-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Η Κρητη θα γινει Μυτιληνη και Σαμος.
Τουρισμος RIP -
Σβήσε την φωτογραφία βαραίνει ο σέρβερ.
Μας απειλούν λένε διάφορα άρθρα. Οπότε τους εξηγούμε ωραία και καλά ….οτι η Ευρώπη θα ασκήσει οικονομική πίεση στη χώρα τους.
-
@johnny-0 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Η Κρητη θα γινει Μυτιληνη και Σαμος.
Τουρισμος RIPΘα τους βοηθησει η κυβερνηση με επιδοτησεις
ευκαιρεια ειναι -
-
Χα!
Ότι γράφω εδώ και έτη το αναφέρει στον πίνακα 13.
Όλο οι δεξιοί εδώ μέσα μου την έπεφταν χωρίς να κοιτούν τους πίνακες που παρέθετα. Αλλά δεν είχαν αντιληφθεί το τι λέω όσες φορές και αν το έλεγα.
Εγώ είχα χρησιμοποιείσει τον δείκτη gini σε όρους αγοραστικής δύναμης. Αυτός κάτι παρόμοιο με ανάλυση εισοδημάτων σε σκαλοπάτια.
Θυμάμαι το έγραφα πως η μοναδική κυβέρνηση στο μνημόνιο που το πέτυχε αυτό ήταν του ΣΥΡΙΖΑ και από πίσω οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ του 90.
Το είχα γράψει και στο ακατανομαστο forum
Κάποιοι Νδτες δεν με πίστευαν ……τώρα θα με πιστέψουν και οι ΝΔτες.
Υ,γ θα ψάξω να βρω τα πσοτ μου.
Υ.γ κάτι παρόμοιο είχε γίνει και επι ένωσης κέντρου αλλά δεν υπήρχε τότε ο συγκεκριμένος δείκτης οπότε προσεγγιστικά το βλέπουμε.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Μα ο ένας είναι κρατιστής και ο άλλος αντί κρατιστής . Να ήσουνα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ άντε να πω.
Αλλά πως γίνεται να συμφωνείς ταυτόχρονα με δύο διαφορετικές φιλοσοφίες;
Μα δεν συμφωνώ με τις φιλοσοφίες τους, αλλά με κάποια από αυτά που λένε ως προγραμματικές δηλώσεις. π.χ. συμφωνώ 100% με τον διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας. Δεν ειμαι της "δεξιας" άποψης για την θρησκεία και την εκκλησία. αλλά συμφωνώ και 100% με την ανάγκη μείωσης του δημοσίου και του κράτους.
-
Μετά απ την ανάλυση εισοδήματος στο τέλος του βίντεο, κατανοώ πλήρως γιατί είναι τόσο ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ οι συμφορουμίτες εδώ με τις μηνιαίες αμοιβές άνω των 3 χιλιαδων!
Δηλαδή το κομμάτι 10% του ελληνικού πληθυσμού, που βρήκε μια κυβέρνηση που δουλεύει για πάρτη του και μόνο γι αυτούς, γράφοντας το υπόλοιπο 90% πληθυσμού στα παλιά της παπούτσια.
Και κατανοώ επίσης παλαιότερες δηλώσεις μελών του 10% ότι "είδε λεφτά στη τσέπη του" με τον Κούλη.Τώρα, για τα κορόιδα που ανήκουν στο υπόλοιπο 90% και στηρίζουν Κούλη, δεν έχω τι να πω...
-
Οπως επίσης το ότι μας κατέστρεψε ο ΣΥΡΙΖΑ όντας 20αρηδες με αυτοκίνητα των 40Κ.
Ή το είστε τεμπέληδες όλοι βγάζουν 2500-3000 ευρω από τα 30 τους. Κάνετε κάτι λάθος, είστε άεργοι.
Είναι απλώς στην κοσμάρα τους και ζουν σε έναν πλασματικό κόσμο
Τα έγραφα όμως και εγώ…. Ούτε εσύ το είχες καταλάβει,
Πολύ ωραία παρουσίαση έκανε με ωραία γραφικά.
