-
Κοστος 0. Ειναι λιζ. Επειδη μου χε πει ο φιλος (κοκκινο τερας) με πρόσχημα πως ακουω θορυβους κραδασμων ρωτησα για την βαση και μου ανεφεραν πως το ελεγξαν μα δε βρηκαν κατι ανησυχητικο. Sns ζητησα να μαθω αν υπαρχει τροπος να το απενεργοποιησω μονιμα. Δεν... Συνεχιζω να το απενεργοποιω μολις μπαινω στο αυτοκινητο . Οδηγω σε μουντ normal 90% και ενα 10% στο sport μονο σε ανοικτο δρομο ή οταν εχω να περασω απο μεγαλες ανωφερειες. Το αμαξι ειναι χαρτί παιδιά. Μεση καταναλωση για το 2025 5,8 τα 13000 χλμ και 5,7 το 2024 τα υπόλοιπα. Του φερομαι ως να ήταν δικο μου.
-
Ελαχιστα κινουμαι στην πολη. ΑΟ και ΕΟ τα περισσότερα χλμ
-
343 χλμ με 117 μέση. 5.5 lt/100 έβγαλε το trip. 116d αυτόματο.
-
Μια χαρά. Εμένα βενζίνης χειροκινητο για οσους δε το έχουν αντιληφθεί.
-
@spi_duster said in BMW 1 Series 2019:
Κοστος 0. Ειναι λιζ. Επειδη μου χε πει ο φιλος (κοκκινο τερας) με πρόσχημα πως ακουω θορυβους κραδασμων ρωτησα για την βαση και μου ανεφεραν πως το ελεγξαν μα δε βρηκαν κατι ανησυχητικο. Sns ζητησα να μαθω αν υπαρχει τροπος να το απενεργοποιησω μονιμα. Δεν... Συνεχιζω να το απενεργοποιω μολις μπαινω στο αυτοκινητο . Οδηγω σε μουντ normal 90% και ενα 10% στο sport μονο σε ανοικτο δρομο ή οταν εχω να περασω απο μεγαλες ανωφερειες. Το αμαξι ειναι χαρτί παιδιά. Μεση καταναλωση για το 2025 5,8 τα 13000 χλμ και 5,7 το 2024 τα υπόλοιπα. Του φερομαι ως να ήταν δικο μου.
Με κινητήρα βενζίνης, ανοικτό δρόμο και απενεργοποίηση sns δεν τη φοβάσαι τη βάση μηχανής η οποία ειδικά στα πετρέλαια θεωρείτε ψιλό αναλώσιμη. Το κόστος αλλαγής είναι μικρό και η πρόσβαση σε αυτή πολύ εύκολη αλλά αν δεν την αντιληφθείς εγκαίρως κόβει και την άνω βάση μηχανής και αυτή ούτε φθηνή είναι ούτε έχει εύκολη πρόσβαση.
Απενεργοποίηση sns μέσω bimmertech.
Θα ήθελα πιο γεμάτο μοτέρ, το 116 δυστυχώς είναι κούφιο χαμηλά και καλύτερα καθίσματα, κατά τα άλλα δεν έχω πολλά να του προσάψω.
-
Συμφωνουμε κοκκινο τερας
-
Οδηγικα παντως ειναι απολαυστικο αυτοκινητο. Το ζυγισμα του ειναι τετοιο που καλυπτει σε μεγαλο βαθμο τις αδυναμιες του κινητηρα. Επισης παρολο που εχω ακουσει διάφορα απο φιλους της φιρμας για το κιβωτιο, το χαρακτηριζω σαφεστατο και οι ταχυτητες επιλεγονται σα βουτυρο απο τον επιλογεα. Η χαμηλη ιπποδυναμη επισης με αποτρεπει απο την χρήση του cc. Μονο σε μεγαλες ευθειες στην ΕΟ εχει νόημα. Το τιμονι ειναι κοφτερό και το αμαξωμα εχει αριστη κατευθυντικοτητα. Ο οδηγος ειναι ενα μερος του συνολου. Οχι παρατηρητης οπως πχ στο αποστειρομενο περιβαλλον μιας μερκ.
-
Οδηγικα παντως ειναι απολαυστικο αυτοκινητο. Το ζυγισμα του ειναι τετοιο που καλυπτει σε μεγαλο βαθμο τις αδυναμιες του κινητηρα. Επισης παρολο που εχω ακουσει διάφορα απο φιλους της φιρμας για το κιβωτιο, το χαρακτηριζω σαφεστατο και οι ταχυτητες επιλεγονται σα βουτυρο απο τον επιλογεα. Η χαμηλη ιπποδυναμη επισης με αποτρεπει απο την χρήση του cc. Μονο σε μεγαλες ευθειες στην ΕΟ εχει νόημα. Το τιμονι ειναι κοφτερό και το αμαξωμα εχει αριστη κατευθυντικοτητα. Ο οδηγος ειναι ενα μερος του συνολου. Οχι παρατηρητης οπως πχ στο αποστειρομενο περιβαλλον μιας μερκ.
