Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Προτασεις για εκδρομες..)))
    1. Home
    2. Εκτός Δρόμου
    3. Προτασεις για εκδρομες..)))
    • 1
    • 2
    • 3
    • 3 / 3
    Εκτός Δρόμου
    11
    51
    4618
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • D
      dettol @antoniokon last edited by dettol

@antoniokon said in Προτασεις για εκδρομες..))):

Επίσης εκεί κοντά...

Αν δεν το έχετε επισκεφθεί...Σπήλαιο Λιμνών...

https://maps.app.goo.gl/bULSjt39r3doCj1a8

Καθώς κι ένας μικρός ζωολογικός κήπος για τα παιδιά...

https://maps.app.goo.gl/jC6Tuz5j7UD4KtWJ9

λεμε να παμε σε αλλο σπηλαιο αυτην τη φορα, στο Καψια.

Επισης, δεν το διευκρινισα, αλλα τα παιδια μου ειναι λιγο γομαρακια, δεν ειναι μικρουλια. Ο μεγαλος ειναι β' γυμνασιου και ο μικρος ε' δημοτικου 🙂

1 Reply Last reply Reply Quote 2
      • gatoz
        gatoz last edited by gatoz

λοιπον
        γατοφαση χωρις φωτο, δεν τοχω λεμε
        εκδρομη ομως που στα περισσοτερα, πλην 500μετρων που μπορεις να τα κανεις με τα ποδια, βγαινει με οποιοδηποτε χρεπι, αφου #mono_vitara για αυτα.
        παιζει και εναλλακτικο ξεκινημα απο μαρμαρι με περασμα απο καραβι

