-
Έπεσε λένε ο ρυθμός αύξησης πωλήσεων σε ένα σταθερό επίπεδο και εντόπισαν πως η Ευρώπη έχει μείνει πίσω στις εγκαταστάσεις φόρτισης οπότε θα βάλουν και θερμικό μοτέρ για να μην υπάρχει το λεγόμενο άγχος αυτονομίας.
Μερκαντιλισμος ή εμποροκρατια. Θα σου πουλήσουν όσο -οσο, αρκεί να πουλήσουν. Άλλη νοοτροπία από εμάς. Σκοπός δεν είναι το άμεσο κέρδος αλλά η συσσώρευση κεφαλαίων, και πόσο μάλλον σκληρού νομίσματος σαν το ευρώ.
-
Μόλις παρέλαβα το dolphin surf confort (leasing).
Τωρα μου φάνηκε πιο ψηλό απο όταν το ειχα δει πριν την παραγγελία.
Θα γραψω σε μερικές μερες τα +-. Μερικά δεν τα ειχα δει καν, μερικά τα διαβασα σε καποια test, μερικά τα παρατήρησα τώρα.
πχ Δεν εχει: Αυτόματη σκίαση στο κεντρικό καθρέφτη, χειρολαβή οδηγού πάνω απο το παράθυρο, πίσω υαλοκαθαριστήρα, θερμοκρασία ρύθμισης του aircondition, πίσω έχει 2 ζώνες (οπότε αυστηρά 4θέσιο), αυτόματο παράθυρο μονο του οδηγού.
απο την άλλη το μενου σφαίρα, γρήγορη ασύρματη φόρτιση, ασύρματο android auto, ηλεκτρικές ρυθμίσεις καθισμάτων (χωρίς μνήμες), 360 καμερα. (όσα μου λείπουν απο το formentor
)
-
Θα γραψω σε μερικές μερες τα +-. Μερικά δεν τα ειχα δει καν, μερικά τα διαβασα σε καποια test, μερικά τα παρατήρησα τώρα.
πχ Δεν εχει: Αυτόματη σκίαση στο κεντρικό καθρέφτη, χειρολαβή οδηγού πάνω απο το παράθυρο, πίσω υαλοκαθαριστήρα, θερμοκρασία ρύθμισης του aircondition, πίσω έχει 2 ζώνες (οπότε αυστηρά 4θέσιο), αυτόματο παράθυρο μονο του οδηγού.
απο την άλλη το μενου σφαίρα, γρήγορη ασύρματη φόρτιση, ασύρματο android auto, ηλεκτρικές ρυθμίσεις καθισμάτων (χωρίς μνήμες), 360 καμερα. (όσα μου λείπουν απο το formentor
)
Καλοτάξιδο! Δεν παίζει να μην έχει θερμοκρασία ρύθμισης του ac. Ειδικά αφού έχεις πάρει την ακριβή έκδοση με το 360.
Ο ηλεκτροχρωματικος κεντρικός καθρέφτης συμφωνώ και εγώ ότι είναι κάτι που μου λείπει. -
Καλοτάξιδο...
και καλοφόρτιστο... -
τωρα που το ειδα παλι, τα παραθυρα εκτος του οδηγου στο κατεβασμα εχουν τη διπλη λειτουργία και στο ανεβασμα εχουν μονο τη μη αυτοματη.
-
Καλοταξιδο...εύχομαι πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα
-
Είδα ένα BYD Sealion παρκαρισμένο, κατευθείαν δεν μου άρεσε καθόλου η περιοχή θόλοι-λάστιχο-ζάντα.....κατα τα άλλα όμορφο!
-
Μου κάνει εντύπωση που οι περισσότεροι οδηγοί ενώ το οδόστρωμα είναι κατεστραμμένο και έχει λακούβες πάνε γρήγορα από πάνω ενώ κανονικά θα έπρεπε να μειώνουν ταχύτητα.
-
-
Μου κάνει εντύπωση που οι περισσότεροι οδηγοί ενώ το οδόστρωμα είναι κατεστραμμένο και έχει λακούβες πάνε γρήγορα από πάνω ενώ κανονικά θα έπρεπε να μειώνουν ταχύτητα.
αν τρεχεις (πετας) δεν προλαβαινεις να πεσεις στη λακουβα
Αχαχαχα δουλειά να έχουν τα βουλκανιζατέρ
-
-
τωρα που το ειδα παλι, τα παραθυρα εκτος του οδηγου στο κατεβασμα εχουν τη διπλη λειτουργία και στο ανεβασμα εχουν μονο τη μη αυτοματη.
Προφανώς για λόγους ασφαλείας, εαν δεν έχουν αισθητήρα.
Γιατί τα άλλα πως έχουν?
Κόστος πανε να κόψουν με όλες αυτές τις βλακιες μάλλον.
-
Μου έλεγε ότι δεν ειναι σωστή η πίεση και όντος αντί για 2.7 ήταν 2.8 με 2.9. Ρύθμισα όλα τα λάστιχα σε 2.7 και το λεει ακόμα. Θέλει κάποιο reset ?
-
Γιατί τα άλλα πως έχουν?
Από όσο ξέρω στην ΕΕ, ειναι υποχρεωτικό εαν έχεις αυτόματα παράθυρα στο ανέβασμα να υπάρχει και αισθητήρας εμποδίου, ώστε να μην τραυματιστεί κάποιος. Η BMW είχε, η Τογιότα δεν έχω δοκιμάσει. Αυτός ο αισθητήρας κοστίζει όμως.
-
Γιατί τα άλλα πως έχουν?
Από όσο ξέρω στην ΕΕ, ειναι υποχρεωτικό εαν έχεις αυτόματα παράθυρα στο ανέβασμα να υπάρχει και αισθητήρας εμποδίου, ώστε να μην τραυματιστεί κάποιος. Η BMW είχε, η Τογιότα δεν έχω δοκιμάσει. Αυτός ο αισθητήρας κοστίζει όμως.
Αυτό ναι. 3 διακόπτες και 3 αισθητήρες από Κίνα
ποσο έχουν?
-
Υπάρχει τρόπος τα βελάκια στο τιμόνι να εναλασουν τους σταθμους από τα favorites ?
-
Το οδήγησες; Πες μας περισσότερα. Πως είναι;;;;;
-
)
Ποια απο τις 3 εκδόσεις πήρες και σε τι χρώμα? (ελπίζω το λαχανί
)
-
αν τρεχεις (πετας) δεν προλαβαινεις να πεσεις στη λακουβα
Λογικά μετά από κάποια ταχύτητα πλανάρει όπως τα σκάφη...
-
)
Ποια απο τις 3 εκδόσεις πήρες και σε τι χρώμα? (ελπίζω το λαχανί
)
comfort λευκό. σε εταιρικό leasing δεν παιζουν τα περίεργα χρώματα.
BYD forum