-
Μη πίνετε όταν γράφετε…και το αντίθετο
-
Το μεγάλο λάθος του Κούλη είναι ότι μοίρασε λάθος την πίτα. Τώρα το κατάλαβε και πάει να τα μαζέψει στη ΔΕΘ με τις φοροαπαλλαγές, αλλά μάλλον είναι αργά, έχουν σχηματιστεί κακές εντυπώσεις.
Όσα χρόνια είμαι στην Ελλάδα σαν επαγγελματίας, δεν έχω ξαναζήσει αυτό που ζω τα τελευταία 2 χρόνια. Όσοι συναναστρέφομαι επαγγελματικά ψάχνουν προσωπικό και με ρωτάνε αν ξέρω κανέναν. Από τεχνικούς και οδηγούς μέχρι πωλητές και security. Αλλά δεν είναι ικανοποιητικές οι αμοιβές...
-
Μα έχουν φύγει οι έλληνες, όχι θα κάτσουν εδώ να σκάσουν. Για αυτό πέφτουν και οι γεννήσεις κτλ.
Από εμάς στην παρέα τα 3/5 όσων την απαρτίζαμε από φοιτητές και σχολείο εκάναν οικογενεια στο εξωτερικό. Έφυγαν. Πολύ δύσκολα θα γυρίσουν. Στη σύνταξη λένε όλοι.
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Το μεγάλο λάθος του Κούλη είναι ότι μοίρασε λάθος την πίτα
Δεν την μοιρασε καθολου , τα φαγανε ενα παρεακι
φαγανε , φαγανεhttps://tenor.com/en-GB/view/φαγανε-μαυρογιαλουρος-gif-27676342
-
Δεν έφαγε ο Andy, αυτό μας λέει.
-
Το μεγάλο λάθος του Κούλη είναι ότι μοίρασε λάθος την πίτα. Τώρα το κατάλαβε και πάει να τα μαζέψει στη ΔΕΘ με τις φοροαπαλλαγές, αλλά μάλλον είναι αργά, έχουν σχηματιστεί κακές εντυπώσεις.
Όσα χρόνια είμαι στην Ελλάδα σαν επαγγελματίας, δεν έχω ξαναζήσει αυτό που ζω τα τελευταία 2 χρόνια. Όσοι συναναστρέφομαι επαγγελματικά ψάχνουν προσωπικό και με ρωτάνε αν ξέρω κανέναν. Από τεχνικούς και οδηγούς μέχρι πωλητές και security. Αλλά δεν είναι ικανοποιητικές οι αμοιβές...
Θα σου απαντησω για το χωρο μου, λιγο πολυ βεβαια παντου τα ιδια ειναι.
Ο Ελληνας εργοδοτης ηταν καρμιρης και η κριση τον εκανε υπερκαρμιρη, εχει ογκο ερσασιας για 5 ατομα και θα προσλαβει 4.
Θα τους δωσει τον κατωτατο, θα τους φαει καμια υπερωρια κλπ παπαριες.
Αν βρει εργαζομενο τεφαρικι δεν τον ικανοποιει οικονομικα για να τον κρατησει.
Υπαρχει τροπος να αντιστραφουν τα πραγματα αλλα θελει χρονο και ο καρμιρης να βαλει το χερι στην τσεπη, επισης ενας κερασμενος καφες το πρωι, ενα σαντουιτς το μεσημερι δεν επιβαρυνουν τον προυπολογισμο στις μικρες εταιρειες.
3-4 φορες το χρονο μια οικογενειακη συγκεντρωση ακομα και σε σουβλατζιδικο δειχνει οτι υπολογιζει τον υπαλληλο.
Κατα τυχη αυτα συζητουσα με τον εργοδουη που ειχα το 1995, του εφυγε ο μαστορας και δε βρισκει αντικαταστατη, αν ειχε προνοησει πριν 5 χρονια να παιρνει 2 παιδακια απο τις σχολες του κλαδου θα ειχε πετυχει 2-3 για τη διαδοχη κατασταση. -
Η υπογεννητικότητα είναι γενικότερη στο δυτικό κόσμο. Δεν ξέρω τι γίνεται στον ανατολικό κομμάτι της γης αλλά δεν νομίζω να έχει μεγάλη διαφορά.
-
-
@otso said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Πολύ μεγάλο λάθος αυτό που λες. Έδωσε προκαταβολές ο Σταϊκούρας σωρηδόν.
-
-
@george-0 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Πολύ μεγάλο λάθος αυτό που λες. Έδωσε προκαταβολές ο Σταϊκούρας σορειδον.
