-
Εσύ ακόμα περιμένεις το Jimny για δοκιμή?
-
@antonakis said in Suzuki Swift (2024):
Εσύ ακόμα περιμένεις το Jimny για δοκιμή?
Όχι μόνο το πήρα για δοκιμή, αλλά πήγα και σε εκδρομή του Γάτου.
-
Γεράματα. Μνήμη.
-
Καλησπέρα στην παρέα .
Τελικά μετά απο βόλτα σε αρκετές αντιπροσωπίες και βλέποντας αρκετές εναλλακτικές καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων πόλης πριν μία εβδομάδα η απόφαση πάρθηκε και ένα καινούριο GL+ κόκκινο είναι καθοδόν .
Θεωρήσαμε ότι στα πέριξ το 19Κ ευρώ δεν υπάρχει και πολύς ανταγωνισμός αξιόλογος .
Το Ι10 αν και λιγο πιο φτηνό και με καλό εξοπλισμό μου φάνηκε ξεπερασμένο μηχανικά και άλλωστε καταργείται οσονούπω απ όσο έμαθα.
Τα μεταχειρισμένα με πολύ λίγα χλμ εχουν περίπου 1000ευρώ κάτω απ το να πάρεις καινούριο επομένως δεν ....(μου αρεσε ενα δημοσιογραφικό gLX στα λεφτά του καινούριου GL+ αλλά είχε τα χτυπηματάκια του οπότε απορρίφθηκε)
Εκεί που θέλω την γνώμη σας είναι στο εξής θέμα ...
Εχω πληρώσει το αυτοκίνητο και βρίσκεται απ ότι μου είπαν στην φάση να το αναλλάβει μεταφορική .
Σήμερα σχεδόν 10 μέρες μετά την παραγγελία ανακοίνωσαν μείωση της τιμης 540 ευρώ στην GL+.
Ηδη όλες οι αντιπροσωπίες έκαναν άτυπα 250 ευρώ έκπτωση , επομένως μιλάμε για 300ευρώ διαφορά .
Σε επικοινωνία με τον αντιπρόσωπο αν μπορώ να κάνω ακύρωση και να δοθεί ως νέα παραγγελία καθως είναι κρίμα για μια βδομάδα να μην έχω την έκπτωση , μου είπαν θα δουν αν μπορουν κλπ κλπ επομένως περιμένω απάντηση .
Εχει κάποιος αντίστοιχο περιστατικό ή εμπειρία υπόψιν του στο πώς να το χειριστώ και αν μπορώ να επιμείνω σε τυχόν αρνητική απάντηση ? -
Γνώμη μου, μη χαλάσεις την εμπειρία αγοράς ενός νέου αυτοκινήτου για 300 €.
Νομικά είναι καλυμμένοι, έχεις πληρώσει, κάνε καμμία νύξη για κάποιο δωράκι (πχ δωρεάν σέρβις) και μην ασχολείσαι περαιτέρω. -
Είμαι και εγώ στα πρόθυρα να παραγγείλω το swift, γίνεται όντως έκπτωση από 460 (gl) έως 750 € (glx), αν κατάλαβα καλά.
Μάλλον δε πουλάει όσο το παλιό, και για μένα ο λόγος είναι καθαρά η εμφάνιση.
Σωστή η κίνηση της μείωσης τιμής, αλλά στα 19 παρά για την gl+ με μεταλλικό, παραμένει ακριβό. -
-
Το Sandero με σχεδόν όλα τα έξτρα πακέτα βγαίνει 17500 και υγραέριο!
-
Δες χώρο για τα γόνατα πίσω από τον εαυτό του στα 186 εκ ύψους!
Οκ στο κεφάλι έχει λιγοτερα εκ ελεύθερο χώρο!
-
@lap said in Suzuki Swift (2024):
Το Sandero με σχεδόν όλα τα έξτρα πακέτα βγαίνει 17500 και υγραέριο!
Συμφωνώ, αλλά έχουμε 2025, το απλό sandero μοιάζει με μοντέλο του 2005.
Το stepway τρώγεται λίγο πιο εύκολα, αλλά και πάλι μοιάζει γερασμένο σαν σχέδιο. -
Το ξερα ότι είσαι αλανιάρης
-
-
Έχεις καλό γούστο!
