-
@dimsabas said in SUV/Crossovers Forum:
Ουάου, λένε πως είναι απίστευτο. Με το καλό να το παραλάβεις. Αλλά από B-SUV, πώς κατέληξες σε τόσο μεγάλο και ακριβό;
Ευχαριστώ πολύ! Αν δεις τις τοπ εκδόσεις των μικρών τετρακίνητων που άλλωστε είναι και πολύ λίγα, τελικά δεν απέχουν και τόσο πολύ ενώ οι διαφορές τους είναι πραγματικά χαώδεις εις βάρος τους….
Το μέγεθος δεν με απασχολεί, υπάρχει ενοικιαζόμενο κλειστό πάρκινγκ. Το παίρνει βέβαια οριακά στο ύψος αλλά τελικά χωράει. Αλλωστε στην ουσία θα αντικαταστήσει το αγαπημένο μου 22χρονο Santa Fe, ενώ θα δώσω και το polo που έχω για καθημερινό, επίσης εξαιρετικό για τα 6 χρόνια που το έχω. -
@gatoz said in SUV/Crossovers Forum:
Ουάου, λένε πως είναι απίστευτο. Με το καλό να το παραλάβεις. Αλλά από B-SUV, πώς κατέληξες σε τόσο μεγάλο και ακριβό;
Δεν ειναι τοσο ακριβο, 46κ
...τελος απριλιου περιμενω ενα, με την 1η καραβιαΠάντως εγώ έφαγα μια αύξηση στο κεφάλι 1000€ για δυο βδομαδες που το καθυστέρησα να αποφασίσω….49.600€ συν 150€ πινακίδες…τουλάχιστον δε χρεώνουν τίποτα παραπάνω για προετοιμασίες και λοιπές παπαριές….
-
@que2 said in SUV/Crossovers Forum:
...τελος απριλιου περιμενω ενα, με την 1η καραβιαΠάντως εγώ έφαγα μια αύξηση στο κεφάλι 1000€ για δυο βδομαδες που το καθυστέρησα να αποφασίσω….46.900€ συν 150€ πινακίδες…τουλάχιστον δε χρεώνουν τίποτα παραπάνω για προετοιμασίες και λοιπές παπαριές….
-
...τελος απριλιου περιμενω ενα, με την 1η καραβιαντροπή ρε γατε
εθνικό πένθος στο hamamatsu
θα το σφυρίξω στον sfak να σου κόψει το επίδομα -
Προς Θεού, δεν είπα ότι είναι ακριβό για αυτά που προσφέρει. Αλλά όταν κοιτάς B-SUV, κινείσαι σε πιο χαμηλά βαλάντια.
-
Προς Θεού, δεν είπα ότι είναι ακριβό για αυτά που προσφέρει. Αλλά όταν κοιτάς B-SUV, κινείσαι σε πιο χαμηλά βαλάντια.
Λογικό αυτό που αναφέρεις, απλά για μένα δεν ήταν καθοριστικός παράγοντας το απόλυτο μέγεθος, ήθελα κάτι που να μου τικάρει τα κουτάκια που χρειαζόμουν……Να περιμένουμε κάποια δοκιμή του Omoda 9 από σένα;
-
Από σένα θα περιμένουμε, όχι από μένα. Δεν ξέρω καθόλου τις προθέσεις τους, δεν έχω επικοινωνήσει με Jaecoo - Omoda ακόμα. Ούτε αν κάνουν μικτή ασφάλεια στα δημοσιογραφικά. Θα δούμε.
-
Προς το παρών στη Θεσσαλονίκη υπάρχει μόνο ένα αυτοκίνητο για να δεις που είναι το test drive. Οι εγκαταστάσεις τους τώρα ολοκληρώνονται, ακόμα φαίνεται να είναι σε στάδιο οργάνωσης. Οι πωλητές τουλάχιστον δείχνουν ενημερωμένοι. Πιστεύω σε έξι μήνες που είναι και ο αναφερόμενος χρόνος παράδοσης να είναι έτοιμοι σε όλες τις βαθμίδες. Το αυτοκίνητο στο τυπικό μισάωρο που το οδήγησα, μου φάνηκε αρκετά πιο ώριμο από το αντίστοιχο BYD, με σαφώς καλύτερο έλεγχο του αμαξώματος σε ανωμαλίες και αλλαγές κατεύθυνσης, εξαιρετικά δυνατό και ήσυχο, με πλήρη απουσία τριγμών και πολύ καλά φρένα. Στο εσωτερικό πιστεύω πως οδηγοί με σωματότυπο τύπου cruiser ίσως στριμωχθούν λόγω της κεντρικής κονσόλας που χωρίζει στα δυο το κόκπιτ. Εμένα δεν με απασχολεί καθόλου μιας και είμαι μόλις 1,72 και 76 κιλά. Πίσω είναι υπεράνετα, γενικά το εσωτερικό είναι πολύ καλοφτιαγμένο και ευχάριστο και με σούπερ εξοπλισμό….δεν τον αναφέρω γιατί θα κουράσω….Δεν μπορώ να ξέρω πως θα είναι στο πέρασμα του χρόνου, πάντως δείχνει πολύ καλά κατασκευασμένο με προσοχή στη λεπτομέρεια. Νομίζω πως σε αυτά τα χρήματα κάποιος που ψάχνει ένα τετρακίνητο τελευταίας τεχνολογίας σε όλα τα επίπεδα suv, δύσκολα θα βρει κάτι ανώτερο. Άποψή μου πάντα….
-
Ναι, κι εδώ το αφεντικό λέει τα καλύτερα.