σαββατο βραδυ λοιπον ο γατος πηγμενος στη δουλεια εφτιαξε ενα 'αγαπημενο' κουιρι να τρεχει οσο γρηγορα πρεπει και χαρηκε. οποτε βουτηγμα γατας και απο αθηναι - ερετρια στο κληρονομημενο μεν, αλλα πληρως ανακατασκευασμενο δε, μάικροξοχικουλι. δια τα περεταιρω, να χαρουμε ολιγον. καπου 65' απο στόουν σίτυ μεχρι την παραλια ερετριας μια και δεν ειχε κινηση μεχρι χαλκις και ελαφρια μετα. μασαμπουκα σε ενα ιταλικο που εχει και δουλευει μονο βραδυ, διπλα στα παγωτα, δεν θυμαμαι ονομα αλλα ειναι πολυ καλο στα χειροποιητα ζυμαρικα. πηρα γεμιστα με μελιτζανα. μαζι με κρασι να κανουμε κεφαλι μηπως προκυψει, σαλαται και μανιταρια που τα κανει πολυ καλα, φτασαμε το 50ρικον. δεν προεκυψε γιατι μολις ειδα καναπε τον πηρα, τον υπνο - δεν εχω φτασει σε πεγκινγκ οπως οι βαζελοι ακομη, πεφτωντας και οχι ξαπλωνοντας.
        οποτε αν στις 12 νανι, 7 το πουρνο ετοιμος με σηκωμενο το πνευμα. οτι αλλο σηκωμενο το πρωι αγνοειται απο μη εμμισθες, οποτε μονο το πνευμα. Κυριακη, τριημερου, μια χαρα.
        πρωινο στο λιμανι μια ομελετα για στανιαρισμα και επιστροφη εξπρες στο σπιτι. αυγα στο πρωινο - οχι, δεν ειναι ερωτικο.
        ξεκινημα προς καρυστος. πηγε 10 με 10.30, ουτε καταλαβα. ελαφρα κινησουλα αναμεσα στα χωρια, περασμα απο αλιβερι και πριν τα λεπουρα, δεξια για δυστο, ετσι να δω αν εχει νερο ο βαλτος. α, μην με λησμονει. τις αυτες μερες σε αναμονη νεας ροδας εχω ενα καντρυμαν αυτοματο δικουνα βενζινα. τουλαχιστον αξιοπιστο μπροστα στον γαλλο πουστη παραδοπιστο.
        χωσιμο στους αγροτικους που φτανουν κοντα στη πρωην λιμνη, πρωτη φορα εφτασα τοσο κοντα στο λοφο που εχει στο κεντρο και ουτε ιχνος απο βατραχι. που σημαινει δεν ειχε νερο, περυσι γαμηθηκε ο τοπος με το καψιμο, παει πεθανε το μερος, εκει που μπηκε η φωτια, συμπτωση λεω εγω, μια ντουζινα ολοκαινουργιες φτερωτες. γαμω τη μανα τους. συγνωμμη.
        συνεχεια μετα τα κριεζα, στα κοσκινα κλασσικα σταση στο βενζιναδικο, με γατος ποτε δεν ξερεις που και ποσο θα μπλεξεις, καλο ειναι να εισαι γεματος.
        το μινακι μια χαρα, βασικα κανει θορυβο ο τρικυλινδρος και ειναι σαν παρθενα μετα απο οργασμο στο νορμαλ, δεν σου τραβαει καθολου, αλλα αμα το γυρισεις στο s κατι ακουει. σιγουρα στριβει καλα και στα πολλα κουμου, πανω απο 150αρες που ειναι αρκετες για το δρομο μεχρι τη διασταυρωση για αλμυροποταμο, ειναι καλυτερο απο διαφορα που εχω οδηγησει. οκ, κουναει και κοπαναει, αλλα ακομη η δονηση εχει καλα αποτελεσματα σε γατες.
        στη διαδρομη μια παρακαμψουλα προς ζαρακες, ειχε κυμα παρολα τα μπλοκια και επιστροφη, ενα κατεβαζμα μεχρι το μπουφαλο για ελεγχο στα ουζαδικα, και απο χωμα, πολυ ευκολο, παραλια-παραλια εξω απο τις ιχθυοκαλλιεργειες μεχρι αλμυροποταμο. εκει ειχε πολυ αμαξι, οποτε σπυρακια και δρομο πισω στην εθνικη. χρονος δεν υπηρχε μεν, αλλος ητανε ο στοχος, αλλα αποφαση να παμε απο ρεουζι γιατι οι στροφουλες εκει ειναι φτιαξιμο σαν να ριχνεις φλοκια φουρναρη στα κουρτσιτς. το μινακι αστερι λεμε, ομορφη υποστροφουλα και με λιγο κουνηματακι στο τιμονι γυρναει σε υπερ, ο αγγλος στριβει υπεροχα. σκεψη να κατεβω βαρελλαιους, οχι, ειχε πολυ κυμα παραπανω στο αιγαιο, οποτε δεν θελω να ξερω εκει που το βρισκει ανοιχτο. λιμνιωνες κλπ προγραμματισμος για αλλη φορα, ειπαμε αλλος ο στοχος. στις ανοιχτες, @billy84 ριξανε ασφαλτο στην παρακαμψη στα καψαλα αλλα δεν τον ανοιξανε ακομη, μετα τα εργα για τον νεο δρομο, πας αερα με πολλα κουμου αλλα θελει λιγη προσοχη γιατι εχει πολλες ψευτικες με κλιση που δεν την καταλαβαινεις, κατι σαν τις γυναικες δηλαδη.