Πάντως εγώ θα κοιτούσα και το sandero
-
@v_a said in Suzuki Swift (2024):
Είμαι και εγώ στα πρόθυρα να παραγγείλω το swift, γίνεται όντως έκπτωση από 460 (gl) έως 750 € (glx), αν κατάλαβα καλά.
Σωστή η κίνηση της μείωσης τιμής, αλλά στα 19 παρά για την gl+ με μεταλλικό, παραμένει ακριβό.Δώσε κάτι παραπάνω και πάρε το νέο Clio , έχει καινούργιες τιμές, έκαναν ωραία ρελανς οι Ισραηλινοί που πήραν τη Renault/Dacia και θα συμπαρασύρουν την αγορά όλη τιμολογιακα.
Το swift πρέπει να πέσει και άλλο για να αξίζει σαν επιλογή πλέον.
-
Αφού είμαι japanolover...
Λέγε
Κόκκινο ή Μπλε
? -
Περτικαλι!
Αλλιώς μπλε
Άσχετο, το mg3 hybrid στην βασική τι σου λέει;
Έχει ωραίο μπλε, αυτόματο, 200 άλογα!
Αυτό της βασικής έκδοσης με 15 ιντσών ζάντα σε καλή άσφαλτο πιάνει τα 0-100 κάτω από 7"
-
@lap said in Suzuki Swift (2024):
Περτικαλι!
Αλλιώς μπλε
Άσχετο, το mg3 hybrid στην βασική τι σου λέει;
Έχει ωραίο μπλε, αυτόματο, 200 άλογα!
Αυτό της βασικής έκδοσης με 15 ιντσών ζάντα σε καλή άσφαλτο πιάνει τα 0-100 κάτω από 7"
Δεν θα έπαιρνα mg (για τα δικά μου κολλήματα). Εργαλείο πόλης ψάχνω, bulletproof.
-
@vagkirk said in Suzuki Swift (2024):
@v_a said in Suzuki Swift (2024):
Σωστή η κίνηση της μείωσης τιμής, αλλά στα 19 παρά για την gl+ με μεταλλικό, παραμένει ακριβό.Δώσε κάτι παραπάνω και πάρε το νέο Clio , έχει καινούργιες τιμές, έκαναν ωραία ρελανς οι Ισραηλινοί που πήραν τη Renault/Dacia και θα συμπαρασύρουν την αγορά όλη τιμολογιακα.
Σωστός, αλλά η techno lpg (που μάλλον είναι η σωστή έκδοση) ανεβαίνει στα 21+
Το swift πρέπει να πέσει και άλλο για να αξίζει σαν επιλογή πλέον.
-
Ε τότε swift και ξερό ψωμί!
Άντε ωραία!
Θα απολαύσεις αίσθηση μύγας μέσα στην πόλη!
Σε ταξίδι δεν είναι ότι καλύτερο! Καθημερινά στην πόλη είναι άψογο!
Οδηγώντας το swift για κάνα μήνα και μετά κάποιο άλλο αυτοκίνητο απορείς γιατί τα υπόλοιπα είναι τόσο δυσκίνητα στην αλλαγή της κατεύθυνσης!Νιώθεις σαν να πας να χορέψεις η να αθληθεις φορώντας τρία χοντρά μπουφάν και δυο τρία παντελόνια ενώ με το swift νιώθεις σαν να φοράς μαγιό. Αλλαζεις κατεύθυνση με τη σκέψη χωρίς να νιώθεις τη μεταφορά μάζας.
Δεν είναι μονάχα η μικρή του μάζα αλλά ο συνδυασμός της γεωμετρίας της ανάρτησης με τη μικρή μάζα! Φοβερή αίσθηση!
Η αίσθηση είναι ίδια με τα σαξοραλα χωρίς όμως την δύναμη τιυς
Είναι swift όνομα και πράγμα!
-
Άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι τη χάρη!
Το λαϊκό swift ξηγά τ'όνειρο στα μεγάλα ονόματα!
Τι μας έκανες βραδιάτικο!!!
Suzuki Swift (2024)