Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3
    • 1
    • 2
    • 568
    • 569
    • 570
    • 571
    • 572
    • 576
    • 577
    • 570 / 577
    Αντίλογος
    88
    11527
    198186
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • W
      wantone @w202-amg last edited by

This post is deleted!
      1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • A
        andya3 last edited by

Δικαίως οι δάσκαλοι, καθηγητές κλπ ζητούν καλύτερες αποδοχές.

Αναρωτιέμαι πάντως πόσοι από τους συμπάσχοντες θα ήταν διατεθειμένοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να πληρώσουν παραπάνω φορολογία για να αυξηθούν οι μισθοί τους. Ή αν απλώς αναμένουν να "πληρώσουν κάποιοι άλλοι".

Ουίνστον Τσόρτσιλ: Υπάρχουν μόνο δύο μέρη στα οποία θα “δουλέψει” ο σοσιαλισμός: στον παράδεισο, όπου δεν είναι απαραίτητος και στην κόλαση, όπου ήδη τον έχουν.

• L
          lap last edited by lap

Οι ‘’κάποιοι άλλοι’’ ας πληρώσουν πρώτα όσα τους αναλογούν, και να μη φοροδιαφεύγουν στην πλάτη των υπολοίπων και δη ασύστολα και έπειτα τα βρίσκουμε.

Ενα μικρό ποσοστό της φοροδιαφυγής των ηλεκτρολόγων και των υδραυλικών επιφέρει δυνατότητα για διπλασιασμό του μισθού όλων των λειτουργών του ελληνικού κράτους χωρίς να αυξηθούν οι συντελεστές της φορολογίας.

Οπότε μπορούν και να επανδρώσουν την περιφέρεια και όλες τις ακριτικές περιοχές της χώρας με άνεση και υψηλό ηθικό.

Οι δαπάνες της χώρας μας είναι κοινός παρανομαστής. Με τον αριθμητή δεν τα βρίσκουμε.

Δες το και πατριωτικά.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

O 1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • L
            lap last edited by lap

Αντυ, φόροι εισφορές και κάποια πάγια έξοδα για να βγει η εργασία (τα οποία δεν αναγνωρίζονται) υπολογίζω γύρω στο 53-55% των μικτών μου.

Εσυ;

Ξέρεις τι ωραία VW που θα αγόραζα με αυτά;;;; Κάτω από golf R δεν θα έπεφτα…οκ έστω μεταχειρισμένο

Τώρα έχω κουβαδάκι και με ειρωνεύονται οι πετυχημένοι.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

W A 2 Replies Last reply Reply Quote 1
            • W
              w202-amg @lap last edited by

@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

Αντυ, φόροι εισφορές και κάποια πάγια έξοδα για να βγει η εργασία υπολογίζω άνω του 53-55% των μικτών μου.

Εσυ;

Στο εξωτερικό ισχύει ότι στη φορολογική δήλωση εκπίπτουν και προσωπικά έξοδα? Ας πούμε ενοίκια λογαριασμοί κτλ?
              Εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι, βγάζουν δημοσιεύματα για τον κάθε κλάδο τι δηλώνει στις φορολογικές.
              (Οι ζωοτροφές στα ύψη!)
              Ενώ υπάρχει η τεκμαρτή φορολόγηση για ποιον λόγο συνεχίζουν να δηλώνουν 4-5-6-8κ?! Ένας φίλος μου που ενώ ήθελε δάνειο με το πρόγραμμα σπίτι μου και δεν του έδιναν( το πήρε τλκ) ,τον έπιανε το τεκμαρτό δεν δήλωνε τίποτα. Του λέω ρε αδερφέ δήλωσε έστω το τεκμαρτό για να μετρήσει...... Οχιιιι θα βγάλει φπα.....
              Ουσιαστικά με όλο αυτό την πάτησαν κάποιοι που όντως δεν έβγαζαν ( ξέρω τέτοια μαγαζιά με ανθρώπους κοντά στη σύνταξη) και πέτυχαν να κόψουν τα επιδόματα και αύξηση εσόδων λόγω τεκμαρτού.

