-
Φορας γυαλια ορασεως?
-
@newradpilot said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Δυστυχώς, δυσκολεύομαι να αποδεχτώ τέτοια νομιμότητα.
Το κατλαβαίνω ως ένα βαθμό, αλλά έτσι το μετράνε παντού, οπότε νομικό θέμα δεν έχεις. Τώρα εαν έχεις τόσο μεγάλο θέμα, βάλε με 90% διαπερατότητα να ειναι νόμιμο σε κάθε περίπτωση.
-
Πρακτικά η μείωση στο vlt με αυτές τις μεμβρανες δεν είναι αντιληπτή. Εμένα που έχω βάλει madico 75% σε παρμπριζ, οδηγού και συνοδηγού, κάποιος μη μυημένος δεν μπορεί να καταλάβει ότι έχει μεμβρανες πέρα από μια ελαφριά μπλε απόχρωση που έχουν. Ειδικά στο grand scenic που έχει και μεγάλα παράθυρα δε θα φαίνεται καν
-
@fanis75 said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Δυστυχώς, δυσκολεύομαι να αποδεχτώ τέτοια νομιμότητα.
Το κατλαβαίνω ως ένα βαθμό, αλλά έτσι το μετράνε παντού, οπότε νομικό θέμα δεν έχεις. Τώρα εαν έχεις τόσο μεγάλο θέμα, βάλε με 90% διαπερατότητα να ειναι νόμιμο σε κάθε περίπτωση.
Μόνο η 3Μ έχω βρει να έχει 90%. Ξέρετε κάποια άλλη μάρκα ;
-
Μόνο η 3Μ έχω βρει να έχει 90%. Ξέρετε κάποια άλλη μάρκα ;
Ολες εχουν. Το θεμα ειναι τι υπαρχει/εισάγεται στην Ελλαδα. Παλια ειχε και η Madico, δεν ξερω εαν εχει πια.
-
Θέλω να βάλω μεμβράνες στο audi allroad....λέω για llumar Ιωάννινα μιας που έβαλα και στο μερκ και έμεινα ευχαριστημένος.
Δύο επιλογές έχω στο μυαλό- supercool, πίσω σκούρες οδηγό-συνοδηγο λίγο πιο ανοιχτές και παρμπρίζ αν τοποθετούν nanoceramic.
- nanoceramic όλο αλλά πολλά χρήματα χωρίς να έχω το αντίστοιχο κέρδος (νιώθω!)
Υ.γ. το μεγάλο μου πρόβλημα πάντως δεν είναι η ζέστη όπως στους περισσότερους από εσάς, αλλά ο ήλιος️ όταν χτυπάει πλευρικά.....με αρρωσταίνει.Δλδ nanoceramic αν βάλω και βάλω ανοιχτόχρωμες πιστεύω θα απογοητεύω!
Ειναι κανείς με το ίδιο πρόβλημα?
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