-
Με τον πόνο μας παίζεις;;;
Άντε να αγοράσεις και να καλύψεις 3.3 λίτρα αμάξι...
-
Θα συμφωνήσω εξαιρετικό το Mazda αλλά προσωπικά εγώ θα πήγαινα διότι δεν χρειάζομαι SUV στην Mercedes E 220d.Επίσης εξαιρετική κατανάλωση πιο χαμηλή από του Mazda, καλύτερο περπάτημα.Και εξηγούμε επείδη μένουμε στην Ελλάδα χτυπάει άσχημα το 3.3 λίτρα.Αυτός είναι ο ποιο σοβαρός λόγος για μένα θέλω να είμαι ήσυχος στο κράτος που ζούμε, επίσης για την τιμές είναι 3.5-4 χιλιάρικα ποιο ακριβό το Mercedes θα μπορούσα να κάνω λίγο υπομονή και να το πάρω.Βέβαια αυτή είναι η δική μου γνώμη.Εξαιρετικά και το Mazda και το Mercedes.
-
@axel12p said in Mazda CX-60:
Με τον πόνο μας παίζεις;;;
Άντε να αγοράσεις και να καλύψεις 3.3 λίτρα αμάξι...
¨Ολοι μπορούν πλέον να καλύψουν τα συγκεκριμένα 3,3 λίτρα αφού οι επιβαρύνσεις έχουν σχέση με τους ρύπους
-
@nkoasidis said in Mazda CX-60:
Θα συμφωνήσω εξαιρετικό το Mazda αλλά προσωπικά εγώ θα πήγαινα διότι δεν χρειάζομαι SUV στην Mercedes E 220d.Επίσης εξαιρετική κατανάλωση πιο χαμηλή από του Mazda, καλύτερο περπάτημα.Και εξηγούμε επείδη μένουμε στην Ελλάδα χτυπάει άσχημα το 3.3 λίτρα.Αυτός είναι ο ποιο σοβαρός λόγος για μένα θέλω να είμαι ήσυχος στο κράτος που ζούμε, επίσης για την τιμές είναι 3.5-4 χιλιάρικα ποιο ακριβό το Mercedes θα μπορούσα να κάνω λίγο υπομονή και να το πάρω.Βέβαια αυτή είναι η δική μου γνώμη.Εξαιρετικά και το Mazda και το Mercedes.
Εξαιρετική η Ε αλλά ήθελα SUV. Αν πήγαινα σε Γερμανό έπρεπε να υπολογίσω + 30.000 ευρώ. Τα κυβικά δεν είναι απαγορευτικά πλέον αφού οι φόροι επιβάλλονται πλέον βάσει ρύπων
-
Ασφάλειες;
Επίσης, εμπιστεύεσαι τόσο πολύ το Ελληνικό φορολογικό σύστημα;
Πόσοι από αυτούς που είχαν πάρει αυτοκίνητα άνω των δύο λίτρων είδαν την αξία των αυτοκινήτων τους να μηδενίζεται πρακτικά και αρκετοί αναγκάστηκαν να καταθέσουν πινακίδες;
Και δε μιλάμε μόνο για ακριβά αυτοκίνητα. Είχε ο άλλος Fiesta ST και αναγκάστηκε να καταθέσει πινακίδες γιατί η φορολογία είχε πάει στα ύψη. Ή κάτι υπέροχα Mazda CX-7 με τον 2.3 κινητήρα. Που να πας στα 3300 κυβικά. Τι θα το κάνεις αν ξανά αλλάξει ο νόμος; -
Ασφάλειες;
Επίσης, εμπιστεύεσαι τόσο πολύ το Ελληνικό φορολογικό σύστημα;
Πόσοι από αυτούς που είχαν πάρει αυτοκίνητα άνω των δύο λίτρων είδαν την αξία των αυτοκινήτων τους να μηδενίζεται πρακτικά και αρκετοί αναγκάστηκαν να καταθέσουν πινακίδες;
Και δε μιλάμε μόνο για ακριβά αυτοκίνητα. Είχε ο άλλος Fiesta ST και αναγκάστηκε να καταθέσει πινακίδες γιατί η φορολογία είχε πάει στα ύψη. Ή κάτι υπέροχα Mazda CX-7 με τον 2.3 κινητήρα. Που να πας στα 3300 κυβικά. Τι θα το κάνεις αν ξανά αλλάξει ο νόμος;Από το 2000 και μετά τα περισσότερα αυτοκίνητα μου ήταν άνω των 3 λίτρων . Κανένα δεν απαξιώθηκε και όλα πουλήθηκαν μια χαρά .Όσο για τέλη και φόρο πολυτελείας τα ήξερα εκ των προτέρων και είχα κάνει τα κουμάντα μου. Αντί να τα τρώω σε καφέδες τσιγάρα και ποτά τα έδινα σε τέλη , φόρο πολυτελείας και ότι άλλο προέκυπτε. Πάντα λιγότερα ήταν και απολάμβανα έναν 6κύλινδρο ή έναν V8 να γουργουρίζει σε κάθε πάτημα γκαζιού
Και το CX-60 όταν το παράγγειλα είχε τις μεγάλες επιβαρύνσεις αλλά δεν με φρέναραν.Το ότι μειώθηκαν σημαντικά είναι ένα συν
-
αιμοδότης ΑΑΔΕ
-
Δε γνωρίζω πόσοι έχουν την δυνατότητα να δίνουν 1.5-2 χιλιάρικα τον χρόνο στην εφορία, για να μπορούν να κινήσουν το αμάξι που αγόρασαν.