που ποτε πως , χαμπαρι δεν πηρα , παλι στην αποξω , γαμωτο.
-
Εγώ;;;;
Μη μου πεις ότι λες και το δελτίο καιρού.
Και δεν είμαι 13 ώρο. Λάθος κάνει το ΠΑΜΕ. 14 ωρο είναι διότι σε αυτό τον χρόνο αναλογούν δύο διαλείμματα μισής ώρας όπου ΔΕΝ υπολογίζονται στον χρόνο εργασίας. Άρα 14 ώρες πραγματικής επαγγελματικής ενασχόλησης
-
Deminimis ευρωπαϊκα κόλπα. Ιταλικά
-
Εμ σου είπα…. Πες τους να ανοίξουν τα φώτα. Έχεις φάει πέντε και δεν έδωσες ούτε μια.
-
Θα σοβαρευτείτε επιτέλους? Κοντεύει να σας φτάσει η Κων/λου και έρχεται κι ο Alexis καβάλα στ' άλογο. Ε, ξαναφέρτε κι εσείς το ΓΑΠ, τώρα που έκανε και μετεκπαίδευση με τον Σι Τζινπίνγκ στην Κίνα.
Τώρα που ανεφερες, τον ΓΑΠαρο, δεν πιάνουν μία τρίχα από τα φρύδια του όλοι μαζί στην ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Και αντί να πάνε όλοι να τον ψηφίσουν μονοκουκι ο λαπ και ο βαγκιρκης θα ψηφίσουν τον αχρηστο πασοκο γιδιβοσκο και ο πηλιους που δεν είναι κομματοσκυλο θα ξαναματαψηφισει για 100η φορά κκε
Δυστυχώς θέλουμε να έχουμε το μέτωπο μας καθαρό όσο γίνεται αυτό και να μπορούμε να κοιτάμε στα μάτια τα παιδιά μας.
Προσωπικά εγώ πιστεύω, και δεν θέλω να παρεξηγηθεί καθόλου αυτό που θα πω , πως ο οποίος ψηφίζει Τσίπρα μετά το Μάτι και Κούλη μετά τα Τέμπη είναι ατόφιος μαλάκας , με την έννοια του μαλάκα ως κάποιος που κοιτάει τα βραχυπρόθεσμα συμφέροντα του και την πάρτη του χωρίς να θέλει να ταράξει τα νερά διατηρώντας μια κατάσταση που παρόλο που γνωρίζει πως έχει βαλτώσει.
Δεν ξέρω πως αλλιώς να το διατυπώσω, αν υπάρχει δηλαδή κάποια αποδεκτή έννοια του μαλάκα, με την καλή έννοια που λέει και ο Ψινάκης.
Δεν κρίνω, δεν θα μαλώσω, δεν θα μπλέξω , είμαι σε μια ηλικία που έχω αρχίσει να κουνάω καταφατικά το κεφάλι μου σε κάποιον που μου λέει πως 1+1 δεν κάνει 2 , ίσως αρχίζω και εγώ να γίνομαι μαλάκας.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Εγώ;;;;
Και δεν είμαι 13 ώρο. Λάθος κάνει το ΠΑΜΕ. 14 ωρο είναι διότι σε αυτό τον χρόνο αναλογούν δύο διαλείμματα μισής ώρας όπου ΔΕΝ υπολογίζονται στον χρόνο εργασίας. Άρα 14 ώρες πραγματικής επαγγελματικής ενασχόλησης
Εσύ ναι. Τραγούδησε και λίγο Μανό Λοΐζο αν και ήταν στα βόρεια προάστια στο τέλος.
-
Εγώ;;;;
Εσύ ναι. Τραγούδησε και λίγο Μανό Λοΐζο αν και ήταν στα βόρεια προάστια στο τέλος.
Να σέβεσαι τον Λοΐζο.
-
Εγώ;;;;
Να σέβεσαι τον Λοΐζο.
Ξέρω του απογόνους του προσωπικά. Εσύ θα πρέπει να σέβεσαι.
-
Βάγκιρκ εσύ εκεί στο 2000, 2004 που είχαν σκάσει όλα τα σκάνδαλα, γιατί ψήφιζες πασοκ ?
Μήπως περιλαμβάνεις και τον εαυτό σου στους παραπάνω που αναφέρεις ?
-
Ωπ, τώρα είδα το σχόλιο του @fiverg
Πού το ξέρει τι θα ψηφίσω;;;;
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3