-
Η δικη μου ανωμαλη 3αδα ηταν lexus lbx που κατεληξα,toyota corolla tοuring sports και ford focus 4rd gen ..
Στη θεση σου θα πηγαινα σε c-hatch γ αυτο και civic.. αν και το focus ειναι πιο κοντα στο προφιλ οτι δεν θες γκαζι..ειτε 1,5 diesel 120 ειτε 1.0 mild hybrid 125..Το περνα
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/42595044-ford-focus -
@tolisk20 said in Για coupe χαρακτήρα - Toyota C-HR (2020) ή Civic 2019 ή Ford Puma ST-line:
Η δικη μου ανωμαλη 3αδα ηταν lexus lbx που κατεληξα,toyota corolla tοuring sports και ford focus 4rd gen ..
Στη θεση σου θα πηγαινα σε c-hatch γ αυτο και civic.. αν και το focus ειναι πιο κοντα στο προφιλ οτι δεν θες γκαζι..ειτε 1,5 diesel 120 ειτε 1.0 mild hybfid 125..Το περνα
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/42595044-ford-focusωραίο, αλλά πολλά χιλιόμετρα...
σε ford το Puma εχει πιο ωραίο design θεωρώ.
έκανε την επανάσταση το focus 1ης γενιάς με το απίστευτο design, αλλά μετά το χάλασαν! -
@cirus said in Για coupe χαρακτήρα - Toyota C-HR (2020) ή Civic 2019 ή Ford Puma ST-line:
Επειδη μιλαει για το φαινεσθαι και οχι την ουσια, θα ελεγα πρωτο το CHR.
Ομορφο είναι
αλλα αν εχεις σπορ εμφανιση χωρις να το υποστηριζεις με σπορ συμπεριφορά είναι σαν τρανς διαφορετικότητα. που οκ αν σαρεσει αλλο να βλεπεις αλλα να ειναι κάτι αλλο ειναι μια χαραεμένα προσωπικα δεν μαρεσει να βλέπω κάτι σπορ σε εμφανιση που να μην μπορει να το υποστηριξει σε επιδόσεις. Ετσι μου φαινεται:
προτιμω κάτι που δεν ειναι σπορ να μην εχει σπορ εμφανιση
υπαρχουν και πολύ ομορφα αυτοκινητα που δεν εχουν σπορ εμφανισιακα χαρακτηριστικά. Το Chr δεν είναι κάτι τέτοιοΘεωρώ ότι το υποστηρίζει μηχανικά, έχει καλό πλαίσιο - αναρτήσεις, αλλά οκ το υβριδικό είναι αργό. Υπάρχει και το 2λιτρο.
Και το mini one δεν υποστηρίζει το χαρακτήρα του. Το Cooper S όμως.. θέμα έκδισης είναι. οι κατασκευαστές βγάζουν κ τις αδύναμες και τις δυνατές εκδόσεις. -
@alekos86_eng said in Για coupe χαρακτήρα - Toyota C-HR (2020) ή Civic 2019 ή Ford Puma ST-line:
mobile.de υπάρχουν καλές ευκαιρίες... δεν ξέρω!
Είναι άραγε όντως ευκαιρίες; Ή μήπως τα αλάτια που ρίχνουν για τα χιόνια στις χώρες της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης καταστρέφουν το αυτοκίνητο από κάτω;
Αυτό θα με προβλημάτιζε συν το γεγονός ότι δεν μπορείς να ελέγξεις μόνος σου το αυτοκίνητο από κοντά εκτός και αν ταξιδέψεις.
-
Αν ήμουνα λίγο νεότερος πιστεύω ότι θα μου άρεσε ο σχεδιασμός του civic 10 και του chr.
Τώρα προτιμώ το civic 11 και το corolla cross.
Αν αγόραζα το civic, μιας και είναι turbo, θα ήθελα να ξέρω τον προηγούμενο ιδιοκτήτη ή θα ήθελα να το πάρω από κάποιον που μένει σε χωριό ή κάποια επαρχιακή πόλη. Σε μεγάλη πόλη, κάνοντας μικρές διαδρομές είναι δύσκολο να το οδηγεί κάποιος όπως πρέπει.
Το chr δεν το έχω οδηγήσει. Αν έχει όμως τον ίδιο κινητήρα με τον 1.8 του corolla πρέπει να τον ακούσει κάποιος. Μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση ο ήχος του αλλά δεν νομίζω να έχει παραπονεθεί κάποιος άλλος.
-
@fhcc said in Για coupe χαρακτήρα - Toyota C-HR (2020) ή Civic 2019 ή Ford Puma ST-line:
Αν ήμουνα λίγο νεότερος πιστεύω ότι θα μου άρεσε ο σχεδιασμός του civic 10 και του chr.
Αν αγόραζα το civic, μιας και είναι turbo, θα ήθελα να ξέρω τον προηγούμενο ιδιοκτήτη ή θα ήθελα να το πάρω από κάποιον που μένει σε χωριό ή κάποια επαρχιακή πόλη. Σε μεγάλη πόλη, κάνοντας μικρές διαδρομές είναι δύσκολο να το οδηγεί κάποιος όπως πρέπει.
Το chr δεν το έχω οδηγήσει. Αν έχει όμως τον ίδιο κινητήρα με τον 1.8 του corolla πρέπει να τον ακούσει κάποιος. Μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση ο ήχος του αλλά δεν νομίζω να έχει παραπονεθεί κάποιος άλλος.
παιζουν και κάποια 2λιτρα στην αγορά (λίγα βέβαια) που είναι κ αρκετά γρήγορο
-
@fhcc said in Για coupe χαρακτήρα - Toyota C-HR (2020) ή Civic 2019 ή Ford Puma ST-line:
πλακα κανεις με το τρολεϋ?
ψαχνεις να δεις απο που ερχεται μεχρι να καταλαβεις οτι εισαι εσυ
Για coupe χαρακτήρα - Toyota C-HR (2020) ή Civic 2019 ή Ford Puma ST-line