-
3,75~4 ταβέρνες το μήνα, ή μια κάθε Κυριακη για ένα έτος!
22 ευρώ το άτομο για δύο άτομα! Δηλαδή με ρετσίνα και χωριάτικη
Οπότε καταλάβαμε γιατί ο @criuser επέλεξε τα 1.5 λίτρα
-
Δε γνωρίζω πόσοι έχουν την δυνατότητα να δίνουν 1.5-2 χιλιάρικα τον χρόνο στην εφορία, για να μπορούν να κινήσουν το αμάξι που αγόρασαν.
Σιγά το ποσό....Πόσα θέλει κάποιος που καπνίζει , πίνει έναν καφέ την ημέρα και κάνα δυο ποτά την εβδομάδα ; Πολλά περισσότερα από 2 χιλιάρικα.....
Εγώ δεν είχα ποτέ τίποτα από αυτά.....
-
Οχι εντάξει εγώ το βλέπω πιθανό ως σενάριο!
-
Ο καθενας ξοδευει τα διαθεσημα του οπως επιθυμει, αν ειναι δυνατον να πρεπει να δωσει αναφορα στους υπολοιπους.
-
Σωστά….
Άλλος τα ξοδεύει στα προφυλακτικά, άλλος στα τσιγάρα!
Αυτοί οι δύο μπορεί και να γνωρίζονται, που το ξέρεις;
Κάντε ότι θέλετε τα λεφτά σας!
-
Βρέθηκε ένας άνθρωπος που έχει γραμμένα στα @@ του τα χαράτσια του κωλοκράτους και κάθεστε και μετράτε πόσες μερίδες πατάτες ή πόσες χωριάτικες δεν πρέπει να φάει κάποιος για να τα πληρώνει… αντί να του πούμε μπράβο του ανθρώπου που κάνει αυτό που γουστάρει…
-
Καταρχάς με τέτοια κατανάλωση που έχει αυτό το τέρας με το βρωμοντιζελ πλήρωσε από μόνο του την εφορία
Εμείς με τη βενζίνη μεγαλύτερο ΕΦΚ πληρώνουμε
-
@kkostask said in Mazda CX-60:
Βρέθηκε ένας άνθρωπος που έχει γραμμένα στα @@ του τα χαράτσια του κωλοκράτους και κάθεστε και μετράτε πόσες μερίδες πατάτες ή πόσες χωριάτικες δεν πρέπει να φάει κάποιος για να τα πληρώνει… αντί να του πούμε μπράβο του ανθρώπου που κάνει αυτό που γουστάρει…
Εσύ δηλαδή τι κατάλαβες ότι λέμε;
-
@lap said in Mazda CX-60:
Αυτό…
-
@lap said in Mazda CX-60:
1800€ ευρώ είναι ένα πακέτο τσιγάρα τη μέρα, σιγά τα λεφτά για ένα τέτοιο απίστευτο εργαλείο οδήγησης.
Άμα κόψεις και τους καφέδες έξω έβγαλες και καύσιμα ή το ετήσιο service του
-
Αυτό λέω ή μια μασαμπουκα την εβδομάδα
Συνυπολόγισε τη χαμηλή κατανάλωση, δες και τον χαμηλότερο συντελεστή ΕΦΚ του ντίζελ, και φθηνότερα βγαίνει μη σου πω
-
Να διεκυκρινήσω κάποια πράγματα, επειδή μάλλον έχει παρεξηγηθεί το σχόλιο μου.
Προφανώς και δεν αφορά τον skg1958 και το πως ξοδεύει τα λεφτά του. Να είναι καλά ο άνθρωπος και να μη χρειάζεται να περιορίζεται στο ελάχιστο για να χαίρεται την αμαξάρα του (και ειλικρινά χαίρομαι μέσα από την καρδιά μου που το κάνει στο έπακρο!)
Το σχόλιο μου αφορά καθαρά και μόνο το κράτος και την αλλοπρόσαλλη φορολογική του πολιτική. Όταν μπαίνεις στην διαδικασία αγοράς ενός αυτοκινήτου, οι περισσότεροι κοιτάμε και το κόστος χρήσης του, γιατί συνήθως αποτελεί ένα σημαντικό ποσοστό των εξόδων του οικογενειακού προϋπολογισμού.
Και το ερώτημα μου είναι κατά πόσο μπορεί ένας υποψήφιος αγοραστής να εμπιστευτεί το Ελληνικό κράτος, ώστε να προχωρήσει στην αγορά ενός αυτοκινήτου 3.3 λίτρων.
Εγώ δε καπνίζω και δεν πίνω, μόνο στο φαί τα δίνω! Έχω δει κάτι φανταστικά μεταχειρισμένα CX60 από Γερμανία σε νορμάλ τιμές, μιας και σε κάποια φάση θα πρέπει να αντικαταστήσουμε το diesel QQ που έχουμε. Μπορώ να εμπιστευτώ το κράτος ώστε να ρισκάρω την αγορά του; Αντιστοιχούν τα 2000€ χαράτσι κάθε χρόνο στο κόστος χρήσης ενός diesel CX-60;
ΥΓ. Μη μου προτείνετε να κόψω το φαί! Αν είναι να παίρνω το CX60 πάνω στα βουνά και να μη μπορώ να καθίσω να φάω σε καμιά ψησταριά, προτιμώ να κρατήσω το QQ και όσο αντέξει!

Mazda CX-60