Γενικά δεν θα ήταν πιο λογικό να φορολογηθεις με το σκεπτικό έσοδα -εξοδα( κάθε έξοδο που έκανες)= πραγματικα κέρδη στην άκρη? Έτσι η χοντρή φοροδιαφυγή θα εξαφανίζονταν όλοι θα θέλαμε κάρτα ή απόδειξη

L W 2 Replies Last reply Reply Quote 3
              • L
                lap @w202-amg last edited by lap

@w202-amg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

Αντυ, φόροι εισφορές και κάποια πάγια έξοδα για να βγει η εργασία υπολογίζω άνω του 53-55% των μικτών μου.

Εσυ;

Στο εξωτερικό ισχύει ότι στη φορολογική δήλωση εκπίπτουν και προσωπικά έξοδα? Ας πούμε ενοίκια λογαριασμοί κτλ?
                Εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι, βγάζουν δημοσιεύματα για τον κάθε κλάδο τι δηλώνει στις φορολογικές.
                (Οι ζωοτροφές στα ύψη!)
                Ενώ υπάρχει η τεκμαρτή φορολόγηση για ποιον λόγο συνεχίζουν να δηλώνουν 4-5-6-8κ?! Ένας φίλος μου που ενώ ήθελε δάνειο με το πρόγραμμα σπίτι μου και δεν του έδιναν( το πήρε τλκ) ,τον έπιανε το τεκμαρτό δεν δήλωνε τίποτα. Του λέω ρε αδερφέ δήλωσε έστω το τεκμαρτό για να μετρήσει...... Οχιιιι θα βγάλει φπα.....
                Ουσιαστικά με όλο αυτό την πάτησαν κάποιοι που όντως δεν έβγαζαν ( ξέρω τέτοια μαγαζιά με ανθρώπους κοντά στη σύνταξη) και πέτυχαν να κόψουν τα επιδόματα και αύξηση εσόδων λόγω τεκμαρτού.

Γενικά δεν θα ήταν πιο λογικό να φορολογηθεις με το σκεπτικό έσοδα -εξοδα( κάθε έξοδο που έκανες)= πραγματικα κέρδη στην άκρη? Έτσι η χοντρή φοροδιαφυγή θα εξαφανίζονταν όλοι θα θέλαμε κάρτα ή απόδειξη

Ε ναι ρε τι νομίζεις….. Γιατί όλοι λούφαξαν με το τεκμαρτό και κανείς δεν κουνιέται;;; Διότι τους συμφέρει.

Βλέπεις παραδοσιακοί δεξιοί φοροφυγάδες να μη λένε κουβέντα για τον άδικο φόρο του τεκμαρτού εισοδήματος

Και λιγότερο ΦΠΑ όπως σωστά λες και 12-14Κ ως τεκμαρτό. Και βγαίνουν πολλοί εξ αυτών με αυτοκίνητα άνω των 20Κ και σπίτια. (Ενοίκια, αγορές κτλ)

Εξαιρώ αρκετούς που πράγματι υποφέρουν με το τεκμαρτό.

Το Ηλεκτρονικό χρήμα θα μας σώσει. Εκει θα φανεί όλη η αλήθεια.

Οποιος δεν φοβάται δεν έχει λόγο να ανησυχεί

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• A
                  andya3 @lap last edited by

Αντυ, φόροι εισφορές και κάποια πάγια έξοδα για να βγει η εργασία (τα οποία δεν αναγνωρίζονται) υπολογίζω γύρω στο 53-55% των μικτών μου.

Εσυ;

Ξέρεις τι ωραία VW που θα αγόραζα με αυτά;;;; Κάτω από golf R δεν θα έπεφτα…οκ έστω μεταχειρισμένο

Τώρα έχω κουβαδάκι και με ειρωνεύονται οι πετυχημένοι.

Τα γνωστά καραγκιοζιλίκια σου με τις επί προσωπικού κρίσεις για ανθρώπους που δεν ξέρεις τα αντιπαρέρχομαι μεν, για να γίνει διάλογος. Αλλά δεν θα αφήσω ασχολίαστα.

Είναι κοινό χαρακηριστικό των υποστηρικτών της σοσιαλιστικής και αριστερής ιδεολογίας οι προσωπικές επιθέσεις και η σπίλωση των άλλων. Δεν μπορείς να ξεφύγεις από τον κανόνα λοιπόν.