        φυσικα το τοπιο σκατα απο τις φτερωτες, να κανει σεξ η μανα τους οποιανου τις εβαλε.
        μονο η θεα προς τους πεταλιους αξιζει αλλα εχουν πηδηξει το τοπιο ντιπ λεμε, αφου πρωτα φυσικα το καψανε. τυχαια λεω εγω.
        μολις φτανουμε στη πρωτη ισιαδα, αριστερα καρφι για παραδεισι, ακομη νωρις και περναει ο δρομος απο τις ταβερνες, ειναι απιστευτο τι γινεται εκει τα μεσημερια. συνεχεια στο δρομο για τον Αγιο Δημητριο, να ξερετε εχω εδω και χρονια ενα σημαδι, στη τελευταια κατηφορικη φουρκετα, στο πρωτο σετ φουρκετων, εχει ενα χωματοδρομακι που μπαινει μεσα και εχει ισκιο και χωρο για τα υπολοιπα των αυγων. ή οτι αλλου. φερνει η περιοχη ενα καποιο συναισθημα.
        συνεχεια μετα, στην διχαλα στο χωριο αν και παω συνηθως απο δεξια για να κατεβω ενα παρα πολυ ζορικο δρομακι για τζιβι, πηγα αριστερα, ο αγγλος λοατκι δεν ειναι για αυτα.
        εξακολουθει ομως να στριβει εξαιρετα.
        κατεβασμα προς τη παραλια με το ποταμακι και τις 2 καντινες αλλα βλεπω απο ψηλα οτι εχει γιομισει. φτασανε οι βαρβαροι μεχρι εδω. και οι βαρβαρες ειναι με δμσ πανω απο 35.
        το ειδα απο ψηλα, ειδα και το κυμα με το διμετρο αντιμαμαλο, οχι δεν εκλασα γιατι απο τα αυγα δεν πρεπει να το κανεις αυτο, συνεχισα για π. καλλιανων. παλια πηγαινα με τη σκηνουλα, με κανενα γκομενακι και καθομουν μεχρι να τελειωσουν οι κονσερβες. πλεον 121 αμαξια. και βαρβαρες. μεχρι και καντινα, η ιδια που ειχε ανοιξει το 88 και εκλεισε το 93.
        οποτε αποφασις για παραπανω, ανεβασμα, ο δρομος παει για το γκρεμο ο μισος, δεξια για λενοσαιους και ανεβασμα ποδαρατο στις πισινες. ειχε νερο, αρκετο βασικα, ο δημοσαρης κραταει τα νερα μεχρι τελος ιουλιου, αλλα ηταν μπουζι. εφτασε ο γκιωνης και εγινε γκιωνακης. γιαννης γκιωνακης. με τη πορτοκαλαδα λεμε.
        λεω στη γατα, εχει βουνο εδω, εχω και ενα γνωστο τσοπανο. δεν παμε να αναψουμε ενα καντηλακι στον Αη Γρηγορη? στον καφηρεα, στην ακρη-ακρη.
        στριψιμο για καλλιανους, περναμε τον μπαρμπα μητσο, δεν με θυμοτανε, μονο μου ελεγε οτι εμεινε μονος του στη ταβερνα, εφυγε ενα μαυριδερο που ειχε. οποτε συνεχεια στο βουνο, ερμητικα κλειστα παραθυρα, ευκολο μεν τερεν, βασικα παρα πολυ ευκολο, αλλα πουδρα. που σημαινει σκονη ακομη και αν κλασεις. που ειπαμε με τα αυγα δεν το κανεις. σιγα-σιγα να μην κοκκινησει ο τοπος, αν και η πλαση εχει κοκκινησει και οι αλλοι εχουν κινησει και ο βαζελος μας εφερε μια καποια στυση, φτασαμε στο ξωκλησσι του Αγιου Παισιου. Παλιο, πολυ παλιο. του 2017..... διπλα στο σπιτι των νοικοκυραιων που το εφτιαξαν. στην αρχη νομισα οτι ηταν εκει γιατι ειχαν ανοιχτα παραθυρα, οχι τα πατζουρια ρε, τα παραθυρα λεμε, αλλα δεν ηταν. οχι οτι τους ξερω, αλλα εδω στη μεση του πουθενα καλο ειναι να χαιρετας, εγω παντα και ενα μεγαλο κουτι πλαστικο μεσα στο αμαξι με κιτ βουνου: κιτ για ξωκλησσια με λαδι-καρδουνακια-φυτιλια-λιβανι και μεχρι μιας εβδομαδας κομμενο ελληνικο απο το κελαρι στο δημαρχειο στο περιστερι για δωσιμο.
