-
@v_a said in Suzuki Swift (2024):
Γνώμη μου, μη χαλάσεις την εμπειρία αγοράς ενός νέου αυτοκινήτου για 300 €.
Νομικά είναι καλυμμένοι, έχεις πληρώσει, κάνε καμμία νύξη για κάποιο δωράκι (πχ δωρεάν σέρβις) και μην ασχολείσαι περαιτέρω.Δεν διαφωνώ . Κι εγώ δεν θέλω να μπαίνω σε διαδικασίες ακύρωσης κλπ .
Να διευκρινίσω ότι έχω δώσει προκαταβολή , όχι εξόφληση .
Η στάση τους έως τώρα είναι να δώσουν κάποιο δώρο όπως λές ( πιθανά τη ρεζέρβα) αν και θα επιμείνω για την έκπτωση καθώς δεν είμαι σίγουρος όπως λές ότι είναι νομικά καλυμμένοι . Δεν έχει τιμολογηθεί ακόμα λογικά .
Όσον αφορά την επιλογή του συγκεκριμένου η παρομοίωση του Lap ώς "μύγα" τα λέει όλα . Πέρα απ αυτό βασικό κριτήριο ήταν να είναι κάτω απ τα 4 μέτρα καθώς το 90% της ζωής του θα το περάσει σε πόλη .Ετσι πχ το Clio που κανέις δεν αμφισβητεί ότι είναι καλό δεν μας κάνει . Επίσης είχαμε Swift του 2008 έως τώρα ,και ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει . Αμελητέες βλάβες στα 17 χρόνια και μάλιστα made in Hungary τότε . Τώρα η εμφάνιση στην αρχή με ξένιζε και πλέον μου αρέσει πολύ . -
@bouzou said in Suzuki Swift (2024):
Η στάση τους έως τώρα είναι να δώσουν κάποιο δώρο όπως λές ( πιθανά τη ρεζέρβα) αν και θα επιμείνω για την έκπτωση καθώς δεν είμαι σίγουρος όπως λές ότι είναι νομικά καλυμμένοι . Δεν έχει τιμολογηθεί ακόμα λογικά .
Αν δε βιάζεσαι, ακυρώνεις και κάνεις νέα παραγγελία... Τι σκας.
-
Το Ι10 αν και λιγο πιο φτηνό και με καλό εξοπλισμό μου φάνηκε ξεπερασμένο μηχανικά και άλλωστε καταργείται οσονούπω απ όσο έμαθα.
Ξεπερασμένο μηχανικά σε σχέση με το Σουζούκι δεν νομίζω.
-
Νομικά είναι καλυμμένοι, έχεις πληρώσει, κάνε καμμία νύξη για κάποιο δωράκι (πχ δωρεάν σέρβις) και μην ασχολείσαι περαιτέρω.Δεν διαφωνώ . Κι εγώ δεν θέλω να μπαίνω σε διαδικασίες ακύρωσης κλπ .
Όσον αφορά την επιλογή του συγκεκριμένου η παρομοίωση του Lap ώς "μύγα" τα λέει όλα . Πέρα απ αυτό βασικό κριτήριο ήταν να είναι κάτω απ τα 4 μέτρα καθώς το 90% της ζωής του θα το περάσει σε πόλη .Ετσι πχ το Clio που κανέις δεν αμφισβητεί ότι είναι καλό δεν μας κάνει . Επίσης είχαμε Swift του 2008 έως τώρα ,και ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει . Αμελητέες βλάβες στα 17 χρόνια και μάλιστα made in Hungary τότε . Τώρα η εμφάνιση στην αρχή με ξένιζε και πλέον μου αρέσει πολύ .Λάθος κατάλαβα, είχες γράψει ότι έχεις πληρώσει το αυτοκίνητο..