-
Δηλαδή το κομμάτι 10% του ελληνικού πληθυσμού, που βρήκε μια κυβέρνηση που δουλεύει για πάρτη του και μόνο γι αυτούς, γράφοντας το υπόλοιπο 90% πληθυσμού στα παλιά της παπούτσια.
Μα η κυβέρνηση της ΝΔ ΔΕΝ δουλεύει ΟΥΤΕ για αυτούς, αφού τους έχει σκίσει στους φόρους. Δουλεύει για τα λαμόγια, τα δικά της παιδιά, τους μιζαδόρους και αυτούς με τα μαύρα. ΝΔ εντωμεταξύ ψήφισαν πάρα πολλοί με βασικό μισθό, γιατί πίστεψαν ότι θα ανέβει η οικονομία και θα πάρουν αυηξήσεις. Πααραδοσιακά, πάρα πολλοί της εργατικής τάξης (όπως ο συγχωρεμένος θείος μου που ήταν μηχανικός στην ΕΑΒ) ειναι δεξιοί, γιατί α) ειναι συντηρητικοί και β) πιστεύουν ότι θα ανέβουν κοινωνική τάξη και θα αναβαθμιστούν στην κοινωνία και σε λεφτά - ποτέ δεν γίνεται φυσικά, αλλά έτσι ψηφίζουν.
-
Ποιος μπήκε στον λογαριασμό του φανη;;;;
-
Ποιος μπήκε στον λογαριασμό του φανη;;;;
Κανείς. Τα έχω γράψει άπειρες φορές αυτά. Όπως σου είπα και πριν, δεν με διαβάζεις!
-
Φοβερός ο πίνακας 6. Δεν το είχα σκεφτεί.
Ξεκάθαρα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ βοήθησε την εθνική υγεία. Η ΝΔ απλώς την διέλυσε ξανά.
Ο Πολλάκης έχει δίκιο που φωνάζει
-
Ο πίνακας 10 μας λέει πως ο αδωνις μας έλεγε απλώς μπούρδες
-
Φοβερός ο πίνακας 6. Δεν το είχα σκεφτεί.
Ξεκάθαρα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ βοήθησε την εθνική υγεία. Η ΝΔ απλώς την διέλυσε ξανά.
Ο Πολλάκης έχει δίκιο που φωνάζει
ή απλα ειναι λαθος τα στατιστικα απο την πηγη, δηλαδη την ελστατ
η αληθεια οπως τη ζω ειναι οτι η δημοσια υγεια εφαγε φαπες επι ζαιων ασχημες με υποχρηματοδοτηση αλλα και πλεον δεχεται αφανισμο απο τους ελαντα δυο με απιστευτο φαγοποτι και μαλιστα απο παιχτες που περνανε στα μιμιε και ενα σακσες στορυ και ειναι, λεει, υπερανω σκανδαλωνε. ο αδωνις γαυγιζει δεν δαγκωνει. αλλα δεν κανει και τπτ. -
-
Φανταζομαι η μεθοδολογία είναι κοινή και εποπτευόμενη από την Ευρωπαϊκή στατιστική αρχή
-
Φανταζομαι η μεθοδολογία είναι κοινή και εποπτευόμενη από την Ευρωπαϊκή στατιστική αρχή
φανταζεσαι....
-
Δηλαδή γνωρίζεις ότι έχουν άλλο τρόπο αξιολόγησης;
-
Έφοδος του «ελληνικού FBI» στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ
Στο μικροσκόπιο ύποπτα ΑΦΜ και σκληροί δίσκοι
https://www.lifo.gr/now/greece/efodos-toy-ellinikoy-fbi-sta-grafeia-toy-opekepeΞυπνησαν
Ουτε κωμωδια των μοντυ παιθονς να ηταν . -
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Μα η κυβέρνηση της ΝΔ ΔΕΝ δουλεύει ΟΥΤΕ για αυτούς, αφού τους έχει σκίσει στους φόρους.
Λέω να πάμε σε έναν εργαζόμενο σε μια εταιρία και να του πούμε ότι αν παίρνει 3Κ έχει μεγαλύτερα εισοδήματα από το 90% των Ελλήνων (που λέει ο Μαρινακης). Πραγματικό πόσο ρεζίλι μπορεί να δέχεται να γίνεται κάποιος για να βγάλει μεροκάματο με τη freedom?
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3