-
Τώρα αγοράζω εταιρείες για να τις κλείσω...
Από το γνωστό ανέκδοτο...
δυο τρεις μαθητές πετάγονται και φωνάζουν ” α γαμήσου ρε μαλακισμένο, σουζούκι”.
ατάραχος ο γιαπωνέζος: “βαλεντίνο ρόσι, παγκόσμιο πρωτάθλημα μοτοσικλέτας, ράλι νότιας αφρικής, το 2002″.
-
Κάτι έχει κάνει. Πήρε μετοχές λέει αλλά δεν κατάλαβα ακριβώς
-
Αυτό το beef στα περισσότερα νήματα (τουλάχιστον από τα λίγα που παρακολουθώ εγώ) έχει κουράσει και άλλους ή είμαι μόνο εγώ ενώ οι περισσότεροι ανοίγετε Pringles και απολαμβάνετε τη στιγμή;
-
Προσπαθούν να φανούν αρεστοί στον γάτο, που έχει εμμονή με την πεζώ, αλλά περιμένουν και να τους κράξω εγώ...
Το διασκεδάζουν λοιπόν...
-
Το πιο αστείο του φόρουμ είναι ότι πιστεύεις ότι μας κράζεις και ότι ο φανης επικροτεί ότι λες. Μπενυ χιλ παράσταση
-
@sabas_thess said in PEUGEOT FORUM:
Αυτό το beef στα περισσότερα νήματα (τουλάχιστον από τα λίγα που παρακολουθώ εγώ) έχει κουράσει και άλλους ή είμαι μόνο εγώ ενώ οι περισσότεροι ανοίγετε Pringles και απολαμβάνετε τη στιγμή;
Εννοείται πως κουράζει, όπως και τα lap vs cruiser (μεχρι και σχετικό θέμα πηρε το ματι μου νομίζω). Πλεον τα περισσότερα θεματα σκουπιδια εχουν, οχι χρησιμες πληροφορίες.
-
Δεν έχεις άδικο. Αλλα δεν φταίμε εμείς. Παρατήρησε μόλις πει κάποιος κάτι κατά της stellantis τρέχει να μας βγάλει ψεύτες.
-
@lap said in PEUGEOT FORUM:
Το πιο αστείο του φόρουμ είναι ότι πιστεύεις ότι μας κράζεις και ότι ο φανης επικροτεί ότι λες. Μπενυ χιλ παράσταση
Στον δημόσιο διάλογο, σημασία έχει μόνο η γνώμη των ακροατών...
Δεν έχεις άδικο. Αλλα δεν φταίμε εμείς. Παρατήρησε μόλις πει κάποιος κάτι κατά της stellantis τρέχει να μας βγάλει ψεύτες.
Δεν σας βγάζω.
Σας αναδεικνύω ως τέτοιους...
-
Λαπ 46000 ποστς απο το 13
Κρουζερ 26400 ΑΠΟ ΤΟ 08
Εγω 2800 απο το 02 -
Κερδίζεις ένα γλυφιτζούρι.
+1 ποστ
-
@otso said in PEUGEOT FORUM:
Λαπ 46000 ποστς απο το 13
Κρουζερ 26400 ΑΠΟ ΤΟ 08
Εγω 2800 απο το 02Εγώ μπήκα στην κρίση, που έκοψε η δουλειά..
Ο Λαπ μπήκε όταν έκανε το πασοκ σαμαροβενιζέλος..
Εσύ όταν χάθηκαν τα λεφτά του χρηματιστηρίου...
-
Τι εχουμε εδω ?
Αλλη μια εξαιρετικη υλοποιηση....Ουτε τακακια....
-
Εχει ξανανέβει το βίντεο...
Τι έγινε έχει επανάληψη ο γούγλης ....
-
@criuser said in PEUGEOT FORUM:
Εχει ξανανέβει το βίντεο...
Τι έγινε έχει επανάληψη ο γούγλης ....
Σ αυτο το νημα δεν το βλεπω....
Οπως και να εχει ..η επαναληψη (για οποιον δεν το ειδε) ωφελει , δεν βλαπτει.... -
Μόνο που μιλάει για ΤΗΡ κινητήρα, άρα είναι το πρώτης γενιάς 3008, επίσης δεν έχουμε απάντηση επίσημη παρά μόνο ανούσιους τσακωμούς στα σχόλια..
Τέλος όπως είπε και ένας, το να μιλάς αρνητικά για φρένα σε Γαλλικά αμάξια, απλά σε εκθέτει...
Αλλά επαγγελματίας είναι το ψωμάκι του βγάζει...
-
thp ειχαν μεχρι το 2024
-
Οχι το 24 και είναι άλλος κινητήρας αυτός και γενικά στην Ελλάδα πούλησε λίγο. Και εσένα πάνω σε αυτόν δεν ήταν ?
-
@criuser said in PEUGEOT FORUM:
Οχι το 24 και είναι άλλος κινητήρας αυτός και γενικά στην Ελλάδα πούλησε λίγο. Και εσένα πάνω σε αυτόν δεν ήταν ?
ακριβως, μεχρι το 24 πουλιωταν
και στο 225
και τωρα στο 195και ειχα επισημανει καιρο οτι τα φρενα ηταν γτπκ
και εβαλα αφτερμαρκετ δισκοπλακες και τακακια -
Το κακοσχεδιασμενο τακακι που βλεπουμε ειναι Μακετο?
-
Δεν ξέρω, δεν είμαι ειδικός.
PEUGEOT FORUM