Όσον αφορά τα θέματα παιδείας, σε ενημερώνω πάντως ότι χρυσοπληρώνω ήδη την ανεπίσημη (?) κρατική παραπαιδεία και τους ωφελούμενους απ' αυτή συμπαθή τάξη των εκπαιδευτικών με ποσά που μάλλον ξεπερνούν τις μηνιαίες αποδοχές σου.

Εσύ τι συνεισφορά έχεις στο θέμα? Πέρα από την τζάμπα κριτική.

Ουίνστον Τσόρτσιλ: Υπάρχουν μόνο δύο μέρη στα οποία θα “δουλέψει” ο σοσιαλισμός: στον παράδεισο, όπου δεν είναι απαραίτητος και στην κόλαση, όπου ήδη τον έχουν.

• L
                    lap last edited by lap

Εγώ σε ρωτώ το απλό. Κόβεις το 100% όσων εισπράττεις, είσαι χοντρικά στα ίδια ποσοστά καθαρών με μικτών;;;;;

Το πόσα βγάζεις δεν με ενδιαφέρει ούτε το πόσα δίνεις στην παραπαιδεία, η οποία είναι αποτέλεσμα του υποστελεχωμένου δημοσίου συστήματος λόγω της τεράστιας παραοικονομίας που δεσμεύει κονδύλια.

Οπως και στην υγεία, όπου για παράδειγμα άκουγα στους ράδιο αρβύλα πως ένα επαρχιακό νοσοκομείο έχει καλύψει τα 2/5 των αναγκαίων οργανικών του θέσεων.

Τι υγεία και περίθαλψη να σου προσφέρει σε εσένα και στους κατοίκους της περιοχής αυτό το δημόσιο νοσοκομείο ως κτήριο χωρίς το απαιτούμενο προσωπικό;

Γενικότερα σου αρέσουν τα ‘’παρα’’; Παραοικονομία, παραπαιδεία, παραυγεια, παρά τέταρτο;;;;🤔

Σε παλαιότερες συζητήσεις υπεραμύνθηκες των φοροφυγάδων και μάλιστα με πάθος….απο εκεί είναι το έρεισμα και όχι από τα σοσιαλιστικά βιβλία, που ίσως δεν έχεις διαβάσει ποτέ σου.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• R
                      red_monster @realzeus last edited by

@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

@red_monster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

Τους λένε ως αντιπρόταση να φτιάξουν κατοικίες για τους λειτουργούς του κράτους στην περιφέρεια και στα νησιά, και αντί να πουν πως αυτή η ‘’σοσιαλιστικού τύπου’’ πολιτική είναι όντως η λογική λύση στο πρόβλημα των καιρών μας …..λένε πως το τζάμπα πέθανε.

Στον δάσκαλο που του δίνουν 800-900 ευρώ/μηνα.

Δηλαδή ούτε αύξηση του κάνουν, ούτε σπίτι του παρέχουν.

Μετά αναρωτιούνται γιατί δεν καλύπτονται οι θέσεις στα νησιά και στην περιφέρεια.

Ξεφτιλίκια

Μια πρώην σύντροφός, επί πολλά χρόνια επιτηδευματίας με δικό της μαγαζί, κι ενώ είχε ήδη πτυχίο μαιευτικής, αποφάσισε να κάνει μεταπτυχιακό, μετά να πάει ΑΣΠΑΙΤΕ, και μετά μέσω ΑΣΕΠ διορίστηκε καθηγήτρια σε ΕΠΑΛ. Έφυγε από Θεσσαλονίκη για να πάει καθηγήτρια στη Ζάκυνθο, με 950 Ευρώ το μήνα. Τον πρώτο καιρό έστελνα βοήθεια για το νοίκι, τόσο πολύ καλο-περνάνε οι «χαραμοφάηδες» ΔΥ... Για αυτό όταν ακούω τέτοια πράγματα για τους Δημοσίους Υπαλλήλους πραγματικά εξοργίζομαι! Όχι επειδή ήμουν κι εγώ Λειτουργός του Κράτους (είμαι από τους τυχερούς που το έκανα επειδή το ήθελα, όχι επειδή είχα ανάγκη) αλλά επειδή είδα πόσοι συνάδελφοι τα έβγαζαν τσίμα-πόστα, όπως επίσης το είδα με φίλους, σχέσεις. και γνωστούς.