        εκει που αναβα το κερακι στο παρεκκλησι ακουω βουητα, ητανε ενα τουοτα αγροτικο ερχοταν με την οπισθεν. και βγαινει ο γνωστος μου. βασικα ειναι ο μονος που κινειται στη περιοχη. ε, χαιρετουρες, οταν κατεβει αθηνα να παμε για φαι και οχι δεν προφταιναμε να παμε χωριο. οποτε συνεχεια, ο δρομος πλεον ειναι πολυ φαρδυς αν και χωματινος οπως πριν, εχει λιγοτερη πουδρα, εχει περισσοτερες φτερωτες. απο περυσι κιολας. ποσο συνουσιαζονται. και οι μανες τους. ποσο?
        απο εκει κατεβασμα προς τη μεγαλη στανη, η γατα μολις καταλαβε τη μανουβρα που χρειαζεται στη πρωτη φουρκετα ψιλοπαγωσε με τον γκρεμο αποκατ, την κατεβασα και το γυρισα. στην κατηφορα και με δικουνα καλα εισαι. οι ανηφορες ειναι θεμα. α. και να ξερετε, οσο πιο μικροσωμο το οφ ροαντ εδω στο ελλαντα, τοσο το καλυτερο, πουχου εκει δεν γυριζε ρουμπικον, πρεπει να κατεβεις με οπισθεν. η κατηφορα λοιπον @billy84 μετα τη φουρκετα ειναι ψιλοπαρανοια, ειδα ενα γκρειντερ του δημου παραπισω, ελπισω να κλεισει τις τρυπες απο τα ρυακια γιατι εχει φυγει ο δρομος κατω. γενικα οσοι εχετε δικουνες, μεχρι τη στανη θα φτασετε αερα, ακομη και με σαυρες. και μετα περπατημα. κοντα ειναι. αλλιως, #mono_vitara, καποτε ειχα κατεβει σε χειροτερες, χειμωνα, συνθηκες με ενα λαντοροβερ ντισκο, το παλιο αλλα 3.5lt. μας εβγαλε τη ψυχη, τον τραβηξαμε δυο τζιβια στη σειρα μεχρι να τον γυρισουμε. κατεβηκα λοιπον δυσκολα την κατηφορα και σκεφτομουν ποσο θα με χτυπησει οταν καταλαβει οταν δεν ανεβαινει το μινακι. μετα τη 2η φορκετα ο δρομος μαγικα εφτιαξε, λεμε τωρα εφτιαξε, και βγηκαμε ανετα στην απολυτη ακρη του καφηρεα με τα φοβερα και τρομερα κυματα. η γατα εβγαλε φωτο, εγω εμεινα ακινητος κανενα 10λεπτο, ειναι μαγικα πραγματα αυτα και πρεπει να τα ρουφηξεις.
        βασικα αν πατε την εκδρομη αυτη να ξερετε οτι παντου πατε ανετα πλην αυτων των λιγων τελευταιων μετρων με την ανηφοροκατηφορα. καπου 10km χωμα ολα πανευκολα πλην 400-500 μετρων στο τερμα.
        ωρα για ανεβασμα. φορα με το μινακι. σαθρα στην ανηφορα. τζιφος. το βλεμμα της αγριο. ξανα μανα. τιποτε. βγαζω αντισπιν, προχωρησαμε λιγο. ξαναμπηκε μειναμε. ξαναβγαλα. τελικα θελει διπλο χτυπημα στο διακοπτη. αρχισε να τραβει περα-δωθε, στενος ο δρομος, με ρωτησε αν την εχω στη διαθηκη, ειπα ψεμματα ναι αλλα δεν εχω διαθηκη, κατεβηκε και με περιμενε πανω. μολις βγηκε βαρος απο το μινακι αρχισε να μαζευεται απο τα σπιν προς τα αριστερα που ηταν οκ γιατι ηταν το βουνο εκει, εβρισκε σε πετρα και αγκαθια, το πεταγε δεξια και τελικα μετα απο ενα 30' για 150 μετρα, βγηκε πανω. ευτυχως δεν εμαθε ποτε για την διαθηκη που λεγαμε.
        συνεχεια πλεον για επιτακτικο μπανιο. ασφαλτος και παμε καρφι προς κόμιτο, κατι ειπα για την μυγδαλια που εχει ενα κρυφο παραλιακι, οχι δεν με ακουσε.