Και εγώ έτοιμος είμαι να παραγγείλω, να μπω στο club
(μου πέρασε και μια ιδέα για πορτοκάλι glx..) -
Όσον αφορά την επιλογή του συγκεκριμένου η παρομοίωση του Lap ώς "μύγα" τα λέει όλα . Πέρα απ αυτό βασικό κριτήριο ήταν να είναι κάτω απ τα 4 μέτρα καθώς το 90% της ζωής του θα το περάσει σε πόλη .Ετσι πχ το Clio που κανέις δεν αμφισβητεί ότι είναι καλό δεν μας κάνει . Επίσης είχαμε Swift του 2008 έως τώρα ,και ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει . Αμελητέες βλάβες στα 17 χρόνια και μάλιστα made in Hungary τότε . Τώρα η εμφάνιση στην αρχή με ξένιζε και πλέον μου αρέσει πολύ .Λάθος κατάλαβα, είχες γράψει ότι έχεις πληρώσει το αυτοκίνητο..
Τι χρώμα το πήρες το swiftaki ?Ναι δεν έγραψα σωστά . Αν και το προηγούμενο ήταν κόκκινο και λέγαμε να αλλάξουμε , πάλι κόκκινο άρεσε στην σύζηγο αλλα και σε εμένα . Αν το διάλεγα αποκλειστικά για εμένα ίσως επέλεγα το μπλέ
-
@i-hasu said in Suzuki Swift (2024):
Το Ι10 αν και λιγο πιο φτηνό και με καλό εξοπλισμό μου φάνηκε ξεπερασμένο μηχανικά και άλλωστε καταργείται οσονούπω απ όσο έμαθα.
Λέγοντας ξεπερασμένο δεν εννοώ φυσικά χειρότερο ή καλύτερο .
Η Hyundai είναι γενικά δυσκίνητη σε αλλαγές στους μικρούς κινητήρες και φαίνεται ότι δεν επενδύει εκεί πια λόγω ηλεκτρισμού .Εχει τον ίδιο 1.2cc στο Ι10 καμιά 10ρια χρόνια.
Η suzuki κάνει κινήσεις με γνώμονα τους ρύπους και έφτιαξε αυτον τον τρικύλινδρο με το ήπιο υβριδικό .
θεωρώ ότι σε 5 χρόνια , αυτοκίνητα πόλης που θα καίνε στα πέριξ των 6,5 -7 λιτρων/100χλμ θα μοιάζουν δεινόσαυροι .
Επομένως ναι εκτιμώ ότι εκεί έχει ενα συγκριτικό πλεονέκτημα το swift με γνώμονα την τιμή του πάντα .
Φυσικά για το Ι10 παίζει ρόλο και το ξενέρωμα της κατάργησης . Το να πάρεις καινουριο αμάξι και μετά απο 1 χρόνο να καταργηθεί ειναι καπως... -
@i-hasu said in Suzuki Swift (2024):
20gr χαμηλότερους ρύπους έχει το swift.
Μόνο αυτό να κοιτάξεις, είσαι καλυμμένος για μελλοντικές αυξήσεις στα τέλη, είσοδο σε δακτύλιο..
Και λογικά πρέπει να του ρίχνει και 1,5 λίτρο κάτω σε κατανάλωση. -
Όσον αφορά την επιλογή του συγκεκριμένου η παρομοίωση του Lap ώς "μύγα" τα λέει όλα . Πέρα απ αυτό βασικό κριτήριο ήταν να είναι κάτω απ τα 4 μέτρα καθώς το 90% της ζωής του θα το περάσει σε πόλη .Ετσι πχ το Clio που κανέις δεν αμφισβητεί ότι είναι καλό δεν μας κάνει . Επίσης είχαμε Swift του 2008 έως τώρα ,και ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει . Αμελητέες βλάβες στα 17 χρόνια και μάλιστα made in Hungary τότε . Τώρα η εμφάνιση στην αρχή με ξένιζε και πλέον μου αρέσει πολύ .Εάν θέλεις πραγματικά τη ρεζέρβα, βάλε και τα εργοστασικά υφασμάτινα πατάκια στο πακέτο και θα έχεις το ποσό της έκπτωσης. Διαφορετικά πες τους να ακυρώσουν και να την ξαναβάλουν. Λογικά θα υπαναχωρήσουν. Καλορίζικο να είναι!
