-
@giggs said in Mazda CX-30:
Καλησπέρα ομάδα Χριστός Ανέστη!!! Έτσι προς ενημέρωση πέρασα μεμβράνες UV χωρίς να βγει η ταπετσαρία όπως έλεγαν...επίσης κεραμική επίστρωση. Το αποτέλεσμα κ στα δύο είναι εκπληκτικό
-
Καλησπέρα ομάδα Χριστός Ανέστη!!! Έτσι προς ενημέρωση πέρασα μεμβράνες UV χωρίς να βγει η ταπετσαρία όπως έλεγαν...επίσης κεραμική επίστρωση. Το αποτέλεσμα κ στα
https://photos.app.goo.gl/pGc4hgUiyL2QgM368 -
Παίδες να ρωτήσω, είδα σε κάποια βίντεο ή φωτος του εξωτερικού π.χ σε 3αρια ότι έχουν μια προέκταση στο σκυάδιο. Εμένα δεν φαίνεται να έχει. Έχει εσας?
-
link text άραγε το skyacriv X να το υποστηρίζει με κάποια τροποποίηση? Προς το παρόν δεν έχω διαβάσει κάτι.
-
@tylip1984 said in Mazda CX-30:
link text άραγε το skyacriv X να το υποστηρίζει με κάποια τροποποίηση? Προς το παρόν δεν έχω διαβάσει κάτι.
Τι σημασία έχει σήμερα; Δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμο κάτι τέτοιο.
-
Χθες είχε πλύσιμο μετά από 4μηνο.
Άλλο αυτοκίνητο μου φάνηκε. Πόσο βρώμα είχε…Και κλασικά σήμερα τα παιδιά θελανε να πάνε παραλία για παιχνίδι…
-
Με αφορμή σχόλιο σε άλλο τοπικ.
Πρόσθετα για το κύκλωμα ψεκασμού και καθαρισμού του κινητήρα.
Έχετε χρησιμοποιήσει?
-
Η Total Energies (κατασκευαστής των λιπαντικών MAZDA) έχει το παρακάτω λιπαντικό για MAZDA
Λεπτομέρειες: https://total-cdn-lmdb.afineo.io/tdsV2/TDS_TotalEnergies_Quartz-9000-Xtra-Future-XT-0W-20_TRO_EN.pdf
-
@gtsartsal said in Mazda CX-30:
Με αφορμή σχόλιο σε άλλο τοπικ.
Πρόσθετα για το κύκλωμα ψεκασμού και καθαρισμού του κινητήρα.
Έχετε χρησιμοποιήσει?
Εξ όσων γνωρίζω, δεν προτείνεται η χρήση πρόσθετων. Μάλλον καύσιμο πλούσιο σε πρόσθετα αρκεί. Σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης, αν βγάλει μήνυμα στο διαγνωστικό, υπάρχει ειδικό καθαριστικό της MAZDA
-
Χθες ξέφυγα λιγάκι στην εθνική... Πόσο τελική έχει είπαμε?
Καλά για ευστάθεια ηχομόνωση δε συζυταμε. Στις στροφές της Μαλακάσας και της Υλικής πας με όσα θες ειλικρινά... -
Ενδιαφέρον το λάδι, αλλά λογικά θα φανεί χρήσιμο μετά το πέρας της εγγύησης!
Ηλιοπροστασία έχουμε καμία ποιοτική με το logo ή παίρνουμε από το βενζινάδικο;
-
@kostis20 said in Mazda CX-30:
Χθες ξέφυγα λιγάκι στην εθνική... Πόσο τελική έχει είπαμε?
Καλά για ευστάθεια ηχομόνωση δε συζυταμε. Στις στροφές της Μαλακάσας και της Υλικής πας με όσα θες ειλικρινά...Στα χαρτιά δίνει 205 αλλά στο όργανο πάει πάνω από 210
Youtube Video -
210 τα εχει σχετικα ευκολα.
Εδω με 5η και τα πιανει...η 6η ειναι πολυ μακρια!
Λογικα στα 220 τελειωνει.Ειναι το μονο οχημα μου ακομα που δεν εχω δει τελικη...συνηθως με τα παιδια μεσα δεν το πιεζω πολυ.
-
Ναι τόσο...
-
@babisstinson said in Mazda CX-30:
Δεν τίθεται θέμα εγγύησης καθώς είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Μάλιστα είναι ανώτερο καθώς ο κατασκευαστής έχει ως προδιαγραφή
To Total είναι API SP
Σε σχεδόν μισή τιμή -
@ss_76 said in Mazda CX-30:
Δεν τίθεται θέμα εγγύησης καθώς είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Μάλιστα είναι ανώτερο καθώς ο κατασκευαστής έχει ως προδιαγραφή
To Total είναι API SP
Σε σχεδόν μισή τιμήΣτο site της Total στο LubConsult δινει αυτα.
Δεν βγαζει την επιλογη, παραμονο αν βαλετε εσεις μοντελο κλπ κλπ.
Σε pdf το βγαζει ετσι...
Εντο με ταξι καπου στη Γερμανια...Supra-X με 54ε το 5λτ. Ε ρε φιλε...
-
@chrisk6 said in Mazda CX-30:
To Total είναι API SP
Σε σχεδόν μισή τιμήΣτο site της Total στο LubConsult δινει αυτα.
Δεν βγαζει την επιλογη, παραμονο αν βαλετε εσεις μοντελο κλπ κλπ.
Σε pdf το βγαζει ετσι...
Η απάντηση από την Total Energies Ελλάδας:
Το σημείο της απάντησης "τα προϊόντα που αναφέρθηκαν" είναι για τα λιπαντικά που εμφανίζεται στο lubeconsultant -
Καλά ξέρουμε πόσο υπεροκοστολογημένα είναι τα λιπαντικά.
Το ωραίο θα είναι να πάει κάποιος το 5λιτρο στο συνεργείο για την αλλαγή λαδιών. Τι μπορεί να του πουν άραγε; -
Το ωραίο θα είναι να πάει κάποιος το 5λιτρο στο συνεργείο για την αλλαγή λαδιών. Τι μπορεί να του πουν άραγε;Εξαρτάται το συνεργείο
-
Η απάντηση από την Total Energies Ελλάδας:
Το σημείο της απάντησης "τα προϊόντα που αναφέρθηκαν" είναι για τα λιπαντικά που εμφανίζεται στο lubeconsultantΤο σιγουρο ειναι πως υπερκαλυπτουν τις προδιαγραφες του κατασκευαστη.
Απλα μου εκανε περιεργο που δεν ηταν μεσα στα συνιστωμενα. Τιποτα αλλο.@babisstinson said in Mazda CX-30:
Το ωραίο θα είναι να πάει κάποιος το 5λιτρο στο συνεργείο για την αλλαγή λαδιών. Τι μπορεί να του πουν άραγε;Λογικα τιποτα δεν μπορουν να πουν. Μιλαμε για το ιδιο ακριβως λαδι, σφραγισμενο.
Δηλαδη αν εγω ειχα αγορασει απο την Mazda στα ανταλλακτικα τους ενα 5ΛΤ και το ειχα σπιτι να το βλεπω τι διαφορα θα ειχε? Μια ερωτηση μπορει να λυσει αποριες θεωρω.
Mazda CX-30