        με χιλια το μινακι, παλι στο περιβαλλον του, στενος ο δρομος αλλα μια χαρα, και στοχος το γνωστο ποταμι. παραλια ποταμι. πριν τον πλατανιστο με τους καταρρακτες.
        κατεβαινεις 4-5 km ασφαλτος και βγαινεις στη μια ακρη της τεραστιας αμμωδους παραλιας. η συσταση γατου, συνεχας στον πολυ ευκολο χωματοδρομο που περναει πανω απο ενα γεφυρακι και βγαινεις στην δευτερη ταβερνα, αιγαιο νομιζω, οπου εχει τεραστιο χωρο να παρκαρεις. οχι στη ταβερνα, στη παραλια. το ποταμι επισης το εχω απολαυσει παλιες εποχες με κτελ και πεπρατημα μεχρι κατω αλλα οταν εχει αερα, αστο. και ετσι το αφησαμε και συνεχεια για το αγνωστο στους πολλους λιβαδι. περιπου στην ταβερνα το αιγαιο που λεγαμε, ξεκιναει ενας επισης πολυ ευκολος χωματοδρομος που περναει απο τη μια παραλια στην αλλη. οκ, αυτη τη φορα τον ειχαν λιγο σκαψει στη μια ακρη, κατι περνουσαν στο πλάι, αλλα ηταν τελειος, απλα πιο στενος. σε 5' φτανεις λιβαδι, να ξερετε οτι εχει 3 δρομους για παραλια κατω-κατω. αλλα χαμηλα παει μονο ο ενας, μολις περασεις ενα υποσταθμο της δεη, στη πρωτη ευκαιρια κανεις αριστερα και σε 200μετρα εχει τεραστιο χωρο για παρκαρισμα πριν το ποταμι και περπατας καπου 50 μετρα μεχρι την παραλια. αν και ασχετη και μονιμα χωρις κοσμο εχει μεχρι και ντουζιερες. την πιανει λιγοτερο ο καιρος, ειναι και αυτη τεραστια αμμωδης, αλλα την πιανει. αν πατε να κατεβειτε απο αλλη μερια κατι αιδιοπανα με τροχοσπιτα εχουν βαλει συρματοπλεγματα και δεν περναει, ειχα αρπαχτει μεχρι σχεδον στα χερια πριν 5-6 χρονια και κατι ειχα ξηλωσει στη μια μερια με το τιζιβ το περασα αποπανω, αλλα τα ξαναεβαλαν.
        συνεχεια επομενως για μια κρυφη που δεν σας λεω που ειναι παραλιουλα, μικρη λεμε τωρα καθως ειναι 500 μετρα τουλαχιστον με αμμουδια, που δεν την πιανει το κυμα και εχει απιστευτο τυρκουαζ. ε, εκει στανιαρισμα και δροσια καλοκαιρινη να ανεβει ο γκιωνης. ειχε μονο αλλη μια ομπρελα καμμια 300 μετρα παραπερα. θεα η ανδρος και σκια στην ακρη σε αρμυρικια.
        μετα το δροσισμα, συνεχεια για καστρι και γενικα ολο παραλιακα, με χωματικο δρομο, σιγα-σιγα μεχρι τον μπουρο. ειναι μεγαλη η χωματινη αποσταση αν πας ετσι και δεν γυρισεις απο λιβαδι-ποταμι, αλλα αξιζει καθως ειναι συνεχεια διπλα στη θαλασσα με φοβερη θεα και παρα πολυ ευκολος-πατημενος. και εχει και σε ολη τη διαδρομη μεχρι τη καρυστο δεκαδες, πραγματικα δεκαδες, μικρες παραλιες με εκπληκτικο χρωμα.
        ε, μετα τη καρυστο στοχος η επιστροφη για φαγητο κοντα στο σπιτι, που σημαινει αμαρυνθος και ουζερι ο θοδωρης. σε 1 ωρα ακριβως, καθως ειχε κινηση πλεον προς τα πισω κοντα αλιβερι και αλιβερι, αμαρυνθο, ουζακια πανω στην αμμο και στο κυμα.
        το μετα σε αλλο φορουμ, πιο πικαντικο
        και πιο μετα, 10 το πρωι ηδη στη δουλεια...
        κλαψ
        το μινακι μια χαρα αμαξακι, για τους τουοταιους καιει καπου 9 λιτρα στο γατο, αλλα στριβει μια χαρα. αν ηταν και πιο τραβηχτικο χωρις να πρεπει να πας σε S θα ηταν εξαιρετον. αλλα δεν ειναι. και δεν ειναι και τετρα. το χρεπι δεν εχω τολμησει φυσικα να το βαλω σε περιπετειες, ειναι ομορφα οταν ξεφορτωνεσαι τετοια αχρηστα και ξερεις οτι η ροδα σου ειναι τουλαχιστον τιμια.