Αυτή είναι η Δεξιά ιδεολογία. Όποιος έχει λεφτά και περνάει καλά να τα διατηρήσει και να τα αυγατίσει, Οι πτωχοί να ψωφήσουν. Απλά και ξεκάθαρα πράγματα.

Αυτή είναι γενική ιδεολογία. Υπάρχουν αριστεροί και δεξιοί με ασφυκτικά γεμάτες τσέπες που δεν δίνουν δεκάρα για κανένα ! Νισάφι πχια !

Έχεις ακούσει πολλούς ανθρώπους Αριστερής ιδεολογίας να λένε ότι ο «τζάμπας πέθανε» (με άλλα λόγια ότι δεν μας νοιάζει πως θα ζήσει ο κάθε δασκαλάκος);

Έχω δει ασύλληπτα αδίστακτους και από τις δύο μεριές, οπότε ας αφήσουμε τα "ηθικά πλεονεκτήματα" για άλλες εποχές που ο κόσμος έτρωγε κουτόχορτο με την ανατροπή !

Δεν είναι θέμα ηθικού πλεονεκτήματος. Είναι το απλούστατο θέμα ότι η Αριστερή ιδεολογία είναι συγκεκριμένη και ορίζει ορισμένες προτεραιότητες, όπως στήριξη στους αδυνάμους και δωρεάν δημόσια υγεία, παιδεία κλπ. Αυτό δεν είναι θέμα προσωπικής ηθικής, αλλά προγραμματισμού, μέσω κεντρικού σχεδιασμού. Όποιος δεν συμφωνεί με κάτι τέτοιο τίθεται αυτομάτως εκτός σοσιαλιστικού ιδεώδους.

Πιστεύεις και στον Αγιο Βασίλη ?
                      Να σου θυμίσω ότι ο Κούγιας, ο Τράγκας, ο Κόκκαλης και η κληρονόμος της δυναστείας που έχει κάνει ρεσάλτο στο Ελληνικό δηλώνουν ή δήλωναν αριστεροί !
                      Νισάφι !

Μου αναφέρεις τα μεγαλύτερα ξεράσματα.
                      Μπορώ να σου αναφέρω δεκάδες αγωνιστές που εκτελέστηκαν για να μην προδώσουν τα ιδεώδη τους.

Το μαο και το σταλιν ;
                      Επανερχόμαστε στο αρχικό, το «ηθικό πλεονέκτημα» που συνεχίζεις να επικαλείσαι είναι παραμύθι για μικρά παιδιά !

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                      • W
                        wantone @w202-amg last edited by

@w202-amg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

Εσυ;

στην Γερμανία νομίζω εκπίπτουν έξοδα που κανείς για το σπίτι αλλά δεν ξέρω αν μόνο αν είναι δικό σου η αν το νοικιάζεις.

στις περισσότερες χώρες πάντως αν είσαι μισθωτός δεν εκπιπτει τίποτα αν είσαι με μπλοκάκι εκπίπτει ένα μέρος των εξόδων του σπιτιού όσο είναι το γραφείο σου

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                        • L
                          lap last edited by lap

Βάζω και τον εαυτό μου μέσα που θεωρώ ότι τηρώ τους κανόνες διότι μουαρέσουν οι κανόνες. Αλλά σίγουρα κάνω πολλά λάθη.

Δείτε τι έγινε σε 4 ημέρες σε δύο δρόμους. 100.000 παραβάτες.

100.000 σε 4 ημέρες….. 😰

Αν τους ρωτήσεις όλοι θα πουν πως δεν κάνουν παραβάσεις. Πως αυτοί είναι οι σωστοί και φταίνε οι υπόλοιποι έλληνες οδηγοί.

Φανταστείτε τι θα γίνει με το ηλεκτρονικό χρήμα σε όλη τη χώρα.

Υπερεσοδα δεκάδων δισεκατομμύριων κάθε τρίμηνο. Πριν κλείσει το λογιστικό έτος θα έχουμε έκτακτες μειωσεις του ΦΠΑ και των ΕΦΚ.
                          Σε δύο έτη ξεχρεώσαμε.

