-
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
μα τα προβληματα που βαζω ειναι μονο απο τα πρωτα-πρωτα ποστ της ημερας και μονο
αν σας εβαζα τα παντα δεν θα εφτανε το στορατζ του φορουμ
ειναι ατελειωτες οι λιστες και απιθανα τα προβληματα που προκυπτουνπχ τα τελευταια απο την ιταλικη ομαδα
Ilenia Nardo
Ciao a tutti. Ho una peugeot 3008 1500 immatricolata a gennaio 2023 con 25000 km. Mi è appena uscita l'allert anomalia motore far riparare il veicolo. È uscita dal nulla appena ho appena riacceso l'auto dopo una breve sosta. Sapete dirmi cosa potrebbe essere?
Grazie mille

Luigi Leone
Buongiorno. Ieri mi è apparso questo messaggio. Qualche settimana fa ho fatto rabbocco
Ad Blue direttamente alla Peugeot. Cosa potrebbe essere?

Scriccio Domi
Buongiorno vorrei sapere se è successo a qualcuno e se è "normale", che dopo aver messo tutti i documenti fatture ecc fatti in un centro autorizzato peugeot sulla piattaforma per il rimborso, mi bocciano il rimborso perche fatto secondo loro manutenzione in un centro non specializzato.
Eugenio CampagnaVi racconto una triste storia :
Peugeot 3008, viene portata alla Peugeot di Frosinone (Jolly Auto) per il famoso richiamo della catena. Era il 1° di Ottobre.
Dalle loro verifiche, la catena non risulta da cambiare, quindi come da prassi, procedono con l'aggiornamento centralina, cambio olio e filtro olio.
Fanno tutto in mattinata e nel pomeriggio riportiamo l'auto a casa.
Dal giorno dopo ci accorgiamo che la macchina lascia qualche goccia di olio a terra. Personalmente non mi sono preoccupato molto perchè ho pensato a qualche goccia di olio colato sul motore in fase di "tagliando".
La macchina nei giorni successivo continua a lasciare sempre qualche goccia di olio e noto che la mattina alla prima accensione cominciava a fare il famoso rumore della catena per qualche secondo. PRIMA di questo intervento la macchina non aveva mai perso olio e la catena non era mai stata rumorosa. Essendo l'auto di mia moglie, non ho più avuto modo di guidarla.
Arriva il 20 di ottobre (dopo 20 giorni e 1000km) e rimango improvvisamente a piedi, senza olio al motore.
NOTA molto importante : la macchina fino a un secondo prima dell'avviso, andava benissimo, nessuna perdita di potenza o fumo o fischio della turbina.
Viene riportata in Peugeot a Frosinone e ci viene diagnosticata la rottura della turbina, ignorando la mia segnalazione di perdita olio dal giorno dopo del loro intervento e che l'auto non presentato nessun sintono di rottura della turbina. Ci preventivano una sostituzione turbina al costo di €1300,00 !
Non convinto, richiamo il carroattrezzi, pago la loro "verifica", pago il secondo carroattrezzi e la porto in una nuova officina che semplicemente mi dice che il problema stava nel tappo del filtro dell'olio che non era stato stretto !
Mi rimettono l'olio, mi cambiano il filtro e la macchina è tornata a funzionare benissimo come prima ! Spesa dell'intervento €120,00.

ειμαστε ενταξει τωρα?
-
@katafractos17 said in Peugeot 3008 2016:
μα τα προβληματα που βαζω ειναι μονο απο τα πρωτα-πρωτα ποστ της ημερας και μονο
αν σας εβαζα τα παντα δεν θα εφτανε το στορατζ του φορουμ
ειναι ατελειωτες οι λιστες και απιθανα τα προβληματα που προκυπτουνΚαι προλαβαίνεις και τα διαβάζεις όλα;

μπα, σκεψου οτι βαζω προχειρα τα 1-2 πανω-πανω
-
Μετάφραση ;;;;
-
-
ειμαστε ενταξει τωρα?
Η τελευταία περίπτωση βέβαια είναι καθαρά ανικανότητα ή γραψα@@δισμός της πρώτης αντιπροσωπείας που το πήγε.

