-
Η αλήθεια είναι ότι προτιμώ τις διάφορες line εκδόσεις, με ψέματα αλλάζει όλο το αυτοκίνητο.
Το i30 για παράδειγμα δε ξέρω αν θα το αγόραζα ποτέ σε απλή έκδοση, δε μου λέει κάτι. -
Όλα τα Toyota!
-
Ντάξ' ούτε ο νονός δεν θα τα τσουβάλιαζε έτσι. Π.χ. το νέο Πρίους, αλλά και όλα τα ζμπορ της Τουότα είναι αρκετά ενδιαφέροντα σαν σχέδια. Θα προσέθετα και το νέο Λαντ Κρούζερ. Έχω δει και το τωρινό Κάμρυ με ουκρανικές πινακίδες, καλό ήταν. Και κάποια αγροτικά, αλλά δεν κυκλοφορούν όλα εδώ.
-
@dstou said in Τα πιο ασχημα αυτοκινητα:
Ντάξ' ούτε ο νονός δεν θα τα τσουβάλιαζε έτσι. Π.χ. το νέο Πρίους, αλλά και όλα τα ζμπορ της Τουότα είναι αρκετά ενδιαφέροντα σαν σχέδια. Θα προσέθετα και το νέο Λαντ Κρούζερ. Έχω δει και το τωρινό Κάμρυ με ουκρανικές πινακίδες, καλό ήταν. Και κάποια αγροτικά, αλλά δεν κυκλοφορούν όλα εδώ.
νταξει και γω που συμφωνω για toyota γενικα οτι ειναι ασχημα δεν είναι ολα. Το νεο CHR μαρεσει αρκετα σε εμφανιση και το νεο prius. και καποια αλλα ειναι ομορφα είτε απλα αποδεκτα όπως η corolla η απλή οχι η αηδια cross. αλλα γενικα σαν toyota δεν βλεπεις και πολλα ομορφα
-

-
@georgemit said in Τα πιο ασχημα αυτοκινητα:
. Επίσης, το πίσω μέρος, το λες όμορφο (και στα 2).
Το lancer τι έχει; Μια χαρά είναι. Για ακόμη μια φορά, μου αρέσει περισσότερο βέβαια το πίσω μέρος. -

-
@sette said in Τα πιο ασχημα αυτοκινητα:
Πολύ ιδιαίτερα αυτοκίνητα τα πρώτα 2. Ειδικά το δεύτερο (με πανέμορφο εσωτερικό). Επίσης, το πίσω μέρος, το λες όμορφο (και στα 2).
Το lancer τι έχει; Μια χαρά είναι. Για ακόμη μια φορά, μου αρέσει περισσότερο βέβαια το πίσω μέρος.Χάλια είναι, έτσι όπως είναι ψηλό μου θυμίζει Tiida, το αντίστοιχο evo είναι πιο ωραίο, όχι μόνο λόγω σπορ εμφάνισης, έχει πιο χαμηλό σουλούπι.
-
@georgemit said in Τα πιο ασχημα αυτοκινητα:
@sette said in Τα πιο ασχημα αυτοκινητα:
Πολύ ιδιαίτερα αυτοκίνητα τα πρώτα 2. Ειδικά το δεύτερο (με πανέμορφο εσωτερικό). Επίσης, το πίσω μέρος, το λες όμορφο (και στα 2).
Το lancer τι έχει; Μια χαρά είναι. Για ακόμη μια φορά, μου αρέσει περισσότερο βέβαια το πίσω μέρος.Χάλια είναι, έτσι όπως είναι ψηλό μου θυμίζει Tiida, το αντίστοιχο evo είναι πιο ωραίο, όχι μόνο λόγω σπορ εμφάνισης, έχει πιο χαμηλό σουλούπι.
Δεν ξέρω αν μου έχεις βάλει κοριό, αλλά μόλις έψαχνα φωτογραφία του tiida (του sedan που είναι ακόμη πιο ξέρασμα)... Οριακά είναι χειρότερο από fabia sedan. Μπορώ βέβαια να σκεφτώ και άλλες ομορφιές όπως το ignis ή το picasso.
-
Polo sedan ή cordoba sw….ο ορισμός του ξερατού….
-
Γενικά τα τελευταία 100 χρόνια τα άσχημα είναι πολύ περισσότερα από τα όμορφα.Για να μην ανεβάζω κάποια που έχουν μπει, κάποια που θεωρώ πάρα πολύ άσχημα (με τυχαία σειρά)

-
Τα sedan είναι αντρικά αυτοκίνητα
Τα πιο ασχημα αυτοκινητα