#milf-a-man

bathan 1 Reply Last reply Reply Quote 12
        • L
          lap last edited by

Γάτος από τα παλιά. Απόλαυση!!!!!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • C
            criuser last edited by

Το να είσαι με Αγγλο που τον έχει βατέψει Γερμανός και να λες πούστη τον Γάλλο, δείχνει πόσο χαίρεσαι όταν έχεις κλεμμένα κύπελλα.

Αλλά ως φαντάρος ΕΟ, έτσι τα βλέπεις...

65 λεπτά Σάββατο βράδυ τριημέρου η Ερέτρια είναι με ταχύτητα ΚΤΕΛ...

Οσο για τον Καβοντόρο και το δράμα που περιέγραψες...
            η κάμερα έκανε μια χαρά την δουλειά της...

e34f1b9f-da83-4bef-97b1-1763766c1790-image.png

https://www.in-karystos.gr/weather2/forecast_3.html

Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
            πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...

1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • gatoz

ειναι προφανες οτι ουτε καν διαβασες. εκτος που δεν ξερεις καν το ιδιο το νησι σου
              ουτε καν την κυμη. δεν ξερεις καν τις παραλιες και τα βουνα της.
              και για ποιο δραμα μιλας? που? δεν σε καταλαβαινω

εσυ επισης την εφαγες κανονικα οταν τα εχωσες στην καρυστο, μην σας παρει τι αραγε απο τη κιουμη, για αερηδες και το λάιβ βιντεο απο τη παραλια σε ταπωσε
              οσο για τα 65 λεπτα, ελα να τα κανεις, μια φορα που σε πετυχα ησουν πιο αργος και απο πεζω σε οδικη.
              και φυσικα
              #faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapppppppppp

#milf-a-man

1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • L
                lap last edited by lap

Νομίζω 23 πόντους ήταν .......η διαφορά χθες σε κάποια στιγμή στο σκορ;;;;

Πόνεσε...τον ταξιδευτή

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• L
                  lap last edited by lap

Γατε εκείνη η ανηφόρα που λες είναι εκείνη με τα βιταρα που είχες ποσταρει μια φωτογραφία ;

Μια παρά πολύ απότομη

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

gatoz 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                  • gatoz
                    gatoz @lap last edited by

@lap said in Προτασεις για εκδρομες..))):

Γατε εκείνη η ανηφόρα που λες είναι εκείνη με τα βιταρα που είχες ποσταρει μια φωτογραφία ;

Μια παρά πολύ απότομη

οχι, εκεινη ηταν/ειναι στο βουντημα
                    η ανηφοροκατηφορα εδω ειναι ακριβως εδω 38.14989239508076, 24.588193921507543
                    απο φουρκετα σε φουρκετα και λιγο μετα
                    επειδη το βουνο εχει καει και προφανως αποψιλωθει τελειως το χειμωνα κατεβαινουν ρυακια και σκαβουν τα πλαινα του δρομου, ειναι και το εδαφος σαθρο απο τις πετρες που παρασυρονται και γενικα ζορικο. σε αυτα τα μερη θελει καποια γκατς να κατεβεις και οχι να εισαι καναπεδοκοτα.

#milf-a-man

• bathan
                      bathan @gatoz last edited by bathan

@gatoz said in Προτασεις για εκδρομες..))):

περυσι γαμηθηκε ο τοπος με το καψιμο, παει πεθανε το μερος, εκει που μπηκε η φωτια, συμπτωση λεω εγω, μια ντουζινα ολοκαινουργιες φτερωτες

φυσικα το τοπιο σκατα απο τις φτερωτες,

Την Εύβοια την καίνε συστηματικά κάθε χρόνο τα τελευταία 10-15 χρόνια
                      Εγω έχω εξοχικό στο Δασκαλειό Κερατέας και βλέπω φάτσα το νότιο κομμάτι προς Μαρμάρι και τα γύρω νησάκια Μεγαλόνησος κλπ
                      Κάθε χρόνο οι ανεμογεννήτριες πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο
                      Στο Λαύριο (στο έμπα δίπλα το Τεχν. Πάρκο) πέρυσι υπήρχαν κομμάτια για περίπου 100 ανεμογεννήτριες, φέτος δεν υπάρχει τίποτε (ακόμα)

Ποτέ μην εφησυχάζεις, για όλα υπάρχει η 1η φορά !

