-
Εγώ πάντως το έκανα τεστ ντραιβ , ήταν αξιοπρεπέστατο , και το παραγγειλα. Η Κορέα είναι εγγύηση , οι άνθρωποι είναι αξιόπιστοι , και τα προιόντα τίμια. Είχα Χιουνται πριν 29 χρόνια και δεν με πρόδωσε ποτέ. Θα του βάλω και lpg,(είναι lpg friendly) .
-
Δώσε λεπτομέρειες για το τεστ, αλλά και γενικώς. Από άνεση ανάρτησης, καθίζματα, λεβιέ, ορατότης, τι λέει?
-
-
Εγώ πάντως το έκανα τεστ ντραιβ , ήταν αξιοπρεπέστατο , και το παραγγειλα. Η Κορέα είναι εγγύηση , οι άνθρωποι είναι αξιόπιστοι , και τα προιόντα τίμια. Είχα Χιουνται πριν 29 χρόνια και δεν με πρόδωσε ποτέ. Θα του βάλω και lpg,(είναι lpg friendly) .
Με το καλό
να παραλάβεις.
Ποιο μοντέλο - έκδοση; Τιμή;
-
Ευχαριστώ , 163 , 2wd , μαύρο , 18400 plus τελη
-
Δώσε λεπτομέρειες για το τεστ, αλλά και γενικώς. Από άνεση ανάρτησης, καθίζματα, λεβιέ, ορατότης, τι λέει?
Άνετο αλλά κρατάει , το αυτόματο οδήγησα ,είναι καλό αλλά με μειωμένη ροπή και μιας και έχει μακριές σχέσεις προτίμησα το manual που έχει πολύ τράβηγμα-πιο οικονομικο. Το τιμόνι δεν είναι τοπ αλλά ούτε και κακό, εγκρινεται.Καθίσματα άνετα με καλή πλευρική στήριξη.Καθεσαι ψηλα , καλή ορατότης , πίσω έχει κάμερα. Φρένα πολύ καλά , αθόρυβο ,(προέρχομαι από θορυβωδες πετρέλαιο). Γενικά πολύ αξιοπρεπές σε όλα του. Αν σκεφτείς την τιμή κελεπουρι. Σε κανένα πεθαμένο Stepway θα κατέληγα. Καλό αλλά λίγο για μένα.
- list item
-
Αυτό είναι το νέο, ισχυρό KGM Musso EV
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/ayto-einai-to-neo-ischyro-kgm-musso-ev/
-
Οδηγούμε το KGM Torres Hybrid στην Φρανκφούρτη
η αρχική τιμή του του KGM Torres Hybrid είναι 34.690 ευρώ, η οποία όμως διαμορφώνεται αυτό το διάστημα στα 33.190 ευρώ με την προσφορά της εισαγωγικής εταιρείας, με το μοντέλο να είναι άμεσα διαθέσιμο
https://www.4troxoi.gr/dokimes/paroysiaseis/odigoyme-to-kgm-torres-hybrid-stin-frankfoyrti/
-
Ωραίο……
Μπράβο στην KGM
@A-d-P εάν το βάλουν το σύστημα και στο actyon τότε μπορείς να τα έχεις όλα.
Μεγάλο, ηλεκτρικό πορτμπαγκάζ πολύ χαμηλή κατανάλωση, δύναμη σε προσπέραση και όμορφο σαν Range rover
-
-
Λες να του αλλάξουν το όνομα σε ssangyonara …..
Θα λες στον παρκαδόρο, φέρε μου τη σαγιονάρα μου
Ο ταξιδευτής θα κάνει πάρτι δέκα μέρες.
-
Τώρα ειλικρινά, με 33Κ παίρνεις υβριδικό σαν γκαρσονιέρα και κατανάλωση σε λίγο αστική και χαλαρή μετακίνηση 5,7λ/100 χλμ
Τόσο κοστίζει η πλούσια έκδοση του Yaris cross
Υπόψιν, η ηχομόνωση του είναι επιπέδου Χ5 BMW
-
@vagkirk πούλα το εργαλείο ! Δες εδώ αμάξι ρε φίλε!
Τελικά το βγάζουν και αυτό ως HEV
Μετά σου λέει ο άλλος για stellantis!
-
Η ηχομόνωση είναι για τον π....ο καβάλα...
Καμία σχέση με του δικού μου 3008.
Επιασες και την Χ5 στο στόμα σου.
Κοίτα την χρυσόμυγα και άσε τα πραγματικά αυτοκίνητα.
-
Στον κόσμο των διπλοκάμπινων pick up έχουμε μια νέα άφιξη που βάζει στο τραπέζι τα δεδομένα γενναιοδωρίας του. Υποδεχτείτε το KGM Musso Grand.
Youtube Video -
Οτι πρέπει για τα στενά
-
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-kgm-torres-hybrid-oikogeneia-se-pliri-synthesi
Καλύτερο από το bigster!
Τους άρεσε πολύ
KGM