Προφανώς έχοντας αυτό ως δεδομένο οι επόμενοι προϋπολογισμοί θα ρίξουν τους φόρους κατά πολύ, διότι το να έχεις δημόσια υπερεσοδα και παλι σημαίνει κακός υπολογισμός και σχεδιασμός. Σκοπός είναι μια ισορροπία.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

piliourits 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                          • piliourits
                            piliourits @lap last edited by

Βάζω και τον εαυτό μου μέσα που θεωρώ ότι τηρώ τους κανόνες διότι μουαρέσουν οι κανόνες. Αλλά σίγουρα κάνω πολλά λάθη.

Δείτε τι έγινε σε 4 ημέρες σε δύο δρόμους. 100.000 παραβάτες.

100.000 σε 4 ημέρες….. 😰

Αν τους ρωτήσεις όλοι θα πουν πως δεν κάνουν παραβάσεις. Πως αυτοί είναι οι σωστοί και φταίνε οι υπόλοιποι έλληνες οδηγοί.

Φανταστείτε τι θα γίνει με το ηλεκτρονικό χρήμα σε όλη τη χώρα.

Υπερεσοδα δεκάδων δισεκατομμύριων κάθε τρίμηνο. Πριν κλείσει το λογιστικό έτος θα έχουμε έκτακτες μειωσεις του ΦΠΑ και των ΕΦΚ.
                            Σε δύο έτη ξεχρεώσαμε.

Προφανώς έχοντας αυτό ως δεδομένο οι επόμενοι προϋπολογισμοί θα ρίξουν τους φόρους κατά πολύ, διότι το να έχεις δημόσια υπερεσοδα και παλι σημαίνει κακός υπολογισμός και σχεδιασμός. Σκοπός είναι μια ισορροπία.

Από ποιους ακριβώς θα προέλθουν τα υπερεσοδα Λαπ;
                            Περίπου 10 χρόνια με υπερεσοδα κάθε χρόνο διανύουμε...

Επιτελικό Κράτος Κυβέρνησης Αρίστων που Ηγείται της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                            • L
                              lap last edited by lap

Από τις δεκάδες δις συναλλαγές κάθε τρίμηνο που δεν αποδίδουν τους φόρους που θα μπορούσαν να καλύψουν όλες τις ανάγκες μας κατά πολλές φορές.

Φοροδιαφευγουν και εταιρίες, καμία αντίρρηση σε αυτό.

Το θέμα είναι πως όντας ένοχοι οι περισσότεροι ψηφοφόροι ανέχονται την ενοχή και των εταιριών και έτσι διαιωνίζεται η μιζέρια μας επί δεκαετίες.

Όταν ξέρεις πως εσύ είσαι τυπικός δεν ανέχεσαι τον κάθε καραγκιόζη πολιτικό να καλύπτει φοροφυγαφες επιχειρηματίες, δεν ψηφίζεις τα λαμόγια

Όταν δεν....λες ένα ....έλα μωρέ...

Πως το έλεγε μια παροιμία
                              Κορακας καρακου βγάζουν τα μάτια τους

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

W 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                              • W
                                w202-amg @lap last edited by

Από τις δεκάδες δις συναλλαγές κάθε τρίμηνο που δεν αποδίδουν τους φόρους που θα μπορούσαν να καλύψουν όλες τις ανάγκες μας κατά πολλές φορές.

Φοροδιαφευγουν και εταιρίες, καμία αντίρρηση σε αυτό.

Το θέμα είναι πως όντας ένοχοι οι περισσότεροι ψηφοφόροι ανέχονται την ενοχή και των εταιριών και έτσι διαιωνίζεται η μιζέρια μας επί δεκαετίες.

Γνωστός δημοσιογράφος μέσω εταιρείας φυσικά χρωστάει στον ΕΦΚΑ μόνο 16-17 εκ ευρώ..... Οι άλλοι στρατηγικοί επενδυτές.....
                                Η απορία η δική μου είναι η εξής, αν σαν χώρα λειτουργούσαμε με τον μο των υπολοίπων κρατών και αποφευγαμε θαλασσοδανεια , τρελό ιδιωτικό χρέος, είχαμε νορμάλ διαφθορά, δεν κάναμε ανακεφαλαίοποιησεις τραπεζών psi και οποιαδήποτε άλλη έντονα θλιβερή ιστορία, το ΑΕΠ σήμερα που θα είχε φτάσει?!?!?!
                                Παράδεισος θα ήταν η χώρα μας....

