-
Κάποιοι έδωσαν 35000 πρώτο μίσθωμα για να γλυτώσουν τόκους και να βγει η δόση στα 650 αντί για 1100 πριν 25 χρόνια, τότε που οι γάτοι ήταν γατάκια που δεν είχαν ακόμη ανοίξει τα μάτια τους.

-
Σήμερα είδα ότι το Terramar e-Hybrid με το ομολογκάρισμα σύμφωνα με το Euro 6a-bis πάει στα 36 g/km co², οπότε μπαίνει και αυτό στη λίστα και μαζί με το Q3 γίνονται πλέον δύο τα phev.
Περιμένω απαντήσεις από Avis και βλέπουμε. -
@katafractos17 said in SUV/Crossovers Forum:
Σήμερα είδα ότι το Terramar e-Hybrid με το ομολογκάρισμα σύμφωνα με το Euro 6a-bis πάει στα 36 g/km co², οπότε μπαίνει και αυτό στη λίστα και μαζί με το Q3 γίνονται πλέον δύο τα phev.
Περιμένω απαντήσεις από Avis και βλέπουμε.Nα ενημερώσεις και εμένα παρακαλώ. Ζεις με 400 λιτρα πορτ μπαγκαζ για τόσο όγκο? Εγώ εχω βάλει το capri στο σκοπευτρο.
-
@kapelis said in SUV/Crossovers Forum:
Περιμένω απαντήσεις από Avis και βλέπουμε.Nα ενημερώσεις και εμένα παρακαλώ. Ζεις με 400 λιτρα πορτ μπαγκαζ για τόσο όγκο? Εγώ εχω βάλει το capri στο σκοπευτρο.
Στο 3008 PHEV 400 λίτρα έχω και κουτσά στραβά τα καταφέρνω.

Όχι ότι δεν θα ήθελε παραπάνω χώρο η κυρά. Όσο και να της δώσεις θα το γεμίσει.
-

Tι αναμονή σου λενε το 3008 phev?
-

Tι αναμονή σου λενε το 3008 phev?
Δεν κοιτάω για το νέο 3008 phev, πρώτον γιατί δεν ξέρω τι ρύπους θα βγάζει με τα νέα πρότυπα και αν κρίνω από το νέο C5 Aircross πιθανόν να περνάει τα 50 γραμμάρια και δεύτερον γιατί είπα αν μπορέσω να μισθώσω ξανά, να πάω και σε κάποια άλλη μάρκα. Έτσι για την εμπειρία.

Όσο για το ηλεκτρικό 3008, απ' ότι είδα και διάβασα, πρέπει να πας στο Long Range με την 97άρα μπαταρία για να πιάσει παρόμοιες πραγματικές αυτονομίες που βγάζουν άλλα ηλεκτρικά με 74αρες και 77αρες μπαταρίες.Και μία φώτο από τα 400 λίτρα.

-
Οι ρύποι λεει θα πανε με νόμο στα 75 gr
-
Οι ρύποι λεει θα πανε με νόμο στα 75 gr οπότε αλλάζει η κατάσταση
-
@kapelis said in SUV/Crossovers Forum
Οι ρύποι λεει θα πανε με νόμο στα 75 gr οπότε αλλάζει η κατάσταση
Λογικά κάτι τέτοιο θα γίνει κάποια στιγμή, αλλά μέχρι να γίνει, εγώ θα πρέπει εκτός απροόπτου να έχω επιλέξει τι θα κάνω και το οποίο θα χρειαστεί να βασίζεται σε πραγματικά και σίγουρα δεδομένα.
Edit.
Μόλις διάβασα το παρακάτω.
Αποκλειστικό: Τέλος στα 50 γρ./χλμ. στα εταιρικά plug-in υβριδικά -Ποιο θα είναι το νέο όριο, πότε ξεκινάΘα περάσει λέει το Νοέμβριο.
Για να δούμε. -
Αντε ησύχασες πάλι.
Ερχονται και τα REEV όμως.
-
Έχουν αρχίσει οι διαμορφωτές στο εξωτερικό να προσαρμόζονται στα καινούργια πρότυπα για τα phev.
Ενδεικτικά στο Γερμανικό διαμορφωτή η Bmw X1 25e xline , στα 56 g/km , όταν ο Ελληνικός είναι ακόμα στα 18 g/km.
Αν δεν ανεβεί στα 70 γρ , κόβεται , όπως και η τονάλε , η οποία στον Ιταλικό πλησιάζει τα 79g/km (καλά αυτή κόβεται ούτως ή άλλως) .
( τα παραπάνω αν δεν χάνομαι στη μετάφραση).
-
Το ίδιο και για Cupra,
Το Ισπανικό και το Αγγλικό site αναφέρουν για το Terramar phev τη νέα τιμή που είναι 36 γραμμάρια ενώ το Ελληνικό έχει μείνει ακόμη στα 10.
-
Όλα τα SUV της ελληνικής αγοράς με τιμή κάτω από 20.000 ευρώ
-
Λείπει το Υπέρτατο...

-
@criuser said in SUV/Crossovers Forum:
Λείπει το Υπέρτατο...

Διάβασα Υπερατού!!!
Συγνώμη είμαι σε σούπερ τζερτζελο mode!
-
-
@a-d-p said in SUV/Crossovers Forum:
@criuser said in SUV/Crossovers Forum:
Λείπει το Υπέρτατο...

???

19500 με την έκπτωση 18900 ξεκινάει το 3 αιρκρος.
-
Όλα τα πλήρως υβριδικά μικρά SUV της ελληνικής αγοράς – Τιμές και καταναλώσεις
https://www.4troxoi.gr/agora/yvridika-mikra-suv-tis-ellinikis-agoras/
-
Μόνο οι εκδόσεις του Yaris Cross και LBX που έχουν τετρακίνηση έχουν ενδιαφέρον
-
To Tiggo 4 hev όσα τεστ έχω δει στο εξωτερικό, λένε για συνολική συνδυαστική ισχύ 163hp (95 ο ατμοσφαιρικός και 204 o ηλεκτροκινητήρας).
Εδώ γιατί λένε 204Hp? (απ'ότι έχω καταλάβει δεν είναι ακριβώς όπως το σύστημα Honda και Nissan e power, λειτουργεί και σε σειρά και παράλληλα αλά Toyota)
SUV/Crossovers Forum