-
Το είχα διαβάσει πριν κάνω την παραγγελία και η αλήθεια είναι πως μέτρησε θετικά στην απόφασή μου. Την νευρικότητα του αμαξώματος που αναφέρει τουλάχιστον σε σχετικά σβέλτο ρυθμό που το πήγα για λίγο, δεν την αισθάνθηκα. Προφανώς αφορά σε μεγαλύτερη πίεση….πάντως το αυτοκίνητο μου ενέπνεε εμπιστοσύνη, μάλλον μετά τα εξήντα αρχίζουμε και μαλακώνουμε!
-
Καλά, κι αυτός πάνω από 60 είναι, αλλά στη φωτογράφιση τα πιέζει αρκετά.
-
Καλά, κι αυτός πάνω από 60 είναι, αλλά στη φωτογράφιση τα πιέζει αρκετά.
Εννοείται, αλλιώς πως θα ξεχωρίσουν οι αμνοί από τα ερίφια! Η αλήθεια είναι πως πλέον με ευχαριστεί περισσότερο η άνετη οδήγηση μέχρι ένα σβέλτο ρυθμό, για παραπάνω δεν ασχολούμαι πλέον…
-
Ισχυρό και γρήγορο, αλλά όχι σπορ. Το Omoda 9 SHS δίνει προτεραιότητα στην άνεση, με μαλακές αντιδράσεις και τιμόνι περιορισμένης πληροφόρησης. Η ηλεκτρονική υποστήριξη εξασφαλίζει ασφαλή συμπεριφορά ακόμη και σε ολισθηρό δρόμο.
βάρκα γυαλο...
-
Το είχα διαβάσει πριν κάνω την παραγγελία και η αλήθεια είναι πως μέτρησε θετικά στην απόφασή μου. Την νευρικότητα του αμαξώματος που αναφέρει τουλάχιστον σε σχετικά σβέλτο ρυθμό που το πήγα για λίγο, δεν την αισθάνθηκα. Προφανώς αφορά σε μεγαλύτερη πίεση….πάντως το αυτοκίνητο μου ενέπνεε εμπιστοσύνη, μάλλον μετά τα εξήντα αρχίζουμε και μαλακώνουμε!
κατσε
οπως εγραψε διαρκως παει να πεταξει κωλο
σε καθε επιταχυνση
και ειναι βαρκα γιαλο, αναισθητο τιμονι και κλισεις ρομιλντα στην αγονη
ειναι σουπερ εξοπλισμενο και με σουπερ γκαζια αλλα.... -
κατσε
οπως εγραψε διαρκως παει να πεταξει κωλο
σε καθε επιταχυνση
και ειναι βαρκα γιαλο, αναισθητο τιμονι και κλισεις ρομιλντα στην αγονη
ειναι σουπερ εξοπλισμενο και με σουπερ γκαζια αλλα....Αν πας να το οδηγήσεις σαν σπορτκαρ ναι, αν το συμπεριφερθείς σαν αυτό που είναι, ένα μεγάλο suv, με μαλακές αλλά όχι χαλαρές αναρτήσεις και μεγάλο βάρος, είναι πολύ ικανοποιητικό. Εγώ σε τέρμα γκάζι πάντως το είδα μια χαρά βιδωμένο κάτω, ούτε σπιναρίσματα ούτε ψαρέματα. Τώρα αν θες να παίζεις σε φουρκέτες ε θα τα φας τα μούτρα σου, δεν κάνει για τέτοια. Σε απότομες αλλαγές κατεύθυνσης που το έκανα, αποσταθεροποίηση δεν έδειξε.
-
Το έχει δοκιμή στο τελευταίο Drive. Ανάμικτα τα συμπεράσματα μπορώ να πω.
Σε κάθε περίπτωση, καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι!
-
@axel12p said in SUV/Crossovers Forum:
Ευχαριστώ πολύ! Έχουμε βέβαια ένα εξάμηνο μπροστά μας μέχρι την παραλαβή…..
-
Εύχομαι και ελπίζω αν αυτό γίνει να μην φοράει ΠΑΛΙ 1.2 Puretch & 1.5 blueHDI. Νισάφι πχια, βγάλτε και κανέναν άλλο κινητήρα....
-
Με το καλο να παραλαβεις και να το χαρεις! Μου εκανε εντυπωση η 6μηνη παραδοση, καθως νομιζα οτι οι κινεζοι εχουν ετοιμα/γεματα καραβια να ερχονται.
Περιμενω τον γνωστο-αγνωστο να μας πει ποσο τραγικο λαθος εκανες και οτι μετα απο 10 χρονια θα το πουλησεις για μισο κιλο πασατεμπο
-
@dettol said in SUV/Crossovers Forum:
Με το καλο να παραλαβεις και να το χαρεις! Μου εκανε εντυπωση η 6μηνη παραδοση, καθως νομιζα οτι οι κινεζοι εχουν ετοιμα/γεματα καραβια να ερχονται.
Περιμενω τον γνωστο-αγνωστο να μας πει ποσο τραγικο λαθος εκανες και οτι μετα απο 10 χρονια θα το πουλησεις για μισο κιλο πασατεμπο
Ευχαριστώ πολύ! Όντως υπάρχει αναμονή, αυτοί που παρήγγειλαν τον Σεπτέμβριο, παρέλαβαν τώρα. Όσο για το ρίσκο και την μεταπώληση, θα έχω την ικανοποίηση πως πήρα κάτι που πραγματικά μου άρεσε χωρίς συμβιβασμούς! Ας πάει όπως πρέπει για δέκα χρόνια και τότε ας το χαρίσω….αλλωστε είδα και πολλά «διάσημα» πως πωλούνται στην δεκαετία.
SUV/Crossovers Forum