-
Πωπω αμάξια με 25 και 75 χιλιάδες χιλιόμετρα…
-
Η ανωμαλία είναι στο DNA μας.

-
@nikonino said in Peugeot 3008 2016:
Πωπω αμάξια με 25 και 75 χιλιάδες χιλιόμετρα…
Καλύτερα. Μπας και προλάβουν την εγγύηση.

-
Ομολογώ πως δεν περίμενα τέτοια προβλήματα
Υποτίθεται πως τα Γαλλικά έχουν ξεπεράσει τις παλιές παιδικές παθογένειες και κοιτάζουν στα μάτια τις άλλες μάρκες
Bullshit ! -
Καλα ρε συ @gatoz εχεις κανει λογαριασμους και στο Ιταλικο?
Τοσο μενος δηλαδη?

-
@chrisk6 said in Peugeot 3008 2016:
Καλα ρε συ @gatoz εχεις κανει λογαριασμους και στο Ιταλικο?
Τοσο μενος δηλαδη?

Έχει ξεκινήσει σταυροφορία.

-
Ούνα φάτσα Ούνα νιάου λέει μια παροιμία.
-
Παραμύθια και ψέμματα όλα.
Ο γάτος πήρε ένα αυτοκίνητο δρόμου και το ξέσκισε ΣΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ χρήση εκτός δρόμου, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βγάζει ζημιές.
Επειδή έχει 70-80 αμάξια από την λήζινγκ, η εταιρεία δεν έκανε αυτό που έπρεπε, δηλαδή να του αφαιρέσει το αμάξι για αντισυμβατική χρήση, να του πάρει και όλα τα μισθώματα χωρίς να το έχει, όπως γράφουν οι συμβάσεις που υπογράφει, γιατί είναι όλες ίδιες και έχω υπογράψει και εγώ τέτοιες.
Επίσης η Πεζώ σου λέει ρητά, ότι χρήση εκτός δρόμου είναι αιτία ακύρωσης της εγγύησης.
Ταυτόχρονα είχε ένα βιτάρα που του είχε κοστίσει πάνω από 150000 ευρώ, σε επισκευές, αλλά επειδή ήταν σκληρό εκτός δρόμου και στην εθνική δεν πήγαινε πάνω από 60-70 χλμ, προτιμούσε να παίρνει και να σκίζει το πεζώ.
Εχει δηλώσει ότι θα κάνει προπαγάνδα εναντίον του αυτοκινήτου.
Ετσι τώρα μας βγάζει το ιταλικό σάιτ και μας λέει για το γνωστό πρόβλημα του αντμπλού.
Υπ όψη όταν μου έβγαλε εμένα το πρόβλημα αυτό στα 27000 χλμ, ήμουν σε εκδρομή στην περιοχή της Γραβιάς και ενώ με φόβισε ότι θα μείνω, γιατί τάχα άλλοι έμεναν και γύρισα από τον επαρχιακό για να μην είμαι στον αυτοκινητόδρομο, την άλλη μέρα που το πήγα χαλαρά στην αντιπροσωπεία που είπε ο ο αρχιμηχανικός ότι δεν μένεις σε καμία περίπτωση.
Πάντως εγώ δεν έμεινα. Εκανα 200 χλμ με αναμένο το λαμπάκι.
Οπως έχουμε πει το αυτοκίνητο έχει πουλήσει πάρα πολύ.
Αποτέλεσμα είναι να υπάρχει και σημαντικός αριθμός βλαβών.
Στους περισσότερους όμως είναι δεύτερα χέρια τουλάχιστον, μετά από λήζινγκ ή εισαγωγής που δεν έχουν εγγύηση πέραν των δύο ετών,με άγνωστα χλμ, αφού τα ΚΤΕΟ είναι στα 4 χρόνια από την άδεια για πρώτη φορά, άρα όλοι αυτοί είναι εξυπνάκηδες που αγόρασαν φτηνά χρέπια, χωρίς συντήρηση και έχουν θέματα.
Αυτό βέβαια δεν αναιρεί το γεγονός ότι υπήρχαν αστοχίες και λάθη στους 2 κινητήρες που ο όμιλος προσπαθεί να τα φτιάχνει για να βελτιώσει το όνομα του.
Αλλά παραμύθια και υπερβολές επειδή θέλει να δείχνει τα σουζουκοχρέπια που αλλάζουν κιβώτιο στα 40000, αλλά τότε για τους σουζουκογάτους φταίνε οι οδηγοί τους, δεν θα μένουν αναπάντητα.
Οσο για την ελληνική ομάδα που είναι μέλος της ο γάτος, είναι κλειστή ομάδα, άμα θέλουν σε κάνουν μέλος και άμα δεν γράφεις, σε διαγράφουν.
Προφανώς γιατί νοιάζονται για τα κλικ περισσότερο από τα θέματα των συμμετεχόντων.
Αρα για τους υπόλοιπους ότι και να γράφουν είναι αναξιόπιστο.
-
Αφήστε τις εικόνες και διαβάστε τις αλήθειες...
-
Εσύ δηλαδή που δεν έχεις το αυτοκίνητο αλλά έχεις μετοχές της εταιρίας δεν κάνεις προπαγάνδα;;;
-
Εχω το αυτοκίνητο και δεν έχω μετοχές.
Πως θα είχα μετοχές αφού δεν γουστάρω τους οικονομολόγους ?

