-
-
-

-
Θα μπορουσε να ειναι και διαφημιση ελληνικου παροχου:

-

-

-

-
-
-
-
Εχω μια απορία.
Ο κομισάριος κοιτάει άραγε τα νούμερα της τηλεθέασης, ως άλλη παρουσιάστρια πρωινάδικου/μεσημεριανάδικου
, όταν στέλνει για δημοσίευση την γραμμή ?Εχουμε πει ότι βιντεάκια και ΦΒ χωρίς περίληψη δεν τα ανοίγουμε, αν επρόκειτο έστω να τα ανοίξουμε.
Αρα ας τον ενημερώσει κάποιος

-
@criuser said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Εχω μια απορία.
Ο κομισάριος κοιτάει άραγε τα νούμερα της τηλεθέασης, ως άλλη παρουσιάστρια πρωινάδικου/μεσημεριανάδικου
, όταν στέλνει για δημοσίευση την γραμμή ?Εχουμε πει ότι βιντεάκια και ΦΒ χωρίς περίληψη δεν τα ανοίγουμε, αν επρόκειτο έστω να τα ανοίξουμε.
Αρα ας τον ενημερώσει κάποιος

Λέω να αρχίσω να ρίχνω Μπαν για σπαμ σε αυτούς που δεν βάζουν τίτλο , τι λες;
-
Ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω την εξουσία ?

-
-
Τίτλος: Γίνονται πραγματάκια διεθνώς, εκεί στα ακροδεξιά!
-
@piliourits said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Τίτλος: Γίνονται πραγματάκια διεθνώς, εκεί στα ακροδεξιά!
Αν με διώξει η συντρόφισσα επειδή βλέπω τον Τραμπ στο Facebook θα έρθω Πήλιο

Πραγματικό γεγονός
Κάθεται δίπλα μου και ακούει αυτά που ανεβάζεις, ακολουθεί διάλογος:ΣΥΖΥΓΟΣ - Τι τον βλέπεις αυτόν τον μπιπ μπιπ
ADP - ο @piliourits τον ανέβασε
ΣΥΖΥΓΟΣ - Δεν σου είπα να μην κάνεις παρέα με ακροδεξιούς
ADP - κομμουνιστής είναι, δεν είναι ακροδεξιός

ΣΥΖΥΓΟΣ - Και γιατί ανεβάζει τραμπακουλα;
ADP - για να πειράξει τους @criuser @monman2

-
Εμένα μου λέει, πάλι με αυτούς μιλάς;
Ένσημα σου κολλάνε;;;;;
-
Οι οποίοι κρούζερ και μόνμαν δεν ανοίγουν καν τα βιντεάκια που ανεβάζουν οι φίλοι και απολογητές των ηττημένων...
Για την ευκολία των αρσενικών και θηλυκών που κατοικοεδρεύουν στο 0 του πολιτικού ημικυκλίου, σας βάζω την αναζήτηση στο διαδίκτυο για απλά μαθήματα προοπτικής ώστε να μειωθεί η οπτική στρέβλωση των πραγμάτων και των απόψεων των άλλων...

-
@criuser said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Οι οποίοι κρούζερ και μόνμαν δεν ανοίγουν καν τα βιντεάκια που ανεβάζουν οι φίλοι και απολογητές των ηττημένων...
Για την ευκολία των αρσενικών και θηλυκών που κατοικοεδρεύουν στο 0 του πολιτικού ημικυκλίου, σας βάζω την αναζήτηση στο διαδίκτυο για απλά μαθήματα προοπτικής ώστε να μειωθεί η οπτική στρέβλωση των πραγμάτων και των απόψεων των άλλων...

Ούτε ανοίγουμε τα λινκ που ανεβάζεις

Έβαλε τίτλο
Να λέμε και τα σωστά όμως,

-
Οχι μόνο τίτλο και αναλυτική περιγραφή.
Οπότε έχεις την επιλογή να το ανοίξεις ή όχι...
Δεν θα μπορείς όμως ποτέ να ισχυριστείς ότι δεν ήξερες...

Γελοιογραφία & Χιούμορ