Έτσι ακριβώς όπως τα λες! Και άμα το έχεις σε αυτόματο, αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο το όλο καλό σύνολο,και αξιοποιεί ακόμη καλύτερα τον κινητήρα,χωρίς να επιβαρύνει την κατανάλωση σε σχέση με το χειροκίνητο
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά! Ξέρεις κανείς γιατί δεν λειτουργεί κανονικα το application my bmw? Εδώ και ένα μήνα δεν δείχνει πλέον,στοιχεία διαδρομής και κατανάλωση
Ευχαριστώ -
@atari70 said in BMW 1 Series 2019:
Καλημέρα και χρόνια πολλά! Ξέρεις κανείς γιατί δεν λειτουργεί κανονικα το application my bmw? Εδώ και ένα μήνα δεν δείχνει πλέον,στοιχεία διαδρομής και κατανάλωση
ΕυχαριστώΕχεις πληρώσει την εφάπαξ συνδρομή ;
-
Ευκαιρίας δοθείσης, ζήτησα και μου απενεργοποίησαν την αυτόματη ενεργοποίηση του sns στο σέρβις έτους. @spi
Στο τελευταίο εξάμηνο στην πόλη έχουμε μέση λίγο κάτω από 8 και στην εθνική με σβέλτο ρυθμό περί τα 6,2 - 6,6 lt/100 km -
@red_monster said in BMW 1 Series 2019:
Ποια συνδρομή! Δεν αναφέρει κάτι για πληρωμή! Ούτε κάποιο mail ήρθε. Έχω στειλει mail και του το είπα,αλλά απάντηση δεν έχω λάβει!
-
Ποια συνδρομή! Δεν αναφέρει κάτι για πληρωμή! Ούτε κάποιο mail ήρθε. Έχω στειλει mail και του το είπα,αλλά απάντηση δεν έχω λάβει!
Έχεις ενεργοποιημένο το "bmw online" & το "Απομακρυσμένες Υπηρεσίες" ?
-
Ευκαιρίας δοθείσης, ζήτησα και μου απενεργοποίησαν την αυτόματη ενεργοποίηση του sns στο σέρβις έτους. @spi
Στο τελευταίο εξάμηνο στην πόλη έχουμε μέση λίγο κάτω από 8 και στην εθνική με σβέλτο ρυθμό περί τα 6,2 - 6,6 lt/100 kmΜια χαρά είσαι! Το μήνα αυτό λόγω συχνότερων μετακινησεων μέσα στην πόλη έφτασα μεικτή στα 6,8. Στο σημείο αυτό να αναφέρω πως μετά 33000 το αυτοκίνητο δεν έχει κάνει τσικ. Ούτε λάμπα δεν έχω αλλάξει. Τα λάστιχα έχουν αρχίσει να δείχνουν σημάδια φθοράς μα όχι κάτι σπουδαίο. Δωθείσης ευκαιρίας να ευχηθώ Καλή Χρονιά σε όλα τα παιδιά του φόρουμ. Να είστε υγιείς όπως και οι οικογένειες σας. Καλά χλμ στη ζωή σας.
-
Καλημερα! Και εγω μεχρι τωρα ειμαι στα 33000 χιλιομετρα, χωρις κανενα θεμα! Τους τελευταιους δυο μηνες πολυ συχνα κινηση μεσα στην πολη,μικρες διαδρομες και καταναλωση απο 7,8 εως 9 λιτρα! Στο ταξιδι σε σπορ προγραμμα απο 5,7 εως 6,2 με ταχυτητες απο 120-140!
Καλη χρονια σε ολους με υγεια! -

Δεν είναι τόσα κακά τα βασικά καθίσματα τελικά !
-
Εμένα μου φαίνονται σκληρά και όχι ιδιαίτερα άνετα. Πάντα στις bmw τα "sport" καθίσματα ήταν πολύ καλύτερα. Επίσης τα βασικά δεν έχουν ίχνος πλευρικής στήριξης - τα βρίσκω αρκετά άβολα, αλλά γούστα ειναι αυτά!
-
@fanis75 said in BMW 1 Series 2019:
Εμένα μου φαίνονται σκληρά και όχι ιδιαίτερα άνετα. Πάντα στις bmw τα "sport" καθίσματα ήταν πολύ καλύτερα. Επίσης τα βασικά δεν έχουν ίχνος πλευρικής στήριξης - τα βρίσκω αρκετά άβολα, αλλά γούστα ειναι αυτά!
Δεν υποστηρίζω ότι είναι ιδανικά, τουναντίον ! Σε όψη και πλευρική στήριξη είναι μια αηδία και μισή ! Παραδόξως, σε ταξίδι 3-4 ωρών δεν μου φάνηκαν κουραστικά. Εντωμεταξύ για μικρό και πολύ λογικό κόστος αγόραζες τα σπορ που είναι παντού και πάντα καλύτερα και ομορφότερα, το επεκτεινόμενο τμήμα όλα τα λεφτά.
-
Στο τελευταίο εξάμηνο στην πόλη έχουμε μέση λίγο κάτω από 8 και στην εθνική με σβέλτο ρυθμό περί τα 6,2 - 6,6 lt/100 kmΜια χαρά είσαι! Το μήνα αυτό λόγω συχνότερων μετακινησεων μέσα στην πόλη έφτασα μεικτή στα 6,8. Στο σημείο αυτό να αναφέρω πως μετά 33000 το αυτοκίνητο δεν έχει κάνει τσικ. Ούτε λάμπα δεν έχω αλλάξει. Τα λάστιχα έχουν αρχίσει να δείχνουν σημάδια φθοράς μα όχι κάτι σπουδαίο. Δωθείσης ευκαιρίας να ευχηθώ Καλή Χρονιά σε όλα τα παιδιά του φόρουμ. Να είστε υγιείς όπως και οι οικογένειες σας. Καλά χλμ στη ζωή σας.
Καλη Χρονια
λεω και γω που χαθηκε -
Δεν είναι και τόσο σκληρά τα καθίσματα! Πάντως συμφωνώ ότι η πλευρική στήριξη είναι σχεδόν ανύπαρκτη! Σε ένα swift που είχα νοικιάσει καινούργιο τα καθίσματα ήταν πολύ καλύτερα! Τι να κάνουμε από κάπου πρέπει να κόψουν
BMW 1 Series F40 (2019)