝΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑ, φαρμακείο , γιλέκο φωσφοριζέ, κ.λπ. , ξέρει κανείς..??!!
Επίσης διάβασα, 334 κλήσεις για ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ, υποθέτω εκεί που θα είναι 30 το όριο , ίσως πιάστηκαν κάποιοι με 31-32, άντε 33 χλμ. , σαν τα χρόνια του Χριστού λέμε...!!!
Πόσοι άραγε από αυτούς τους 694 που τους αφαιρέθηκαν τα διπλώματα , θα περιμένουν να πάρουν πίσω το δίπλωμα για να ξαναοδηγήσουν..??!!
Πολύ θα ήθελα να το μάθω...!!!
Πάντως 694 στο τριήμερο μας πέφτουν 231 και κάτι την ημέρα, δεν είναι και άσχημα σε ένα μήνα μαζεύονται γύρω στα 7000 παρά κάτι διπλώματα...!!!
Με τέτοιους ρυθμούς , μπορεί και να το λύσουμε το κυκλοφοριακό στο λεκανοπέδιο, εκτός αν το ρίξουν όλοι στην παρανομία, που δεν το εύχομαι....!!!
Εγώ ακολουθώ τόσο πιστά τον νέο ΚΟΚ, που αρκετές φορές στα κόκκινα π.χ. που πολλοί τα βλέπουν ως πορτοκαλί λόγω αχρωματοψίας, ή εκεί που έχει όρια 30 και 50, κοντεύουν να με περάσουν από πάνω, εννοείται το μπινελίκι πάει σύννεφο, κω....γερε , στραβάδι, ερείπιο , κ.λπ....!!!
Έτσι μούρχεται να ξαναβγάλω το παπάκι μου...........
Που να δούλευαν κι οι κάμερες, πιστεύω ότι θα είχαμε SOLD OUT...!!!Ή θα περάσουν από πάνω ή θα στην πέσουν. Αυτό με τα 30 χιλιόμετρα είναι ότι πρέπει, αν ο άλλος έχει τις μαύρες του, να σε δει να πηγαίνεις με 30 και να είναι πίσω σου. Ευτυχώς που μάλλον τα 30 του κοντέρ είναι 20 στην πραγματικότητα, οπότε μπορείς να πας με 40 κοντερίσια. Εμένα στο κρυφό μενού που τα δείχνει ψηφιακά, πάντα ότι γράφει το κοντέρ, ψηφιακά είναι 10 χιλιόμετρα ποιο κάτω. Οπότε βάλε 40χλμ + 10% που στη χαρίζουν αν ισχύει ακόμα, ε θα το πας στα 44 χιλιόμετρα.
Κάτι είναι και αυτό....
Ξέχασα. Να βάλουμε ένα Ν πως είμαστε νέοι οδηγοί, ή κανένα αυτοκόλητο "Baby inside" μπας και τη γλυτώσουμε;Δε χάνουν όλα τα κοντέρ τόσο πολύ, το δικό μου στα 30 πραγματικά, δείχνει 32-33 το πολύ, το βλέπω στο gps.
Το 10% επίσης που αναφέρεις , οι εκπτώσεις πάει τελείωσαν...!!!
Αυτά μόνο στο Σκλαβενίτη και τον Μασούτη πλέον...!!!
Στο μόνο που συμφωνώ και επαυξάνω, είναι ένα μεγάλο Ν αλλά και σε αυτό προσοχή, θα πρέπει να δικαιολογείς αυτό το Ν, όχι μόνο ξεκάρφωμα , πες π.χ. αν σε σταματήσουν ότι το παίρνει η αδερφή σου, που οδηγάει μία φορά στα 5 χρόνια...!!!
Εγώ λέω να το βάλω πάντως......να ησυχάσω από τα μπινελίκια και τις μούντζες...!!! -
Ψεύτικες κλήσεις ταχύτητας – Αυτό είναι το SMS που στέλνουν στους οδηγούς
-
Λίγοι γνωρίζουν τη διαφορά ανάμεσα σε αυτές τις πινακίδες – Τι σημαίνουν και ποια τα πρόστιμα
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/xristika-symvoules/diafora-pinakides-ti-simainoyn-prostima/
-
Και βέβαια το παράδειγμα στη φωτογραφία είναι λάθος. Δεν μπορείς να έρχεσαι από αυτό τον μονόδρομο, εκτός αν έχεις αμφίβιο όχημα...
Κάποιος πρέπει να μάθει σε αυτούς που τοποθετούν τις πινακίδες τον ΚΟΚ. -
Η Νο1 παράβαση των οδηγών στην Αττική τον Ιανουάριο
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/ellada/i-no1-paravasi-ton-odigon-stin-attiki-ton-ianoyario/
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.