-
θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με την αγορά SUV-B
Αυτή τη στιγμή έχω εταιρικό DS3 που πρέπει να παραδώσω.
Θα ήθελα κάτι αντίστοιχο, "γυναικείο" αλλά πιο στιβαρό. Το DS3 καλά πάει αλλά έχει μικρό πορτ μπαγκάζ και δεν ειναι στιβαρό (σκελετός). Αν και δεν τρέχω ιδιαίτερα σε ταξίδι πήγαινε πολύ καλά -
Fiat 600, πιο γυναικείο πεθαίνει.
-
Να διευκρινήσω ότι με το "γυναικείο" εννοώ να είναι εκτός από SUV και μηχανολογικά σωστό και εμφανίσιμο. Ολα είναι κακάσχημα
και σαν μαούνες!
Το θέλω και για την πόλη (όχι μόνο Ε.Ο και Αττική) αλλά να πατάει και χώμα στις εκδρομές.
Πολλοί μου ειπαν για T-Roc...αλλά εκτός του ότι βγαίνει πάνω από 40.000 δεν ειναι για χώμα.
Budget γύρω στα 30.000 και να έχει και διάφορα καλούδια -
Πολλοί μου ειπαν για T-Roc...αλλά εκτός του ότι βγαίνει πάνω από 40.000 δεν ειναι για χώμα.
Budget γύρω στα 30.000 και να έχει και διάφορα καλούδιαΤο Troc είναι η τέλεια επιλογή και για γυναίκα, όμορφο, επιβλητικό και μουρατο λόγω σήματος.
Δεν υπάρχει άλλο premium στην κατηγορία εκτός από το Audi Q2 που κατά την άποψη μου δεν είναι τοσο ενδιαφέρον σχεδιαστικά και είναι και αδικαιολόγητα ακριβότερο.
Καλύτερο με διαφορά από οποιοδήποτε BSUV αφού βασίζεται σε ανώτερη πλατφόρμα - γρανιτένια αίσθηση σε στιβαρότητα σε σχέση με το DS3 που οδηγείς τώρα - με 30000€ παίρνεις την καλή έκδοση more με τα 150 άλογα και το αυτόματο κιβώτιο.
Για χώμα δεν είναι κανένα στην κατηγορία εκτός από το Vitara και Duster.
-
Ποια η διαφορά T-Cross με T-Roc
Εμφανησιακά μου αρέσει περισσότερο το T-Cross...μου κάνει πιο πολύ για SUV και ειναι λίγο πιο μαζεμένο.
Επίσης διάβασα και για το Jeep-Avenger..δεν το έχω δει ακόμα από κοντά.
Να πω ότι θέλω αν με βγάζει άνετα σε ταξίδια 500χμλ (140-160χλμ) και να μην αγκομαχαει στις ανηφόρες -
Φαντάσου το T-Roc σαν το Golf και το T-cross σαν το Polo. Αν σου λένε κάτι τα ονόματα.
Το T-Roc είναι πιο μεγάλο, πιο ευρύχωρο, έχει καλύτερη ποιότητα κύλισης στο δρόμο, πιο άνετο σε ταξίδια και πιο προηγμένο τεχνολογικά σε κάποια θέματα.
Το T-cross είναι πιο μικρό, με προσανατολισμό τις αστικές διαδρομές. Φυσικά πάει και ταξίδια, αλλά όχι τόσο άνετα και ποιοτικά όσο το T-Roc.
Κανένα από τα 2 δεν αγκομαχάει στις ανηφόρες. Το turbo που έχουν φροντίζει γι' αυτό, μην ανησυχείς.
Καλό πάντως θα είναι να αποφύγεις τον κινητήρα με τα 95 άλογα. Να προτιμήσεις αυτόν με τα 116 ή ιδανικά με τα 150, αν ταξιδεύεις συχνά στην Εθνική. -
Tα Q2 τα πριμοδοτουν. Αν δεν έχεις εταιρικό φόρο, ενδιαφέρον.
-
Πήρα στη σύζυγο το Tcross που είναι μαζεμένο αλλά πολύ ευρύχωρο, ευάερο και ποιοτικό σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Ο 1000αρης κινητήρας είναι επαρκέστατος και με 26000 το παίρνεις αυτόματο με πλούσιο εξοπλισμό αν και το χειροκίνητο είναι αξιοπρεπέστατο.
Γενικά άριστη επιλογή για γυναίκα. Δεν θα το μετανιώσετε. -
θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με την αγορά SUV-B
Αυτή τη στιγμή έχω εταιρικό DS3 που πρέπει να παραδώσω.
Θα ήθελα κάτι αντίστοιχο, "γυναικείο" αλλά πιο στιβαρό. Το DS3 καλά πάει αλλά έχει μικρό πορτ μπαγκάζ και δεν ειναι στιβαρό (σκελετός). Αν και δεν τρέχω ιδιαίτερα σε ταξίδι πήγαινε πολύ καλάΚαλύτερο οδηγικά και πιο όμορφο από το ford puma απλά δεν υπάρχει. Στρίβει, συμπεριφέρεται καλύτερα από όλα. Με ατου-bonus το MegaBox που το κάνει να έχει το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών από όλα στην bsuv κατηγορία και μάλιστα με μήκος από τα μικρότερα !!! Δεν έχει πολύ μεγάλο χώρο για τους πίσω όμως. Μέχρι 1.80 θα είναι εντάξει 2 επιβάτες πίσω , πιο ψηλοί αρχίζουν να στριμώχνονται λίγο
Πιο ποιοτικό μέσα είναι το troc που είναι πολύ καλό σε όλα με καλύτερους χώρους για τους επιβάτες και στην έκδοση με τον 1.5 με τον πιο δυνατό κινητήρα. Λέει 150 άλογα αλλά στην πραγματικότητα είναι ακόμα πιο δυνατός από τον χιλιαρη του puma και ας είναι 155 η ονομαστική τιμή του κινητήρα του puma. Αν και η έκδοση με τα 125 είναι πολύ καλή χωρίς να χρειάζεσαι την έξτρα δυναμη εκτός αν έχεις ψωμοτυρι τα ταξίδια που θα πιάσουν τοπο τα άλογα.