• billy84
                        billy84 last edited by

Απολαυστικός Felis catus για ακόμη μια φορά! Αγαπημένα μέρη εκεί χαμηλά που τα έχω χτενίσει με μηχανή και πόδια. Με το Qashqai δεν έχω πάει ακόμα τόσο χαμηλά. Πράγματι ο δρόμος για Κάβο Ντόρο είναι κάπως σαθρός. Γενικά οι σαθρές ανηφοριές χρειάζονται 4χ4 για να είσαι σίγουρος ή αλλιώς θέλει μεγάλη απόσταση από το έδαφος και φόρα (με φουρκέτες δεν είναι εφικτό βέβαια). Το Ποτάμι είναι απολαυστικό, έχω βίντεο και από το ναυάγιο που έχει λίγο πιο μέσα. Ολόκληρη η διαδρομή μετά μέχρι τον Μπούρο είναι από τις αγαπημένες μου!

Η Νότια Εύβοια είναι σίγουρα από τα πιο υποτιμημένα μέρη στην Ελλάδα.

Από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις.

Ρωμαϊκά λατομεία

ρωμαϊκό Λατομείο.JPG

Μονοπάτι προς την Αρχάμπολη, έναν αρχαίο οικισμό που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. Από τα κορυφαία μονοπάτια κοντά σε θάλασσα.

0VrYGWq.jpg

Κάστρο των Αρμένων

καστρο αρμένων.JPG

Δρακόσπιτα

δρακόσπιτο.JPG

Φαράγγι Δημοσάρη

φαραγγι δημοσάρη.JPG

Παραλίες πιο άγριες αλλά φανταστικές

Σπηλίτσες ή Λιμνιώνας

Σπηλίτσες ή Λιμνιώνας.JPG

Αρχαίοι οικισμοί σε φανταστικές τοποθεσίες! Καψούρι, κοντά στο Κόμιτο!

Καψούρι.JPG

Μέχρι και πέτρινο δάσος αλά Ζαγοροχώρια έχει η Νότια Εύβοια! Στο φαράγγι του Αγίου Δημητρίου.

Πέτρινο δάσος.JPG

Και αρκετούς ακόμη προορισμούς φυσικά. Σίγουρα απευθύνεται σε περισσότερο φυσιολάτρες και νοσταλγούς του αυθεντικού. Χρειάζεται και περπάτημα και προφανώς δεν είναι για όλους η φάση. Πρέπει να έχω χιλιάδες φωτογραφίες και 100αδες βίντεο από αρκετά σημεία εκεί κάτω. Εννοείται έχω και κάποια λίγα ανοιχτά μέτωπα (ποτέ δεν τελειώνουν)!

1 Reply Last reply Reply Quote 8
                        • gatoz

βασικα μετα τη φωτια του 23 ο δρομος εμεινε ο μισος απο τα χειμερινα ρυακια, ειδα ομως ενα μπουλντοζακι ψηλα στην μπλε την Εκκλησια, πρεπει να τον μαζευουν
                          παρατημενο μερος σε οτιδηποτε αφορα υποδομες αλλα και γαμημενο απο τον καθε κερδοσκοπο ανεμοαπατεωνα

https://www.mononews.gr/business/terna-energeiaki-enischyei-ton-kafirea-me-2-nea-parka-36-mw

ποσο τον παιρνουν? ποσο?

#milf-a-man

billy84 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                          • billy84
                            billy84 @gatoz last edited by

βασικα μετα τη φωτια του 23 ο δρομος εμεινε ο μισος απο τα χειμερινα ρυακια, ειδα ομως ενα μπουλντοζακι ψηλα στην μπλε την Εκκλησια, πρεπει να τον μαζευουν
                            παρατημενο μερος σε οτιδηποτε αφορα υποδομες αλλα και γαμημενο απο τον καθε κερδοσκοπο ανεμοαπατεωνα

https://www.mononews.gr/business/terna-energeiaki-enischyei-ton-kafirea-me-2-nea-parka-36-mw

ποσο τον παιρνουν? ποσο?

Χωρίς πλάκα, ειδικά εκεί κάτω αυτό που έχουν κάνει είναι ΕΓΚΛΗΜΑ για τον χαρακτήρα της περιοχής αλλά και την ιστορία της που τραβά χιλιάδες χρόνια πίσω.

• First post
                              Last post
                            • 1
                            • 2
                            • 3
                            • 3 / 3
                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                              • ΕΛΛΑΔΑ
                              • ΚΟΣΜΟΣ
                              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                              • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