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                • piliourits
                                  piliourits last edited by piliourits

Μπορείς να μας πεις, αν γνωρίζεις, τα ποσά που αποδίδουν απ' τη φορολόγηση τους τα ελληνικά μπλου τσιπς;
                                  Τράπεζες, Ενέργεια, υπερκερδοφόρες κατασκευαστικες και εμπορικές, διαχειριστές δημοσίων έργων κλπ ;
                                  Οι μισθωτοί και επαγγελματίες που βγάζουν χοντρικά μέχρι καμιά 50αρια χιλιάρικα ή εκεί γύρω, δεν θα έπρεπε να πληρώνουν ούτε 1€ φόρο.
                                  Ούτε να τους απομυζούν με έμμεσους φόρους και πανωπροίκια στους φόρους, μετά την αρχική τους φορολόγηση εισοδήματος. Ούτε καν ΦΠΑ δεν θα έπρεπε να αποδίδουν, το οποίο όταν ξεπερνά το 10% σε οικονομίες σαν τη δική μας, είναι απλά κλεψιά.
                                  Το πρόβλημα είναι να αποδώσουν αυτά που τους αναλογούν οι υπερπλουσιοι οργανισμοί και πρόσωπα που επωφελούνται, όχι πως να φακελωθουν μέχρις εξόντωσης οι πλεμπαίοι, ακόμη κι αυτοί που «φοράνε» μάρκες και έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους, όπως οι νεοέλληνες δεξιοί πλεμπαίοι.

Επιτελικό Κράτος Κυβέρνησης Αρίστων που Ηγείται της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

L 1 Reply Last reply Reply Quote 3
                                  • L
                                    lap last edited by lap

Θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα δημοσίευμα μόλις είχε έρθει η τρόικα στην Ελλάδα. Οκ ήταν λιγάκι προπαγανδιστικό αλλά έδειχνε την τάση.

Σύμφωνα με μέσους υπολογισμούς τα μη εισπρακτέα έσοδα από φόρους των γιατρών των Αθηνών και δη του κέντρου, εάν θυμάμαι καλά, ισοδυναμούσαν με όλον τον ενφια της χώρας…….

Μουχαχαχαχαχα

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• L
                                      lap @piliourits last edited by lap

@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

Μπορείς να μας πεις, αν γνωρίζεις, τα ποσά που αποδίδουν απ' τη φορολόγηση τους τα ελληνικά μπλου τσιπς;
                                      Τράπεζες, Ενέργεια, υπερκερδοφόρες κατασκευαστικες και εμπορικές, διαχειριστές δημοσίων έργων κλπ ;
                                      Οι μισθωτοί και επαγγελματίες που βγάζουν χοντρικά μέχρι καμιά 50αρια χιλιάρικα ή εκεί γύρω, δεν θα έπρεπε να πληρώνουν ούτε 1€ φόρο.
                                      Ούτε να τους απομυζούν με έμμεσους φόρους και πανωπροίκια στους φόρους, μετά την αρχική τους φορολόγηση εισοδήματος. Ούτε καν ΦΠΑ δεν θα έπρεπε να αποδίδουν, το οποίο όταν ξεπερνά το 10% σε οικονομίες σαν τη δική μας, είναι απλά κλεψιά.
                                      Το πρόβλημα είναι να αποδώσουν αυτά που τους αναλογούν οι υπερπλουσιοι οργανισμοί και πρόσωπα που επωφελούνται, όχι πως να φακελωθουν μέχρις εξόντωσης οι πλεμπαίοι, ακόμη κι αυτοί που «φοράνε» μάρκες και έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους, όπως οι νεοέλληνες δεξιοί πλεμπαίοι.

Μαζί σου αλλά δεν φτάνουν. Τα έσοδα από την έμμεση φορολόγηση της κατανάλωσης είναι στην ουσία ο στυλοβάτης της οικονομίας μας.

