-
@kostasiour said in Toyota Corolla Cross:
Θέλω να κάνω test drive το μοντέο με τα 2.0L αλλα δεν το βρίσκω στην Αττική. Δεν με νοιαζει να δοκιμάσω το facelift αυτό θα αργήσει πολύ ακόμα να έρθει στην Ελλάδα. Δεν το εχω οδηγήσει ποτέ και θέλω να δω πως είναι, ακόμα και αν μειωθούν οι ίπποι. Πήρα και τα κεντρικα αλλα δεν έχουν σωστή πληροφόρηση. Έχει καταφέρει να κάνει κανείς τωρα πρόσφατα test drive το 2.0L σε κάποιον αντιπρόσωπο εντός Αττικής; Αλλιώς θα αναγκαστώ να δοκιμάσω το 1.8L. Σε αυτή την περίπτωση θέλω να πιστευω ότι οι διαφορές του 1.8 με το 2.0 δεν θα είναι τόσο μεγάλες. (Θα τραβάει λιγότερο και πισω θα έχει ημιάκαμπτο).
Οδήγησε 2.0L C-HR, αν βρεις σε test-drive.
Ουσιαστικά ιδια αυτοκίνητα είναι το C-HR με το Corolla Cross (πάτωμα, ανάρτηση, βενζινοκινητήρας, υβριδικό συστημα κλπ). -
Επειδή γλυκοκοιτάζω το 1.8, τι κατανάλωση έχει στο ταξίδι? Γιατί είδα πως έχει μικρό ρεζερβουάρ (36 λιτρα).
-
@ilias78 said in Toyota Corolla Cross:
Επειδή γλυκοκοιτάζω το 1.8, τι κατανάλωση έχει στο ταξίδι? Γιατί είδα πως έχει μικρό ρεζερβουάρ (36 λιτρα).
Σε λογικές ταχύτητες εθνικής οδού, 6λτ
-
έχει αφαιρεθεί το cc από το site της toyota , άρα λογικά σύντομα θα εμφανιστεί το FL και οι τιμές του
-
εμφανίστηκε στο site το fl. εμφανίζει και την νέα ιπποδύναμη πλέον στα 178hp. δεν ξέρω βεβαια η νέα μειωμένη ιπποδύναμη κατά πόσο θα επηρεάσει τις επιδόσεις του σε νορμάλ συνθήκες (προσπέρασης κτλ)
-
@bill_hsd said in Toyota Corolla Cross:
Θέλω να κάνω test drive το μοντέο με τα 2.0L αλλα δεν το βρίσκω στην Αττική. Δεν με νοιαζει να δοκιμάσω το facelift αυτό θα αργήσει πολύ ακόμα να έρθει στην Ελλάδα. Δεν το εχω οδηγήσει ποτέ και θέλω να δω πως είναι, ακόμα και αν μειωθούν οι ίπποι. Πήρα και τα κεντρικα αλλα δεν έχουν σωστή πληροφόρηση. Έχει καταφέρει να κάνει κανείς τωρα πρόσφατα test drive το 2.0L σε κάποιον αντιπρόσωπο εντός Αττικής; Αλλιώς θα αναγκαστώ να δοκιμάσω το 1.8L. Σε αυτή την περίπτωση θέλω να πιστευω ότι οι διαφορές του 1.8 με το 2.0 δεν θα είναι τόσο μεγάλες. (Θα τραβάει λιγότερο και πισω θα έχει ημιάκαμπτο).
Ουσιαστικά ιδια αυτοκίνητα είναι το C-HR με το Corolla Cross (πάτωμα, ανάρτηση, βενζινοκινητήρας, υβριδικό συστημα κλπ).ωραία θα έκανα αυτό που πρότεινες, αλλα το βρήκα στην polis στο Χαλάνδρι τελικα.
-
@bill_hsd said in Toyota Corolla Cross:
Ουσιαστικά ιδια αυτοκίνητα είναι το C-HR με το Corolla Cross (πάτωμα, ανάρτηση, βενζινοκινητήρας, υβριδικό συστημα κλπ).ωραία θα έκανα αυτό που πρότεινες, αλλα το βρήκα στην polis στο Χαλάνδρι τελικα.
Καλή βόλτα!
-
εμφανίστηκε στο site το fl. εμφανίζει και την νέα ιπποδύναμη πλέον στα 178hp. δεν ξέρω βεβαια η νέα μειωμένη ιπποδύναμη κατά πόσο θα επηρεάσει τις επιδόσεις του σε νορμάλ συνθήκες (προσπέρασης κτλ)
ναι έχει εμφανιστεί η παρουσίαση του FL
https://www.toyota.gr/new-cars/neo-corolla-cross
αλλά δεν υπάρχει στην σελίδα με τα νέα αυτοκίνητα όπου θα φαίνονται οι εκδόσεις και οι τιμές, εκεί που μπορείς να κάνεις διαμόρφωση
από εκεί έχει εξαφανιστεί το παλιό και περιμένουμε να εμφανιστεί το νέο
-
https://www.gocar.gr/news/feed/50322,neo_yvridiko_SUV_Toyota_eggyhsh_6_xronia.html
Από 30.970 €.
Έκδοση GR Sport από το φθινόπωρο. -
Εγώ το παρήγγειλα το 1.8 στην πρώτη έκδοση, active plus! Αρχές Σεπτέμβρη δυστυχώς!
-
@aenima said in Toyota Corolla Cross:
Εγώ το παρήγγειλα το 1.8 στην πρώτη έκδοση, active plus! Αρχές Σεπτέμβρη δυστυχώς!
Αδερφέ μπορείς να μας πεις το εξοπλισμό που περιλαμβάνει?
-
Η διαφορές που έχουν με το υπάρχον, είναι οι εξωτερικές σε μάσκα φώτα και τα φώτα πίσω. Μέσα στην κεντρική κονσόλα άλλαξες ο λεβιές των ταχυτήτων (μοιάζει. με αυτό του rav4) μεγάλωσε ο χώρος για το κινητό και προστέθηκε η ασύρματη φόρτιση. Γενικά δεν έχουν ακόμα πολλές πληροφορίες στην Toyota. Υπάρχει μια περίπτωση να προστέθηκαν και τα θερμαινόμενα καθίσματα.
-
Ευχαριστώ αδερφέ.Μια τελευταία ερώτηση!Την ίδια ζάντα φοράει?
-
Ναι στην active plus έχει την μονόχρωμη
-
@aenima said in Toyota Corolla Cross:
Ναι στην active plus έχει την μονόχρωμη
Οι μονόχρωμες πάντως έχουν το πλεονέκτημα ότι φτιάχνονται πανεύκολα και φθηνά.
Οι δίχρωμες διαμαντάρισμενες κλπ πιο δύσκολα. -
Ηταν αποδεκτη τωρα εγινε πολυ ομορφη μπροστα και ΟΚ πισω. Συνεχιζει να ειναι το καλυτερο c suv!!
-
Εσένα δηλαδή σου αρέσει αυτή και όχι το s cross;;;
-
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Εσένα δηλαδή σου αρέσει αυτή και όχι το s cross;;;
Αξιόπιστο σοβαρό αυτοκίνητο το s cross αλλά όλα πάνω του είναι για αυτοκίνητο του 2008 , Και άρα πανάκριβο γι'αυτό που προσφέρει...
-
Το 2008 δεν ειχαμε μνημόνια. Είχαμε ακόμα λεφτά. Φέρνει θετικές μνήμες.
-
Να αγοράσει τότε την Μερσεντές του Παπανδρέου, για να έχει ακόμα πιο θετικές μνήμες...
Toyota Corolla Cross