-
Όταν είναι σταματημένο και στρίβω το τιμόνι προς τα άκρα ή όταν κάνω κοφτές γρήγορες κινήσεις αριστερά δεξιά, έχω την εντύπωση ότι ακούω ένα θόρυβο.
Όταν είναι σταματημένο όμως ή σχεδόν σταματημένο κάνοντας μανούβρες και όχι κατά την οδήγηση.
Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου.
Πήρα τηλέφωνο να το πάω για ένα έλεγχο καλού κακού. Πρώτο διαθέσιμο ραντεβού 1η Δεκέμβρη ( @gatoz έχει πέσει δουλειά φαίνεται).
Μου είπε όμως η κοπέλα ότι αν ακούσω να μεγαλώνει ο θόρυβος ή καταλάβω κάποιο πρόβλημα στην οδήγηση, να μην περιμένω το ραντεβού και να το πάω έκτακτα.
Ίδωμεν. -
Εχουν πουληθεί τόσα πολλά πεζώ που τα ετήσια σέρβις μόνο φτάνουν για να γεμίσουν τα αναβατόρια. 15-20 μέρες είναι στάνταρ.
Το ίδιο και στην Σιτροέν. Εν τω μεταξύ κάνουν και σέρβις και κανένα εμτζί και καμμία ντιες, βάλε και τα λήζινγκ μαζεύονται.
-
Όταν είναι σταματημένο και στρίβω το τιμόνι προς τα άκρα ή όταν κάνω κοφτές γρήγορες κινήσεις αριστερά δεξιά, έχω την εντύπωση ότι ακούω ένα θόρυβο.
Όταν είναι σταματημένο όμως ή σχεδόν σταματημένο κάνοντας μανούβρες και όχι κατά την οδήγηση.
Πήρα τηλέφωνο να το πάω για ένα έλεγχο καλού κακού. Πρώτο διαθέσιμο ραντεβού 1η Δεκέμβρη ( @gatoz έχει πέσει δουλειά φαίνεται).
Μου είπε όμως η κοπέλα ότι αν ακούσω να μεγαλώνει ο θόρυβος ή καταλάβω κάποιο πρόβλημα στην οδήγηση, να μην περιμένω το ραντεβού και να το πάω έκτακτα.
Ίδωμεν.@katafractos17 said in Peugeot 3008 2016:
Ίδωμεν.Μουαγιε ή ημιαξονια
-
Ίδωμεν.@katafractos17 said in Peugeot 3008 2016:
Ίδωμεν.Μουαγιε ή ημιαξονια
Κολωνα τιμονιου ή κρεμαγιερα θα πω.
Peugeot 3008 2016