-
Πήγαινε στην Μίνι και πάρε όποιο Μίνι σου αρέσει.
Ασε τα λαϊκά αυτοκίνητα, για τις λαϊκές...
-
-
Η mini που φοράει mini.
-
Πήγαινε στην Μίνι και πάρε όποιο Μίνι σου αρέσει.
Ασε τα λαϊκά αυτοκίνητα, για τις λαϊκές...
Criu,έτσι εύκολα σηκώνεις λευκή πετσέτα;
Ποιο T cross με 26.000..
Υπάρχει νέο C3 (αν αρέσει το Tcross εξωτερικά,θα αρέσει και το C3) αυτόματο (λόγω της ηλεκτρ.υποβοήθησης λιγότερη καταπόνηση από το DSG εντός πόλης),υβριδικό με 6 αντί 4 έτη εγγύηση,advanced comfort αναρτήσεις και καθίσματα, full εξοπλισμένο στα 22.000Eγώ θα στα λέω;
-
Εγώ άκουσα τι θέλει η κυρία.
Είπε ότι έρχεται από ds3, θέλει μεγαλύτερο χώρο, θέλει να είναι "στιβαρό", άρα το γαλλικό δεν της φάνηκε "στιβαρό", θέλει να είναι μπάνικο και θέλει να πατάει χώμα και να κάνει μέχρι 30000.
Προφανώς τίποτα από αυτά τα προαπαιτούμεα δεν ταιριάζει με τις αστείες λαϊκές αρχαιολογίες που της πρότειναν τύπου Τ-κρος και Τ-ροκ, αφού το Τ προέρχεται από το Τελειωμένος...
Από Στελλάντις θα της πρότεινα Αβέντζερ και Τζούνιορ.
Επίσης θα της πρότεινα και μία 118 ίσως.
Μίνι τώρα είδα ότι το Aceman είναι μόνο ηλεκτρικό, ενώ το Κάντρυμαν ξεκινάει από 34000.
Επίσης τα 2 Μάζντα, αν παίρνει 2λιτρα το CX 30 ή την βασική του CX 5.
Τέλος ένα υβριδικό Καπτούρ.
Σιτροέν δεν θα της πρότεινα, γιατί δεν έχει κάτι από αυτά που θέλει, είναι εντελώς άλλη φιλοσοφία, ενώ και το 2008 δεν θα της αρέσει, γιατί έχει πουλήσει πολύ και κυκλοφορεί παντού.
-
Εγώ άκουσα τι θέλει η κυρία.
Είπε ότι έρχεται από ds3, θέλει μεγαλύτερο χώρο, θέλει να είναι "στιβαρό", άρα το γαλλικό δεν της φάνηκε "στιβαρό", θέλει να είναι μπάνικο και θέλει να πατάει χώμα και να κάνει μέχρι 30000.
Προφανώς τίποτα από αυτά τα προαπαιτούμεα δεν ταιριάζει με τις αστείες λαϊκές αρχαιολογίες που της πρότειναν τύπου Τ-κρος και Τ-ροκ, αφού το Τ προέρχεται από το Τελειωμένος...
Από Στελλάντις θα της πρότεινα Αβέντζερ και Τζούνιορ.
Επίσης θα της πρότεινα και μία 118 ίσως.
Μίνι τώρα είδα ότι το Aceman είναι μόνο ηλεκτρικό, ενώ το Κάντρυμαν ξεκινάει από 34000.
Επίσης τα 2 Μάζντα, αν παίρνει 2λιτρα το CX 30 ή την βασική του CX 5.
Τέλος ένα υβριδικό Καπτούρ.
Σιτροέν δεν θα της πρότεινα, γιατί δεν έχει κάτι από αυτά που θέλει, είναι εντελώς άλλη φιλοσοφία, ενώ και το 2008 δεν θα της αρέσει, γιατί έχει πουλήσει πολύ και κυκλοφορεί παντού.
Η κυρία είναι ο ορισμός του T-ROC και της τζούνιορ
-
Μεγάλη ιδέα έχετε για το αμάξι σας.
Ακριβό απλή βενζίνη παλιό μοντέλο λαϊκό όνομα.
Τι να ζηλέψει η κυρία ; -
Μεγάλη ιδέα έχετε για το αμάξι σας. Και όχι μόνο για το αμάξι μας
Ακριβό απλή βενζίνη παλιό μοντέλο λαϊκό όνομα.
Τι να ζηλέψει η κυρία ;Θέλει "γυναικείο" αλλά πιο στιβαρό απο το DS3
Με μεγαλύτερο πορτ μπαγκάζ
Και υπάρχουν εκδόσεις κάτω από 30.000€
Που διαφωνείς;
Δεν πληροί τις προϋποθέσεις;Οι περισσότεροι (που την γνωρίζουν) της πρότειναν T-ROC
-
Ο πόντος πάει στο Όχι μόνο.
Για τα υπόλοιπα ας τα δει η κυρία. -
Ας πάρει junior, ακριβή γι αυτά που προσφέρει, κάνεις τη δουλειά σου και με λιγότερα, βλ. fiat 600, αλλά έτσι είναι, τα γούστα, τα πάθη και τα λάθη πληρώνονται.
B-SUV