-
Ο υψηλότερος δρόμος στην Ελλάδα – Μια μοναδική εμπειρία στα «σύνορα» με τα σύννεφα

-
φετος τον εχουν καθαρισει και περναει με αλυσιδες
τουλαχιστον μεχρι πριν τα φωτα -
Ηλεχτρικό πάει;

-
@katafractos17 said in Ο υψηλότερος δρόμος στην Ελλάδα:
Ηλεχτρικό πάει;

Άνετα. Το έχω βάλει στο πρόγραμμα για το καλοκαίρι. Πιθανότατα θα γίνει ως μονοήμερη
-
@dettol said in Ο υψηλότερος δρόμος στην Ελλάδα:
Ηλεχτρικό πάει;

Άνετα. Το έχω βάλει στο πρόγραμμα για το καλοκαίρι. Πιθανότατα θα γίνει ως μονοήμερη
Να το βάλω στα υπόψιν αν είναι με το καλό.

-
Ηλεχτρικό πάει;

Να το βάλω στα υπόψιν αν είναι με το καλό.

Βγαίνει και άνετα μάλιστα

-
Ηλεχτρικό πάει;

εαν δεν εισαι ντιπ σαυρα παει αλλα προσοχη, οχι απο ματσουκι σιγουρα (εδω ο ντετολος μου την ειπε για μια διαδρομη φτιαγμενη για ηλεχτρικα στην κορινθια που ειναι μπροστα σε αυτο το ανεβασμα ασφαλτος) και καλαρρυτες παλι ισως οχι, πρεπει να ανεβεις απο την αλλη μερια απο λιγο πιο κατω απο το χαλικι
εκει φτανεις - δυσκολα βεβαια - αλλα φτανεις απο μετσοβο και η διαδρομη ειναι φανταστικη, δυσκολοτερα απο καλαμπακα ή περτουλι/τρια ποταμια, οι 2 αυτοι δρομοι εχουν πολλα σημεια που ειναι χωματινα μετα τον ντανιελ
για φορτισεις θελει προσοχη, ποτε δεν ξερεις πιο δρομος μπορει να κοπει και τι κυκλο να πρεπει να κανεις και εκει πανω 16 αμπερ και πολλα ειναι.......για να μην παρεξηγιομαστε, οι πολυ σαυρες εχουν θεματα, θες ελαχιστο υψος καπου στα 15cm
αν δεν το(ν) εχεις τοσο, μη πας -
https://www.meteolive.gr/p/mparos.html
live camera αλλα επειδης ειπαμε ρευματα γιοκ, μονο οταν εχει ηλιο και οσο αντεχουν οι μπαταριαι
...ναι επρεπε να φαινεται ο δρομος αλλα ειπαμε, δεν.... -
Είναι ο ψηλότερος ασφαλτοστρωμένος δρόμος στην Ελλάδα. Υπάρχουν ψηλότεροι δρόμοι αλλά είναι χωμάτινοι!
-
Κάνοντας αρκετά zoom in στο Google maps, βγαίνει ένδειξη ότι ένα μεγάλο κομμάτι του δρόμου είναι κλειστό. Επομένως το ξεχνάω για καμμιά δεκαετία, μέχρι να το φτιάξουν
-
Ο Μπάρος θα είναι πάλι ανοικτός κατά προσέγγιση από τέλη Μάρτη-Απρίλη
-
@bathan said in Ο υψηλότερος δρόμος στην Ελλάδα:
Επομένως το «road closed» οφείλεται στις κλιματικές συνθήκες (χιόνι, πάγος) και όχι επειδή έχει καταστραφεί ο δρόμος όπως ανέφερε ο γάτος; Αν ναι, μια χαρά! Βουρ το καλοκαίρι!!!
-
Αναλόγως το χειμώνα , τελευταία για λόγους τουρισμού προσπαθούν να τον ανοίγουν πέριξ του Πάσχα. Φέτος που το Πάσχα πέφτει ψιλό νωρίς , είναι πολύ δύσκολο. Το σύνηθες μέχρι πρόσφατα ήταν η Πρωτομαγιά , μου έχει τύχει και μέσα Μαϊου και να είναι ακόμα κλειστός.
-
Επομένως το «road closed» οφείλεται στις κλιματικές συνθήκες (χιόνι, πάγος) και όχι επειδή έχει καταστραφεί ο δρόμος όπως ανέφερε ο γάτος; Αν ναι, μια χαρά! Βουρ το καλοκαίρι!!!
οχι, ειναι κλειστος γιατι εχει κατολισθησεις οπου βλεπεις στις προσβασεις
αλλιως μονο ο ιδιος ο μπαρος ειναι κλειστος απο καιρο -
@civil357 said in Ο υψηλότερος δρόμος στην Ελλάδα:
Αναλόγως το χειμώνα , τελευταία για λόγους τουρισμού προσπαθούν να τον ανοίγουν πέριξ του Πάσχα. Φέτος που το Πάσχα πέφτει ψιλό νωρίς , είναι πολύ δύσκολο. Το σύνηθες μέχρι πρόσφατα ήταν η Πρωτομαγιά , μου έχει τύχει και μέσα Μαϊου και να είναι ακόμα κλειστός.
Σχετικά με τους κατεστραμμένους δρόμους που ανέφερε ο γάτος; Πρέπει να βγεις σε χωματόδρομο για να πας εκεί;
Στο stelvio pass δεν έχει τέτοια. Κυριακές άσφαλτος είναι

-
Περισυ 21/4 που καναμε την διαδρομη απο Καλαρρυτες μεχρι Μετσοβο ηταν μια χαρα. Λιγες χιονουρες στο υψηλοτερο σημειο που περνουσαμε στο πλαι.
Ο γατος εννοει αν στριψεις προς Ματσουκι και δεν πας προς Μετσοβο (αν ερχεσαι απο Καλαρρυτες) που ειχε μεγαλα θεματα.
Τωρα τον εχουν κλειστο λογω χειμωνα. Και τους χαρτες δειχνει οτι ειναι κλειστος ο δρομος απο καπια σημεια και μετα. -
Ηλεχτρικό πάει;

Και Stellantis ηλεκτρικό;

Ο υψηλότερος δρόμος στην Ελλάδα