-
Και εμένα με ξένιζε η εμφάνιση, αλλά πλέον μου αρέσει. Ιδιαίτερα το πίσω μέρος είναι πάρα πολύ ωραίο. Και υπερβολικά φαρδύ σε αίσθηση.
Το έβλεπα δίπλα σε ένα c seg του 2010 και ως εικόνα έμοιαζε το ίδιο φαρδύ. Εχει έντονα φουσκώματα δηλαδή.
Στα βίντεο και φωτογραφίες χάνει αρκετά σχετικά με την εικόνα δια ζώσης
-
-
@lap said in Suzuki Swift (2024):
Πολύ ωραία και η μαύρη οροφή ιδίως στο κόκκινο αλλά ο συνδιασμός του ήλιου στην χώρα μας με τις κουτσουλιές απ' τα περιστεράκια της Αττικής ,με απέτρεψαν .
Άλλωστε και ο ομοιοχρωμος ουρανος με τα μαύρα κολωνακια περιμετρικά το κάνουν χαριτωμένο σαν να αιωρείται η οροφή. -
Συμφωνώ.
Εγω θα πρότεινα και ένα άλλο χρώμα αλλά δεν αρέσει σε πολλούς.
Αυτό το απαλό κίτρινο lime. Χωρίς μαύρη οροφή το είδα από κοντά και μου έκανε εντύπωση το πόσο χαριτωμένο ήταν.
Σου έφτιαχνε την διάθεση που το κοιτούσες.
-
Συμφωνώ.
Εγω θα πρότεινα και ένα άλλο χρώμα αλλά δεν αρέσει σε πολλούς.
Αυτό το απαλό κίτρινο lime. Χωρίς μαύρη οροφή το είδα από κοντά και μου έκανε εντύπωση το πόσο χαριτωμένο ήταν.
Σου έφτιαχνε την διάθεση που το κοιτούσες.
Αυτό το lime το ερωτεύτηκε η κόρη μου .
Κι εμένα θα μου άρεσε στα 16 μου ίσως.
Τώρα στα πενήντα μάλλον έγινα συντηρητικός️
-
Και εγώ όταν το είδα στο ίντερνετ, είπα είναι χάλια. Too much. Από κοντά όμως ήταν κάτι το ξεχωριστό. Ηταν και καλοκαίρι και ταίριαζε με την εποχή.
Θυμίζει αυτά τα χρώματα στο 500 fiat
-
Και εγώ όταν το είδα στο ίντερνετ, είπα είναι χάλια. Too much. Από κοντά όμως ήταν κάτι το ξεχωριστό. Ηταν και καλοκαίρι και ταίριαζε με την εποχή.
Θυμίζει αυτά τα χρώματα στο 500 fiat
Χάλια δεν είναι σίγουρα . Το έχω δει από κοντά σε έκθεση όχι στον δρόμο . Σε έκθεση με τα φώτα μοιάζουν διαφορετικά μερικές φορές τα αυτοκίνητα.
Πλάκα πλάκα πάντως το συγκεκριμένο αυτοκινητάκι σε όλα τα χρώματα έχει γούστο .
Μόνο με το Puma έχω παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο . -
lap για αποβολή τον ετοιμαζεις τον bouzou....
-
Σσσσσς
Ελίσσεται καλά μέχρι στιγμής.
-
Bouzou επειδή μάλλον είσαι όνομα και πράγμα και το τραβάει η ψυχή σου, ετοιμάζεται θεσούλα στην Μπουζου και για εσένα, σβήσε τις φωτογραφίες από τις παραθέσεις.
-
Bouzou επειδή μάλλον είσαι όνομα και πράγμα και το τραβάει η ψυχή σου, ετοιμάζεται θεσούλα στην Μπουζου και για εσένα, σβήσε τις φωτογραφίες από τις παραθέσεις.
Οχι ρε παιδιά μη το κάνετε αυτό. Δεν αντέχω το ξύλο .
θα είμαι υπάκουος το υπόσχομαι . -
Suzuki Swift (2024)