Δηλαδή το να μη τα δηλώνουν οι γιατροί αυτοι, που αγόραζαν και αμαξάρες και σκαφαρες κάνοντας κορυαζιερες με κορίτσα, οδηγουσε μετά την πτώχευσεη τον παππού στο βουνό σε ένα χωριό να φορογηθει με τον ενφια για το σπιτάκι που έχει από τους προγόνους του

Να πούμε για τους φαρμακοποιούς και τις συνταγογραφήσεις μαζί με τους γιατρούς;;;;

Πάρτυ έκαναν κάποιοι έλληνες στην πλάτη όλων των υπολοίπων καθώς και των επόμενων γενεών. Αυτοί θεωρούνται λαός και όχι μεγάλες επιχειρήσεις

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

W 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                      • W
                                        w202-amg @lap last edited by w202-amg

@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

Μαζί σου αλλά δεν φτάνουν. Τα έσοδα από την έμμεση φορολόγησης της κατανάλωσης είναι στην ουσία ο στυλοβάτης της οικονομίας μας.

Δηλαδή το αν μη τα δηλώνουν οι γιατροί αυτοι, που αγόραζαν και αμαξάρες και σκαφαφες, ο παππούς στο βουνό σε ένα χωριό επιφορτίστηκε με τον ενφια για το σπιτάκι που έχει από τους προγόνους του

Ρε συ λαό νομίζω το ξανασυζητησαμε, αν δεν είχαμε εμπορικό έλλειμμα και το αγαθό που αγόρασε ο γιατρός ήταν made in Greece η οικονομία δεν θα ήταν ΠΟΛΥ πιο ανθεκτική σ αυτό?! Στην περιοχή μου ήταν πολλοί απασχολούμενοι με τον τουρισμό στη λίστα Λαγκάρντ. Αυτοί όλα τα χρήματα τα είχαν Ελβετία και με το δημοψήφισμα παρακαλούσαν για δραχμή. Σε αυτές τις περιπτώσεις μας τελείωσαν την οικονομία πιστεύω.
                                        Βέβαια η νομοθεσία νομίζω είναι πολύ σκληρή πλέον με αρχή τον Γαβαλά? Αν θυμάμαι?
                                        Με 3 πλασια φαρμακευτική δαπάνη εν τώ μεταξύ..... Ταξίδια, τηλεοράσεις κοκ. Τα πληρώνουμε....... Οι παλιοί φωνάζοντας οι νέοι με σκυμμένο το κεφάλι ελπίζοντας να γλυτώσουμε κάποτε το rebate. Αν το πεις σε κανέναν παίζει προκειμένου να μην πάθει εγκεφαλικό από τα νεύρα,να σε τραβήξει μπουνιά.

Για να ελαφρύνει η κατάσταση( ενδεικτικό όμως):
                                        Πελάτισσα καλοκαιρινή( περαστική) από Αθήνα.....
                                        -εχω μια συνταγή εδώ ...

• ναι το έχουμε
                                        • όχι όχι μην το εκτελείς
                                        • δεν το θέλετε?
                                        • όχι έχω, δεν γίνεται να μην το πάρω και να μου δώσετε αυτή τη κρέμα προσώπου?
                                        • πως να γίνει αυτό? Δεν περνάει πως θα πληρωθώ?
                                        • Ε τώρα δεν γίνεται? Παλιά το κάνανε.... Δεν μπορείτε?
                                        • αυτά κόπηκαν πριν 15 χρόνια.... ( Μας @@@@ ακόμα όμως....)
                                          Πάει δεν πήρε και την κρέμα,δεν πήρε ούτε το φάρμακο , έμεινα με το ..... φάρμακο ανά χείρας.
                                          Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς θα ήταν αν είχατε γεννηθεί μια 20 ετια πρίν?
                                        • L
                                          lap last edited by lap

Ο Γαβαλάς είναι πιο ρσενικος από τους μισούς επιχειρηματίες της χώρας.

Άσε….

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• L
                                            lap last edited by lap

Εντωμεταξύ άκουσα τον Βελόπουλο να λέει πως η βουλευτρια που είπε την φράση της ημέρας, είναι κληρονόμος πολλών ακινήτων εργολάβου σε κάποια λέει δημόσια έργα.

Δεν ξέρω εάν αληθεύει

Εάν είναι αλήθεια, εδώ το ‘χω το σχόλιο αλλά θα παραμείνω σοβαρός .😂 😷

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 568
                                            • 569
                                            • 570
                                            • 571
                                            • 572
                                            • 576